Fabia 13.08.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Z pomocą tego forum i białej listy znalazłam Pana od przeprowadzek i wszelkich usług transportowych, to Pan Damian tel. 888 243 754.Pomocny w załadunku i rozładunku, a do tego za rozsądną cenę. Polecam, a nie zawiedziecie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fabia 13.08.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Po przejrzeniu forum znalazłam pochlebne informacje o ekipach: Andrzej Krencki pan Bielawa i Klein Czy potwierdzacie lub możecie kogoś innego polecić? Anikka Odnośnie tynków Pana Krenckiego. Robił je u nas. Po niemal dwóch latach postanowiliśmy wybić otwór pod nowe okno. To tylko ja wiem ile mój małż namęczył się zanim skuł tynk w wykonaniu Pana Krenckiego. Bardzo solidna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikka 13.08.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Fabia, dzięki bardzo:)Anikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadio 123 18.08.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 szukam tel do projektanta zjazdow w pomorskim, ladnie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.08.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 szukam tel do projektanta zjazdow w pomorskim, ladnie prosze Pan Wojciech Niżnikiewicz el. 691-091-879 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 18.08.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam, czy ktos z szanownych forumowiczow budowal dom od zera do stanu developerskiego z jedna firma? Tzn to, ze owa firma mogla kogos podnajac ( do okien, dachu etc ) to naturalne ale czy komus udalo sie znalezc firme, ktora to wszystko byla w stanie ogarnac tak aby inwestor rozmawial tylko z jedna firma? My szukamy ale bezskutecznie. Stawiam dobry koniak/wino czy inny trunek komus kto bedzie w stanie mi taka ekipe polecic. Z gory dziekujepozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadio 123 18.08.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) dziekuje marjuha prawie jednoczesnie moj kumpel podeslal mi tez Pana Niznikiewicza Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez arkadio 123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 18.08.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam W tej chwili kończę stan surowy domu w okolicach Sobieszewa i w związku z tym może ktoś może mi polecić: 1) ekipę do ocieplenia ścian zewnętrznych 2) zrobienia wylewek na podłogówce 3) ogrodzenia Polecić mogę na razie: 1) geodetę Jacek Banasik 660480800 2) firmę Ambit dachy Pozostali fachowcy przez których do tej pory przebrnęliśmy dali się znieść ale przekonaliśmy się o starej prawdzie że strzeżonego Pan Bóg strzeże Pozdrawiam Hej - my też mamy prawie surowy w Sobieszewie. Nasza ekipa ma się zająć ocepleniem i wylewkami. Jak będą gotowi to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animurka 21.08.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 (edytowane) Spece od szpachlowania, k-g i malowania, którym mogę udzielić 100% rekomendacji to polecany już wcześniej na tym forum Pan Zdzichu & company tel. 503 98 36 01. Sufity mamy prościutkie, a oglądaliśmy je już chyba pod każdym kątem. Ściany równiutkie, mimo że musieli się sporo napocić, aby wyrównać je po Panu Kręckim, którego niestety nie polecam. Bardzo pomogli nam również w dokończeniu innych prac po partaczach, którzy wyłgali się od roboty (ocieplili garaż od wewnątrz, założyli jętki i podłogę na strychu, zamontowali parapety wewnętrzne itp). Cenowo są konkurencyjni,mimo że ich pomoc i jakość wykonanych u nas prac warta była każdych pieniędzy Oszczędnie gospodarowali powierzonym materiałem, a porządku jaki panował na budowie podczas ich prac to jeszcze nie było i chyba do czasu przeprowadzki już raczej nie będzie. Ku mojemu wielkiemu rozżaleniu nie kładą płytek, ale za to we wszystkim innym czego się podejmą nie zawodzą. Są z okolic Gościcina, ale twardo wystawali w korkach i codziennie dojeżdzali do Pruszcza Gdańskiego. Polecił nam ich zaprzyjaźniony forumowicz-agnieszkowicz (jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Panie Krzysztofie), który zapewne nie obrazi się jeśli napiszę prawdę, że u niego również sprawdzili się bez zarzutu. Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez animurka literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.08.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Zdzisław jest konkretnie z Gościcina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAG75 22.08.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Kończe dom w związku z tym parę uwag na temat ludzi którzy przewineli się u mnie i byli polecani tutaj na białej liście: 1. pan Marek 601 831 484 wylewki- cóż wylali powiedzmy że nie najgorzej choć poziomowanie pozostawia troche do życzenia... 2. pan Piotr 506 784 061 elewacje i prace wewnętrzne- umówiony był na elewację ale ciągle nie miał czasu w związku z tym ocieplenie robił zaprzyjażniony z nim wykonawca w miarę ok... Pan Piotr zimą robił zaś poddasze (zabudowa ) + sufity podwieszane o ile zabudowa poddasza jakoś wyszła to już sufity podwieszane z K-g to totalna porażka, krzywo, niedbale widać brak czasu bądz umiejętności w związku z powyższym na robienie tynku na elewacji nie dostał już szansy. Możliwe że elewacje robi ok ale na wykończenie w środku NIE POLECAM. 2. pan Jacek Piasecki (kafle +wykończenia wnętrz) jedyna osoba która powinna znaleść się na tej liście! To mistrz w swojej profesji, dokładny, uczciwy, nawet jak klient czegoś nie widzi to i tak robi jak najlepiej gdyż to stara dobra szkoła która odpowiada za jakość swojej pracy w pełni tego słowa znaczeniu. Niestety pan Jacek nie ma już wolnych terminów do końca roku (nic dziwnego) i nie zgodził sie na podanie tel tutaj na forum jednakże jak będzie miał jakieś wakanty po nowym roku z przyjemnościa podam jego namiary! Uważam że zanim kogoś się tutaj poleci należy mieć pewność że jakość pracy jest na najwyższym poziomie zaoszczędziłoby to rozczarowań następnym. Edit 22.01.2011: namiar do p.Jacka: 502703875 Edytowane 22 Stycznia 2011 przez TAG75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgrath 23.08.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam.Poszukuję kamieniarza "osoby" która za niezbyt wygurowane pieniądze potnie mi kamień polny na plastry o gr. 4-5 cm w okolicach trójmiasta - Kaszub. (miło by było jeżeli ktoś z was juz ciął kamień o podanie ceny za m2)Z góry dzięki za odpowiedzi.PR: [email protected]Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animurka 30.08.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 witam I się zaczęło nikogo nie polecam bo dopiero początek. Mam ekipę z centralnej polski więc nic nie piszę. Interesuje mnie opinia o hurtowni Bat z Pruszcza Gdańskiego z ul. tczewekiej 7 lub z Jazdbud tez z Pruszcza ul. przemysłowa nie wiem na którą się zdecydować ceny podobne.Gorąca proźba o polecenie mi kogoś do przyłącza wody ( ceny mnie przerażają)im więcej kontaktów tym może coś się uda znaleźć. My większość materiałów braliśmy z firmy Mach również z Pruszcza (obok skarbówki) ogólnie bardzo miła i kompetentna obsługa, ceny konkurencyjne, zniżki dla stałych klientów, szybka dostawa (towar mieliśmy często tego samego dnia co zamawialiśmy). Nadmiar zamówienia zawsze można zwrócić co jest super. O tych firmach co piszesz nie mam zdania ale wiem że warto wziąć pod uwagę tą z której korzystaliśmy. Mam wrażenie że Bat wychodzi trochę drożej ale kupowaliśmy tam tylko jakieś drobiazgi więc mogę być w błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pidi78 31.08.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Z pomocą tego forum i białej listy znalazłam Pana od przeprowadzek i wszelkich usług transportowych, to Pan Damian tel. 888 243 754. Pomocny w załadunku i rozładunku, a do tego za rozsądną cenę. Polecam, a nie zawiedziecie się. ja niestety z tym panem mam skrajnie niemiłe doświadczenie. Ustaliliśmy termin przeprowadzki. W dniu przeprowadzki nie odpowiadał na telefony. po zadzwonieniu z innego nr dowiedziałem się że jest w trasie i niestety nic go nie obchodzi że wystawił nas do wiatru. krótko: OKROPNY TYP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pidi78 31.08.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 ma ktoś może jakąś dobrą ekipę od ocieplenia w okolicach Bojana? Poszukuję takowej i chętnie skorzystam z dobrych doświadczeń forumowiczowej braci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 02.09.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 (edytowane) Czy ktos ma opinie o firmie http://budownictwo-mueller.pl/ ? Edytowane 3 Września 2010 przez Spartankaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadio 123 02.09.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 prosze o polecenie projektanta instalacji gazowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hopkirk 03.09.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) Po pewnym już zaawansowaniu w budowie polecam z całym przekonaniem poniższych: - Adaptacja projektu, pomoc w skompletowaniu dokumentacji oraz szybkie i bezproblemowe załatwienie pozwolenia na budowę: KL Projekt Żukowo http://www.lihs.pl - kierownik budowy – Tomasz Pożarowszczyk, nielimitowana liczba wizyt na budowie, doradztwo, kontrola wykonawców, człowiek nie tylko od wpisów w dzienniku budowy: 502 723 754, 600 089 671 - okna Avante, brama garażowa: (nie będę oryginalny): Megabud Rumia - elektryk – Karol Kolka, sprawnie, fachowo, z dobrymi podpowiedziami: 606 236 178 - geolog, badanie zagęszczenia gruntu: panowie Szyłańscy 502 526 801, 501 233 199 - jeśli ktoś zdecyduje się na prefabrykowaną więźbę dachową z gotowych wiązarów – Complex z Borkowa k/Żukowa: Marcin Gutowski 500 140 519 - wykończeniówka: zabudowy z płyt g-k, ocieplenia, sufity podwieszane, malowanie i wiele podobnych prac: dokładnie, terminowo, czysto, sympatycznie: bracia Gurscy 783 903 130 A gdyby ktoś szukał spokojnego miejsca na wypoczynek na Mazurach polecam http://www.goscinieczapiecek.pl Edytowane 3 Września 2010 przez Hopkirk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belleville 04.09.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Schody, tylko i wyłącznie z firmą Konkol http://www.konkol-produkt.pl/ Pan Piotr Konkol wykonał u mnie w domu w Warszawie przepiękne schody, świetnie zrobione, super konkurencyjna cena w stosunku do lokalnych wykonawców. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 06.09.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Czy ktos ma opinie o firmie http://budownictwo-mueller.pl/ ? Nikt nic o tej firmie nie slyszal??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts