allfrog 23.10.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam Mieszkamy już parę miesięcy i myślę, że z czystym sumieniem mogę kilku naprawdę dobrych fachowców polecić. Okolice Gdańska. Pan Jacek tel 502703875- kafelki, wykończeniówka, regipsy. PERFEKCJONISTA. Robi szybko i BARDZO dokładnie. . proponuję umawiać się kilka tygodni wcześniej. Nie narzeka na brak zajęcia u mnie "przy okazji" machnął zabudowę kominka. Piekielnie szybko się uczy. Pan Krzysztof tel.508002676- OKNA drewniane. Szybko. dobra kipa. Tanio i naprawdę dokładnie. Miałem już okazję sprawdzić, że mają szybki serwis. Pan Andrzej tel. 606312331 - ELEKTRYK - szybki, dokładny, tani. Ponadto b. w porządku gość. Uczciwy do bólu. Pan Jerzy tel. 607177283 - HUDRAULIK. U mnie robił podłogówkę, panele na piętrze, inst. solarów i przy okazji "machnął" rekuperator. Może nie najtańszy, ale robi dokładnie. Ma też namiary na ŚWIETNEGO Murarza-pana Andrzeja. Do niego nie mam numeru - a stawiał mi ściany na parterze. Rewelacyjny fachowiec. Pan Jarek tel.512327634- Oczyszczalnie (robią też studnie głębinowe). TANIO i B. Dokładnie. Miałem zamontować Soltralenz - namówił mnie na polski osprzęt - działa tak samo i zaoszczędziłem dobre 4 tysiące Pan Jarek tel.604883821 -STOLARZ Po prostu spec. Mi robił schody. Dokładny to mało powiedziane. I tani. Pan Tadek tel. 511227338 - KOSTKA, roboty wykończeniowe. Tak jak kafelkarz Jacek-perfekcjonista, tak samo zawalony zleceniami. Tak samo tani i dokładny. Świetny fachowiec. Pan Wicki tel 693379089 - TYNKI, WYLEWKI. Człowiek ma piekielnie szybką i dokładną ekipę. Cały parter (wylewki i tynki) zrobili u mnie w kilka dni. Aż za dokładnie - bo chciałem mieć fakturę na tynku a zatarli go jak gipsowe bez żadnej rysy . Pan Andrzej tel.504779910-DEKARZ - uratował mi cały dach po PAPRAKACH z Bytowa. Uszczelnił też oba cieknące kominy. Cholernie dokładny i tani. To tyle. Reszty NIE POLECĘ Niestety dekarzy miałem marnych, speców od elewacji tragicznych, kilku innych też do niczego. Pozdrawiam. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 26.10.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam A czy moglibyście polecić kogoś najlepiej z terenu Gdańska,kto zajmuje się cyklinowaniem, odświeżaniem parkietów. Będę wdzięczna za jakieś info. Szukałam na forum ale jakoś bezskutecznie... Z góry dziękuje za pomoc. pozdrawiam sprawdzony u rodziny i znajomych: Czesław Lis, Gdańsk ul. Kartuska, (58- ) 303-26-69, 512 186 135 doradzi lakier, dobierze listwy cokołowe - ceny raczej przystepne, jakosc dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Prosze o polecenie dobrego elektryka, hydraulika i kogos od instalacji gazowej i grzejnikow, ktory zrobi kompleksowo instalacje w domku jednorodzinnym w okolicy pruszcza gd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 27.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 mogę polecić elektryka - pan Sławek Krawczyk 691799415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominium 04.11.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mogę polecić dobry tartak na więźbę, łaty itp Pan Ireneusz Konkol tel: 506 080 603 http://www.konkoltartak.pl Drewno dobrej jakości, nie ma problemu z dowozem na terenie pomorskiego (chyba dalej tez) Moge napisac tyle: ze jedna z długich bel miała duży sek, dodał druga taka sama, aby w razie czego możnaby zastapic (na swój koszt oczywiście). Nawet nie powiedział mi o tym, dopiero ekipa od więźby mi to powiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i marcin 05.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam My na razie na tym etapie budowy możemy polecić: - DAREK NAREWSKI - 694786974 tynki wewnętrzne, nam robili gipsowe i jesteśmy zadowoleni- TADEUSZ KAMIŃSKI - 606583661 elektrycy, dobrze zrobiona robota (tylko jedna uwaga robią po pracy)- JAN DAWIDOWSKI - 607862132 budowlańcy, już wcześniej polecani na forum, ale trzeba pilnować, nie piją na budowie. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doris65 06.11.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam My na razie na tym etapie budowy możemy polecić: - DAREK NAREWSKI - 694786974 tynki wewnętrzne, nam robili gipsowe i jesteśmy zadowoleni - TADEUSZ KAMIŃSKI - 606583661 elektrycy, dobrze zrobiona robota (tylko jedna uwaga robią po pracy) - JAN DAWIDOWSKI - 607862132 budowlańcy, już wcześniej polecani na forum, ale trzeba pilnować, nie piją na budowie. Pozdrawiamy U nas też robiła elektrykę ekpia Tadeusza Kamińskiego. w dwa weekendy zrobili wszystko tj. instalację elektryczną , alarmową itp. Tynki robiła nam ekipa polecona przez Andzreja Kasprowicza od posadzek (już wspominany w tym wątku). Ładnie zrobione ale trzeba było pilnować. Wstrzymaliśmy część zapłaty i poprawki zrobili bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaCZ 08.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam, polecam elektryka, bardzo szybkie i dokładne wykonawstwo. Pan Wiesław jest bardzo uczciwym elektrykiem i precyzyjnym. Oto Jego namiary : 502536911. Również jest TANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojt_n 08.11.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Poszukuję solidnej ekipy do stanu surowego, w Baninie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofGdynia 08.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Poszukuję solidnej ekipy do stanu surowego, w Baninie........ Marcin Rzeppa (600-822-527). Możesz zobaczyć pracę jego ekipy u mnie w Baninie. Jeżeli jesteś zainteresowany, szczegóły podam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaCZ 10.11.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ale jakiej ekipy?Elektryka? to Naprawdę polecam Ci tego .. o którym pisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 10.11.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 AnnaCZ czemu traktujesz nas na rowni z Twoim poziomem,czyli żadnym??Masz 2 czy 3 posty,na siłe polecasz elektryka,na dodatek gościowi,który szuka murarza ... żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 11.11.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 AnnaCZ czemu traktujesz nas na rowni z Twoim poziomem,czyli żadnym?? Masz 2 czy 3 posty,na siłe polecasz elektryka,na dodatek gościowi,który szuka murarza ... żenada. Od czegoś musi zacząć np. od TANIEGO elektryka ; śmiać mi sie chce z kilku postowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaCZ 11.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 AnnaCZ czemu traktujesz nas na rowni z Twoim poziomem,czyli żadnym?? Masz 2 czy 3 posty,na siłe polecasz elektryka,na dodatek gościowi,który szuka murarza ... żenada. Mój poziom żaden? Z tego co wiem to stan surowy to stan domu czy tam mieszkania gdzie są tylko gołe ściany na ktorych chyba też jest potrzebna instalacja ;] Zresztą nie chce mi się prowadzić zbędnych konwersacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 12.11.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ekipa do stanu surowego,to taka która go postawi,to raz,jakby kolega miał ściany i szukał ekip do poszczegółnych etapów wykończenia to by napisał,kogo szuka.EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 13.11.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Czy ktoś mógłby napisać parę słów o architekt pani Zietek z Wejherowa? Czy warto się na nią zdecydować - podobno niedroga, ale czy rzetelna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 13.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Czy ktoś mógłby napisać parę słów o architekt pani Zietek z Wejherowa? Czy warto się na nią zdecydować - podobno niedroga, ale czy rzetelna? Witam Pani Zietek robiła mi adaptacje projektu z kilkoma zmianami takimi jak nap. podpiwniczenie + kilka dok potrzebnych do pozwolenia na budowe. Same pozytywy Polecam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 13.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 A mogę zapytać ile kosztowała cię adaptacja ze zmianami? może być na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda-ja 13.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Prosze o polecenie dobrego elektryka, hydraulika i kogos od instalacji gazowej i grzejnikow, ktory zrobi kompleksowo instalacje w domku jednorodzinnym w okolicy pruszcza gd. Elektryk Pan Andrzej Miernik tel 606-987-362 - SUPER! - zarówno jeśli chodzi o robotę jak i o kulturę osobistą (to taka osoba której dawałam klucz do w pełni wyposażonego domu, pełne zaufanie). Naprawdę polecam. Hydraulika, inst.gazowa etc Pan Bartek tel: 669-210-606- od poziomu zero do odpalenia pieca w kotłowni (w zeszłym tygodniu ) łącznie w przyłączami. Cenowo znośnie, wykonanie b.dobre, tylko chyba z terminami krucho. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 13.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 A mogę zapytać ile kosztowała cię adaptacja ze zmianami? może być na PW Poszło kolego na pw Pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts