cinkers29 29.01.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 jestem zdecydowany na pompe i kolektor pionowy , nie wiem tylko jaką pompę i kto dobrze mi ją dobierze i zamontuje łącznie z podłogówką odwiertów też jeszcze nie mam firma SANITO ja nie montowalem ale moj kolega montowal calkiem nie dawno w swoim domku pod warszawa i wiem ze jest zadowlony z podjescia do klienta, z pompy jak i calej instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 30.01.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Czy zna ktos firme KRASBUD z Rumi,zajmuja sie tynkami a niedlugo bede zainteresowany juz ich wykonaniem.Jesli ktos mial z nimi do czynienie prosze o info jak im poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 31.01.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam Polecam : Stolarz: Firma Jarex - Kamień - robił nam zabudowe kuchni i barek + zabudowa garderoby - bardzo ładne wykonanie (fronty u nas wysoki połysk - systemy Blum , blaty okleina -drewnopodobna ) , fachowa pomoc przed i po wykonaniu projektu , wykonuje z tego co wiem także zabudowy rożnego rodzaju wnęk itd . polecam numery 508-212-469 i 886-762-068 (moge podesłac zdjecia na priv jesli ktos zechce) Dach :Więźba: Tartak Roszkowski - Głaźnica dobre drewno i przygotowanie - 676-12-56Materiały : Firma Matelbud z Gdyni dobra obsługa i ceny umiarkowane ja kupowałem dachowke Rupceramika RUBIN 13 kolor Tekowy 58 667 42 42 Wykonanie : Staszek Kleina - Sierakowice wykonanie dachu perfekcyjne a szybkosc wykonania niczym formuła 1 - duzo osób odwedzających nas chwali bardzo dach wiec coś musi w tym być wiem ze ekipa jest bardzo zarobiona i ma zajęte terminy ale można zapytać 607-631-348 lub Syn 601-674-927 JAk znajde dorzuce jeszcze ekipe od tynkow gipsowych i goscia o kafli pozdrawiam na narazie tyle. PROSZĘ POWOŁYWAĆ SIĘ TELEFONICZNIE NA TOMEK KOLECZKOWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cytrynka81 31.01.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam Polecam : Stolarz: Firma Jarex - Kamień - robił nam zabudowe kuchni i barek + zabudowa garderoby - bardzo ładne wykonanie (fronty u nas wysoki połysk - systemy Blum , blaty okleina -drewnopodobna ) , fachowa pomoc przed i po wykonaniu projektu , wykonuje z tego co wiem także zabudowy rożnego rodzaju wnęk itd . polecam numery 508-212-469 i 886-762-068 (moge podesłac zdjecia na priv jesli ktos zechce) Dach : Więźba: Tartak Roszkowski - Głaźnica dobre drewno i przygotowanie - 676-12-56 Materiały : Firma Matelbud z Gdyni dobra obsługa i ceny umiarkowane ja kupowałem dachowke Rupceramika RUBIN 13 kolor Tekowy 58 667 42 42 Wykonanie : Staszek Kleina - Sierakowice wykonanie dachu perfekcyjne a szybkosc wykonania niczym formuła 1 - duzo osób odwedzających nas chwali bardzo dach wiec coś musi w tym być wiem ze ekipa jest bardzo zarobiona i ma zajęte terminy ale można zapytać 607-631-348 lub Syn 601-674-927 JAk znajde dorzuce jeszcze ekipe od tynkow gipsowych i goscia o kafli pozdrawiam na narazie tyle. PROSZĘ POWOŁYWAĆ SIĘ TELEFONICZNIE NA TOMEK KOLECZKOWO Można prosić o przesłanie na priv zdjęć kuchni? Będę bardzo wdzięczna, pozdr Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bunio14 31.01.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) "Rolbud" Zygmunt Kaca Piaseczno, ul. 3, tel. 0790459188 Dostarcza do 3miasta tanio Ja zdecydowanie NIE polecam tej firmy. Szambo, ktore u mnie zamontowali przecieka jak sitko. Tuz po zamontowaniu (kiedy firma sie juz zwinela) zadzwonili do mnie goscie, ktorzy akurat robili tynk zewnetrzny ze tam sie leje jak z kranu i slychac nawet jak sie stoi obok. Telefon do firmy, przyjechali za tydzien, costam zamazali jakas zaprawa i ze niby mialo byc OK. Okazuje sie, ze szambo dalej przecieka i od tego czasu nie odpowiadaja na moje telefony, jak juz odbiora to obiecuja ze przyjada i nic sie nie dzieje. Przed chwila skonczylem rozmowe z wlascicielem, jak nie przyjada w przyszlym tygodniu jak obiecali (w co juz nie wierze) to sprawa trafi do sadu. Oszustom mowie zdecydowanie NIE! Moglem wczesniej uzyc google i dowiedziec sie wiecej o polecanej mi firmie. Dla mnie totalny brak profesjonalizmu a w razie problemow - olanie klienta Tanio nie oznacza tutaj niestety dobrze. Sam sie bolesnie przekonuje na wlasnej skorze. Dopoki nie bede mial sprawnego (szczelnego) szamba - na co teoretycznie dostalem certyfikat nie bede mogl sie wprowadzic do domu.. brak slow Edytowane 31 Stycznia 2011 przez bunio14 ...i cos jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAG75 01.02.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Polecilby ktos z Forumowiczow dobrego stolarza do wykonania listw przypodlogowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karioka85 01.02.2011 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) Czy ma ktoś z Wasz doświadczenia z firmą Artkom z Gdańska (Trakt św. Wojciecha)? Firma wykonuje m.in. kominki. Jedyną opinię jaką znalazłam to opinia w katalog.trojmiasto.pl Ale taka jedna opinia jest mało wiarygodna Szukam sprawdzonej firmy z Gdańska lub okolic, która doradzi mi wybór wkładu oraz turbiny DGP, wykona obudowę kominka oraz zaprojektuje system dystrybucji gorącego powietrza do górnych pomieszczeń. Edytowane 1 Lutego 2011 przez Karioka85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 06.02.2011 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A czy ktoś z Was zaopatrywał się w styropian ze Styropaku z Gdańska, czy styropian jest równy?czy ogólnie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEDZMA1719508362 06.02.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A czy ktoś z Was zaopatrywał się w styropian ze Styropaku z Gdańska, czy styropian jest równy? czy ogólnie polecacie? witam . tak ja zakupilam stropian ze STYROPAKU. i nie mam zastrzezen. (na cały dom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thoren 06.02.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 witam.W przyszłym roku chciałbym rozpocząć budowę.Poszukuję dobrej ekipy - ekip do postawienia stanu surowego.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 06.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 witam.W przyszłym roku chciałbym rozpocząć budowę.Poszukuję dobrej ekipy - ekip do postawienia stanu surowego.pozdrawiam Polecam firme JARBUD budowali u mnie w miejscowosci Czestkowo i nie mam jakis zastrzezen do ich pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 07.02.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Poszukuje dobrego i oczywiscie niezbyt drogiego elektryka,jest tu pare numerow ale moze ktos poda jakies swoje typy wraz z zarysem cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynszyl 08.02.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam,poszukuję sprawdzonej i godnej polecenia ekipy do wykonania elewacji zewnętrznej domku jednorodzinnego. Domek jest już ocieplony styropianem. Pozostał do nałożenia tynk z kolorem. Prace przewidziane są na wiosnę 2011 r.Wszystkich budujących pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 08.02.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) Polecam ekipe do elewacji, oraz wykonania podbitki. Bracia Jacek i Krzysztof Sikorscy.692450753 Edytowane 8 Lutego 2011 przez JACUŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thoren 08.02.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Podbijam temat.Nie chciałbym poprzestać na jednym wykonawcy.Proszę o kolejne firmy - osoby to postawienia stanu surowego.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 08.02.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Podbijam temat.Nie chciałbym poprzestać na jednym wykonawcy.Proszę o kolejne firmy - osoby to postawienia stanu surowego.pozdrawiam U mńie buduje firma Pana Sławka Nikla. Od poczatku wlacznie z wykonczeniowka. Jedynie tynki robil ktos inny i to byla porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 10.02.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Witam! Może zna ktoś jakiegoś dobrego "brukarza". Musi to być ktoś kto wie o co chodzi do planuję połączyć kamień z kostką, planuję też troszkę zawijasków Jakieś podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 10.02.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Zapomniałem! Z czystym sumieniem chciałbym wam polecić p.JACKA 602-553-197. Cała wykończeniówka, płytki, płyty gk, malowanie, futryny itp. Bardzo dokładny! Solidny! Co prawda może "mało rozmowny" ale mistrz w swoim fachu. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekewa 11.02.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 (edytowane) witam.W przyszłym roku chciałbym rozpocząć budowę.Poszukuję dobrej ekipy - ekip do postawienia stanu surowego.pozdrawiam witam co ja będę opowiadał u mnie postawili od wykopu w 01.08.2011do wprowadzenia braukje mi ze2 miechy teraz kładą płytki i drzwi montują , nie mam żadnych zastrzeżeń.( wylewki i kolor elewacji oraz pokrycie blacho inne ekipy). cena ok, zgadzałem się na każdą robotę nie ogółem żebym wiedział co za ile. Mieszkają w kiempingu nie muszę pilnować budowy. o nic się nie martwiłem tylko materiał nastarczałem żeby nie było przestoju .teraz to nie kłopot w hurtowniach wszystko dowiozą. majstry nie piją tylko po pracy po piwie. nigdy nie spotkałem ich wypitych w pracy robotę można zobaczyć tu na moim dzienniku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164900-Guliwer-2G-Ewy-i-Krzy%C5%9Bka&highlight=guliwer informacje na pryw- Edytowane 11 Lutego 2011 przez krzysiekewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 11.02.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam! Może zna ktoś jakiegoś dobrego "brukarza". Musi to być ktoś kto wie o co chodzi do planuję połączyć kamień z kostką, planuję też troszkę zawijasków Jakieś podpowiedzi? Mam zawijasy i łaczenie kamienia z kostką. Robił pan Arek z Redy nr tel. 604 881 190 Ekipa godna polecenia, wszystko załatwiają sami. Inwestor potrzebny tylko do uzgodnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts