polonista 18.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 A ja polecam pana Romana z ekipą, który skończył mi robić kafelki w łazience po trzech poprzednich ekipach. O tamtych, z litości nie będę się wypowiadał teraz, bo już częściowo zrobiłem to w innych wątkach. Pan Roman, za przystępną cenę, szybko, solidnie i, przede wszystkim - RÓWNO! - położył resztę kafelek, zafugował i zakończył ten koszmar. Przy okazji, w odróżnieniu od jednego z jego poprzedników okazał się uczciwym człowiekiem i nie musiałem liczyć narzędzi i materiałów. Bardzo gorąco go polecam! Oto numer jego telefonu: p. Roman 608 573 845 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 19.03.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam .poszukuję pilnie - sprawdzonego malarza oraz kafelkarza.ponadto czy mogłabym sie dowiedziec ile płaci się obecnie za cekolowanie i malowanie.Interesuje mnie również gdzie za nie duże pieniądze mozna kupić ładne kafle oraz podłogię drewnianą .Będe wdzieczna za podpowież.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkin 19.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Popatsz na 13ej stronie,polecilem mego kafelkarza,oraz malarza. Na temat kwescji dobrych kafli ,komu co pasuje,my w swojim przypadku.My przeszukaliszmy internet,objezdziliszmywe prawie wszystkie markety w 3miescie,oraz salony kafelkowe. W koncu kupiliszmy kafle w Nowym Dworze "U Stasia"milo przyjemnie ,kozystnie i szybko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 22.03.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Gorąco plecam Pana Michała Malinowskiego (Gdańsk Osowa)U mnie budował stan surowy. Jedyny człowiek którego nie musiałem pilnować.Rzetelnie, szybko, fachowo, przystępne ceny. Co ważne posiada własne szalunki systemowe i wszelkie niezbędne narzedzia. tel. 601-338-477 lub 585525989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doris65 23.03.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam Czy moze ktos polecic sprawdzona ekipe od elewacji? Moze zle szukalam ale nie znalazlam nikogo w tym watku. Pozdrawiam Ania Mogę polecić Pana Darka. Robi na Caparolu. Nie jest najtańszy ale naprawdę dobry. Tel. 502 911 858. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 23.03.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witajcie, szukam wykonawcy instalacji odkurzacza centralnego, możecie polecić kogoś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plus1 25.03.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Proszę o informację o kosztach malowania / cekolowania, kafelkowania.Ciągle słychać że ceny usług budowlanych spadają, ale czy to prawda ..... coś nie da się odczuć Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzik 25.03.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Polecam usługi glazurnicze - Pan Henryk Kunowski z Gdańska tel. 516 822 970. Mistrz i pasjonat w swoim fachu. Dziękujemy - dobra robota Żona z podziwu nie może wyjść z łazienki. Jeśli druga łazienka będzie tak samo pięknie wykonana to zamienimy ją na sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antoniusz 29.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 My wlasnie mamy gotowy stan surowy zamkniety wraz z elektryka, na tę chwilę mozemy polecić: Naszego elektryka Pan Krzysztof Dombrowski(698-128-722) szybko sprawnie i za rozsadne pieniazki. Dekarzy Pan Manfred Liebe z synami (502-826-091) jako jedyny z dekarzy z ktorymi sie kontaktowalismy podal cena za m2 bez dodatkow za orynnowanie za okna itd,itp konkretny gosc i robota super. Okna tu nie bede orginalny firma z tego forum Megabud z Rumi moze nie najtańsi ale potrafili zjechac z cena jak sie przedstawilo konkurencyjna oferte. Kierownik Pan Tomasz Pozarowszczyk(502-723-754) tez z tego forum doradzi zawsze pod tel i na pewno nie jest to kierownik tylko do wpisów w dzienniku:) Naszej ekipy od stanu surowego raczej nie polece niby wszystko Ok ale tylko dla ludzi o mocnych nerwach na budowie raz sa potem znikaja na pare dni krotko jak nie stoisz z batem to robota nie idzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 03.04.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Szukam solidnej ekipy do wykonania ogrodzenia z siatki na fundamencie(dość głębokim) betonowym.Całość do ogrodzenia to około 200mb.Skąd braliście siatkę ogrodzeniową(1.50m) i słupki w dobrej cenie? Druga sprawa szukam dobrego, taniego(czy to możliwe?) geodety do zrobienia map do celów projektowych i innych które są potrzebne. Zamierzam rozpocząć budowę w Kielnie.Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 03.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Error.....Podwójny post:/ Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez jimmy123 Podwójny post:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.04.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Szukam solidnej ekipy do wykonania ogrodzenia z siatki na fundamencie(dość głębokim) betonowym.Całość do ogrodzenia to około 200mb. Skąd braliście siatkę ogrodzeniową(1.50m) i słupki w dobrej cenie? Witaj, siatkę*brałam stąd http://www.limex.gdansk.pl Firma z Przywidza. Dla mnie wazne było to, ze mogłam sobie wybrac dowolny kolor osłonkii( u mnie jasnoszara) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.04.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Szukam solidnej ekipy do wykonania ogrodzenia z siatki na fundamencie(dość głębokim) betonowym.Całość do ogrodzenia to około 200mb. Skąd braliście siatkę ogrodzeniową(1.50m) i słupki w dobrej cenie? Witaj, siatkę*brałam stąd http://www.limex.gdansk.pl Firma z Przywidza. Dla mnie wazne było to, ze mogłam sobie wybrac dowolny kolor osłonkii( u mnie jasnoszara) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 04.04.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam. Jestem na etapie wykończeniówki.Zastanawiamy się nad podłogami i doszliśmy do wniosku, że będziemy kłaść deskę litą z dębu,dlatego mam wielką prośbę , może ktoś wie gdzie stosunkowo niedrogo można kupić podłogi dębowe ,jednocześnie poszukuję fachowca do jej położenia. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yellow77 08.04.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 POLECAM GORĄCO PANA MARIUSZA DO WSZELKICH PRAC ZIEMNYCH! Żałuję bardzo, że trafiłam na niego dopiero przy niwelacji terenu. Bardzo dobry sprzęt, praca sprawnie i dokładnie wykonana, konkurencyjne ceny, przy tym miły, kontaktowy człowiek tel. 0 694 930 102 . U mnie wykonał niwelację terenu wokół domu, wywóz ziemi i jej wyrównanie. Już jestem umówiona na prace przy deszczowni (wykopy, przywóz żwiru) oraz na etapie końcowym przywóz i rozplantowanie czarnoziemu. Od początku budowy miałam kontakt z kilkoma "koparkowymi", ale pochwalic mogę tylko tego jednego. Pierwszy tani, ale pracę wykonywał długo i niedokładnie, więc w sumie wyszło drożej niż u drogiego. Drugi dobry, ale drogi. Teraz relacja ceny do jakości extra. POLECAM ! Też polecam Pana Mariusza - określiłbym to w ten sposób: że jak się ma swojego rodzinnego lekarza tak my mamy swojego rodzinnego koparkowego nikogo innego do prac ziemnych nie biorę. Jak tylko ma jakiś wolny termin to mozna na niego liczyć w 100%. Poza tym Pan Mariusz z bratem zrobili u nas drenaż i jesteśmy bardzo zadowoleni z porządnej roboty. A teren jak by nie było mało przyjazny - kto mieszka w Baninie to wie o czym mowa:) Jeszcze raz POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia1719506757 08.04.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam.Polecam sympatyczną firme remontowo-budowlaną CHMIEL-BUD .Chociaż firma jest z Kościerzyny, to codzienny dojazd na budowę w okolice Gdańska nie jest dla nich problemem. Ocieplenie domu, płyty G-K, cekolowanie,malowanie, kafelkowanie, ogrodzenia i balustrady - wszystko na wysokim poziomie. Zawsze punktualni, solidni i kulturalni. Mimo młodego wieku Panowie mają duże doświadczenie w swoim fachu, chętnie służą radą, wspólnie rozwiązują wszelkie napotkane problemy, nie ma dla nich rzeczy niemożliwych. W razie potrzeby sami kupują i organizują przywóz towaru na budowę. Jeśli po pracy okaże się, że zostało trochę materiału, to jest możliwość zwrotu do sklepu. Dysponują profesjonalnym sprzętem, po czym też można poznać dobrych fachowców. Szczerze polecam. Telefon do Pana MATEUSZA 607-860-071. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy53 08.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) EKIPA MURARZY Z największą przyjemnością polecam ekipę murarzy Pana Wojtka Kordy tel: 602880802. Robili mi STAN SUROWY (ścianki fundamentowe, chudziak, ściany parteru, strop, schody, ściany poddasza, ścianki działowe, kominy, taras, uwaga: nie robią więźby). Ekipa jest naprawdę rewelacyjna: doskonali fachowcy, wyjątkowo sympatyczni, uczciwi, podpowiadali rozwiązania różnych szczegółów. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez jerzy53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 08.04.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Pilnie potrzebuje namiary na ekipe ktora zajmuje sie montazem piecow na eko groszek + kaloryf. na siec wod-kan tez . potem na wykonczeniowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 09.04.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Pilnie szukam ekipy do stanu surowego myślałem nad: Jacek Szymichowski-KiełpinolubUsługi Remontowo-Budowlane Marcin Rzeppa Kilka razy te ekipy były polecane na forum.Jednak da sie zauważyć coraz więcej "auto reklamy" na forum niestety....Co możecie mi doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Pilnie szukam ekipy do stanu surowego myślałem nad: Jacek Szymichowski-Kiełpino lub Usługi Remontowo-Budowlane Marcin Rzeppa Kilka razy te ekipy były polecane na forum.Jednak da sie zauważyć coraz więcej "auto reklamy" na forum niestety.... Co możecie mi doradzić? Mi zbudowal Jacek Szymichowski i jestem bardzo zadowolona, zlecilam mu tez dodatkowe prace. Pan Rzeppa nie odpowiedzial na zapytanie , moze byl zbyt zajety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts