wojtek_bud 11.02.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam, Dzięki, w poniedziałek zadzwonię do p.Arka. Podpowiesz mi ile to kosztuje?pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 11.02.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 poszukuję firmy do położenia dachówki ceramicznej. Powiedzcie proszę jaki jest koszt położenia m2 dachówki (robocizna) przy założeniu dach dwuspadowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAG75 13.02.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 poszukuję firmy do położenia dachówki ceramicznej. Powiedzcie proszę jaki jest koszt położenia m2 dachówki (robocizna) przy założeniu dach dwuspadowy. Oplaca sie wziac Ambit firma swiadczaca wykonwstwo wraz z materialem. Klada solidnie i nie martwisz sie gdy cos Ci zostanie lub zabraknie. Ja niestety skorzystalem z Seeger dach z Gdyni i zaluje. Zle wyliczyli: czesc materialu zostalo czesc zabraklo polecony przez nich dekarz okazal sie lekko mowiac partaczem pisalem o tym juz na czarnej liscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 13.02.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Oplaca sie wziac Ambit firma swiadczaca wykonwstwo wraz z materialem. Klada solidnie i nie martwisz sie gdy cos Ci zostanie lub zabraknie. Ja niestety skorzystalem z Seeger dach z Gdyni i zaluje. Zle wyliczyli: czesc materialu zostalo czesc zabraklo polecony przez nich dekarz okazal sie lekko mowiac partaczem pisalem o tym juz na czarnej liscie... ja też robiłem z Ambitu - koszt przy dwuspadowym to 40 plz ja miałem kopertowy i zapłaciłem 45-albo 50 juz nie pamiętam ale chyba 45. JEdynie czekam na dokończenie prac bo jak kładli dachówkę to nie było ocieplenia i wstrzymałem rynny i opierzenie - na jesien było trudno już złapać dekarza - ale na wiosnę go zlapię na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_i_a 19.02.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Polecam tynki cementowo-wapienne: Andrzej Krencki i ekipa, sprawnie, szybko, równo. Namiary znalezione na banerze na rondzie w Żukowie Wybraliśmy ich po porównaniu jakości wykonania tynków na różnych budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarrek 21.02.2011 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam mozecie polecic firmy wykonujace kotlownie, ogrzewanie, wod-kan. zalezy mi na nowoczesnej kotlowni z pelna automatyka pozdrawiam jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEDZMA1719508362 21.02.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Polecam tynki cementowo-wapienne: Andrzej Krencki i ekipa, sprawnie, szybko, równo. Namiary znalezione na banerze na rondzie w Żukowie Wybraliśmy ich po porównaniu jakości wykonania tynków na różnych budowach. moze jakis namiar telefoniczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abigor 21.02.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 mozecie polecic firmy wykonujace kotlownie, ogrzewanie, wod-kan. zalezy mi na nowoczesnej kotlowni z pelna automatyka http://cieploserwis.pl/ Zdecydowanie mogę ich polecić. Wykonali u mnie całą instalację wodną z recyrkulacją, ogrzewanie podłogowe, solary, bufor ciepła, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarrek 22.02.2011 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 22.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam, mogę polecić "Aquatic" Lublewo http://www.aquatic24.pl , robili u mnie i kilku znajomych. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_i_a 27.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 tynki - Krencki z Borcza 603 943 925 , mają tak przydatne o tej porze roku nagrzewnice (w cenie tynku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zniek 28.02.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Na moim etapie mogę polecić Stan surowy firma ZET-BUD pan Zelewski tel 783-473-778Hydraulika pan Krzysztof Kaszub tel 691410753Elektryka pan Andrzej Lasch tel 602753704okna pan Sulkowski tel 506037940niestety o dekarzach nie chcę nic pisać chcieli zimom robić pokrycie dachu mówili że bez problemu to zrobią ale jakoś tego nie widzę za czeli na początku grudnia. Mogę prosić o kontakt do w miarę dobrego i taniego tynkarza dzwoniłem do dwóch polecanych na forum ale to nie było to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala_i_lukasz 08.03.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam drogich forumowiczów! Idzie wiosna więc czas zacząć myśleć o kolejnych pracach. Jesteśmy na etapie "surowy otwarty", tak to się chyba opisuje. Prosze o podpowiedzi na kolejnych wykonawców, hurtownie itp. Interesują nas okna, elektryka i hydraulika a także tynki i posadzki. Przy okazji chciałabym was zapytać o zdanie, co najpierw: tynki wewn. czy posadzki. Rozmawiałam ze znajomymi i jedni mówią tak inni odwrotnie. Proszę o podpowiedź, co przemawia za i przeciw. Pozdrawiam wszystkich ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEDZMA1719508362 08.03.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam drogich forumowiczów! Idzie wiosna więc czas zacząć myśleć o kolejnych pracach. Jesteśmy na etapie "surowy otwarty", tak to się chyba opisuje. Prosze o podpowiedzi na kolejnych wykonawców, hurtownie itp. Interesują nas okna, elektryka i hydraulika a także tynki i posadzki. Przy okazji chciałabym was zapytać o zdanie, co najpierw: tynki wewn. czy posadzki. Rozmawiałam ze znajomymi i jedni mówią tak inni odwrotnie. Proszę o podpowiedź, co przemawia za i przeciw. Pozdrawiam wszystkich ala cześć . ja właśnie jestem na etapie tynków wewnętrznych. Dziś zaczeli. ja napewno posadzki po tynkach robie. okna bralam z Gdańskiej fabryki okien i jestem bardzo zadowolona zwlasza z pana Krzysia (przedstawiciel) , doradził wymierzył i w terminie je miałam. Elektryk tez super , doradził , wykonanie na +. Hydraulika z polecenia miałam i i póki co jest ok. jeszcze nie skończył bo jak będą szły wylewki to pod nie idzie podłogowe ogrzewanie. jak On to mówi 2 etap. jakby co mogę podać namiary na moich wykonawców. tych , którzy mnie nie zawiedli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.03.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witammogę polecić niektórych swoich wykonawców. elektrykPan Zdzisław 505020798 HudraulikForumowy Mały, Desto 605848430 PosadzkiM. Serafin 601831484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rin 10.03.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Podpisuję się pod tynkami u Krenckiego. Innych wykonawców dopiszę w wolnej chwili, bo wiele już zrobione. Poszukuję fachowca, który podłączy mi gaz do budynku - okolice Żukowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogzar 10.03.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam, szukam kierownika budowy z okolic Kartuz budowa w Chmielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 10.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam drogich forumowiczów! Idzie wiosna więc czas zacząć myśleć o kolejnych pracach. Jesteśmy na etapie "surowy otwarty", tak to się chyba opisuje. Prosze o podpowiedzi na kolejnych wykonawców, hurtownie itp. Interesują nas okna, elektryka i hydraulika a także tynki i posadzki. Przy okazji chciałabym was zapytać o zdanie, co najpierw: tynki wewn. czy posadzki. Rozmawiałam ze znajomymi i jedni mówią tak inni odwrotnie. Proszę o podpowiedź, co przemawia za i przeciw. Pozdrawiam wszystkich ala Witaj! Też cieszymy się z wiosny! Z dnia na dzień jest ładniej . Z czystym sumieniem mogę ci polecić: 1. Okna, rolety - MEGABUD - http://www.megabud.pl 58 671-38-18 -- jak zawsze szybko i dobre ceny 2. Hydraulika - AQUATIC - http://www.aquatic24.pl 58 347-94-07 - profesjonalnie, czysto, super fachowcy 3. Elektryka, alarmy - MIXSYSTEM - http://www.mixsystem.pl 58 556-43-20 - kabelki w małym palcu od a do z 4. Wykończenie, kafle, płyty, od a do z - p. JACEK - 602-553-197 - wykonanie super, pożądek, cudotwórca 5. Tynki - wrrrrrrr! nie polecę, wrrrrr!!!!! Mam gdzieś jeszcze namiary do "WYLEWEK" p. Janduła , jak znajdę .... to napiszę. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 11.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 (edytowane) error Edytowane 11 Marca 2011 przez jimmy123 zły temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.03.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Witam. Budowa zakończona, ale co tam:)Poszukuję namiarów na sprawdzonego projektanta z okolic Pruszcza gdańskiego do zrobienia adaptacji projektu i zagospodarowania terenu do PnB. Takiego, który przykłada się do swojej pracy i rozrysuje wszystkie istotne zmiany(np. dodatkowe zbrojenia).Namiary na dobrego Kierownika Budowy również mile widziane.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts