Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

z czystym sumieniem polecam Firme Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Kiedrowski z Polczyna tel 0 506 512 308

ekipa z Kaszub,ale..do Rewy dojechali ;)

U nas wykonali wymiane podbitki i tynk zewnetrzny..ale zajmuja sie (jak w nazwie) prawie wszystkim...

Kupili material,przywiezli i po robocie posprzatali a odpady wywiezli :D

Wielka szkoda,ze poznalam Pana Andrzeja na koniec budowy,bo takich wykonawcow i sobie i innym zycze! :)

WITAM WSZYSTICH.

CHCIAŁ BYM SIE WSZYSTKIM POCHWALIĆ ŻĘ DZIS ZAKONCZYLA SIE BUDOWA MOJEGO WSPANIALEGO DOMU.

WSZYSTKO POSZŁO REWELACYJNIE I BEZPROBLEMOWO.

A DUZA W TYM ZASŁUGA EKIPY JAKA MI POLECONO.

LUDZIE WSPANIALI.ZALATWIALI ZA MNIE WSZYSTKO CO POTRZEBA.WSZYSTKIE MATERIALY .

UZYSKALEM WIELE POMOCNYCH RAD POPROSTU PEŁEN PROFESJONALIZM

PRACE POSZŁY BARDZO SZYBKO . W 5 TYGODNI MIALEM JUZ STAN SUROWY Z DACHEM.A SCIANY SA TAK PROSTE ZE KAFELKI MOZNA KŁAŚĆ HI HI!!!!!!!!!!

POLECAM GORACO FIRME PANA ZAKRZEWSKIEGO .

JEZELI KTOS PRAGNIE BEZ PROBLEMOW SIE WYBUDOWAC TO POLECAM.

TEL 583080503 LUB KOM 607226455

WITAM WSZYSTICH.

CHCIAŁ BYM SIE WSZYSTKIM POCHWALIĆ ŻĘ DZIS ZAKONCZYLA SIE BUDOWA MOJEGO WSPANIALEGO DOMU.

WSZYSTKO POSZŁO REWELACYJNIE I BEZPROBLEMOWO.

A DUZA W TYM ZASŁUGA EKIPY JAKA MI POLECONO.

LUDZIE WSPANIALI.ZALATWIALI ZA MNIE WSZYSTKO CO POTRZEBA.WSZYSTKIE MATERIALY .

UZYSKALEM WIELE POMOCNYCH RAD POPROSTU PEŁEN PROFESJONALIZM

PRACE POSZŁY BARDZO SZYBKO . W 5 TYGODNI MIALEM JUZ STAN SUROWY Z DACHEM.A SCIANY SA TAK PROSTE ZE KAFELKI MOZNA KŁAŚĆ HI HI!!!!!!!!!!

POLECAM GORACO FIRME PANA ZAKRZEWSKIEGO .

JEZELI KTOS PRAGNIE BEZ PROBLEMOW SIE WYBUDOWAC TO POLECAM.

TEL 583080503 LUB KOM 607226455

Mam odczucie ze to czysta reklama, ale moze sie myle

pozdrawiam daro31ie

WITAM KOLEGE!

NIE ROBIE NIKOMU REKLAMY ALE UWIERZ ZE JEZELI CZLOWIEKOWI PRZED ROZPOCZZECIEM BUDOWY ZNAJOMI OSTRZEGALI ZE BUDOWA DOMU TO TYLE STRESU I TRZEBA NON STOP WSZYSTKIEGO PILNOWAC ZEBY BYLO DOBRZE A RZECZYWISTOSC OKAZALA SIE ZUPELNIE ODWROTNA TO NAPRAWDE WARTO SIE TYM POCHWALIC.

A ZE POLECE KOMUS EKIPE PANA ZAKRZEWSKIEGO I KTOS BY MIAL NA TYM TYLKO SKORZYSTAC TO CHYBA NIE JEST NIC ZLEGO.

MAM NADZIEJE ZE DALSZE ETAPY BUDOWY BEDA TAK SPOKOJNE JAK TEN.POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIEDOWIARKOW :D :D :D :D :D

MOZE KTOS PRZY OKAZJI POLECI NAPRAWDE SOLIDNYCH TYNKARZY????

Na etapie mojej budowy mogę dokonać wpisu na białą listę wykonawców, za rzetelność, wykonanie, podejście do klienta:

1) Betoniarnia Niestępowo, kupiłem cały beton i bloczki betonowe, kontakt Marcin 508100795

2) Skład budowlany w Niestępowie, kontakt Darek 508294035

3) Tartak Sulęczyno- poprostu super, kontakt Darek 696436070

4) Łopusiewicz Rafał. Usługi stolarskie, Wykonanie dachu- solidnie, szybko, profesjonalnie, kontakt 512497582

Naprawdę wszystkie te firmy mogę spokojnie polecić, możecie sie na mnie powołać. Darek Kiełpino

pozdrawiam Daro31ie

• 2 weeks później...

na ten etap budowy, który mam za sobą moge polecić:

- pan Paweł Miętki 792102440 który pracuje z panem Zbyszkiem - razem wykonali u mnie ocieplenie i zabudowę poddasza, gładzie oraz pomalowanie sufitów, znalazłem ich na tym forum; fachowo, uczciwie, kulturalnie; bez problemu wykonali mi też różne dodatkowe prace, na które inni rozpieszczeni niedawnym boomem fachowcy nie chcieli się fatygować

- kierownik instalacji elektrycznych p. Sławomir Sokół tel. 501441198

P.S. jak dobrze pójdzie to niedługo polecę też kierownika d/s gazowych... to mój... trzeci kierownik gazowy...

Witam drodzy forumowicze. Mam pytanie : późną wiosną , latem chce ruszyć z budową domku w cedrach małych - 20km od gdąńska. Moze pomożecie z namiarem na dobrą ekipę budowlaną do stanu surowego z dachem. Oraz kierownika budowy. Solidnych i niekoniecznie drogich ;)

Jerzy Zakrzewski vel Cygan - to stan surowy z więźbą - polecani kilkukrotnie w tym wątku

Kier. Bud. - Krzysztof Włodarz - na razie brak zastrzeżeń - może nie najtańszy ale solidny, służy fachową radą, pojawia się na budowie w kluczowych momentach, załatwia wszystkie formalności w urzędach....

obaj pracują w okolicach Ceder... My budujemy w Cedrach Wielkich

mogę Ci jeszcze polecić dekarzy, tynkarzy, hydraulika i pozadzkarzy jakby co wal na priv

A czy mógłbys na pv podać mniej wiecej jak wygląda cenowo p.Włodarz?

pozdrawiam