Marllin 11.12.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Witam. Jestem na etapie wykańczania. Z czystym sumieniem mogę polecić te ekipy:Dekarze: Usługi Blacharsko - Dekarskie. Piotr Gafka. Adres: Szeroka 35; 84-241 Gościcino. Rewelacja. Firma po prostu marzenie dla inwestora. Terminowi, pracowici i fachowcy. Materiały dostarczała firma PRYM z Wejherowa. Też solidna i terminowa.Zabudowy GK, ocieplenie dachu, gładzie: bracia Zbigniew i Paweł Mietki 792 102 440 z Kościerzyny ,polecani już na forum, jak najbardziej zasłużenie, solidni, terminowi, cena przystępna. Szczerze POLECAM. I tak bez żadnych zastrzeżeń tylko te dwie firmy mogę polecić. Resztę już mniej. W tym Sokołka (spada na psy trochę), instalacje Hydrauliczne Nowawaser mocno przereklamowana, niby duża a podchodzi do inwestora bardzo nie profesjonalnie, a murarz p. Daniel Rzetelny to już zupełnie porażka. Może sam jest fachowcem ale sobie dobiera ludzi tragicznych co potrafią tak krzywe mury stawiać ze ręce opadają. Odradzam. Będę chyba miał do pochwalenia glazurnika ale jest w trakcie robot i nie chwale dnia przed zachodem, ale póki co jestem zadowolony. Polecę jak już skończy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAG75 15.12.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Czy poleciłby ktoś dobrą ekipa od dużych przeprowadzek co to nie potłuka połowy sprzętu a w zamian duzo pomogą i są terminowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Czy poleciłby ktoś dobrą ekipa od dużych przeprowadzek co to nie potłuka połowy sprzętu a w zamian duzo pomogą i są terminowi? Ja mogę polecic firme lider pack , opcja z 4 tragarzami . firma z gdanska. obsluga rewelacyjna, cenowo tez nie najgorzej, pracownicy czysci, porzadni i silni. meble zabezpieczyli i okleili. generalnie sama przeprowadzka trwala 4 godziny. licza nie za rozpoczeta godzinę tylko za rzeczywiscie przepracowana. meble w nowym domu wniesli i ustawili tak jak chcialam. wspomne tylko ze przeprowadzalam graty z 70 metrowego mieszkania, 3 pietro o ok. 20 km dalej. polecany wczesniej przez kilka osob p. Damian delikatnie ujmujac zignorowal mnie stwierdzil ze gdybym zalatwila dodatkowych ludzi do pomocy to on sie zgodzi, a w ogole ze z gdyni do pruszcza mu sie nie oplaca itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 17.12.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Mnie pan Damian też lekko mówiąc olał - najpierw w ogóle nie odbierał telefonów, a potem środnio mu pasował - mimo, że byłam elestyczna co do terminu, z ludżmi też miał problem. W końcu do przeprowadzki wziełam faceta z ogłoszenia i było ok. Numer podam póżniej - muszę poszperać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolbudzian 19.12.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Kolbudzian to daj namiary na tego tańszego wykonawce chetnie skorzystam. dam dopiero, jak będę miał zamontowane - dopiero wtedy będę miał czyste sumienie, że polecam kogoś solidnego jednego partacza z Białej listy już miałem, więc wolę być ostrożnym - cena to nie wszystko jednak ten, który robi obecnie wydaje się być dobrym fachowcem - moja siostra jest z niego bardzo zadowolona no i muszę też zapytać gościa o zgodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAG75 19.12.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 (edytowane) TAR dzięki za namiary na firmę wygląda solidnie i profesjonalnie. Co do wspomianego tutaj Pana Damiana to on sam mówi że nie jest w stanie robić duzych przeprowadzek raczej przewieść jakiś zapomiany mebel po poprzedniej ekipie ma niewielki samochód... Kilka razy byli już tu polecani bracia Gurscy podtrzymuję dobrą opinię o nich. Przede wszystkim terminowi, szybcy i dokładni. Bardzo ładnie im wyszła u mnie zabudowa kominka. Jako jedyna ekipa zostawili po sobie porządek a nie jest to u nas niestety jeszcze częste...jedyny minus to malowanie kolorami do tego bym ich nie polecil bo cos nie wyszlo do konca...Namiary: Arek Gurski 783903130 Wojtek Gurski 880675181 Edytowane 27 Stycznia 2011 przez TAG75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 30.12.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Przylaczam sie do Kasi i Krzysia,brygada Pana Jarka-JARBUD,sprawna dokladna i szybka,wiele mi pomogli i nie musialem ich pilnowac(w zwiazku ,ze pracuje za granica),nie pija i nie kombinuja.Wybudowali mi podpiwniczony dom 190m2 w 3 miesiace teraz czeka aby sie ustal do wiosny i wiooo dalej.W sprawie kierownika bardzo polecam Pana Tomasza Pożarowszczyka,bez limitu odwiedzin ,w pelni kompetetny i potrafiacy rozmawiac z brygadami:).namiary na prv. Inna sprawa-prosze polecic mi dobrego elektryka i co wazne dobra firme od hydrauliki i ogrzewania(podlogowe,kaloryfery,piec na groszek)-wazne! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 30.12.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Przylaczam sie do Kasi i Krzysia,brygada Pana Jarka-JARBUD,sprawna dokladna i szybka,wiele mi pomogli i nie musialem ich pilnowac(w zwiazku ,ze pracuje za granica),nie pija i nie kombinuja.Wybudowali mi podpiwniczony dom 190m2 w 3 miesiace teraz czeka aby sie ustal do wiosny i wiooo dalej.W sprawie kierownika bardzo polecam Pana Tomasza Pożarowszczyka,bez limitu odwiedzin ,w pelni kompetetny i potrafiacy rozmawiac z brygadami:).namiary na prv. Inna sprawa-prosze polecic mi dobrego elektryka i co wazne dobra firme od hydrauliki i ogrzewania(podlogowe,kaloryfery,piec na groszek)-wazne! POZDRAWIAM Witaj, Z czystym sumieniem mogę ci polecić dwie firmy: elektryk/alarmy MIXSYSTEM i hydraulika AQUATIC. Jeśli będziesz chciał, namiary podam na priv. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 02.01.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Szukam i nie moge znalezc strony www firmy Aquatic.Czy ktos ja widzial czy po prostu w 21 wieku jej nie maja:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 02.01.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Szukam i nie moge znalezc strony www firmy Aquatic.Czy ktos ja widzial czy po prostu w 21 wieku jej nie maja:)? mówisz i masz http://aquatic24.pl/ wprawdzie z ich oferty nie skorzystałem ale rozmowy były ( trochę za drogo było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 02.01.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Poszukuje kogoś sprawdzonego do obudowy kominka jak i samego kominka.Okolice Bojana ,Kielna.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 02.01.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Jesli potrzebujecie elektryka to z czystym sumieniem moge polecic Pana Czesława Stencela tel 517 437 475. U mnie zrobili instalacje w niecale 3 dni. Cale oklablowanie domu a wyszlo ponad 220 punktow ( zasilanie oswietlenie , alarmowka, kontaktrony, siec, anteny, magistrala) Witam, my również z czystym sumieniem możemy polecić ekipę Pana Czesława - szybko, sprawnie i w przystępnej cenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WDABKOWSKI 03.01.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witamwarto sprawdzić dwie firmy hydrauliczne PROFIT - BOJANO I DAWA -JASTARNIAhttp://www.dawa.dl.plhttp://www.profit.gdynia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 03.01.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witam warto sprawdzić dwie firmy ... Szanowny Kolego WDABKOWSKI - jeżeli chcesz coś sprawdzać to zapraszam do działu ogłoszeń drobnych. Autoreklama tutaj nie jest wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 04.01.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Prosze na priv.opine o firmie DESTO z Rumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.01.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Prosze na priv.opine o firmie DESTO z Rumi Dlaczego na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 04.01.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dlaczego na priv? a dlaczego nie? -oki jak ktos chce to na ogolnym nie ma problemu-nie chcialem zasmiecac forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.01.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 a dlaczego nie? -oki jak ktos chce to na ogolnym nie ma problemu-nie chcialem zasmiecac forum Ale po to zostały stworzone białe i czarne listy. Na priv można różne rzeczy pisać i ciężko zweryfikować co jest prawdą a co nie. Jak przejrzysz to znajdziesz kilka opinii o DESTO. Ja polecam, ale już to pisałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 05.01.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 CZy ktos z forumowiczow mial stycznosc z Gdanska Fabryka Okien?Posiadaja ciekawa oferte ale ciekawy jestem jak wyglada u nich z montazem , serwisem itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78michal 05.01.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Z chęcią pochwalę się sprawdzoną na własnej skórze ekipą budowlaną Witka Szredera z Kiełpina.Zajmują się przede wszystkim stawianiem stanu surowego domów.mają w swojej ofercie więcej ale piszę tylko o tym co mi robili. Mi postawili dom wraz więźbą. Później jeszcze ich wziąłem do tynków cementowo-wapiennych.Wszystko terminowo. (wręcz szybciej niż zakładałem) Płaciłem za każdy skończony etap. (wcześniej spisany i omówione co kiedy i za ile)Dokładni i solidni a do tego atrakcyjni cenowo.Z tego co wiem robią na terenie całego województwa pomorskiego. telefon do pana Witolda tel. 502 094 042(możecie powiedzieć że poleca Michał z Chwaszczyna) http://www.mur-dom.pl PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts