Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Prezi - Ja osobiście polecam firmę DOMO w Straszynie: http://www.domo.gda.pl. Zawracaliśmy im głowę chyba z osiem razy, ale zawsze byli uprzejmi i pomocni. Dostaliśmy też dość wysoki rabat (13%), co raczej jest dużo, bo np na allegro najwięcej dawali 15%.

Polecam usługi transportowe pana Damiana. Tel. 888 24 37 54. Bardzo sprawnie i w rozsądnej cenie przeprowadził nas do nowego domu. Usługi świadczy na terenie Trójmiasta i Polski. Nie zawiedziecie się, szczerze polecam.

Też skorzystałem z usług transportowych pana Damiana, potwierdzam solidność i zaangażowanie kierowcy.

Witam. Pierwszy raz pisze na forum i być może wpiszę swoją prośbę nie w to miejsce, co potrzeba. Jeśli tak, to przepraszam, proszę mnie poprawić. Potrzebuję ekipy do wykończenia mieszkania w stanie deweloperskim. Mieszkanie w GDYNI. Przejrzałam całą listę białą, a na niej głównie wszyscy do budowy mieszkań. A mnie potrzeba do zrobienia mieszkania (remont kompleksowy). Mieszkam poza Trójmiastem i to jest główny problem, bo nie mam tam znajomych, którzy mogliby polecić uczciwych i solidnych fachowców. wykonujących prace remontowej w rozsądnej cenie. Nie mam możliwości angażowania ludzi do wykonania poszczególnych robót ( panel, glazura biały montaż, sufity podwieszane, rozprowadzenie elektryki). Potrzebna mi ekipa, która zrobi wszystko.

Właściwie to może być nawet remont późną jesienią a nawet na początku zimy. Mieszkanie wg dewelopera będzie do odbioru: " koniec wrześnie, początek października", na Obłużu. A mnie nie tak chodzi o czas jak o solidną ekipę. Tyle naczytałam się na forum trójmiejskim o różnych pseudofachowcach, że przybyło mi siwych włosów. Podaję kontakt: [email protected] Może ktoś poleci mi naprawdę sprawdzonych ludzi. Z góry dzięki i pozdrawiam

PS Rafał, jeśli możesz, daj mi kotakt do tej ekipy remontującej. H

Właściwie to może być nawet remont późną jesienią a nawet na początku zimy. Mieszkanie wg dewelopera będzie do odbioru: " koniec wrześnie, początek października", na Obłużu. A mnie nie tak chodzi o czas jak o solidną ekipę. Tyle naczytałam się na forum trójmiejskim o różnych pseudofachowcach, że przybyło mi siwych włosów. Podaję kontakt: [email protected] Może ktoś poleci mi naprawdę sprawdzonych ludzi. Z góry dzięki i pozdrawiam

PS Rafał, jeśli możesz, daj mi kotakt do tej ekipy remontującej. H

Nie dotarła do mnie żadna informacja :D

Poszukuję sprawdzonej firmy do zamontowania automatu do bramy wjazdowej i garażowej oraz dobrego (niezachwaszczonego) czarnoziemu, czy może ktoś ma jakieś namiary??

brukarza rónież szukam z przystępnymi cenami.

pozdrawiam

Automat do bramy- Firma BRAMEX Gdynia. Mam ponad 5 lat, chodzą bez zarzutu.

Brukarz- p.Kreft 604 881 190. Kładzie ładnie, nie marudzi typu"nie da się".

Na dzień przed przeprowadzką mogę jeszcze polecić dwuosobową ekipę od wykończeniówki (glazura, terakota, sufity podwieszane, hydraulika i inne). U mnie robili wszystkie płytki i łazienkę w całości - od płytek i geberita do panela prysznicowego i półeczki na szampon :lol: . Szybko, terminowo i czysto!

Kontakt - pan Artur - tel 666 169 633. Mają też stronę - http://www.remontytrojmiasto.pl

Witam, zaczynamy niedługo budowę domku w koleczkowie. bardzo byłabym wdzięczna za namiar na fachowców od stanu surowego. Cena jest dla nas bardzo ważna bo jak to w kryzysie. Domek prosty ale kilka nowoczesnych i energooszczędnych rzeczy chcemy zamontować więc zależy nam na kumatych fachowcach. marta

Witam, zaczynamy niedługo budowę domku w koleczkowie. bardzo byłabym wdzięczna za namiar na fachowców od stanu surowego. Cena jest dla nas bardzo ważna bo jak to w kryzysie. Domek prosty ale kilka nowoczesnych i energooszczędnych rzeczy chcemy zamontować więc zależy nam na kumatych fachowcach. marta

Mogę polecić z czystym sumieniem najlepszego fachowca do stanu surowego

Jan Sikora tel. 603-363-699 Do tanich nie należy, ale za to jakość i doradztwo mistrzostwo świata. Poproś niech pokaże Ci swoją budowę gdzie muruje a na pewno poznasz różnicę.

Mogę polecić z czystym sumieniem najlepszego fachowca do stanu surowego

Jan Sikora tel. 603-363-699 Do tanich nie należy, ale za to jakość i doradztwo mistrzostwo świata. Poproś niech pokaże Ci swoją budowę gdzie muruje a na pewno poznasz różnicę.

Taa Pan Sikora dwie budowy zostawil z dnia na dzien :evil: Ja bym na niego uwazala !!!