rin 12.03.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 stan surowy Roman Rychert + brat i ekipa - 503032983 (konkurencyjne ceny)koparka Mariusz Bielicki z okolic Żukowa- 601709436 (poradził sobie z niezłym błockiem, na którym inny utknął, ziemię urodzajną też załatwi)dach Koramic L-15 - 516290102 (sprawnie, terminowo)elektryka Pan Jarek - 501790560 (doradził jak trzeba)elewacja Pan Irek Bastian - 503032983 (doradził, dokładny)wykończenie wnętrza Krzysztof - 502025306 (ma djęcia na http://www.dekris.republika.pl tzw. złota rączka, umie doradzić, b. dokładny)kuchnia na miarę Pan Jarek - 792240316 (nasz pomysł na meble przelał na obraz w komputerze i dokładnie zrealizował)kamień Kimar pro arte ul. Kartuska Pan Mięsikowski - 606206259 (cudeńka może sprowadzić)Polecam tylko tych, co do których nie mam zastrzeżeń, każdy z nich ma solidne doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poli1231 13.03.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 witam.W przyszłym roku chciałbym rozpocząć budowę.Poszukuję dobrej ekipy - ekip do postawienia stanu surowego.pozdrawiam do stanu surowego z czystym sumieniem mogę polecić firme POLBUD Stanisława Polaszek tel509-392-397 stawiał mi domek w ubiegłym roku jest bardzo solidny i uczciwy a także mądrze doradzi,podpowie.A to blog znajomego któremu też stawiał; http://tymianek.bloog.pl/kat,0,m,3,r,2007,index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertko 15.03.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Elektryk - p. Mirosław Zielonka z Kolbud. Człowiek, który długo pracował w Niemczech i z tamtej pracy odziedziczył nawyki. Instalacje poprowadzone pod kątem, w odległościach takich jak zalecane. Człowiek, który pracuje na dokumentacji. Fachowiec, z którym wszystko można uzgodnić, który doradzi w razie potrzeby. Trochę szorstki w obejściu, ale konkretny. Przewody klejone do porothermu, opaski z aluminium, a na to jeszcze gips. Wykonuje instalacje odgromowe. I to wszystko w rozsądnych cenach. Podłączy urządzenia, uruchomi, sprawdzi. Bardzo polecam - chyba najlepszy fachowiec, który pracował u mnie na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 18.03.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 WitajcieMożecie polecić firmę brukarską? - ile trzeba zapłacić za metr położenia kostki brukowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 18.03.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Jeśli ktoś poszukuje kafelkarza to mogę polecić swojego - właśnie skończył. Dokładny rzeczowy i nie zostawia rzeczy "a może przejdzie" wszystko z pionami i kątami.Tomasz Hein tel 606 378 537 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.03.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam. Budowa zakończona, ale co tam:) Poszukuję namiarów na sprawdzonego projektanta z okolic Pruszcza gdańskiego do zrobienia adaptacji projektu i zagospodarowania terenu do PnB. Takiego, który przykłada się do swojej pracy i rozrysuje wszystkie istotne zmiany(np. dodatkowe zbrojenia). Namiary na dobrego Kierownika Budowy również mile widziane. Pozdrawiam:) Nikt nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas1261 19.03.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam Szukam kogos do podbitki dachowej, elewacji, kostki brukowej. Najlepiej z okolic Pruszcza Gdańskiego. Równiez byłbym wdzieczny za namiary na dobrego kowala od bram i balustrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 20.03.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Dobrzy fachowcy od elewacji i podbitki : 692450753 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala_i_lukasz 21.03.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witaj! Też cieszymy się z wiosny! Z dnia na dzień jest ładniej . Z czystym sumieniem mogę ci polecić: 1. Okna, rolety - MEGABUD - http://www.megabud.pl 58 671-38-18 -- jak zawsze szybko i dobre ceny 2. Hydraulika - AQUATIC - http://www.aquatic24.pl 58 347-94-07 - profesjonalnie, czysto, super fachowcy 3. Elektryka, alarmy - MIXSYSTEM - http://www.mixsystem.pl 58 556-43-20 - kabelki w małym palcu od a do z 4. Wykończenie, kafle, płyty, od a do z - p. JACEK - 602-553-197 - wykonanie super, pożądek, cudotwórca 5. Tynki - wrrrrrrr! nie polecę, wrrrrr!!!!! Mam gdzieś jeszcze namiary do "WYLEWEK" p. Janduła , jak znajdę .... to napiszę. Pozdrawiam, Witam!!! Dziękuję wszystkim za swoje sugestie! Okna wybraliśmy w "Megabud", elektryk - znajomy, polecony (mam nadzieję że się sprawdzi), hydraulika - czekamy na oferty z trzech miejsc (polecani): "Bilder" Tczew, "Aquatic" Lublewo i Bakulski z Kartuz - poczekamy, zobaczymy . Z wykończeniem ..... to chyba jeszcze czas. Posadzki??????? Trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 21.03.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam!!! Dziękuję wszystkim za swoje sugestie! Okna wybraliśmy w "Megabud", elektryk - znajomy, polecony (mam nadzieję że się sprawdzi), hydraulika - czekamy na oferty z trzech miejsc (polecani): "Bilder" Tczew, "Aquatic" Lublewo i Bakulski z Kartuz - poczekamy, zobaczymy . Z wykończeniem ..... to chyba jeszcze czas. Posadzki??????? Trzymajcie się ciepło Witaj, Mam już ten numer do posadzkarza : p. Piotr Janduła 609-256-153 Tu się nie zawiedziecie. Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
properst 22.03.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Szukam dobrej i taniej ekipy budowlanej do stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
properst 22.03.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 A czy ktoś zna ekipe do płyty fundamentowej? Oprócz legalletu, jest bardzo droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 22.03.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Z fachowców z którymi do tej pory miałem przyjemność (choć nie zawsze) na pewno mogę szczerze polecić człowieka instytucje,którego nic nie jest w stanie zaskoczyć pomimo natłoku pracy zawsze z uśmiechem na ustach ,człowiek który nie umie chodzić (wszędzie biega!)P.Jacek SzymichowskiBudowa stany surowe.Służy zawsze radą i doświadczeniem.Lubi swoją pracę(to rzadkość).Pomimo skończonych prac kilka razy jeszcze do mnie dojeżdzał bo żona wymyślała jakieś "ulepszenia-przeróbki" choć takie dłubanie jest mało opłacalne zawsze przyjeżdzał i cierpliwie słuchał sugestii co do przeróbek.Jeżeli chcesz aby twój dom służył tobie ale i twoim dzieciom,chcesz aby wszystko było wykonane dokładnie i starannie,jeżeli nie masz pojęcia o budowie to dzwoń do P. J.Szymichowskiego.Przypominam że namiar zdobyłem między innymi z białej listy.Niedowiarków zapraszam na moją budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plus1 23.03.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Witam wszystkich, Proszę o polecenie fachowca od kostki brukowej, ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat.k 24.03.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Witam, Poszukuje ekipy do ocieplenia i elewacji domu, kogo możecie polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harimex 24.03.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Jeśli chodzi o studio projektowania wnętrz z Trójmiasta to polecam www.twojprojektant.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casaneta 25.03.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam, czy możecie polecić szamba betonowe z rejonu trójmiasta i dobrych "szambiarzy" tj. osoby do zamontowania i podłączenia rury do domu?będę wdzięczna za info.Przejrzałam wątek, ale chyba ten temat nie był poruszany (ci fachowcy).pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 30.03.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam poszukuje 200 szt stempli 2,80 czas mnie goni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi10 30.03.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam!!Aktualnie u mnie trwa obudowa kominka i potrzebuję dobrego stolarza który zrobi mi belkę kominkową o niestandardowych wymiarach.Czy ktoś ma namiar na dobrego fachowca w tej dziedzinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 30.03.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witaj aprilka 1000, Sprawdź na "GRUPA TRÓJMIASTO I OKOLICE", jeszcze kilka dni temu ktoś się tam ogłaszał ze stemplami. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts