Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

poszukuję osoby która zajmuje się montażem stopni drewnianych na schody betonowe.

Wiecie kto może zając się dopasowaniem, docięciem i montażem drewna na schody...

będę wdzięczna za wszelkie namiary.

Z czystym sumieniem polecam stolarza, który wykonywał nam drzwi wewnętrzne dębowe i schody dębowe oraz parapety.

Pan Roman Breza tel. 600 240 791.

Szukam kogos sprawdzonego do podbitki

u nas wlasnie skonczyli zmieniac podbitke poniewaz poprzednicy dali "ciala" na calego :(

wprawdzie ekipa spod Koscierzyny :roll: ale skoro w Rewie dali rade to moze i do Wejherowa dojada ?

pan Andrzej Kiedrowski

tel. 506 512 308

nam wymieniali w/w podbitke i kladli tynk zewnetrzny,ale z tego co wiem wykonuja wszelkie prace budowlane..

ps.

obecnie mamy podbitke drewniana..moze to wazna informacja 8)

najlepszy fachowiec w wykończeniówce w trójmiescie,widziałem wiele jego wykończonych mieszkań,poprostu rewalacja a łazienki są boskie.bardzo dokładny potrafi czynić cuda.p.KRZYSZTOF 502025306

a to chodzisz ludziom po mieszkaniach i ogladasz? wpuszczaja tak bez zadnych obaw?...

mi to mocno wyglada na autoreklame...

Witam

Jestem właśnie po kompleksowej wizycie dekarza która trwała 8 dni roboczych. 5 osobowa brygada wraz z właścicielem ( który przez cały czas był z ludźmi ) kompleksowo i bardzo profesjonalnie położyli dachówkę na moim dachu ( opinia innych wykonawców) 210 m2 wraz z 4 oknami i wyłazem, rynny , odpływy. Wszystko w cenie liczone od 1m2. A nie tak jak wiekszośc wykonawców osobno liczone dachówka, okna dachowe, odpływy !!! Właściciel

Pan Mariusz Potrac tel. 603 133 831 Znalazłem Pana Mariusza przez przypadek robił kompleksowo cały dach u sąsiada również perfekcyjnie. Bardzo dobra cena i SUPER jakość . Polecam do oglądnięcia wykonanej pracy u mnie i usąsiada. Gmina Kolbudy.

Witam

Jestem właśnie po kompleksowej wizycie dekarza która trwała 8 dni roboczych. 5 osobowa brygada wraz z właścicielem ( który przez cały czas był z ludźmi ) kompleksowo i bardzo profesjonalnie położyli dachówkę na moim dachu ( opinia innych wykonawców) 210 m2 wraz z 4 oknami i wyłazem, rynny , odpływy. Wszystko w cenie liczone od 1m2. A nie tak jak wiekszośc wykonawców osobno liczone dachówka, okna dachowe, odpływy !!! Właściciel

Pan Mariusz Potrac tel. 603 133 831 Znalazłem Pana Mariusza przez przypadek robił kompleksowo cały dach u sąsiada również perfekcyjnie. Bardzo dobra cena i SUPER jakość . Polecam do oględnięcia wykonanej pracy u mnie i usąsiada. Gmina Kolbudy.

Jeśli to nie tajemnica - to ile policzył za m2? (na priv można - bardzo proszę).

A gdzie kupowałeś dachówkę?

Gość xxx_e
Polecam dekarza. Pan Rafał Richert 500 246 195. Jesteśmy baaaardzo zadowoleni z Jego pracy. Człowiek terminowy i uczciwy. To pierwsza ekipa, która możemy polecić od czasu rozpoczęcia naszej budowy.

Mam tylko wielką nadzieję, że rynek pracy Go nie zepsuje :-? Szkoda by było :wink:

Ja przeciwnie. Nie polecam usług tego wykonawcy. Już pierwszego dnia usłyszłam, będąc w pracy, że mam mu tonę pisaku załatwić... Żałuję, że po tym incydencie nie zrezygnowałam z jego usług. Dach po wykonaniu przeciekał i nie mogliśmy się doprosić o naprawę. Poza tym robota jest wykonana NIECHLUJNIE! :evil: Czuję, że pieniądze poszły w błoto.

Gość xxx_e
Polecam dekarza. Pan Rafał Richert 500 246 195. Jesteśmy baaaardzo zadowoleni z Jego pracy. Człowiek terminowy i uczciwy. To pierwsza ekipa, która możemy polecić od czasu rozpoczęcia naszej budowy.

Mam tylko wielką nadzieję, że rynek pracy Go nie zepsuje :-? Szkoda by było :wink:

Ja przeciwnie. Nie polecam usług tego wykonawcy. Już pierwszego dnia usłyszłam, będąc w pracy, że mam mu tonę pisaku załatwić... Żałuję, że po tym incydencie nie zrezygnowałam z jego usług. Dach po wykonaniu przeciekał i nie mogliśmy się doprosić o naprawę. Poza tym robota jest wykonana NIECHLUJNIE! :evil: Czuję, że pieniądze poszły w błoto.

Witam

A czy moglibyście polecić kogoś najlepiej z terenu Gdańska,kto zajmuje się cyklinowaniem, odświeżaniem parkietów. Będę wdzięczna za jakieś info. Szukałam na forum ale jakoś bezskutecznie... Z góry dziękuje za pomoc.

pozdrawiam :)