Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

stan surowy Roman Rychert + brat i ekipa - 503032983 (konkurencyjne ceny)

koparka Mariusz Bielicki z okolic Żukowa- 601709436 (poradził sobie z niezłym błockiem, na którym inny utknął, ziemię urodzajną też załatwi)

dach Koramic L-15 - 516290102 (sprawnie, terminowo)

elektryka Pan Jarek - 501790560 (doradził jak trzeba)

elewacja Pan Irek Bastian - 503032983 (doradził, dokładny)

wykończenie wnętrza Krzysztof - 502025306 (ma djęcia na http://www.dekris.republika.pl tzw. złota rączka, umie doradzić, b. dokładny)

kuchnia na miarę Pan Jarek - 792240316 (nasz pomysł na meble przelał na obraz w komputerze i dokładnie zrealizował)

kamień Kimar pro arte ul. Kartuska Pan Mięsikowski - 606206259 (cudeńka może sprowadzić)

Polecam tylko tych, co do których nie mam zastrzeżeń, każdy z nich ma solidne doświadczenie.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam.W przyszłym roku chciałbym rozpocząć budowę.Poszukuję dobrej ekipy - ekip do postawienia stanu surowego.pozdrawiam

do stanu surowego z czystym sumieniem mogę polecić firme POLBUD Stanisława Polaszek tel509-392-397 stawiał mi domek w ubiegłym roku jest bardzo solidny i uczciwy a także mądrze doradzi,podpowie.A to blog znajomego któremu też stawiał; http://tymianek.bloog.pl/kat,0,m,3,r,2007,index.html

Elektryk - p. Mirosław Zielonka z Kolbud. Człowiek, który długo pracował w Niemczech i z tamtej pracy odziedziczył nawyki. Instalacje poprowadzone pod kątem, w odległościach takich jak zalecane. Człowiek, który pracuje na dokumentacji. Fachowiec, z którym wszystko można uzgodnić, który doradzi w razie potrzeby. Trochę szorstki w obejściu, ale konkretny. Przewody klejone do porothermu, opaski z aluminium, a na to jeszcze gips. Wykonuje instalacje odgromowe. I to wszystko w rozsądnych cenach. Podłączy urządzenia, uruchomi, sprawdzi. Bardzo polecam - chyba najlepszy fachowiec, który pracował u mnie na budowie.

Witam.

Budowa zakończona, ale co tam:)

Poszukuję namiarów na sprawdzonego projektanta z okolic Pruszcza gdańskiego do zrobienia adaptacji projektu i zagospodarowania terenu do PnB. Takiego, który przykłada się do swojej pracy i rozrysuje wszystkie istotne zmiany(np. dodatkowe zbrojenia).

Namiary na dobrego Kierownika Budowy również mile widziane.

Pozdrawiam:)

Nikt nie pomoże?

Witaj!

Też cieszymy się z wiosny! Z dnia na dzień jest ładniej :).

Z czystym sumieniem mogę ci polecić:

1. Okna, rolety - MEGABUD - http://www.megabud.pl 58 671-38-18 -- jak zawsze szybko i dobre ceny

2. Hydraulika - AQUATIC - http://www.aquatic24.pl 58 347-94-07 - profesjonalnie, czysto, super fachowcy

3. Elektryka, alarmy - MIXSYSTEM - http://www.mixsystem.pl 58 556-43-20 - kabelki w małym palcu od a do z

4. Wykończenie, kafle, płyty, od a do z - p. JACEK - 602-553-197 - wykonanie super, pożądek, cudotwórca :)

5. Tynki - wrrrrrrr! nie polecę, wrrrrr!!!!!

Mam gdzieś jeszcze namiary do "WYLEWEK" p. Janduła , jak znajdę .... to napiszę.

Pozdrawiam,:bye:

Witam!!!

Dziękuję wszystkim za swoje sugestie! Okna wybraliśmy w "Megabud", elektryk - znajomy, polecony (mam nadzieję że się sprawdzi), hydraulika - czekamy na oferty z trzech miejsc (polecani): "Bilder" Tczew, "Aquatic" Lublewo i Bakulski z Kartuz - poczekamy, zobaczymy :). Z wykończeniem ..... to chyba jeszcze czas. Posadzki???????

Trzymajcie się ciepło :)

Witam!!!

Dziękuję wszystkim za swoje sugestie! Okna wybraliśmy w "Megabud", elektryk - znajomy, polecony (mam nadzieję że się sprawdzi), hydraulika - czekamy na oferty z trzech miejsc (polecani): "Bilder" Tczew, "Aquatic" Lublewo i Bakulski z Kartuz - poczekamy, zobaczymy :). Z wykończeniem ..... to chyba jeszcze czas. Posadzki???????

Trzymajcie się ciepło :)

Witaj,

Mam już :) ten numer do posadzkarza : p. Piotr Janduła 609-256-153

Tu się nie zawiedziecie.

Hej.

Z fachowców z którymi do tej pory miałem przyjemność (choć nie zawsze) na pewno mogę szczerze polecić człowieka instytucje,którego nic nie jest w stanie zaskoczyć pomimo natłoku pracy zawsze z uśmiechem na ustach ,człowiek który nie umie chodzić (wszędzie biega!)

P.Jacek Szymichowski

Budowa stany surowe.Służy zawsze radą i doświadczeniem.Lubi swoją pracę(to rzadkość).Pomimo skończonych prac kilka razy jeszcze do mnie dojeżdzał bo żona wymyślała jakieś "ulepszenia-przeróbki" choć takie dłubanie jest mało opłacalne zawsze przyjeżdzał i cierpliwie słuchał sugestii co do przeróbek.

Jeżeli chcesz aby twój dom służył tobie ale i twoim dzieciom,chcesz aby wszystko było wykonane dokładnie i starannie,jeżeli nie masz pojęcia o budowie to dzwoń do P. J.Szymichowskiego.

Przypominam że namiar zdobyłem między innymi z białej listy.

Niedowiarków zapraszam na moją budowę.