malysmon 07.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Poszukuję - ekipy budowlanej najchętniej aż po dach, pomóżcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronson 09.09.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 znowu mogę kogoś polecić, co prawda firma z Radomia ale tanio przywiozła nam 2 szamba betonowe i sprawnie i szybko je zamontowała... czekaliśmy 1 tydzień w ustalony dzień zjawił się transport odpowiednim sprzętem do udzwignięcia i montażu szamba... za 8m3 szmba betonowego z atestem zapłaciliśmy 2550zł (razem z transportem) dodatkowo w promocji dostaliśmy 2m3 gratis.... firma to:Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe i Usługowe "SAŁEXPOL"Paweł SałkiewiczOwadów 2226-631 Jastrzębia kom. 0604-710-251tel. (048) 381-17-43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 11.09.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 u mnie tez dzialala Totalna Gladz i rowniez jestem zadowolona, teraz robia u nas rowniez posadzki.... PS skonczyli, posadzek nie polecam, ekipe od tynkow polecam (to dwie rozne ekipy robia) a co sie stało z posadzkami i kto Ci robił??To znaczy czy w tej ekipie było ojciec z synem,ojciec bodajże Zbigniew ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 11.09.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 (edytowane) No to i ja coś dodam Pokrycie dachu- blachodachówka Sara plus orynnowanie Raiko i okna dachowe Fakro,dodatkowo brałem od nich okna na profilu Rehau z roletami wewnetrznymi do mieszkania babci,naprawde polecam rzeczowy kontakt,terminowość i dobre cenyfirma Budmor Gdynia ul.Hutnicza 40 tel. (058) 664-00-56 Dekarz,bardzo rzeczowy i konkretny to p. Marek Dettlaff z Połchowa współpracujący z Budmorem nr tel. 602-489-158 Tynki i wylewki firma Totalna Gładź pozdrawiam Edytowane 13 Lipca 2011 przez sailor_ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK. 15.09.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dziwny ten Pan Mirosław dzwoniłam dzisiaj i chyba pierwszy raz ktos mnie tak potraktował na dzien dobry zaczoł krzyczeć , że jest tak zajęty a ja mu z nastepna robotą wyskakuje. Facet nawet nie dał mi dojść do słowa co miałby u mnie robić podziwiam Moge polecic tego ,,fachowca,, jak ktoś chce posłuchać kilka cierpkich słow Bardzo mi przykro, że tak Cię potraktował; nie znałam Go z tej strony i troszkę nie chce mi się wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoCentus 17.09.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Polecam CIEŚLĘ:p. Mielewski Marian z Bolszewatel. 778-31-97 U mnie wykonał więźbę dachową. Starszy pan w nienagannym kombinezonie budowlanym z ekipą 3-osobową. Prawdziwy szef pilnujący wszystkiego twardą ręką. Nie lubi dużo mówić w czasie pracy, ceni punktualność i sam jest bardzo punktualny oraz słowny. Wykonał mi pracę na domku oraz na budynku gospodarczym. Czas trwania pracy: 2 i 1/2 dnia. Styl pracy: wykonanie szablonów, przycięcie wszystkiego na dole a potem montaż gotowych elementów na górze. Piszę o tym bo widziałem gdzieś inny sposób pracy, a mianowicie docinanie wszystkiego "na miejscu" czyli "na dachu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 19.09.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Jeżeli jest to ten sam cieśla z Bolszewa z ulicy Prusa to zmieniłbyś o nim zdanieprzyjezdżając do mnie na budowę. Rzekomo cieśla z 30 letnim doświadczeniem a nie potrafił dać sobie rady z prostym dacherm.Nie pisałam wcześniej o tym ponieważ chciałam zapomnieć o tej mojej nieszczęsnej wieżbie którą musiałam wzmacniać przez to ,że Pan cieśla postanowił zmienić jej konstrukcję.Wszystkich zainteresowanych zapraszam na moja budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzik 22.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Prace ziemne wykopyżwirczarnoziem Firma rodzinna Mieczysław DOERING z synami , GDYNIA ul. Wiczlińska 75 B Terminowo, profesjonalnie i bezproblemowo. Cenowo w strefie stanów średnich. My jestesmy usatysfakcjonowani z pracy koparkowego. Szczerze polecamy. 603 315 004609 455 862602 574 119(058) 624 92 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 23.09.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Prace ziemne wykopy żwir czarnoziem Firma rodzinna Mieczysław DOERING z synami , GDYNIA ul. Wiczlińska 75 B Terminowo, profesjonalnie i bezproblemowo. Cenowo w strefie stanów średnich. My jestesmy usatysfakcjonowani z pracy koparkowego. Szczerze polecamy. 603 315 004 609 455 862 602 574 119 (058) 624 92 48 Podpisuje sie rowniez pod tym wpisem. Pan Marcin ( syn )robil nam wszystkie prace ziemnne ( nawet dzis rowna teren ). Kumaty Pan Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 24.09.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Geodeta: Grzegorz Zachłowski509 863 951 Kontakt wzielam z muratora. Bardzo dziekuje, ze ktos sie nim podzielil. bezproblemowy, szybki, uczciwy. Dzwonilismy do niego doslownie z dnia na dzień i stawiał się na miejscu. Przy nanoszeniu przylacza wody zapomnielismy mu dac znac kiedy ma zrobić szkic, gdy sobie laskawie przypomnielismy stawil sie w ciagu jednego dnia i zrobil szkic na otwartym wykopie, przy obmierzaniu domu rowniez nie bylo problemu, inwentaryzacja do odbioru tez sprawnie szybko, cenowo konkurencyjnie. Dodatkowo przy pierwszym obmierzaniu budynku poradzil sobie z naszymi nędznymi palikami geodezyjnymi (nie przylozylismy sie, chcielismy wykorzystac material ktory mamy i nie kupowac). Bez słowa narzekania, bez problemu poradził sobie. Pan obejmuje tereny Pruszcza, ale mimo, ze moja budowa jest w Gdansku nie robil problemu z zalatwianiem spraw w urzedzie w Gdansku. Byl o niebo szybszy niz firma, ktora robila nam mapki projektowe do podziału działki, tanszy, poprzednia firma zwalala wszystko co sie da na opieszalosc urzedu- a Pan Grzegorz jakoś nie miał tego typu problemow. Bardzo polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkel28 25.09.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 u mnie własnie zakonczono kładzenie tynkow cementowo-wapiennych. Bez zadnych obaw moge polecic firme p. Wickiego (693 379 089). Bardzo sprawnie, dotrzymanie wczesniej uzgodnionego terminu, sciany na moj gust wygladaja b. ladnie.Wiem ze w/w firma posiada do tynkow 5 roznych brygad od tynkow + 2 od posadzek. My akurat trafilismy na bardzo fajnych chłopaków od wykonywania tynkow, zobaczymy jak bedzie w przyszłym tygodniu z posadzkami.pozdrawiam. PO KILKU MISIACACH OD WYKONANIA TYNKOW I WYLEWEK PRZEZ FIRME PANA WICKIEGO MUSZE SKORYGOWAC SWOJ POST.OTOZ PODCZAS WYKONYWANIA INNYCH PRAC WYKOŃCZENIOWYCH STWIERDZONO NAST. USTERKI W ZW. Z BLEDNIE WYKONANYMI PRACAMI EKIPY P, WICKIEGO:- ZATYNKOWANE PUSZKI OD PODOSWIETLENIA SCHODOW- ZATYNKOWANE GNIAZDKA W MIEJSCU GDZIE MIALA STAC PRALKA W ŁAZEIENCE- ZATYNKOWANE PUSZKI W KUCHNI, GDZIE MIALY BYC KONTAKTY OGOLNIE TO NIE WIEM ILE JESZCZE BYLO TAKICH NIESPODZIANEK, GENERALNIE TO CHODZILISMY ZE ZDJECIAMI I SPRAWDZALISMY GDZIE JESZCZE POPEŁNIONO BLAD.Musze stwierdzic rowniez, iz po czasie zauwazylem (ja jak i wiele innych osob), ze sciany sie krusza, wystarczy przejechac po scianie paznokciem a tynk sie kruszy. Zaluje ze wybralem opcje, ze zaplacilem za robocizne z materialami. Wychodzi na to, ze firma zaoszczedziala na cemencie, uzywajac w proporcji wiecej piasku. Gdybym wiedzialal, to bym dokupil te kilka worków, no ale coz.... Jesli ktos bedzie korzystal z w/w firmy to sugeruje im przez caly czas patrzec na rece i non stop kontrolowac bo pozniej mozna sie zdziwic jaki bedzie efekt koncowy (dostrzegalny po kilku miesiacach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 26.09.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A ja dziś znów zostałem rewelacyjnie obsłużony w sklepie PATOKA w Lublewie. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 26.09.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 o właśnie...hurtownie budowlane....bardzo duzo rzeczy (styropian, welna, porotherm, tynk, etc) kupowalismy w hurtowni BAT w Pruszczu Gdańskim. Początkowe ceny (tzn jak sie dzwoni i pyta o cene styropianu sa wyzsze niz w innych miejsach i w hipermarketach) ale jest duze pole do popisu jesli chodzi o rabaty za zakupiona ilosc i ceny przyjemnie leca w dół. Zdarzalo sie, ze szłam i mowilam, ze w hipermarkecie daja mi za to taka i taka cene a ja chce taniej i mozna sie bylo bez problemu dogadac. Poza tym sprzedawcy sa bardzo pomocni, znaja temat i doradza. Polecam Pania Małgorzate Bigus, Pana Piotra Choszcza i Panią Katarzyne Las - zawsze dobrze poinformowani, zawsze doradzili, bardzo sympatyczna i rzeczowa obsluga. Szybki transport- kierowcy sa kumaci i potrafia sprawnie dzialac hdsami. Ja jestem bardzo zadowolona z Bata w Pruszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk99 10.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Elektryka zakończona oraz tynki , z całą odpowiedzialnością mogę polecić :p. Krystian L. tel : 501597238Najpierw montaż elektryki + później własna ekipa do tynkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK. 10.10.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 No a ja powtórzę za innymi , że polecam do tynków firmę TOTALNA GŁADŹ. Jeszce jestem zszokowana szybko 600m2 w 4,5 dnia, bardzo dokładnie, no i posprzątali za sobą i chyba wszystkimi innymi ekipami (umyli okna) a ściany to wymagają chyba już tylko malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SimOn1719504063 16.10.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Właśnie skończył u mnie montować meble pan Fedorowski: http://fedorowskimeble.republika.pl/ Mogę szczerze polecić - jedyna osoba, która miała ofertę cenową dostosowaną do moich możliwości. W każdym innym miejscu, za TO SAMO żądali od 30 do 100% więcej. Ponadto to jedyna osoba (z 5 firm, w których byłem), która mówiąc, że zadzwoni tego a tego dnia, dokładnie to robiła. Gdy mówił, że przyjedzie w niedzielę o 19, to był w niedzielę o 19. Normalnie ze świeczką takich ludzi teraz szukać... Zdecydowanie się zgadzam! Człowiek warty polecenia, bardzo porządny i dokładny do tego naprawdę tani. Montuje markowe okucia (zawiasy czy domykacze szuflad) materiały dokładnie te same jakie proponują drogie studia mebli (sprawdziłem). Sam zaproponował, że odbierze kupione przez nas drewniane blaty swoim samochodem przytnie i przywiezie na montaż mimo że nic na tym nie zarobił. Za przerobienie (zmniejszenie) szafki której wymiar źle mu podaliśmy wziął symboliczne grosze. Do tego gratis dłużył drzwiczki zamykające szacht elektryczny z licznikiem i tablica bezpiecznikowa. Jedyny "mankament" terminy trzeba dość długo czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 19.10.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Polecam tynkarza p. Brzoskowski ze Skarszewi tel. 607 875 777 - bez żadnych zastrzeżeń, tak gładkich tynków jeszcze nie widziałam. Zapraszam do obejrzenia. Niestety pan Marcin od wykończeniówki, polecany tu na białej liście, u nas się nie sprawdził. Na razie zrobił elewację (bez tynku) i mamy wiele zastrzeżeń. Poza tym ekipa bałagani na budowie , także z dalszej współpracy najpewniej zrezygnujemy. ALbo zmienił ludzi, albo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolohaus 20.10.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Bruk, nawierzchnie Stefan Krauze 0607 689 799, 684-91-34 (dokladny i tani) Kolejny partacz który, który "jedzie na reklamie" z białej listy. Wcale nie jest juz tani, a na pewno nie jest dokładny. Robił u mnie 180m2 kostki, obrzeża które wymurował odpadają po 3 miesiącach, zrobił również taras który już się zapada "ale to tak musi być", schodki które zrobił z tarasu do ogrodu są krzywe, rozchodzą się. BTW. Strach wpisywać fachowców na Białą Listę, z biegiem czasu zaczynają olewać jakość i jadą "na reklamie". witam ja moge polecic swoich brukarzy z rumi sa nie tani nie drodzy materiał pomagaja załatwic z rabatami daja gwarancje na swoje usługi z ktorych nie musze korzystac robili mi ogrodzenie tarasy i podjazd i jestem zadowolony teren mam cienszki bo na glinie ale fachowcy sobie poradzili zrobili mi warstwy z geowuklina i jest ok garaco polecam pan miotk 792 58 98 44 rumia pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_rk 21.10.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Polecam Panią Agnieszkę Staszczyńską-Kwaśny z Biura Handlowego firmy Galeco z Gdyni ul. Hutnicza 24 tel. 058 667 35 35, fax. 058 663 74 15 e-mail: [email protected]. Cieszę się, że potrafiła zrozumieć moje kaprysy odnośnie koloru orynnowania i je wymieniła na zgodny z moimi życzeniami. W czasie deszczu będę zawsze usmiechnięta, wszak Galeco to "uśmiech na deszcz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_rk 21.10.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Wpisuję do białej księgi hurtownię "BATEX" z Gdyni-Wiczlina przy ul. Gradowej 4 tel. 058 621 40 11, 0 602 783 119, której właścicielem jest Pan Zbigniew Noga.Dostaniesz tu wszystko po przystępnej cenie i w miłej atmosferze.Dziękuję za dotychczasową współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts