JACUŚ1719504074 01.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Szukam kogos sprawdzonego do podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 01.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 poszukuję osoby która zajmuje się montażem stopni drewnianych na schody betonowe. Wiecie kto może zając się dopasowaniem, docięciem i montażem drewna na schody... będę wdzięczna za wszelkie namiary. Z czystym sumieniem polecam stolarza, który wykonywał nam drzwi wewnętrzne dębowe i schody dębowe oraz parapety. Pan Roman Breza tel. 600 240 791. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 01.10.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Szukam kogos sprawdzonego do podbitki u nas wlasnie skonczyli zmieniac podbitke poniewaz poprzednicy dali "ciala" na calego wprawdzie ekipa spod Koscierzyny ale skoro w Rewie dali rade to moze i do Wejherowa dojada ? pan Andrzej Kiedrowski tel. 506 512 308 nam wymieniali w/w podbitke i kladli tynk zewnetrzny,ale z tego co wiem wykonuja wszelkie prace budowlane.. ps. obecnie mamy podbitke drewniana..moze to wazna informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 01.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dziekuje bardzo, za namiary. Czy moglbym prosic jeszcze, o cene za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 02.10.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Sadze,ze bedzie lepiej jak zasiegniesz informacji u zrodla z tej prostej przyczyny,ze u nas usluga obejmowala rowniez demontaz starej podbitki,przygotowanie drewna a i cena byla targowana w calosci czyli z tynkiem nie wiem ile moglaby kosztowac sama podbitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 02.10.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dzisiaj rozmawialem z Panem Andrzejem, cena ok ale termin, najszybciej za miesiacJeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 06.10.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Szukam kogoś do wykonania badań geotechnicznych powiat pucki - proszę o namiar. Czy mogę prosić o info dotyczące kosztów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1719505381 06.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Magdalena P - skontaktuj sie z firma As'Pol z Redy - Pan Andrzej Światek, 58 678 51 36.Oni sami tego nie robia ale zlecaja to 'swojemu' czlowiekowi i cena jest bardzo atrakcyjna bo ok PLN 450. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 07.10.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dzięki za namiar - 400 zł. A tak nawiasem mówiąc rozpiętość niesamowita - od 400 do 1500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazik82-82 12.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 najlepszy fachowiec w wykończeniówce w trójmiescie,widziałem wiele jego wykończonych mieszkań,poprostu rewalacja a łazienki są boskie.bardzo dokładny potrafi czynić cuda.p.KRZYSZTOF 502025306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamajaga 13.10.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Szukam, i szukam możliwie taniej i solidnej firmy do zrobienia i założenia kutych barierek (balustrady) na balkon i taras. Polecicie kogoś z Trójmiasta, please? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 16.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 najlepszy fachowiec w wykończeniówce w trójmiescie,widziałem wiele jego wykończonych mieszkań,poprostu rewalacja a łazienki są boskie.bardzo dokładny potrafi czynić cuda.p.KRZYSZTOF 502025306 a to chodzisz ludziom po mieszkaniach i ogladasz? wpuszczaja tak bez zadnych obaw?... mi to mocno wyglada na autoreklame... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan812 16.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam Jestem właśnie po kompleksowej wizycie dekarza która trwała 8 dni roboczych. 5 osobowa brygada wraz z właścicielem ( który przez cały czas był z ludźmi ) kompleksowo i bardzo profesjonalnie położyli dachówkę na moim dachu ( opinia innych wykonawców) 210 m2 wraz z 4 oknami i wyłazem, rynny , odpływy. Wszystko w cenie liczone od 1m2. A nie tak jak wiekszośc wykonawców osobno liczone dachówka, okna dachowe, odpływy !!! WłaścicielPan Mariusz Potrac tel. 603 133 831 Znalazłem Pana Mariusza przez przypadek robił kompleksowo cały dach u sąsiada również perfekcyjnie. Bardzo dobra cena i SUPER jakość . Polecam do oglądnięcia wykonanej pracy u mnie i usąsiada. Gmina Kolbudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 16.10.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam Jestem właśnie po kompleksowej wizycie dekarza która trwała 8 dni roboczych. 5 osobowa brygada wraz z właścicielem ( który przez cały czas był z ludźmi ) kompleksowo i bardzo profesjonalnie położyli dachówkę na moim dachu ( opinia innych wykonawców) 210 m2 wraz z 4 oknami i wyłazem, rynny , odpływy. Wszystko w cenie liczone od 1m2. A nie tak jak wiekszośc wykonawców osobno liczone dachówka, okna dachowe, odpływy !!! Właściciel Pan Mariusz Potrac tel. 603 133 831 Znalazłem Pana Mariusza przez przypadek robił kompleksowo cały dach u sąsiada również perfekcyjnie. Bardzo dobra cena i SUPER jakość . Polecam do oględnięcia wykonanej pracy u mnie i usąsiada. Gmina Kolbudy. Jeśli to nie tajemnica - to ile policzył za m2? (na priv można - bardzo proszę). A gdzie kupowałeś dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alon 18.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Poszukuję dobrej i solidnej ekipy do postawienia na wiosnę 2010r. SSO domku 170m2 w Baninie!668211244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość xxx_e 20.10.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Polecam dekarza. Pan Rafał Richert 500 246 195. Jesteśmy baaaardzo zadowoleni z Jego pracy. Człowiek terminowy i uczciwy. To pierwsza ekipa, która możemy polecić od czasu rozpoczęcia naszej budowy. Mam tylko wielką nadzieję, że rynek pracy Go nie zepsuje Szkoda by było Ja przeciwnie. Nie polecam usług tego wykonawcy. Już pierwszego dnia usłyszłam, będąc w pracy, że mam mu tonę pisaku załatwić... Żałuję, że po tym incydencie nie zrezygnowałam z jego usług. Dach po wykonaniu przeciekał i nie mogliśmy się doprosić o naprawę. Poza tym robota jest wykonana NIECHLUJNIE! Czuję, że pieniądze poszły w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość xxx_e 20.10.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Polecam dekarza. Pan Rafał Richert 500 246 195. Jesteśmy baaaardzo zadowoleni z Jego pracy. Człowiek terminowy i uczciwy. To pierwsza ekipa, która możemy polecić od czasu rozpoczęcia naszej budowy. Mam tylko wielką nadzieję, że rynek pracy Go nie zepsuje Szkoda by było Ja przeciwnie. Nie polecam usług tego wykonawcy. Już pierwszego dnia usłyszłam, będąc w pracy, że mam mu tonę pisaku załatwić... Żałuję, że po tym incydencie nie zrezygnowałam z jego usług. Dach po wykonaniu przeciekał i nie mogliśmy się doprosić o naprawę. Poza tym robota jest wykonana NIECHLUJNIE! Czuję, że pieniądze poszły w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziaaa1 20.10.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam A czy moglibyście polecić kogoś najlepiej z terenu Gdańska,kto zajmuje się cyklinowaniem, odświeżaniem parkietów. Będę wdzięczna za jakieś info. Szukałam na forum ale jakoś bezskutecznie... Z góry dziękuje za pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 22.10.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam, poszukuję pilnie jaką sprawdzoną i przystępną cenowo firmę zajmującą się zabudową wnęk, garderobami itp. Z góry dziękuję za podpowiedzi, pozdrawiam! ryba7070_________________Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 23.10.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 U mnie robiła firma z Rumii, i kuchnię i wiatrołap i garderobę, firma T&J Projekt Tomasz Jabłoński tel 501312500 spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts