Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Okna i drzwi zewnętrzne tak jak pisałem- polecam MEGA-BUD z Rumii. Założyłem i jestem zadowolony. Szybko, czysto, sprawnie i w terminie. Centralny odkurzacz - polecam pan Drusewicz z Gdyni - telefon mogę podac zainteresowanym później (gdzieś mi się zapodział) - też był już wymieniany na forum. Elektrycy (może nie najtańsi) właśnią walczą z instalacją, ale już jestem pod wrażeniem. Pomagają zadecydować czytaj:doradzają, słuchają inwestora jak ksiądz na spowiedzi, super dokładni. Ale osobiste wrażenia z całości inwestycji z elektryki podam za tydzień.

Pozdrawiam Tomek.

witam.polecam kilku fachowcow z Przodkowa (kawalek przed kartuzami).dosc latwo ich znalezc w przodkowie ale w razie co sluze telefonem.hydraulik-miroslaw Łaga (mieszka niedaleko hali sportowej na majkowskiego lub majakowskiego.fachowiec jakich malo-terminowo,solidnie i uczciwie.pracuje od rana do wieczora, rozliczenia wg faktur,bez rzadnych dodatkowych kosztow.tynkarz-czeslaw stenka.robi tynki cementowo-wapienne (teraz chyba po 18zl/m2)

Czy możecie podać namiary na tego Pana hydraulika i tynkarza z przodkowa??

To samo tyczy sie namiarow do:

p. Jerzy Zakrzewski vel "Cygan" - tel 607226455

Macie jakies inne namiary?

Czy jeszcze pracuja??!!

pracuje a jakże, z tego co ostatnio rozmawiałem pracy nawał

telefon w/w jak najbardziej poprawny, nie dalej jak wczoraj rozmawiałem telefonicznie 2 krotnie z p. Jurkiem, celem pożyczenia dużego fleksa... także na 200% aktualny numer...

[pracuje a jakże, z tego co ostatnio rozmawiałem pracy nawał

telefon w/w jak najbardziej poprawny, nie dalej jak wczoraj rozmawiałem telefonicznie 2 krotnie z p. Jurkiem, celem pożyczenia dużego fleksa... także na 200% aktualny numer...

Qrna chata...a ja wbilem sie na: "nie ma takiego numeru"....moze niestety cosik w sieci nie zadzialalo...................

Cholender, ale jak pracy nawal to pewnie nic nowego nie bierze....

[pracuje a jakże, z tego co ostatnio rozmawiałem pracy nawał

Qrna chata...a ja wbilem sie na: "nie ma takiego numeru"....moze niestety cosik w sieci nie zadzialalo...................

Cholender, ale jak pracy nawal to pewnie nic nowego nie bierze....

spotkałem dzisiaj ludzików którzy w zeszłym tygodniu umawiali się wstępnie na kwiecień... kto pyta nie błądzi... z tego co pamiętam czasami wypadają mu roboty bo inwestorzy nie zdążyli kasy z banku załatwić lub papierów itp.

tel na pewno sprawny jak pisałem wcześniej...

Potwierdzam baaaardzo dobrą opinię o geologu-p.Szyłańskim.

Badania zrobił za umówioną kwotę i jeszcze przed umówionym terminem.

W przeciwieństwie do innych"fachowców" nie ściemnia,ceni swoje słowo i go dotrzymuje-co nie jest teraz chyba w modzie.Cenowo też przyzwoity.

MaWi

Do grona polecanych przeze mnie fachowców, mogę dopisać elektryka pana Marcina Kaminskiego z Sierakowic, oraz jego Ojca który zajmuje się układaniem kostki brukowej, posiada wieloletnią praktykę. Kotnakt do obu Panów tel. 661-128-337.

Obaj Panowie są solidni i godni polecenia, prace wykonują również w 3mieście!

Jesteśmy na etapie wykończeniówki, więc mogę podać, kto nam się najbardziej "udał":

okna - firma Vetrex z Kartuz (jeden z oddziałów), u nich też zamawialiśmy bramę garażową i też jesteśmy zadowoleni (minęło pół roku)

tynki - bracia z miejscowości Długi Kierz 880 379 361

elektryk - Marcin z Sierakowic - nie pytałam go czy mogę podać telefon na forum, więc ewentualnie wyślę na priv, jeśli będzie ktoś zainteresowany

meble na wymiar - Roman Zielke 698 325 691 - na razie mamy fajną szafkę w łazience, czekamy na kuchnię

"majster" , który nam dom od zera po dach postawił, ale zastrzegł, że już ma umówione budowy na ten rok, więc wymieniam go na końcu, choć zasłużył na pierwsze miejsce

witam forumowiczow

poszukuje ekipy do wykonania stanu surowegow na terenie gdanska i oczywiscie, jak wiekszosc mam problem...Dzieki szanownym forumowiczom mam kilka kontaktow, ale jak to baba chcialabym wiedziec czy polecane osoby sa rzeczywiscie godne zaufania. Bardzo prosze o komentarze osob ktore mialy do czynienia z nizej podanymi ekipami, bede baaaardzo wdzieczna :)

P. P.Polaszek, P. Janusz, P. J. Szymichowski, P. Dawidowski, P. J.Korda

U mnie budowal Jacek Szymichowski z ekipa. Wlasciwie konczy. Pozostaly mu scianki dzialowe, taras, ogrodzenia i inne juz mniejsze prace. Solidny, terminowy. Co prawda prowadzi kilka budow na raz - dla mnie to zaleta. Jak sie pojawia budowa idzie piorunem. Tempo, ktorego zazdroscili mi okoliczni budujacy. Potem znikal, ja mialem czas na przygotowanie materialow. Wszscy podkreslali, ze do jakosci nie ma sie jak doczepic. Podpowiada niektore rozwiazania. Jezeli natomiast jestes na cos zdecydowana, nie dyskutuje tylko robi jak chcesz. Ma wspolpracujacych z nim ciesli, dekarzy i innych.

Dzarecki, dzieki wielkie za odpowiedz:) Wlasnie jestem po rozmowie z P. Szymichowskim i czekam na jego wycene..Czy mozesz napisac, jaki jest twoj domek i ile cie kosztowal? Ceny sie roznia i trudno jest przewidziec jak sie zakonczy budowa, a najlepiej chyba pytac tych , ktorzy wlasnie wybudowali:) Dodam jeszcze , ze moj budynek to 320 metrow, bardzo prosty bez zadnych udziwnien, z plaskim dachem, co prawda ma trzy pietra ( bardziej wysoki niz szeroki), ale kazde jest powtorzeniem parteru. Jak tak sobie czytam niektore posty to koszty wychodza czasami kosmiczne, a ja chce sie zamknac w 300 tys za stan surowy otwarty... Wiem, szalona jestem:)