Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

jestem zdecydowany na pompe i kolektor pionowy , nie wiem tylko jaką pompę i kto dobrze mi ją dobierze i zamontuje łącznie z podłogówką odwiertów też jeszcze nie mam

firma SANITO ja nie montowalem ale moj kolega montowal calkiem nie dawno w swoim domku pod warszawa i wiem ze jest zadowlony z podjescia do klienta, z pompy jak i calej instalacji.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Polecam :

Stolarz: Firma Jarex - Kamień - robił nam zabudowe kuchni i barek + zabudowa garderoby - bardzo ładne wykonanie (fronty u nas wysoki połysk - systemy Blum , blaty okleina -drewnopodobna ) , fachowa pomoc przed i po wykonaniu projektu , wykonuje z tego co wiem także zabudowy rożnego rodzaju wnęk itd . polecam numery 508-212-469 i 886-762-068 (moge podesłac zdjecia na priv jesli ktos zechce)

Dach :

Więźba: Tartak Roszkowski - Głaźnica dobre drewno i przygotowanie - 676-12-56

Materiały : Firma Matelbud z Gdyni dobra obsługa i ceny umiarkowane ja kupowałem dachowke Rupceramika RUBIN 13 kolor Tekowy 58 667 42 42

Wykonanie : Staszek Kleina - Sierakowice wykonanie dachu perfekcyjne a szybkosc wykonania niczym formuła 1 - duzo osób odwedzających nas chwali bardzo dach wiec coś musi w tym być wiem ze ekipa jest bardzo zarobiona i ma zajęte terminy ale można zapytać 607-631-348 lub Syn 601-674-927

JAk znajde dorzuce jeszcze ekipe od tynkow gipsowych i goscia o kafli pozdrawiam na narazie tyle.

PROSZĘ POWOŁYWAĆ SIĘ TELEFONICZNIE NA TOMEK KOLECZKOWO

Witam Polecam :

Stolarz: Firma Jarex - Kamień - robił nam zabudowe kuchni i barek + zabudowa garderoby - bardzo ładne wykonanie (fronty u nas wysoki połysk - systemy Blum , blaty okleina -drewnopodobna ) , fachowa pomoc przed i po wykonaniu projektu , wykonuje z tego co wiem także zabudowy rożnego rodzaju wnęk itd . polecam numery 508-212-469 i 886-762-068 (moge podesłac zdjecia na priv jesli ktos zechce)

Dach :

Więźba: Tartak Roszkowski - Głaźnica dobre drewno i przygotowanie - 676-12-56

Materiały : Firma Matelbud z Gdyni dobra obsługa i ceny umiarkowane ja kupowałem dachowke Rupceramika RUBIN 13 kolor Tekowy 58 667 42 42

Wykonanie : Staszek Kleina - Sierakowice wykonanie dachu perfekcyjne a szybkosc wykonania niczym formuła 1 - duzo osób odwedzających nas chwali bardzo dach wiec coś musi w tym być wiem ze ekipa jest bardzo zarobiona i ma zajęte terminy ale można zapytać 607-631-348 lub Syn 601-674-927

JAk znajde dorzuce jeszcze ekipe od tynkow gipsowych i goscia o kafli pozdrawiam na narazie tyle.

PROSZĘ POWOŁYWAĆ SIĘ TELEFONICZNIE NA TOMEK KOLECZKOWO

Można prosić o przesłanie na priv zdjęć kuchni? Będę bardzo wdzięczna, pozdr Monika

"Rolbud" Zygmunt Kaca

Piaseczno, ul. 3, tel. 0790459188

Dostarcza do 3miasta :) tanio :)

Ja zdecydowanie NIE polecam tej firmy.

Szambo, ktore u mnie zamontowali przecieka jak sitko. Tuz po zamontowaniu (kiedy firma sie juz zwinela) zadzwonili do mnie goscie, ktorzy akurat robili tynk zewnetrzny ze tam sie leje jak z kranu i slychac nawet jak sie stoi obok.

Telefon do firmy, przyjechali za tydzien, costam zamazali jakas zaprawa i ze niby mialo byc OK.

Okazuje sie, ze szambo dalej przecieka i od tego czasu nie odpowiadaja na moje telefony, jak juz odbiora to obiecuja ze przyjada i nic sie nie dzieje.

Przed chwila skonczylem rozmowe z wlascicielem, jak nie przyjada w przyszlym tygodniu jak obiecali (w co juz nie wierze) to sprawa trafi do sadu. Oszustom mowie zdecydowanie NIE!

Moglem wczesniej uzyc google i dowiedziec sie wiecej o polecanej mi firmie.

Dla mnie totalny brak profesjonalizmu a w razie problemow - olanie klienta

Tanio nie oznacza tutaj niestety dobrze. Sam sie bolesnie przekonuje na wlasnej skorze. Dopoki nie bede mial sprawnego (szczelnego) szamba - na co teoretycznie dostalem certyfikat nie bede mogl sie wprowadzic do domu.. brak slow

Edytowane przez bunio14
...i cos jeszcze

Czy ma ktoś z Wasz doświadczenia z firmą Artkom z Gdańska (Trakt św. Wojciecha)? Firma wykonuje m.in. kominki. Jedyną opinię jaką znalazłam to opinia w katalog.trojmiasto.pl Ale taka jedna opinia jest mało wiarygodna :)

Szukam sprawdzonej firmy z Gdańska lub okolic, która doradzi mi wybór wkładu oraz turbiny DGP, wykona obudowę kominka oraz zaprojektuje system dystrybucji gorącego powietrza do górnych pomieszczeń.

Edytowane przez Karioka85

witam.W przyszłym roku chciałbym rozpocząć budowę.Poszukuję dobrej ekipy - ekip do postawienia stanu surowego.pozdrawiam

witam

co ja będę opowiadał u mnie postawili od wykopu w 01.08.2011do wprowadzenia braukje mi ze2 miechy teraz kładą płytki i drzwi montują , nie mam żadnych zastrzeżeń.( wylewki i kolor elewacji oraz pokrycie blacho inne ekipy). cena ok, zgadzałem się na każdą robotę nie ogółem żebym wiedział co za ile. Mieszkają w kiempingu nie muszę pilnować budowy. o nic się nie martwiłem tylko materiał nastarczałem żeby nie było przestoju .teraz to nie kłopot w hurtowniach wszystko dowiozą. majstry nie piją tylko po pracy po piwie. nigdy nie spotkałem ich wypitych w pracy

robotę można zobaczyć tu na moim dzienniku

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164900-Guliwer-2G-Ewy-i-Krzy%C5%9Bka&highlight=guliwer

informacje na pryw-

Edytowane przez krzysiekewa

Witam!

Może zna ktoś jakiegoś dobrego "brukarza". Musi to być ktoś kto wie o co chodzi do planuję połączyć kamień z kostką, planuję też troszkę zawijasków :)

Jakieś podpowiedzi?

Mam zawijasy i łaczenie kamienia z kostką. Robił pan Arek z Redy nr tel. 604 881 190

Ekipa godna polecenia, wszystko załatwiają sami. Inwestor potrzebny tylko do uzgodnień