cinkers29 17.01.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam Czy ktos z Was slyszał o firmie KEDA z Rumi zajmuja sie pokryciami dachowymi od A do ZBylem tam mam wycene, sama rozmowa ok , ale nie znam ani jedenj opini na ich temat. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolbudzian 18.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Kolbudzian to daj namiary na tego tańszego wykonawce chetnie skorzystam. OK, to polecam - pan Olgierd (Gdaniec jeśli dobrze pamiętam nazwisko), telefon 602 337 317 robił mi ogrodzenie kute i jestem bardzo zadowolony - cena naprawdę przystępna a jakość bez zastrzeżeń jest z okolic Starogardu, ale robi w całym Trójmieście jeszcze gratis dostałem uchwyty na kwiaty i gratis pospawał fuszerki na balustradach innego wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara1 18.01.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Chciałabym polecić Pana Janusza Pałuczaka - firma JTP Pałuczak tel. 501 212 956. Podczas remontu kamienicy wykonywał wylewki betonowe, ułożył płyty granitowe na posadzce oraz gresy na ścianach. Jest to fachowiec wysokiej klasy, bardzo solidny, rzetelny, uczciwy , przystępny cenowo. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wysokiej jakości usługi - granitowe płyty są ułożone idealnie. Ponadto, powierzają prace Panu Januszowi nie musieliśmu się już o nic martwić, jest on osobą kulturalną i umiejącą sobe radzić z ludzmi - co było ważne w kontaktach z uciążliwymi sąsiadami. Pan Janusz jest rwnież bardzo kompetentny w kwestii przepisów prawa budowlanego i często pomagał nam również w tym zakresie. Oprócz tych prac zleciliśmy mu także inne - wymianę okna, klamek. Dzięki niemu doprowadziliśmy naszą kamienicę do wysokiego standardu. Szczególnie polecam usługi Pana Janusza zarządom wspólnot mieszkaniowych - z całego Trójmiasta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 19.01.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Tylko ślepiec nie zauważy że to "autoreklama" :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinkers29 19.01.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam ja w zeszlym roku stawiałem dom w stanie surowym otwartym i szczerze polecam Pana Romana Malaszyckiego i jego ekipe z Kębłowa numer tel.502572133.Nie odczułem ze budwalem dom moze jedynie tylko finansowo, bez problemowy człowiek, praktycznie wszystko załatwia sam, nie musialem jezdzic po składach za materałami , zamawiac gruszek z betonem , jezdzc po tartakach za drewnem , o co bardzo mi chodzilo. Za wybudowanie domu 140m2 z poddaszem uzytkowym i ciut skomplikowanym dachem wział 38 tys(robocizna) oczywiscie cena z polowy zeszłego roku uwazam ze to nie wygorowana cena porownujac do innych wycen gdzie kwoty byly od 42 do nawet 58tys za sama robocizne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgrath 20.01.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No więc zakończyłem w 99 % budowę domku. (Budowa 15 km za Kartuzami)Mogę polecić:1. p. Romana z Bącza - wykonał cały domek z drewna jak również wykończenie piętra drzwi schody parapety itp. cena bardzo konkuręcyjna zawsze mozna się z nim dogadać na temat dodatkowych robót. 695855529 ps: w sobotę jadę zapłacić ostatnią ratę.2. p. Marcina Czaję firma Lansat za elektrykę i alarmy w całym domku oraz system monitoringu 6002405703. Firmę z Kolbud oddział Gdynia "Kominki Damps" za postawienie komina montaż wkładu i obudowanie kominka piaskowcem i marmurem - schludny szybko robi i sprzata po sobie . 62383044. Firmę murarską z Sierakowic 668092141 za wymurowanie piwnicy, strop tynki - dobrze robią, jedyny minus to że niebardzo trzymają porządek na budowie.5. Firmę "Pokrycia dachowe Marek Szczęsny z Żukowa" 6817255 , 6925228696. Jak ktoś chce to polecam Studio Mebli Kuchennych "BIELICKI" u mnie zrobili całą kuchnie dodatkowo zakupili mi lodówkę, płytę grzewcza ,zlew wszystko zamontowali oraz podłączyli Chyba miałem ogromne szczęście bo jak narazie na żadnym wykonawcu się nie zawiodłem. (większość wykonawców miałem z polecenia znajomych) PS: Brakuje mi tylko kafelek w łazience i dlatego poszukuję dobrego fachmana - jak ktoś ma maniary niech podrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Krzyś 20.01.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Poszukuję kogoś poleconego do pompy ciepła nie mogę nikogo tu znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amsz 20.01.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witam, Po dotychczasowych pracach z czystym sumieniem mogę polecić: - ekipa budowlana Jerzego i Marcina Zakrzewskiego 607226455, budowa przebiegła sprawnie i szybko a do tego mogłem liczyć na fachową poradę. Jak sami mówią, każdą budowę traktują jak własną i było to zauważanle, - kierownik budowy Tomasz Pożarowczyk 502723754, sumienny, na budowie był zawsze kiedy trzeba, z pewnością to nie jest człowiek tylko od podpisów, - cieśla Piotr 507335324, fachowa robota, można liczyć na porady i weryfikację konstrukcji (u mnie eliminacja kilku słupów, mniejszy koszt wykonania, dodatkowe wzmocnienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolbudzian 21.01.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Poszukuję kogoś poleconego do pompy ciepła nie mogę nikogo tu znaleźć sprawdź http://www.dobresolary.pl - pompy też montują (nie wiem z jakim skutkiem, bo widziałem tylko ich instalacje solarne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolbudzian 21.01.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 PS: Brakuje mi tylko kafelek w łazience i dlatego poszukuję dobrego fachmana - jak ktoś ma maniary niech podrzuci pisałem już kiedyś: Grzegorz Fiszer, 501 299 927 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAG75 22.01.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 posadzki M. Serafin 601 831 484 Upewnilbym sie jakiej klasy cement uzywala ekipa Pana Marka i czy w przyszlosci bedzie mozna przykleic do tej wylewki parkiet....u mnie niestety nie mozna bo wartwa wierzchnia jest slabej jakosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 22.01.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 posadzki M. Serafin 601 831 484 Upewnilbym sie jakiej klasy cement uzywala ekipa Pana Marka i czy w przyszlosci bedzie mozna przykleic do tej wylewki parkiet....u mnie niestety nie mozna bo wartwa wierzchnia jest slabej jakosci... A jak samo wykonanie wylewek? masz moze jakies zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cytrynka81 22.01.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 pisałem już kiedyś: Grzegorz Fiszer, 501 299 927 Czy mógłbys przesłać fotki wykonanej pracy przez p.Grzegorza. Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAG75 23.01.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Upewnilbym sie jakiej klasy cement uzywala ekipa Pana Marka i czy w przyszlosci bedzie mozna przykleic do tej wylewki parkiet....u mnie niestety nie mozna bo wartwa wierzchnia jest slabej jakosci... A jak samo wykonanie wylewek? masz moze jakies zdjecia? Samo wykonanie w miare ok tzn prosto bez wiekszych odchylen (brak foto) ale zazwyczaj wyceniaja za m2 z materialem i ten wlasnie material nie jest najlepszy pod parkiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.01.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Można umówić się, że materiał sam kupisz, nie robią problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEDZMA1719508362 23.01.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Witam szukam solidnej i w miare nie drogiej ekipy do tynkow wewnetrznych z okolic Pruszcza Gdańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sledz98 23.01.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Poszukuję kogoś poleconego do pompy ciepła nie mogę nikogo tu znaleźć Ale co potrzeba? Masz już pompę i problemy czy chcesz dopiero kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Krzyś 23.01.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ale co potrzeba? Masz już pompę i problemy czy chcesz dopiero kupić? jestem zdecydowany na pompe i kolektor pionowy , nie wiem tylko jaką pompę i kto dobrze mi ją dobierze i zamontuje łącznie z podłogówką odwiertów też jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 24.01.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 jestem zdecydowany na pompe i kolektor pionowy , nie wiem tylko jaką pompę i kto dobrze mi ją dobierze i zamontuje łącznie z podłogówką odwiertów też jeszcze nie mam Sprawdź tam: Aquatic, Lublewo, 58 691-70-11, aquatic24.pl Montowali znajomemu ( pompa chyba Buderus ). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEDZMA1719508362 24.01.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 a czy ktoś moze sie wypowiedzieć na temat pracy pana Henryka Wójcika (z okolic Pruszcza Gdańskiego)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts