Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

W końcu znalazłem firmę od rekuperacji którą można polecić!!! To AirComfort (http://www.aircomfort.pl). U mnie naprawiali niedoróbki i "oszczędności" w instalacji rekuperatora, które trzeba było naprawić po "znanej" z tego firmie.

Bardzo fachowi, solidni, terminowi po prostu super fachowcy oby więcej takich a budowanie byłaby dużo łatwiejsze!!!!!

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam pytanie czy może Szanowni Forumowicze wiecie coś na temat pana Jana AKACKIEGO z Gdyni. Z tego co sie orientuje dosyć popularny wykonawca szczególnie w okolicach Kosakowa ale czy uczciwy i solidny ?

Uczciwy to moze jest , ale na rece trzeba patrzec.

Buduje szybko , nie zawsze dobrze - co pare dni trzeba sprawdzac czy zgodnie z projektem. Ceny ma rowniez atrakcyjne

Bruk, nawierzchnie

Stefan Krauze 0607 689 799, 684-91-34 (dokladny i tani)

Kolejny partacz który, który "jedzie na reklamie" z białej listy. Wcale nie jest juz tani, a na pewno nie jest dokładny.

Robił u mnie 180m2 kostki, obrzeża które wymurował odpadają po 3 miesiącach, zrobił również taras który już się zapada "ale to tak musi być", schodki które zrobił z tarasu do ogrodu są krzywe, rozchodzą się.

BTW. Strach wpisywać fachowców na Białą Listę, z biegiem czasu zaczynają olewać jakość i jadą "na reklamie".

A ja też polecę jedną osobę, a co mi tam :)

Jestem z Gdańska, a p. Niesiołowski z Cieplewa robił mi wszystkie balustrady i ogrodzenie i muszę przyznać, że efekt lepszy niż przypuszczałam. To jest firma bodajże ślusarsko - budowlana, ja też trafiłam z polecenia do niej, nie widziałam nigdzie ogłoszenia. Podam nr, myślę, że się nie obrazi : 691290387, stacjonarny na priv mogę podesłać.

Odnośnie p. Niesiołowskiego:

Tak, wszystko mam kute. Tyle,że nie za mocno zdobione, bo wolę w miarę proste rzeczy.On chyba robi różnie. Wyszło mi 320 metr bieżący,ale są i tańsze i droższe.

Z kolei z oknami za późno tu trafiłam - wpadłam na gościa nieterminowego i warsztat pracy jakby bomba wybuchła.

Pozdrowienia:)

Gość It****

Witam,

Jesteśmy kolejnymi zadowolonymi klientami Pana Michała z Megabudu. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, okna nam się bardzo podobają, a cena w granicach rozsądku. Duży plus za nietypowy montaż - w ścianach trójwarstwowych. Życzę sobie i Wam tylko takich wykonawców na drodze.

pozdrawiam

Leszek K.

Pan Marcin- wykonczeniówka, ocieplenie domu, tynk, podbitka, ogrodzenie i wiele innych prac wykonuje solidnie, starannie. Jestem bardzo zadowolona, że wraz ze swoja ekipą pracowali u nas tel. 793352633

e.kala - dziekuje bardzo za ten kontakt :)

Panowie rozpoczeli u nas ocieplanie i elewacje tydzien temu - i jestesmy bardzo zadowoleni . Chyba pierwsza ekipa od poczatku budowy - bez zastrzezen.

Jeszcze raz dzieki - i polecam, z tym ze z tego co wiem z terminami u nich krucho.

Podaje tez kontakt do wykonczeniowych prac wewnetrznych - gladz, malowanie, plytki itp. - p. Janusz 0508237537.

Praca w porzadku , cenowo w strefie stanow srednich.