darada 21.07.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 W końcu znalazłem firmę od rekuperacji którą można polecić!!! To AirComfort (http://www.aircomfort.pl). U mnie naprawiali niedoróbki i "oszczędności" w instalacji rekuperatora, które trzeba było naprawić po "znanej" z tego firmie. Bardzo fachowi, solidni, terminowi po prostu super fachowcy oby więcej takich a budowanie byłaby dużo łatwiejsze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk99 24.07.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Mam pytanie czy może Szanowni Forumowicze wiecie coś na temat pana Jana AKACKIEGO z Gdyni. Z tego co sie orientuje dosyć popularny wykonawca szczególnie w okolicach Kosakowa ale czy uczciwy i solidny ? Uczciwy to moze jest , ale na rece trzeba patrzec. Buduje szybko , nie zawsze dobrze - co pare dni trzeba sprawdzac czy zgodnie z projektem. Ceny ma rowniez atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efcia80 24.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Mam pytanko a Jan Akacki z Gdyni o ktorym mowa to co buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 25.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Pan Akacki z synami buduje własciwie wszystko od fundamentów po więźbę, płoty, ocieplenia itp. Z tego co wiem to nie pokrywa dachów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efcia80 26.07.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 A mogłby mi ktos podac namiary na Pana Akackiego? Moze byc na priv:) z góry dziekuje za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 28.07.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Bruk, nawierzchnie Stefan Krauze 0607 689 799, 684-91-34 (dokladny i tani) Kolejny partacz który, który "jedzie na reklamie" z białej listy. Wcale nie jest juz tani, a na pewno nie jest dokładny. Robił u mnie 180m2 kostki, obrzeża które wymurował odpadają po 3 miesiącach, zrobił również taras który już się zapada "ale to tak musi być", schodki które zrobił z tarasu do ogrodu są krzywe, rozchodzą się. BTW. Strach wpisywać fachowców na Białą Listę, z biegiem czasu zaczynają olewać jakość i jadą "na reklamie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzik 28.07.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witam wszystkich! Przyznam szczerze przebrnalem wszystkie posty, ale jakos nie bardzo udalo mi sie znalezc namiarow na ekipe od stanu surowego otwartego. Moze ktos mi zyczliwy poda jakies aktualne namiary? Spróbuj Janusz Czapp 608403518 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herbatazmiodem 29.07.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A ja też polecę jedną osobę, a co mi tam Jestem z Gdańska, a p. Niesiołowski z Cieplewa robił mi wszystkie balustrady i ogrodzenie i muszę przyznać, że efekt lepszy niż przypuszczałam. To jest firma bodajże ślusarsko - budowlana, ja też trafiłam z polecenia do niej, nie widziałam nigdzie ogłoszenia. Podam nr, myślę, że się nie obrazi : 691290387, stacjonarny na priv mogę podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamerki 30.07.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Pan Stefan Samson z Rumi Super wykonawca, ceny przystępne ale z terminami ciężko. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i przypominać się i mówić że się spieszy. Ja długo czekałam ale jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 30.07.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Pan Stefan Samson z Rumi Super wykonawca, ceny przystępne ale z terminami ciężko. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i przypominać się i mówić że się spieszy. Ja długo czekałam ale jestem bardzo zadowolona A od czego ten Pan?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamerki 30.07.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Pan Samson od ogrodzeń i balustrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaS 30.07.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Super dzięki za informacje a czy moge prosić o jakiś telefon do Pana Samsona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaS 30.07.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Ja moge z czystym sumieniem polecic Pana Krzysztofa z Gdańska ,który u nas wstawiał okna cena odpowiednia i wszystko było ok (szybko i czysto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herbatazmiodem 31.07.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Odnośnie p. Niesiołowskiego:Tak, wszystko mam kute. Tyle,że nie za mocno zdobione, bo wolę w miarę proste rzeczy.On chyba robi różnie. Wyszło mi 320 metr bieżący,ale są i tańsze i droższe. Z kolei z oknami za późno tu trafiłam - wpadłam na gościa nieterminowego i warsztat pracy jakby bomba wybuchła. Pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 04.08.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Z przyjemnością wpisuję się jako kolejna zadowolona klientka firmy Megabud z Rumi (okna Avante, drzwi i bramy garażowe). Profesjonalizm od pierwszego spotkania, fachowy sprawny montaż. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość It**** 10.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam, Jesteśmy kolejnymi zadowolonymi klientami Pana Michała z Megabudu. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, okna nam się bardzo podobają, a cena w granicach rozsądku. Duży plus za nietypowy montaż - w ścianach trójwarstwowych. Życzę sobie i Wam tylko takich wykonawców na drodze. pozdrawiamLeszek K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Pan Marcin- wykonczeniówka, ocieplenie domu, tynk, podbitka, ogrodzenie i wiele innych prac wykonuje solidnie, starannie. Jestem bardzo zadowolona, że wraz ze swoja ekipą pracowali u nas tel. 793352633 e.kala - dziekuje bardzo za ten kontakt Panowie rozpoczeli u nas ocieplanie i elewacje tydzien temu - i jestesmy bardzo zadowoleni . Chyba pierwsza ekipa od poczatku budowy - bez zastrzezen. Jeszcze raz dzieki - i polecam, z tym ze z tego co wiem z terminami u nich krucho. Podaje tez kontakt do wykonczeniowych prac wewnetrznych - gladz, malowanie, plytki itp. - p. Janusz 0508237537. Praca w porzadku , cenowo w strefie stanow srednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaS 11.08.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Właśnie skończono u mnie wylewki z których jestem bardzo zadowolona polecam Pana Wickiego super szybko i dokładnie. Posiadam projekt podłączenia gazu do domu i poszukuje sprawdzonej firmy która coś takiego wykonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 11.08.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A pan Wicki od wylewek to ten sam, który robi tynki cementowo-wapienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaS 11.08.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Myśle, że tak bo podobno u sąsiadów ma robić i tynki i wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts