Izulek 11.08.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A mogę prosić o opinię sąsiadów po wykonaniu tynków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaS 12.08.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A mogę prosić o opinię sąsiadów po wykonaniu tynków ? Oczywiście nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK. 12.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Chyba czas abym umieściła tu moją ekipę murarzy. Czekaliśmy na nich rok ale naprawdę było warto; na budowie czysto, pracują bardzo dokładnie i dosyć szybko, uzyskałam wiele istotnych informacji i podpowiedzi. Współpraca zaczyna się od fundamentów poprzez mury i dach pokryty papą oraz wykonanie podbitki, potem może być jeszcze ocieplenie, ogrodzenie i podjazd. Rozsądna cena p. Mirosław (szef) tel. 503-680-463 Dodaję również wypróbowany tartak PPUH Laska ze Stężycy, tel. 608-584-520 Solidni i terminowi, ceny można (przy większych zamówieniach) negocjować, dowożą nawet na większe odległości no i przede wszystkim deski ładne i proste a więźba dokładnie wykonana i zaimpregnowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 13.08.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Wkońcu u mnie też ktoś zasłużył na Białą Liste - Z czystym sumieniem moge polecić firme "Rekowski" z Brusów panowie zajmują sie budową stanów surowych. U mnie fachwo i solidnie zajeli sie wszystkim łącznie z załatwianiem materjałów. A przedewszystkim telefon ciągle włączony A telefon do pana Jóżefa to 608827369 - No i końecznie dodać z polecenia pana Murawskiego- Co bym miał jaką zniżke na kolejną chałupe JAk by co, to więcej moge opisać na priv. JUŻ NIE POLECAM! Po czasie dopiero powychodziły kwiatki, które widzę przy wykańczaniu: ścianka działowa przechylona o cztery centymetry od pionu chodciaż była pieknie i równiutko wymurowana. brak zakotwiczenia ścianek działowych ze ścianami nośnymi komin systemowy w środku podczas klejenia nie czyszczony co teraz zamiast pięknie ruwniutkiego ceramicznego komina jest ceramiczny ale zwystającymi purchlami na których osadza sie sadza i nie można go czyścić kulą! No i więcej takich drobnych kwiatków które uprzykrzają życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoCentus 15.08.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Z przyjemnością polecam (był już 2 razy na liście) geodetę p.Łukasza Łagockiego. Terminowy i słowny jak mało kto, a ja nie lubię chwalić za byle co. Wykonał dla mnie mapkę do celów projektowych i wyznaczył mi granice działki oraz budynku. Warto zapamiętać: M.Ł Łagoccy tel./fax ( 0-58 ) 672 65 89, 0 503 764 018 http://www.geodist.pl, mail: [email protected] Pracuje na czymś co się zwie tachimetr. Mierzy to cudo kąty i odległości do 3,5 km przy dobrej pogodzie. jak ktoś ma dużą działkę - nie ma problemu! Jak wygląda sprzęt, którym pracuje - zapraszam do mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 16.08.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 W końcu znalazłem firmę od rekuperacji którą można polecić!!! To AirComfort (http://www.aircomfort.pl). U mnie naprawiali niedoróbki i "oszczędności" w instalacji rekuperatora, które trzeba było naprawić po "znanej" z tego firmie. Bardzo fachowi, solidni, terminowi po prostu super fachowcy oby więcej takich a budowanie byłaby dużo łatwiejsze!!!!! Też mogę ich polecić. Właśnie zakończyli poprawki po poprzedniej firmie Michała Gołucha (uwaga na tego człowieka!!!). Zrobili wszystko szybko, profesjonalnie i sprawnie. Do obejrzenia u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 16.08.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 A mogłby mi ktos podac namiary na Pana Akackiego? Moze byc na priv:) z góry dziekuje za pomoc:) namiar mam, ale nie polecam. Jeśli nadal jesteś zainteresowana, napisz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 17.08.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A mogłby mi ktos podac namiary na Pana Akackiego? Moze byc na priv:) z góry dziekuje za pomoc:) namiar mam, ale nie polecam. Jeśli nadal jesteś zainteresowana, napisz na priva. Poproszę na priv to info o tym panu. Też się zastanawiamy nad nim. Właśnie mieliśmy zawozić projekt do wyceny. Może być na skrzynkę muratora. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smile 17.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Właśnie skończono u mnie wylewki z których jestem bardzo zadowolona polecam Pana Wickiego super szybko i dokładnie. Posiadam projekt podłączenia gazu do domu i poszukuje sprawdzonej firmy która coś takiego wykonuje My mieliśmy firmę która jedniczesnie robiła nam przyłącze do działki. Włascicwie to jescze sprawa jest w toku, ale mysle ze moge ich polecic. konckretnie, szybko, sprawnie a i z dostepnych ofert zaproponowali nam wykonanie najtaniej i kompleksowo (z kierwonikiem, wykopami itd) AMET 058 558 43 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooky.gdynia 18.08.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam. Mogę polecić firmę Termika Marek Głogowski z Chwaszczyna. Co, wod-kan, gaz. 501 333 202 -solidnie . Dekarz pan Bieżan 503 097 772- polecam - perfekcyjne wykonanie. Elektryk pan Frajberg 602 269 738 - nowatorskie rozwiązania, super wykonanie. Pozdrawiam wszystkich trójmiejskich forumowiczów, Mirella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaS 20.08.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Chyba czas abym umieściła tu moją ekipę murarzy. Czekaliśmy na nich rok ale naprawdę było warto; na budowie czysto, pracują bardzo dokładnie i dosyć szybko, uzyskałam wiele istotnych informacji i podpowiedzi. Współpraca zaczyna się od fundamentów poprzez mury i dach pokryty papą oraz wykonanie podbitki, potem może być jeszcze ocieplenie, ogrodzenie i podjazd. Rozsądna cena p. Mirosław (szef) tel. 503-680-463 Dodaję również wypróbowany tartak PPUH Laska ze Stężycy, tel. 608-584-520 Solidni i terminowi, ceny można (przy większych zamówieniach) negocjować, dowożą nawet na większe odległości no i przede wszystkim deski ładne i proste a więźba dokładnie wykonana i zaimpregnowana Dziwny ten Pan Mirosław dzwoniłam dzisiaj i chyba pierwszy raz ktos mnie tak potraktował na dzien dobry zaczoł krzyczeć , że jest tak zajęty a ja mu z nastepna robotą wyskakuje. Facet nawet nie dał mi dojść do słowa co miałby u mnie robić podziwiam Moge polecic tego ,,fachowca,, jak ktoś chce posłuchać kilka cierpkich słow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domair 27.08.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Potwierdzam dobrą opinie o firmie totalna gładź. Kontakt do firmy wziąłem z forum gdy zachwalany Pan Lademann wystawił mnie do wiatru po tygodniu ściemniania. Panowie tynkarze z gładzi wykonali bardzo dobrą robotę poprawiając fuszerki murarzy. Zrobili to bez narzekania i zbędnego gadania. Słuchali naszych uwag i realizowali prośby bez niepotrzebnych komentarzy. Tak trzymać panowie. 602 192 704 Wpisuję kolejną firmę - TOPTALNA GŁADŹ z Wejherowa/Bolszewa. Firma wykonuje tynki maszynowe gipsowe oraz posadzki. Nam już zrobili tynki, prawie idelanie bo minimalnie coś tam poprawiali, sprawnie poszło, brygada bardzo czysta i grzeczna, posprzątali po sobie, nawet opłukali okna. cena bardzo rozsądna, jeszcze za m-c weźniemy od nich posadzki razem z materiałem bo tak nam wygodniej. Naprawdę polecam bo takich ludzi jest niewielu. Nasza współpraca zaczęła się małym nieporozumieniem, ale takiej reakcji z ich strony się nie spodziewałam - oczywiście pozytywnej. Oby więcej takich brygad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 27.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Podziwiam że próbowałeś kontaktować się z p. Lademanem, jest umieszczony przeze mnie na czarnej liście a jego robota to fuszerka. Potwierdzam dobrą opinie o firmie totalna gładź. Kontakt do firmy wziąłem z forum gdy zachwalany Pan Lademann wystawił mnie do wiatru po tygodniu ściemniania. Panowie tynkarze z gładzi wykonali bardzo dobrą robotę poprawiając fuszerki murarzy. Zrobili to bez narzekania i zbędnego gadania. Słuchali naszych uwag i realizowali prośby bez niepotrzebnych komentarzy. Tak trzymać panowie. 602 192 704 Wpisuję kolejną firmę - TOPTALNA GŁADŹ z Wejherowa/Bolszewa. Firma wykonuje tynki maszynowe gipsowe oraz posadzki. Nam już zrobili tynki, prawie idelanie bo minimalnie coś tam poprawiali, sprawnie poszło, brygada bardzo czysta i grzeczna, posprzątali po sobie, nawet opłukali okna. cena bardzo rozsądna, jeszcze za m-c weźniemy od nich posadzki razem z materiałem bo tak nam wygodniej. Naprawdę polecam bo takich ludzi jest niewielu. Nasza współpraca zaczęła się małym nieporozumieniem, ale takiej reakcji z ich strony się nie spodziewałam - oczywiście pozytywnej. Oby więcej takich brygad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 27.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 u mnie tez dzialala Totalna Gladz i rowniez jestem zadowolona, teraz robia u nas rowniez posadzki.... PS skonczyli, posadzek nie polecam, ekipe od tynkow polecam (to dwie rozne ekipy robia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti ce 02.09.2008 02:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Zakończylem już stan surowy więc mogę polecic ekipę która postawila mi dom. Szef ekipy Marcin Brokos tel,880135735 Mam nadzieję że ktoś skorzysta i będzie tak samo zadowolony jak ja.Budowali szybko (10tyg) i bez żadnego problemu.Fajnie buduje się dom z taką ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSZANIAK 02.09.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam, TRÓJMIASTO Potwierdzam opinię o Panu Elektryku Zdzisławie Weiner. Wykonał u mnie niedawno nową instalacje w całym mieszkaniu. Bardzo rzetelny, odpowiedzialny, pomocny. Potrafi doradzić klientowi. Ukierunkowany na zadowolenie klienta, konkurencyjny cenowo a do tego bardzo sympatyczny. Wykonał kawał dobrej roboty. Bardzo miła współpraca. Telefon: 505 020 798 5 sierpnia 2007, hub 75 napisał: Elektryk Pan Weienr 505-020-798, również solidny, terminowy, kupuje materiały w hurtowni, tani i do tego sympatyczny, ma wolne terminy w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk99 02.09.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Polecam tak jak inni firmę : Megabud z Rumi - montaż okien Avante Fachowo i bezproblemów. Dodatkowo zamówie oczywiscie parapety wew. i zew. , bo współpraca z tą firmą to sama przyjemność. Oczywiście wszystko można dogadać z p. M. Michnowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjofol 03.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam, Jesteśmy kolejnymi zadowolonymi klientami Pana Michała z Megabudu. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, okna nam się bardzo podobają, a cena w granicach rozsądku. Duży plus za nietypowy montaż - w ścianach trójwarstwowych. Życzę sobie i Wam tylko takich wykonawców na drodze. pozdrawiam Leszek K. Potwierdzam z całą odpowiedzialnością - firma MEGABUD to profesjonalizm w każdym calu. Kupowaliśmy z żoną u nich drzwi zewnętrzne i okna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domair 03.09.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Serdecznie polecam hurtownię materiałów dekarskich Tomaszczyk i Synowie z Lęborka oraz współpracującego z nimi dekarza Henryka Tabora. Obsługa klienta na europejskim poziomie, ceny atrakcyjne, a jakość wykonania dachu bez zarzutu. Zadowolony też jestem z posadzki maszynowych zrobionych przez Pana Serafina. Był pewien problem z rozpoczęciem roboty w terminie ale praca wykonana sprawnie i bez zarzutu. Okna z Megabudu super, potwierdzam powyższe opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mawo.gdy 05.09.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam na jesień mam zamiar wprowadzić się do domku którzy w dużej mierze robili wykonawcy wzięci z "Białej listy" oraz kilku "moich" których chciałbym polecić- może się przydadzą : -hydraulika p.Dampc 502671498 -okna firama JOCZ z Gdyni 058 6616660 -przyłącze kanalizacji 516037340 -kominarz 609142805 -stan surowy p.Małaszycki 502572133 jedyny minus 2 miesiące poślizgu na starcie dekarz z Luzina 692161788 -gaz przyłącze 500206783 Telefony spisywałem z mojej komórki i dlatego nie mam nazwisk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts