Ados 13.04.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 właśnie wykonano u nas kuchnię, polecam wykonawcę Pan Ronkowski z Konarzyn (k. Kościerzyny) 0604 631 749 dla mnie bomba, byłem pozytywnie zaskoczony solidnie, sprawnie i przyzwoicie cenowo, mieli jakiś problem i jedną rzecz musieli następnego dnia poprawić i mimo że zapłaciłem za całość od razu to następnego dnia sie z rana zjawili i wszystko porządnie wykonali, w czasie wymyślania całości dużo rzeczy podpowiedział też szkoda tylko, że nie podłączają sprzętu, zlewu i zmywarki, niestety, ale mimo to rewelacja, za całkiem sporą zabudowę zapłaciliśmy 8 tys. zł. z szerszym blatem który od razu wpuszczono pod okna aby służył za parapet, szuflady ze zwalniaczami itd itd dla ciekawostki powiem, że Pan ten wykonywał stolarkę na Poczcie na Długiej w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebaFot 17.04.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Wirtua GardenDziała na terenie całej polski.http://www.ogrody.wirtua.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 05.05.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Tak sobie pomyslalem ze jak przegladam forum od podstaw szukajac ekip to dam wyniki Stolarze: od kuchni Michal Lejk 693-477-315 Andrzej Wandtke 0601-299 855 CMyK Witam Czy możesz mi przesłać jakieś zdjęcia ich kuchni?....a może znasz jakąś stronę gdzie mogę zerknąć na kuchnie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.05.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Cieśla i dekarz w jednej osobie - p. Piotr Brodnicki-tel. 667-94-30-74 - ma sporo roboty, ale warto poczekać, pracuje z pomocnikiem. Pracują 5 dni w tygodniu po 8-10 godz. z jedną przerwą na śniadanie. Jak narazie to najlepsza ekipa , jaką miałam do tej pory, a efekt ich pracy można obejrzeć na fotkach. Na jesień umówiliśmy się jeszcze na podbitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 18.05.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Dzień dobry! Na chrzcie dali mi Justyna )) Jestem w trakcie budowy w okolicach Gdańsk (miejscowośc Jankowo) i poszukuje dobrego tynkarza. Bo własnie kończa elektrykę i wodno-kan ufff, nareszcie Pozdrawiam wyzej sa polecani dobrzy tynkarze np p.Wicki ale u nich trzeba termin zamawiac 3 miesace wczesniej CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 24.05.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ja mogę szczerze polecić murarzy:Andrzej i Ireneusz Malotka, tel. 693 124 525 solidni, dokładni, bardzo dobrze zorganizowani, właściwie bezobsługowi - nie trzeba im niczego pokazywać, załatwiać czy organizować - sami zamówią co trzeba i wykonają w odpowiednim czasie; nie będą pracować gdy pogoda temu nie sprzyja - wolą zrobić później, ale za to porządnie niestety są bardzo zajęci i pewnie mają już pełen portfel zamówień, więc należy się umawiać z ogromnym wyprzedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justysia88 30.05.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dzień dobry! Na chrzcie dali mi Justyna )) Jestem w trakcie budowy w okolicach Gdańsk (miejscowośc Jankowo) i poszukuje dobrego tynkarza. Bo własnie kończa elektrykę i wodno-kan ufff, nareszcie Pozdrawiam wyzej sa polecani dobrzy tynkarze np p.Wicki ale u nich trzeba termin zamawiac 3 miesace wczesniej CMyK Dziekuję bardzo za informację . Listę polecanych tynkarzy stworzyłam sobie na podstawie opinii forumowiczów wyrażanych na "Białej liscie wykonawców z Trójmiasta. Pana Kaziemierz Wicki równiez tam figuruje. Jestem w trakcie rozmów z kilkoma panami. Jeszcze raz dziękuje. Każda dodatkowa opinia jest cenna. Miłego dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roslena 07.06.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 POLECAM GORACO geologa pan Szyłanski 0502 526 801, dom 348 52 83 szybko na czas i bardzo bardzo tanio zamowilem ekspertyze gruntu po wymianie przyjechal zgodnie z ustalona godzina z 3 chlopakami wpadli na dzialke zrobili pomiary i skasowali zamiast 80 zl 50 myslalem ze cos nie tak ale nie wszystko w porzadku i jeszcze do domu przyslal 2 egzemplarze oprawionej ekspertyzy lacznie z mapka za darmo CUD. Za odwierty bierze 50 zl (przy badaniu na jakiej glebokosci zalegaja torfy) CMyK Coś chyba nie tak? Dzwoniłem do tego Pana i za zbadanie gruntu "krzyknął" mi coś około 400 - 500 zł (w zależności czy z fakturą czy bez). Skąd te 50 PLN??? Może trzeba się targować, ale, aż tak ) z 500 na 50 Czy ktoś jeszcze badał grunt? Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 07.06.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ja badałam w maju, cena 300, 4 egz. dokumentacji i mogę polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiupomorze 07.06.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Witam ..interesują mnie okna drewniane..drzwi wejściowe i brama garażowa..w jednej kolorystyce...czy możecie polecić sprawdzone i dobre firmy, które zajmują się i montażem? Witaj. Ja mam stolarke drewnianą fabryki "Dziadek" Okna i drzwi oczywiście w jednakowym kolorze malowane farba lazurową na drewnie meranti. Problem stanowi brama garażowa która raczej nie moze byc drewniana( w przypadku segmentowej) takze poszedłem na kompromis i mam brązową malowana na zblizony kolor. Całosć kupiłem u przedstawiciela "Dziadka" z Rumi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia27 07.06.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 stasiupomorze dziękuję bardzo za informacje...czy jesteś zadowolony z obsługi i montażu? jak długo czekałeś na realizację zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiupomorze 07.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 stasiupomorze dziękuję bardzo za informacje...czy jesteś zadowolony z obsługi i montażu? jak długo czekałeś na realizację zamówienia? zanim trafiłem do rumi to probowałem u przedstawicila w Gdansku i Gdyni, ale nie byłem na tyle zdesperowany aby robic z nimi interes, obsługa w Rumi ok montaż bez zastrzezen w jeden dzien całosc została skonczona, okna mam juz jakis czas i nie ma z nimi problemu, po zakonczeniu brudnych prac wykonczeniowych wewnetrznych zadzwoniłem aby sie umówic na regulacje, i o dziwo na drugi dzien ekipa sie zjawiła i wykonała wszystkie regulacje oraz zakonserwowali mi specjalnym preparatem powierzchnie drewna. Firma Megabud sprawdziła sie tez u mojego znajomego. Warto ponegocjować ceny wyjsciowe, zawsze można coś uszczuplić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia27 07.06.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a długo czekałeś na realizację zamówienia.... jutro się do nich wybieramy i tak z ciekawości pytam....z góry dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiupomorze 08.06.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a długo czekałeś na realizację zamówienia.... jutro się do nich wybieramy i tak z ciekawości pytam....z góry dziękuje bardzo Okres realizacji wynosił koło jednego miesiąca, ale była to koncówka roku więc teraz termin może byc inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 25.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Masz problemy z alarmem, nie wiesz jak rozwiazac problem z telefonami,a moze potrzebujesz centrale telefoniczna do domu, albo potrzebujesz rozwiazan sieci komputerowej (LAN),a moze cos z elektryki? Polecam Pana Wojtka z Gdanska.Pomoze,podpowie,pradzi,zalatwi,wykona.To jest poprostu geniusz, tel.0603 227812. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 26.06.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Witam serdecznie dzisiaj odebrałem pozwolenie na budowę, i zamierzam niezwłocznie ruszyć z budową aby jeszcze w tym roku ją zakonczyc i na zimę się wprowadzić do nowego domu. Dom parterowy 140mkw. Poszukuję pilnie geodety do wytyczenia domu. Proszę o jakieś namiary na sprawdzoną osobę. Dziękuję witaj ja tez buduje w Redzie i mam dobrego niedrogiego geodetę jak jeszcze nieznalazłeś jak bedziesz chciał nr to napisz mi a gdzie sie bedziesz budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 26.06.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Witam ..interesują mnie okna drewniane..drzwi wejściowe i brama garażowa..w jednej kolorystyce...czy możecie polecić sprawdzone i dobre firmy, które zajmują się i montażem? Witaj. Ja mam stolarke drewnianą fabryki "Dziadek" Okna i drzwi oczywiście w jednakowym kolorze malowane farba lazurową na drewnie meranti. Problem stanowi brama garażowa która raczej nie moze byc drewniana( w przypadku segmentowej) takze poszedłem na kompromis i mam brązową malowana na zblizony kolor. Całosć kupiłem u przedstawiciela "Dziadka" z Rumi. moja znajoma tez u niego wszystko robiła i jest bardzo zadowolona ja tez chyba bede korzystać mowi ze na bramie garazowej Wiśniowskiego zarobila ok.1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia27 27.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witajcie ....już po bólu - zamówione : okna i drzwi z firmy "Dziadek"oraz bramy garażowe Wiśniowskiego; wszystko u przedstawiciela w/w firm -"Megabud" w Rumii.Bardzo sympatyczny i pełen fachowego doradztwa P.Michał Michnowicz przyjechał na budowę i najpierw pomierzył, a potem dopiero wyliczał nasze zamówienie, zanim podjęliśmy ostateczną decyzję. Zdecydowalismy sie na te firmę, ponieważ był tam najkrótszy okres wyczekiwania, cenowo naprawdę niewielkie różnice a także dlatego,że mogliśmy obejrzeć w realu zamontowaną już przez tę firmę stolarkę. Mam nadzieję ,że tak jak do tej pory jesteśmy zadowoleni , tak będzie też do końca. Z tych wykonawców też jesteśmy zadowoleni solidnie i naprawdę niedrogo: - Geotechnik : P.Szyłański 058-348-52-83 - Geodeta : P.Gieroń 0604-938-641 - Gaz+inst.sanit. : P.Klawitter 058-682-93-89 - Kier.budowy : P.Tałanda 0695-640-570 - murarzy i cieśli niestety nie moge podać - bo już sa niedostępni ale jak już zacznie dekarz kłaść dachówki, to podam namiar- ma dobra opinię i dobrze kładzie-sprawdzone!!!!, ale to później, bo ja już czekam jak na szpilkach na te dachówki, by dojechały do nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 05.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Do listy pragnę dopisać pana Zdzisława Nadolskiego. Prowadzi firmę "Dachy od korzeni" i zamówiłem u niego całą galanterię dachową w rozsądnych cenach. Zamówiłem też u niego więźbę dachową i było to najtaniej jak znalazłem (próbowałem 4 tartaki).Najbardziej podobało mi się, że widać iż temu człowiekowi zależy na sprzedaży - właściwie to on dbał o łączność między nami, podjeżdżał do mnie do pracy, żeby przywieźć dachówkę do obejrzenia czy próbny wydruk z cenami materiałów. Jak powiedział, że np. we wtorek zadzwoni, to zadzwonił we wtorek. Bardzo pro-klienckie podejście, słowny i terminowy.Tel.: 602 197 344. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 28.07.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Kowal Pan Górski wystawia się na Giełdzie w Pruszczu (czarne audi cygaro) jest niedrogi i solidny polecam niestety zgubiłem jego tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts