ewa_rk 10.12.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Dariusz Balas - geodeta, tel. 058 622 11 69 lub 0 601 635 071 polecam usługi tego Pana.Szybko, sprawnie, konkretnie i cenowo "do przełknięcia". I tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 13.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 z czystym sumieniem polecam Firme Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Kiedrowski z Polczyna tel 0 506 512 308 ekipa z Kaszub,ale..do Rewy dojechali U nas wykonali wymiane podbitki i tynk zewnetrzny..ale zajmuja sie (jak w nazwie) prawie wszystkim... Kupili material,przywiezli i po robocie posprzatali a odpady wywiezli Wielka szkoda,ze poznalam Pana Andrzeja na koniec budowy,bo takich wykonawcow i sobie i innym zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJTEK1001 13.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 WITAM WSZYSTICH. CHCIAŁ BYM SIE WSZYSTKIM POCHWALIĆ ŻĘ DZIS ZAKONCZYLA SIE BUDOWA MOJEGO WSPANIALEGO DOMU. WSZYSTKO POSZŁO REWELACYJNIE I BEZPROBLEMOWO. A DUZA W TYM ZASŁUGA EKIPY JAKA MI POLECONO. LUDZIE WSPANIALI.ZALATWIALI ZA MNIE WSZYSTKO CO POTRZEBA.WSZYSTKIE MATERIALY . UZYSKALEM WIELE POMOCNYCH RAD POPROSTU PEŁEN PROFESJONALIZM PRACE POSZŁY BARDZO SZYBKO . W 5 TYGODNI MIALEM JUZ STAN SUROWY Z DACHEM.A SCIANY SA TAK PROSTE ZE KAFELKI MOZNA KŁAŚĆ HI HI!!!!!!!!!! POLECAM GORACO FIRME PANA ZAKRZEWSKIEGO . JEZELI KTOS PRAGNIE BEZ PROBLEMOW SIE WYBUDOWAC TO POLECAM. TEL 583080503 LUB KOM 607226455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 13.12.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 WITAM WSZYSTICH. CHCIAŁ BYM SIE WSZYSTKIM POCHWALIĆ ŻĘ DZIS ZAKONCZYLA SIE BUDOWA MOJEGO WSPANIALEGO DOMU. WSZYSTKO POSZŁO REWELACYJNIE I BEZPROBLEMOWO. A DUZA W TYM ZASŁUGA EKIPY JAKA MI POLECONO. LUDZIE WSPANIALI.ZALATWIALI ZA MNIE WSZYSTKO CO POTRZEBA.WSZYSTKIE MATERIALY . UZYSKALEM WIELE POMOCNYCH RAD POPROSTU PEŁEN PROFESJONALIZM PRACE POSZŁY BARDZO SZYBKO . W 5 TYGODNI MIALEM JUZ STAN SUROWY Z DACHEM.A SCIANY SA TAK PROSTE ZE KAFELKI MOZNA KŁAŚĆ HI HI!!!!!!!!!! POLECAM GORACO FIRME PANA ZAKRZEWSKIEGO . JEZELI KTOS PRAGNIE BEZ PROBLEMOW SIE WYBUDOWAC TO POLECAM. TEL 583080503 LUB KOM 607226455 Mam odczucie ze to czysta reklama, ale moze sie myle pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJTEK1001 14.12.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 WITAM KOLEGE! NIE ROBIE NIKOMU REKLAMY ALE UWIERZ ZE JEZELI CZLOWIEKOWI PRZED ROZPOCZZECIEM BUDOWY ZNAJOMI OSTRZEGALI ZE BUDOWA DOMU TO TYLE STRESU I TRZEBA NON STOP WSZYSTKIEGO PILNOWAC ZEBY BYLO DOBRZE A RZECZYWISTOSC OKAZALA SIE ZUPELNIE ODWROTNA TO NAPRAWDE WARTO SIE TYM POCHWALIC. A ZE POLECE KOMUS EKIPE PANA ZAKRZEWSKIEGO I KTOS BY MIAL NA TYM TYLKO SKORZYSTAC TO CHYBA NIE JEST NIC ZLEGO. MAM NADZIEJE ZE DALSZE ETAPY BUDOWY BEDA TAK SPOKOJNE JAK TEN.POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIEDOWIARKOW MOZE KTOS PRZY OKAZJI POLECI NAPRAWDE SOLIDNYCH TYNKARZY???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 14.12.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja nie bedę kręcił i podszywał się pod ,,zadowolonego klienta" tylko napiszę: Jeżeli ktoś potrzebuje ,,coś" z metalu (ogrodzenia,bramy,zadaszenia,schody, balustrady itp.) kute artystycznie (nie składane tylko ręcznie kute) to polecam usługi swojej firmy.Więcej na P.W. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 14.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Na etapie mojej budowy mogę dokonać wpisu na białą listę wykonawców, za rzetelność, wykonanie, podejście do klienta:1) Betoniarnia Niestępowo, kupiłem cały beton i bloczki betonowe, kontakt Marcin 5081007952) Skład budowlany w Niestępowie, kontakt Darek 5082940353) Tartak Sulęczyno- poprostu super, kontakt Darek 6964360704) Łopusiewicz Rafał. Usługi stolarskie, Wykonanie dachu- solidnie, szybko, profesjonalnie, kontakt 512497582 Naprawdę wszystkie te firmy mogę spokojnie polecić, możecie sie na mnie powołać. Darek Kiełpinopozdrawiam Daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.12.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wojtek 1001 - ale po co ten krzyk? My głusi nie jesteśmy. (chyba, że na narzekania żony... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.12.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wojtek 1001 - ale po co ten krzyk? My głusi nie jesteśmy. (chyba, że na narzekania żony... ). Czyżby Ania Ci coś opowiadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wojtek 1001 - ale po co ten krzyk? My głusi nie jesteśmy. (chyba, że na narzekania żony... ). Czyżby Ania Ci coś opowiadała Ohoho - chyba mamy to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJTEK1001 16.12.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 HEELLOOOOO ALE KTO TU KRZYCZY1 JESTEM BARDZO SPOKOJNY ,MNIE NAWET ZONA NIE POTRAFI ROZZLOWSCIC JAK NARAZIE. MOZE WSZYSTKO PRZEDEMNA ! TERAZ CICHO-POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 16.12.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Wojtku wyłącz po prostu Capslock'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJTEK1001 17.12.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Aha!Jestem nowy i nie znam do konca zasad.Obiecuje poprawę.Dziekuje za pomoc.Tynkarzy juz wybralem.Jestesmy po wstepnych ustaleniachpozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlafŁukasz 29.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 na ten etap budowy, który mam za sobą moge polecić: - pan Paweł Miętki 792102440 który pracuje z panem Zbyszkiem - razem wykonali u mnie ocieplenie i zabudowę poddasza, gładzie oraz pomalowanie sufitów, znalazłem ich na tym forum; fachowo, uczciwie, kulturalnie; bez problemu wykonali mi też różne dodatkowe prace, na które inni rozpieszczeni niedawnym boomem fachowcy nie chcieli się fatygować- kierownik instalacji elektrycznych p. Sławomir Sokół tel. 501441198 P.S. jak dobrze pójdzie to niedługo polecę też kierownika d/s gazowych... to mój... trzeci kierownik gazowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 29.12.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Przeczytałem listę z prawie ostatniego roku ale nikt nie poleca żadnego biura projektowego, potrzebuję adoptować gotowy projekt zmienić troszkę dach i wydłużyć oraz poszeżyć garaż.czy możecie polecić kogoś sprawdzonego o w miarę rozsądnych cenach.zientas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motylanogha 03.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 możecie polecic jakiegoś tapicera w Gdańsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 04.01.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 kilka stron wcześniej podałem namiary na tapicera z Pruszcza Gdańskiego - wystarczy użyć funkcji Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guerlain 05.01.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam drodzy forumowicze. Mam pytanie : późną wiosną , latem chce ruszyć z budową domku w cedrach małych - 20km od gdąńska. Moze pomożecie z namiarem na dobrą ekipę budowlaną do stanu surowego z dachem. Oraz kierownika budowy. Solidnych i niekoniecznie drogich Jerzy Zakrzewski vel Cygan - to stan surowy z więźbą - polecani kilkukrotnie w tym wątku Kier. Bud. - Krzysztof Włodarz - na razie brak zastrzeżeń - może nie najtańszy ale solidny, służy fachową radą, pojawia się na budowie w kluczowych momentach, załatwia wszystkie formalności w urzędach.... obaj pracują w okolicach Ceder... My budujemy w Cedrach Wielkich mogę Ci jeszcze polecić dekarzy, tynkarzy, hydraulika i pozadzkarzy jakby co wal na priv A czy mógłbys na pv podać mniej wiecej jak wygląda cenowo p.Włodarz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyszak 06.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Szukam świetnego stolarza. Prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 07.01.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Poszukaj kilka stron wcześniej, polecałam swojego p. Roman Breza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts