ryba7070 15.02.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dzisiaj skończono u nas instalacje od odkurzacza centralnego, profesjonalnie i sympatycznie, ceny konkurencyjne! Firma KLIR, pan Jerzy Abram tel: 601663677. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
worekgdynia 16.02.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Witam.Okna i drzwi zewnętrzne tak jak pisałem- polecam MEGA-BUD z Rumii. Założyłem i jestem zadowolony. Szybko, czysto, sprawnie i w terminie. Centralny odkurzacz - polecam pan Drusewicz z Gdyni - telefon mogę podac zainteresowanym później (gdzieś mi się zapodział) - też był już wymieniany na forum. Elektrycy (może nie najtańsi) właśnią walczą z instalacją, ale już jestem pod wrażeniem. Pomagają zadecydować czytaj:doradzają, słuchają inwestora jak ksiądz na spowiedzi, super dokładni. Ale osobiste wrażenia z całości inwestycji z elektryki podam za tydzień. Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 17.02.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Oto namiary: USłUGI OGóLNOBUDOWLANE BEATRIX Grzegorz Stępień tel. 0 602 227 979 Telefon juz nieaktualny, czy ktos ma nowy numer ?? To samo tyczy sie namiarow do: p. Jerzy Zakrzewski vel "Cygan" - tel 607226455 Macie jakies inne namiary? Czy jeszcze pracuja??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkzibi 17.02.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 witam.polecam kilku fachowcow z Przodkowa (kawalek przed kartuzami).dosc latwo ich znalezc w przodkowie ale w razie co sluze telefonem.hydraulik-miroslaw Łaga (mieszka niedaleko hali sportowej na majkowskiego lub majakowskiego.fachowiec jakich malo-terminowo,solidnie i uczciwie.pracuje od rana do wieczora, rozliczenia wg faktur,bez rzadnych dodatkowych kosztow.tynkarz-czeslaw stenka.robi tynki cementowo-wapienne (teraz chyba po 18zl/m2) Czy możecie podać namiary na tego Pana hydraulika i tynkarza z przodkowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronson 17.02.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 To samo tyczy sie namiarow do: p. Jerzy Zakrzewski vel "Cygan" - tel 607226455 Macie jakies inne namiary? Czy jeszcze pracuja??!! pracuje a jakże, z tego co ostatnio rozmawiałem pracy nawał telefon w/w jak najbardziej poprawny, nie dalej jak wczoraj rozmawiałem telefonicznie 2 krotnie z p. Jurkiem, celem pożyczenia dużego fleksa... także na 200% aktualny numer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 17.02.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 [pracuje a jakże, z tego co ostatnio rozmawiałem pracy nawał telefon w/w jak najbardziej poprawny, nie dalej jak wczoraj rozmawiałem telefonicznie 2 krotnie z p. Jurkiem, celem pożyczenia dużego fleksa... także na 200% aktualny numer... Qrna chata...a ja wbilem sie na: "nie ma takiego numeru"....moze niestety cosik w sieci nie zadzialalo................... Cholender, ale jak pracy nawal to pewnie nic nowego nie bierze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronson 17.02.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 [pracuje a jakże, z tego co ostatnio rozmawiałem pracy nawał telefon w/w jak najbardziej poprawny, nie dalej jak wczoraj rozmawiałem telefonicznie 2 krotnie z p. Jurkiem, celem pożyczenia dużego fleksa... także na 200% aktualny numer... Qrna chata...a ja wbilem sie na: "nie ma takiego numeru"....moze niestety cosik w sieci nie zadzialalo................... Cholender, ale jak pracy nawal to pewnie nic nowego nie bierze.... spotkałem dzisiaj ludzików którzy w zeszłym tygodniu umawiali się wstępnie na kwiecień... kto pyta nie błądzi... z tego co pamiętam czasami wypadają mu roboty bo inwestorzy nie zdążyli kasy z banku załatwić lub papierów itp. tel na pewno sprawny jak pisałem wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 18.02.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Potwierdzam baaaardzo dobrą opinię o geologu-p.Szyłańskim.Badania zrobił za umówioną kwotę i jeszcze przed umówionym terminem.W przeciwieństwie do innych"fachowców" nie ściemnia,ceni swoje słowo i go dotrzymuje-co nie jest teraz chyba w modzie.Cenowo też przyzwoity.MaWi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 21.02.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 dano na kilku pierwszych stronach masz namiary do ATOMU z Lublewa Mieszcza sie obok hurtowni patoka, latwy dojazd, pracuja od 8 do 16 058 691 70 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 21.02.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Polecam elektryka Pana Krzyska Pułe, bardzo solidnie i terminowotel. +48 503904601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolbudzian 22.02.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 dano na kilku pierwszych stronach masz namiary do ATOMU z Lublewa Mieszcza sie obok hurtowni patoka, latwy dojazd, pracuja od 8 do 16 058 691 70 11 podobno firma ATOM już nie istnieje nawet nie ma tabliczki na płocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 22.02.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Jako, ze bylam w Atomie osobiscie w zeszlym tygodniu w ich siedzibie i rozmawialam telefonicznie wczoraj twierdze jednak, ze istnieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzech_2 25.02.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Mistrz od kominków , Mariusz Jaskulski ,Kartuzy ,okolice.Wie co robi , tel. 609 225 925 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 02.03.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Do grona polecanych przeze mnie fachowców, mogę dopisać elektryka pana Marcina Kaminskiego z Sierakowic, oraz jego Ojca który zajmuje się układaniem kostki brukowej, posiada wieloletnią praktykę. Kotnakt do obu Panów tel. 661-128-337. Obaj Panowie są solidni i godni polecenia, prace wykonują również w 3mieście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gelinde 07.03.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Jesteśmy na etapie wykończeniówki, więc mogę podać, kto nam się najbardziej "udał":okna - firma Vetrex z Kartuz (jeden z oddziałów), u nich też zamawialiśmy bramę garażową i też jesteśmy zadowoleni (minęło pół roku)tynki - bracia z miejscowości Długi Kierz 880 379 361elektryk - Marcin z Sierakowic - nie pytałam go czy mogę podać telefon na forum, więc ewentualnie wyślę na priv, jeśli będzie ktoś zainteresowanymeble na wymiar - Roman Zielke 698 325 691 - na razie mamy fajną szafkę w łazience, czekamy na kuchnię"majster" , który nam dom od zera po dach postawił, ale zastrzegł, że już ma umówione budowy na ten rok, więc wymieniam go na końcu, choć zasłużył na pierwsze miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 10.03.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 witam forumowiczow poszukuje ekipy do wykonania stanu surowegow na terenie gdanska i oczywiscie, jak wiekszosc mam problem...Dzieki szanownym forumowiczom mam kilka kontaktow, ale jak to baba chcialabym wiedziec czy polecane osoby sa rzeczywiscie godne zaufania. Bardzo prosze o komentarze osob ktore mialy do czynienia z nizej podanymi ekipami, bede baaaardzo wdzieczna P. P.Polaszek, P. Janusz, P. J. Szymichowski, P. Dawidowski, P. J.Korda U mnie budowal Jacek Szymichowski z ekipa. Wlasciwie konczy. Pozostaly mu scianki dzialowe, taras, ogrodzenia i inne juz mniejsze prace. Solidny, terminowy. Co prawda prowadzi kilka budow na raz - dla mnie to zaleta. Jak sie pojawia budowa idzie piorunem. Tempo, ktorego zazdroscili mi okoliczni budujacy. Potem znikal, ja mialem czas na przygotowanie materialow. Wszscy podkreslali, ze do jakosci nie ma sie jak doczepic. Podpowiada niektore rozwiazania. Jezeli natomiast jestes na cos zdecydowana, nie dyskutuje tylko robi jak chcesz. Ma wspolpracujacych z nim ciesli, dekarzy i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
allize 12.03.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzarecki, dzieki wielkie za odpowiedz:) Wlasnie jestem po rozmowie z P. Szymichowskim i czekam na jego wycene..Czy mozesz napisac, jaki jest twoj domek i ile cie kosztowal? Ceny sie roznia i trudno jest przewidziec jak sie zakonczy budowa, a najlepiej chyba pytac tych , ktorzy wlasnie wybudowali:) Dodam jeszcze , ze moj budynek to 320 metrow, bardzo prosty bez zadnych udziwnien, z plaskim dachem, co prawda ma trzy pietra ( bardziej wysoki niz szeroki), ale kazde jest powtorzeniem parteru. Jak tak sobie czytam niektore posty to koszty wychodza czasami kosmiczne, a ja chce sie zamknac w 300 tys za stan surowy otwarty... Wiem, szalona jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.03.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Meble kuchenne - Wojtek - 0604-787-431. Solidnie i konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdagdansk 12.03.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Szukam dobrego INSPEKTORA NADZORU !!!.okolice gdańsk, pruszcz gdański A jeśli chodzi o cygana to numer sę nie zmienił607-226-455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronson 13.03.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Szukam dobrego INSPEKTORA NADZORU !!!.okolice gdańsk, pruszcz gdański Inspektora nadzoru czy może kierownika budowy??? polecam p. Krzysztofa Włodarza z Pszczółek... kierownikiem noże być ale nie wiem czy inspektorem nadzoru... tel. 601249959 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts