wojtek_bud 08.09.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam wojtek_bud, Jakiś czas temu pisałeś o Panu Tomku. Potrzebuję sprawdzonego hydraulika, mam piec gazowy ale chcę wstawić dodatkowo piec na eko-groszek i tam jeszcze zmienić parę kaloryferów. Na 100% go polecasz? Pytam bo muszę mieć pewność że będzie ok. Pozdrawiam, Ania, Cześć Aniu! Tak jak pisałem wcześniej, polecam - nie zmieniłem zdania . Co i jak pytaj Pana Tomka. W razie czego pisz na priv. pozdrawiam, wojtek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birkut 12.09.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jeśli ktoś przymierza się do budowy domu to chciałbym gorąco polecić firmę JAR-BUD tel. 504 199 182!Pan Jaroław Pranczyk wraz z bratem Darkiem są profesjonalistami od stanów surowych, niemniej jednak są wstanie zbudować dom pod klucz wraz z ogrodzeniem! Oprócz mojego domu widziałem jeszcze kilka i z całą pewnością mogę powiedzieć, że budynki wykonane przez firmę JAR-BUD są naprawdę solidne ( Pan Jarek nie bierze pod uwagę materiałów drugiej klasy) i "przeżyją" niejednego inwestora! W szczególności polecam inwestorom, którzy nie bedą mieli zbyt dużo wolnego czasu na odwiedzanie placu budowy- na pewno nie bedzie fuszery!Wrazie dodatkowych pytań proszę pisać na adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gieronimo 18.09.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 1. czekałem na niego, żeby wymienił mi uszkodzony element ( kupowany przez niego ) i zakładany przez niego, w tym celu wykonałem 20 telefonów i czekałem 2 miesiące2. element popsuł się drugi raz, powiedziałem, żebym reklamował sobie sam, bo to niemożliwe, inny hydraulik przyjechał, stwierdził uszkodzenie elementu i po problemieWszystko jest fajnie na etapie roboty, ale później ma człowieka gdzieś.A, i najważniejsze, instalacja się zapowietrza, oczywiście Pan Mirek nie poczuwa się do winy, inny hydraulik za dodatkowe pieniądza przerabia kotłownię, efekt, dwa razy płacę za to samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gieronimo 18.09.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Czy możecie podać namiary na tego Pana hydraulika i tynkarza z przodkowa?? 1. czekałem na niego, żeby wymienił mi uszkodzony element ( kupowany przez niego ) i zakładany przez niego, w tym celu wykonałem 20 telefonów i czekałem 2 miesiące 2. element popsuł się drugi raz, powiedziałem, żebym reklamował sobie sam, bo to niemożliwe, inny hydraulik przyjechał, stwierdził uszkodzenie elementu i po problemie Wszystko jest fajnie na etapie roboty, ale później ma człowieka gdzieś. Uważajcie na niego, bo w gatce mądry i to wszystko! A, i najważniejsze, instalacja się zapowietrza, oczywiście Pan Mirek nie poczuwa się do winy, inny hydraulik za dodatkowe pieniądza przerabia kotłownię, efekt, dwa razy płacę za to samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rzeźbiarz 25.09.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Witam forumowiczów, W styczniu odbieram mieszkanie w stanie surowym, szukam: 1. Profesjonalistów od wykończeniówki (płytki, łazienka, malowanie) 2. Stolarza (meble kuchenne do wykonania z przygotowanego wcześniej projektu; dwie pary drzwi wewnętrznych; duże, dwuskrzydłowe drzwi z elementami szklanymi, wewnętrzne; półki i inne elementy, które dojdą w trakcie) 3. Szklarza do wykonania kabiny prysznicowej Będę wdzięczna za polecenie kogoś sprawdzonego, remont w Gdańsku Pozdrawiam, Magda. Polecałem już swoich wykonawców. Dla przypomnienia : meble - z polecenia forumowiczki Pracownia Stolarska DJB, a ekipa do malowania i łazienek - Pstrąg Stanisław z Gdańska (niniejszym dodaję do białej listy, bo chyba mi umknęło) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koneweczka 26.09.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Witam, prosze o podanie nazwy firmy bądz nazwiska hydraulika . Obecnie jestem na etapie rozmow i poszukiwania hydraulika do prac kompleksowych w nowo budowanym domu a nie chcialbym sie wpakowac w kłopoty . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koneweczka 26.09.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Z czystym sumieniem mogę polecić: MURARZ- DOMBUD Jacek Szymichowski- bardzo dobry fachowiec: bardzo uczciwy, rzetelny, konkretny, doradzi kiedy potrzeba i uwaga! czyta projekt, sprawdza czy nie ma błędów w projekcie, dobra organizacja pracy, ekipa wchodzi jedna po drugiej i wszyscy dokładnie wiedzą co mają robić. Jego pracownicy są bardzo dokładni i staranni. Wybudował mi dom w stanie surowym z dachem (odeskowanie i papa) i ma świetnych cieśli. Tani nie jest, ale warto, bo nie ma potem żadnych problemów, nieprzewidzianych wydatków ani opóźnień. tel.506 051 021 DEKARZ - Pan Piotr Gafka z Gościcina tel.604 246 721. Bardzo solidny, terminowy i w przystępnej cenie. Dach SUPER, SUPER!!!! REKUPERACJA - Pan Rafał Bisewski tel.501 034 874 znaleziony na "białej liście" i faktycznie w 100% godny polecenia. ELEKTRYK - Lech Koc tel.606 968 784 Kładł mi instalację elektryczną, kable pod media i alarm. Co się później okazało przewidział i uwzględnił wiele rzeczy, których ja nie przewidziałabym sama nigdy. Szybko i fachowo. ZDUN- Byczkowski Wojciech tel.501 120 448 Stawiał mi kominek z rozprowadzeniem ciepłego powietrza i tradycyjny piec kaflowy (chlebowy). Z obu piecy jestem bardzo zadowolona, dobrze grzeją i ładne wyszły (kafle piecowe). Solidny i terminowy. OKNA I BRAMA GARAŻOWA- MEGABUD Rumia tel.501 228 741 Dobry kontakt, bezproblemowo i sprawnie. Do wykonania prac przez tynkarzy i pana od wylewek mam pewne zastrzeżenia, więc ich nie polecę. Hydraulik to totalna katastrofa, trafi na "czarną listę" bo zasłużył sobie w pełni. Resztę fachowców wpiszę jak ich pracę "przetestuję" , czyli za jakiś czas. teraz moje pytanie ma wiekszy sens. Wkleilem wątpliwosci LUNY , dot hydraulika . Podaj prosze jego namiary, aby nie okazalo sie , ze z nim wlasnie ustalam szczególy prac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Drazkiewicz 27.09.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Witam. Poprawiam mój post sprzed paru lat nt. p. Zbyszka Kozłowskiego ze Straszyna. Robil u mnie podlaczenie wod-kan i na początku nie było za wesoło, choć w miare upływu czasu wszystko się poprawilo. Ostatnio miałem kłopoty z zapchana rura i pierwsza myśl, na jaka wpadłem to wlasnie p. Zbyszek. Szybka reakcja, sprawna obsluga, pelne zadowolenie. Polecam: p. Zbyszek Kozłowski tel. 501 387 405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikarumia 16.10.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Witam, prosze o podanie nazwy firmy bądz nazwiska hydraulika . Obecnie jestem na etapie rozmow i poszukiwania hydraulika do prac kompleksowych w nowo budowanym domu a nie chcialbym sie wpakowac w kłopoty . Pozdrawiam. Hej, Mogę polecić firmę Vod Max z Kaszub- robili mi wszystkie instalacje wewnątrz (hydraulika, ogrzewanie centralne (podłogówka i grzejniki), łącznie z odkurzaczem centralnym, mają dobre ceny i jak się umawiają to robią, nie znikają i wszystko solidnie. Mili, kulturalni i porządek po sobie zostawiają. Podaję telefon: 691020428 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mijodo 16.10.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 mieszkam w Redzie i poszukuje dobrego brukarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koneweczka 20.10.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 dzieki za namiary na hydraulika. Do swojego profilu dołączyłem kilka zdjęć z budowy . Zapraszam na profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crisiano 20.10.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 mieszkam w Redzie i poszukuje dobrego brukarza Ja też poszukuje z tym, że bardzo dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldemar Kowalczyk 24.10.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Jeśli chodzi o firmę budowlana to od 3 lat współpracuję z http://sulima.gdynia.pl/ Świadczą usługi budowlane ( u mnie działali w mieszkaniu, budowie altany i w ogrodzie (grill+ oczko wodne). Duży plus za to, że prowadzą też hurtownie budowlaną, więc wszystkie materiały można dostać w przystepnej cenie. U mnie się sprawdzają do tej pory, więc mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drugi_Dom 26.10.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Witam,Na plus zdecydowanie Pan Wicki _ tynki tradycyjne , Na Minus Pan Mirosław Boyke: dach .... bałagan , uszkodzona elewacja, przypadkowi pracownicy, niedokończone elementy, wymuszona zaliczka ! za to opowieści prześwietne ...+/- firma Noyers- okna z montażem, szybki montaż na + , za to już po przelewie bardzo trudny kontakt dotyczacy reklamacji, zbywanie brakiem czasu, umawianie się i odwoływanie przyjazdu...miesiącami... czyli skasować i zapomnieć o kliencie, zapewne do czasu , aż kolejny klient wejdzie na ścieżkę prawną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek-t 14.11.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 witamchciałem polecić firmę Solidex pana Mielewczyka tel.: 601076465; efekt solidnej, rzetelnej pracy można podziwiać w Gdyni Babie Doły na ul. Rybaków; bardzo dokładna i jak nazwa wskazuje solidna ekipa o stałym składzie - nie było przypadkowych z doskoku pracowników; elewacja stanowi o efekcie końcowym całej budowy dlatego wolałem dobrać sprawdzoną firmę chociaż ciężko o termin bo czekałem do końca września (a umawiałem się już jakoś czerwiec, lipiec) warto poczekać; zastosowałem tynk silikonowy firmy Bolix - bardzo dobra cena (połowę tańszy od webber), wygląda rewelacyjnie i jest bardzo chwalony przez p. Mielewczyka; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek-t 14.11.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 odnośnie instalacji grzewczej chciałem polecić firmę Sol-War pana Mikołaja Hałeła z Gdyni tel.: 58 623 72 62; usługa kompleksowa:1) zamontowaną mam gruntową pompę ciepła firmy Nibe (polecana przez p. Mikołaja), możliwość podłączenia i sterowania przez internet; estetyka skręconej kotłowni bardzo wysoka: rury pod kątami prostymi, kable spięte, żadnego chaosu i fuszerki;2) odwierty metodą płuczkową 3 razy po 100 mb oraz studnia głębinowa na wodę 53 mb; sprawna profesjonalna ekipa; bardzo doświadczeni pracownicy (na bieżąco tłumaczą co robią i w jakim celu); 3) podłogówka - dobra cena, przemyślana robota w rewelacyjnym wykonaniu (duża ilość pętli co ułatwia sterowanie i minimalizuje straty ciśnienia, przy dużych oknach balkonowych gęstsze ułożenie żeby zmniejszyć uczucie chłodu od okna - sami wszystko wiedzą pełna profeska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna1 19.11.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Witam, szukam sprawdzonego fachowca do drobnych prac remontowych z krótkim terminem. Mam do położenia panele kuchenne. Firmy polecane w tym temacie mają przeważnie bardzo długi portfel zamówień, odległe terminy i przyjmują jedynie duże zlecenia... Czy ktoś ma sprawdzoną "złotą rączkę", którą mógłby polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruby220 23.11.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Calkowicie potwierdzam opinie o firmie Sol-War .U mni wykonywali montaz pompy ciepla wraz z odwiertami oraz cala instalacje wod kan. Prace zostaly wykonane solidnie ,fachowo terminowo i starannie .Jedynym minusem jest kontakt z wlascicielem ...czasami bardzo utrudniony.Firma godna jak najbardziej polecenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabrielab 11.01.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witam Poszukujemy z mężem architekta który wykonałby nam projekt domu indywidualny lub zaadoptowałby nam projekt domu murowanego na dom szkieletowy. Czy macie może Państwo kogoś sprawdzonego kogo możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzyn22 11.01.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witam Poszukujemy z mężem architekta który wykonałby nam projekt domu indywidualny lub zaadoptowałby nam projekt domu murowanego na dom szkieletowy. Czy macie może Państwo kogoś sprawdzonego kogo możecie polecić? http://www.polanz-dom.pl/ korzystałem (mam dom szkieletowy) - powiem od razu, że chyba prościej jest zrobić nowy projekt, niż przerabiać projekt domu murowanego (technologia szkieletowa ma pewne ograniczenia) - a tak przynajmniej dostaniecie taki projekt jaki chcecie w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts