allfrog 26.03.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam - polecałem wcześniej tych ludzi - ale warto powtórzyć:Fachowa ekipa do stanu surowego otwartego - bez dachu:szef to P. Władysław Piesik tel: 668 120 310.u mnie SSO robili niecałe 2 miesiące. Dość wolno (nie spieszyło mi sie), ale b. solidnie.Pozdrawiam.ALL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 27.03.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witam!Chciałabym gorąco polecić firmę chwaloną wielokrotnie i zasłużenie.Megabud z Rumii.Wykonali u mnie niewielkie zlecenie: sprzedaż i montaż drzwi wejściowych z demontażem starych. Mogę podsumować jednym słowem - profesjonalnie ! Dokładnie tak jak lubię - kompetencja i terminowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 29.03.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Wlasnie zauwazylam,ze "moj" wykonawca co i instalacji wod-kan zawital na forum,wiec spiesze wystawic opinie jego pracy. Pod dobra ocena pracy p.Bartka podpisuje sie wszystkimi czterema konczynami tel.0785-143-790 http://forum.muratordom.pl/uslugi-hydrauliczne-zapraszam-pomorskie,t117717.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka0113 30.03.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ja napewno jako elektryka mogę polecić pana Adriana z Wejherowa, młody, konkretny i szybki chłopak, oprócz tego posiada telefony do innych fachowców. p.Adrian 501-388-385 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 02.04.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 boje sie takich wpisow bo z doswiadczenia wiem ze jak dostaja zlecenia to dostaja malpiego rozumu ale moze komus pomoga sa to ekipy ktore uratowaly mi nerwy parkiecarz terminowy, solidny dokladny, dba o material klienta 509 550 431 kafle, wykonczenie kompleksowe p. Grzes 606 808 879-rewelacja, dokladny, w miare terminowy, szybki i na temat, bezproblemowy, doradzi wymarzona kuchnia mojej zonki 502 633 799 facet nie robi jakis wizualizacji-rysuje na papierze milimetrowym ale robi solidnie terminowo dokladnie przyjezdza na poprawki, zona jest zadowolona i to jest najwieksza rekomendacja, robi pozatym meble na wymiar u nas robil dodatkowo wieszak w przedpokoju mozna go zobaczyc w dzienniku, robi w drewnie i plycie montuje sprzet byl konkurencyjny cenowo. facet do montazu mechanizmu bramy w ogrodzeniu- doradzi pospawa solidna i rzetelna robota, jest przedstawicielem mechanizmow faac 601 651 297 to sa ekipy od wykonczenia na szczescie nie wykonczyly psychicznie i finansowo. Mam nadzieje ze innym tez pomoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap111 08.04.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Z czystym sercem mogę polecić Panią Izę Kotlewską projektantkę wnętrz. Jest solidna i niedroga, cały czas pod telefonem. Słucha, doradza, wypytuje o upodobania, kolory itp. Jest naprawdę świetna. Zamówiłam u niej ustawienie ścian wewnętrznych, dobór kolorystyki i materiałów wykończeniowych, rozstawienie mebli, projekt oświetlenia, ułożenie gniazdek, projekt mebli oraz wizualizację. Można także u niej zamówić wykonanie mebli:) Bardzo prosze o namiar na Pania Kotlewska. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 10.04.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Z czystym sercem mogę polecić Panią Izę Kotlewską projektantkę wnętrz. Jest solidna i niedroga, cały czas pod telefonem. Słucha, doradza, wypytuje o upodobania, kolory itp. Jest naprawdę świetna. Zamówiłam u niej ustawienie ścian wewnętrznych, dobór kolorystyki i materiałów wykończeniowych, rozstawienie mebli, projekt oświetlenia, ułożenie gniazdek, projekt mebli oraz wizualizację. Można także u niej zamówić wykonanie mebli:) Bardzo prosze o namiar na Pania Kotlewska. pozdrawiam o tej Pani pisze też tutaj http://forum.muratordom.pl/trojmiasto-czarna-lista-wykonawcow,t61775.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 My korzystralismy z tartaku w Gd-Osowej na Venus,o ile dobrze pamietam ulice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 12.04.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 czy ktoś może poleci jakiś tartak z okolic Gdańska? szukam dobrego, solidnego ale w miarę taniego tartaku, muszę nabyć deski szalunkowe i krokwie Całą więźbę dachową zamówiłem w tartaku w Sulęczynie: http://www.tartak.pomorskie.pl/ Był już polecany na forum. Ceny przystepne, terminy super. Zamówiłem więżbę w pażdzierniku z dostawą w listopadzie. Byli jedynym tartakiem, który się tego podjął. Wszystkie dostawy na telefoon. Zabakło kilku krokwi, dowieżli następnego dnia. Zresztą zamówiłem u nich i dachówki i okna połaciowe. Dowożą zgodnie z potrzebami dekarzy, właściwie wszystko na telefon. Są naprawdę OK. Ostateczne rozliczenie po wykonaniu dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 16.04.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam! Wczoraj skończyli u nas posadzki z miksokreta, zacierane maszynowo, sprawnie i porządnie, 240 m2 w 2 dni, ekipa godna polecenia, ceny tez w normie, można się dogadac. Dla zainteresowanych: MIXBUD tel: 517-205-939. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 16.04.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dachy - pokrycia : Dawid 0509-367-186. Nie napiszę ile dałem za kpl dach, bo co niektórzy się mogą z lekka wkurzyć . Wstawiali mi dodatkowego Veluxa, obróbka dachówki ceramicznej oraz samego okna - skandal, kpina, żenua, fuszera itp epitety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domair 19.04.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Kontakt wziąłem z forum. Potwierdzam pozytywne opinie o Panu Krzysztofie. Serdecznie polecam tego fachowca. Polecam elektryka Pana Krzyska Pułe, bardzo solidnie i terminowo tel. +48 503904601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 20.04.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Wlasnie zauwazylam,ze "moj" wykonawca co i instalacji wod-kan zawital na forum,wiec spiesze wystawic opinie jego pracy. Pod dobra ocena pracy p.Bartka podpisuje sie wszystkimi czterema konczynami tel.0785-143-790 http://forum.muratordom.pl/uslugi-hydrauliczne-zapraszam-pomorskie,t117717.htm Rowniez potwierdzam dobra opinie o Panu Bartku. Wszystko dziala tak jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 20.04.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Czy ktoś może polecic mi dobrego architekta z okolic Kartuz. http://forum.muratordom.pl/grupa-trojmiasto-i-okolice,t1259-17820.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 27.04.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 "Usługi Ogólnobudowlane Ciesielstwo, Dekarstwo Krzysztof Arendt" tel. 508 071 549. Poleciła nam ich firma Matelbud gdzie kupowaliśmy dachówkę oraz okna. Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usługi więc mogę dalej ich polecić. Szefem jest rzeczowy, uczciwy i kulturalny człowiek a przy tym bardzo dobry fachowiec. Czego chcieć więcej? A... no i nie jest aż tak drogi w porównaniu do innych. Wykonali również drobną robotę, która należała do kogoś innego, przy czym nie chcieli za to dodatkowej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipan20 27.04.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 "Usługi Ogólnobudowlane Ciesielstwo, Dekarstwo Krzysztof Arendt" tel. 508 071 549. Poleciła nam ich firma Matelbud gdzie kupowaliśmy dachówkę oraz okna. Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usługi więc mogę dalej ich polecić. Szefem jest rzeczowy, uczciwy i kulturalny człowiek a przy tym bardzo dobry fachowiec. Czego chcieć więcej? A... no i nie jest aż tak drogi w porównaniu do innych. Wykonali również drobną robotę, która należała do kogoś innego, przy czym nie chcieli za to dodatkowej kasy. Zgadzam się w 100%. Ja również serdecznie polecam Pana Krzysia. Ekipa bardzo zgrana, robią szybko i solidnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja71 07.05.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Jestem nowa na tym forum,ale zauważyłam, ze pojawił się na nim Pan Grzesiu, który robił u mnie kapitalny remont mieszkania. Mogę go plecić ze spokojnym sumieniem tel.0501299927. Jeżeli o wykończeniówki to mogę jeszcze polecić Pana Janusza. Jest może nieco szorstki w obyciu, ale fachowiec z niego dobry. Tel.0511648731.Wykańczał dom moich znajomych i mieszkanie mojej mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 07.05.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Z czystym sumieniem mogę polecić:- murarka : Dom-Bud Jacek Szymichowski 506-051-021 - oby takich wiecej. Na pweno będę korzystał z jego jak najdłuzej. Sciany sa, teraz tarasy, zbiorniki na deszczowke, plot, kostka ... przy jego robocie moglem spac spokojnie.- Dekarze: 607-470-721 Sławek Kamiński oraz Sławek Bednarski. Ekipa spod Starogardu Gdańskiego. Solidna, dokładna, szybka. Wszystko zgodnie z życzeniem.- Beton: DK Inwest 058 304-56-22. Może są i tańsi. Ci natomiast sa poważni. Raz spóźnili się 20 minut. Oczywiscie powiadomili wcześniej o tym fakcie.Górski: 6 godzin spoóźnienia - dla mnie nie do przyjęcia!!- Piasek, żwir - Gabrex Żukowo - 058 681-84-78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 08.05.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja tym razem wpisuje firmę DIPLOMEX z Redy, to firma produkująca okna i drzwi. My kupiliśmy u nich okna (kolor orzech ze szprosami również w tym kolorze), fakt może do najtańszych nie należą, ale są warte swojej ceny (zresztą można sobie wybrać opcje czy zaokrąglona listwa wewnętrzna, czy zewnętrzna, czy obie, czy kolor jrdno czy dwustronny itd.). Bardzo dobrze wykonane, na profilu Salamandra, dokładnie wykończone. Montaż poszedł bardzo sprawnie. Firma, która nade wszystko ceni sobie satysfakcję klienta i o niego dba. W wielu sytaucjach można było się dogadać. Okna po zdjęciu taśmy na zewnątrz nie są nigdzie uszkodzone, gładko się otwierają, jesteśmy bardzo zadowoleni i z czystym sercem ich polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggie27 11.05.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 polecam biuro ''BAJA'' z Rumi ,zajmuje sie projektami ,wszelkie mapki,pozwolenia ,poleca dobrych fachowców,dokumenty zawiezie osobiscie ,nie musiałam jezdzic ,wystawac w kolejce ,zna sie na rzeczy !!!tel -602-679-283 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts