Gosia Marek 14.01.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam Szukam dobrej firmy do budowy domu SSZ w miejscowości Tuchom koło Gdyni. Z góry dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ten watek sluzy do polecania czyli biala lista wykonawcow. byloby wszystkim latwiej ja przeszukiwac bez ciaglych zapytan. proponuje pytac w tym watku:http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2779&pp=20&page=1082&do=discuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 19.01.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Poszukuję glazurnika kafelkarza który umie prosto bez niedoróbek ułożyć mozaikę szklaną na ścianie. Będę wdzięczny za pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zniek 23.01.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Witam forumowiczów Mogę polecić do stanu surowego firmę braci Zelewskich ZET-BUD z Przodkowa polecaną wcześniej na forum. Witam Szukam dobrej firmy do budowy domu SSZ w miejscowości Tuchom koło Gdyni. Z góry dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka35 24.01.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Zgadzam się z opinią beti555 [SIZE=5]Również mogę polecić dekarza Pana Rafała Richert 500-246-195.[/SIZE] Uczciwy i terminowy człowiek. Wszystko załatwione bez problemowo, a dach wykonany solidnie.Jestem nowa na forum, ale czytając niektóre opinie użytkowników aż włos się jeży na głowie. Niektórzy do wykonania dachu potrzebują " piasku". Jak robiliśmy dach potrzebne były nam deski, dachówki itp.Zbyt mało jest pozytywnych opinii na temat wykonawców. Za to oczerniających i psujących dobre imię wykonawcy można znaleźć wiele. Być może to zawistna konkurencja albo nieuczciwy inwestor dodaje takie opinie.Ja polecam Pana Rafała Richert w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka35 24.01.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mogę polecić Firmę Usługi Ogólnobudowlane Rafał Richert tel. 500-246-195. Robili u mnie poprawki po wcześniejszej firmie i jestem zadowolona z ich roboty. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikaku 30.01.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 na ten etap budowy, który mam za sobą moge polecić: - pan Paweł Miętki 792102440 który pracuje z panem Zbyszkiem - razem wykonali u mnie ocieplenie i zabudowę poddasza, gładzie oraz pomalowanie sufitów, znalazłem ich na tym forum; fachowo, uczciwie, kulturalnie; bez problemu wykonali mi też różne dodatkowe prace, na które inni rozpieszczeni niedawnym boomem fachowcy nie chcieli się fatygować [/color] potwierdzam, u nas robili prawie cala wykonczeniowke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korpol 15.02.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Witam forumowiczów Mogę polecić do stanu surowego firmę braci Zelewskich ZET-BUD z Przodkowa polecaną wcześniej na forum. Co prawda jeszcze nie jest skończony sso (zostało pokrycie dachu) ale mogę polecić ZET-BUD!!! Takich ludzi to ze świeczką szukać!!! Edytowane 18 Marca 2013 przez korpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommalina 16.02.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Z radością informuję że zakończyłem etap budowy stanu surowego więc z przyjemnością podzielę się z Wami na fachowców godnych polecenia. Pan Tomek Pożarowczyk tel 502 723 754 - znany wszystkim jako KIERBUD- ogromna wiedza i doświadczenie, nie trzeba go wołami ciągnąć żeby się pojawił na budowie, jak trzeba to zostanie nawet do późna no i co najważniejsze- zawsze broni interesu Inwestora-szczególnie jak się budowlańcom wydaje się że mogą wziąć pieniążki za nie dokończony etap. POLECAM BEZ WAHANIA To również jego zasługa że budowa przebiegała wzorcowo ponieważ polecał do współpracy sprawdzone ekipy i firmy, raz nie posłuchałem i pożałowałem stan surowy i dach firma Dom Bud Jacek Szymichowski - 506 929 622 - liczna ekipa, szybko się uwijają, pracowici i solidni. Dzięki nim budowa przebiegła bez problemów, porządek na budowie, uczciwi. Dom wybudowany, a plac budowy posprzątany z niezwykłą starannością i za przyzwoitą cenę. Polecam wszystkim!! Tynki Pan Wicki Kazimierz tel. 693 379 089 czysto prosto - dobre ceny i miły kontakt Wylewki firma Mesbud Marek Serafin tel. 601-83-14-84 równo, czysto i szybko Elektryka - p Łukasz Krauze Medias system tel. 693 305 526, 691 767 195 - mówi o sobie że otwiera i kończy budowę i naprawdę żyje budową, pomaga rozplanować elektrykę (każdego przerażają te decyzje), załatwia tanio materiały - uczciwy,pracowity i ceny zdroworozsądkowe Fachowiec od wszelkich spraw zw. z elektryką - tv, kamery, anteny i takie cuda wianki. Instalacja przygotowana pod dom prawie inteligentny, z wypasioną instalacją alarmową. Trochę trudny kontakt telefoniczny, trzeba być cierpliwym ale warto. Okna,rolety zewnętrzne,brama garażowa firma Megabud. p Michał i jego ekipa tel. 501 228 741 Byłem bardzo wybredny i wymagający poszukując wykonawcy na tym etapie. Podejście p. Michała i jego handlowców jak również montażystów bije na głowę całą konkurencję. Produkt również spełniający moje wymagania odnośnie termoizolacyjności. Po negocjacjach wyszło taniej za wszystko niż w Oknoplascie, Vetrexie czy Bertranda. Montaż ciepły z roletami i bramą wykonany bez zastrzeżeń. Dodatkowo na czas budowy dwie sztuki drzwi zastępczych. Rewelacyjny kontakt. Polecam Na razie szczęście mi dopisuje w ekipach oby ta dalej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolis 18.02.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) Na dzień dzisiejszy jestem na etapie SSZ. Do tej pory jestem zadowolony z:- geolog - Pan Szyłański Geodom 502 526 801- szybko, przystępna cena- geodeta do mapki - RADIAN z Wejherowa , 698 693 964 - nie ma się co rozpisywać, po prostu dobrze wykonana robota- kierownik budowy- Tomasz Pożarowszczyk - 502 723 754- podzielam zdanie tommalina z kilku postów powyżej, nic więcej nie mogę dodać, wszystko to prawda- wykonawca stanu surowego - Jarbud 504 199 182, szybko, czysto, dokładnie, cenowo przystępny, doradzi w wyborze materiału- pokrycie dachu - dekarz Piotr Gafka 604 246 721- dokładna robota, słowny- okna Megabud z Rumi- bardzo dobra cena i jakość Edytowane 18 Lutego 2013 przez manolis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 21.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Polecam do prac wykończeniowych chłopaków z Rumi - Grzegorz Szymański tel. 505443720. Robili u nas poddasze, ściany, łazienki - powoli ale dokładnie i sumiennie. Zdjęcia łazienek w wątku łazienki. Polecam. Schody pan Szreder z Redy - wielki profesjonalizm, prawdziwi rzemieślnicy - warci swojej ceny. Elewacja 604874864 - bardzo solidni, dokładni pracują na materiałach webera - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zam 22.02.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Chciałbym polecić elektryka Karola Kolkę (606-236-178). Namiary znalazłem tutaj na forum i nie zawiodłem się. Instalacje: elektryczna, komputerowa, alarmowa i domofonowa położone naprawdę bardzo dobrze, wręcz pedantycznie. Do tej pory najlepsza ekipa na budowie i do końca budowy tylko takich bym sobie życzył. Kupują też materiały (kabelki itp) ze sporym upustem w hurtowni. Podczas ich pracy naprawdę odpocząłem emocjonalnie. Przy wcześniejszych ekipach bywało różnie. Pozdrawiam, Sly W pełni potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiz 01.03.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam Chcialabym pilnie prosic o kontakt do dobrego instalatora kotlowni gazowych. Mam piec i zasobnik juz zakupiony ale szukam kogos kto solidnie mi to zainstaluje do 2obiegowej instalacji. PIEC Junkersa. Bardzo serdecznie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiz 01.03.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 - okna Megabud z Rumi- bardzo dobra cena i jakość Potwierdzam - bardzo solidna firma i swietne okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Campeche 03.03.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Poszukuję firmy do wykonania płaskiego GWC. Jako że ma być on zainstalowany pod płytą fundamentową to chciałbym zlecić to firmie która da mi na to gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 05.03.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 WItam jak mam problem ...poszukuje dobrego fachowca (Wykonanie i montaz) do zamontowania Brama przesuwna 4,2mx1.70 + 2 furtki(100x170) ale sam stelaz bo brama bedzie wypelniana drewnopodobnym materialem - czyli chodzi mi o wykonanie i zamontowanie bramy + 2 furtki i cały osprzet macie moze jakies dobre namiary bo wysłałem do jednego ale cena....mnie zabiła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 06.03.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) (...) Edytowane 7 Marca 2013 przez hub75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAG75 09.03.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Skorzystalem z uslug Megabud z Rumii i potwierdzam solidna jakosc i dobra wspolprace. Ciezko sie bylo jedynie na starcie dobic do biurka Pana bo zawsze byli jacys klienci ale juz po 1szym spotkaniu wszystko szlo gladko i prawidlowo. Solidna firma warta wspolpracy.Robiono mi drzwi wewnetrzne i rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolis 09.03.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 hub75, dlaczego skasowałeś swojego posta?Jestem ciekawy jaką firmę miałeś na myśli, jeśli nie tu to napisz na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zniek 14.03.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam forumowiczów W końcu mogę polecić następnego wykonawcę pana Krzysztofa Lejkowskiego z Przodkowa tel 600-196-798 robił prace wykończeniowe i adaptacje poddasza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts