Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Witam Polecam :

Stolarz: Firma Jarex - Kamień - robił nam zabudowe kuchni i barek + zabudowa garderoby - bardzo ładne wykonanie (fronty u nas wysoki połysk - systemy Blum , blaty okleina -drewnopodobna ) , fachowa pomoc przed i po wykonaniu projektu , wykonuje z tego co wiem także zabudowy rożnego rodzaju wnęk itd . polecam numery 508-212-469 i 886-762-068 (moge podesłac zdjecia na priv jesli ktos zechce)

Jestem w trakcie poszukiwania stolarza. Mogę prosić o zdjęcia na priva. Jak wygląda cenowo ofeta tego wykonawcy?

Właśnie rozpoczęłam budowę i poszukuje elektryka-automatyka do zaprojektowania instalacji wykoszystującej prąd z wiatrak i elektryczne ogrzewanie akumulacyjne, z opcją przekierowywania prądu latem na inne urządzenia. Czy, którys z polecanych tu panów elektryków potrafiłby coś takiego policzyć i rozrysować ?

Właśnie rozpoczęłam budowę i poszukuje elektryka-automatyka do zaprojektowania instalacji wykoszystującej prąd z wiatrak i elektryczne ogrzewanie akumulacyjne, z opcją przekierowywania prądu latem na inne urządzenia. Czy, którys z polecanych tu panów elektryków potrafiłby coś takiego policzyć i rozrysować ?

Robienie czegoś od zera jest bezsensowne. Można to zrobić ale w ramach własnego hobby i dysponując całym mnóstwem wolnego czasu.

W takim przypadku trzeba się zastanowić czy lepszym rozwiązaniem nie będzie kupienie gotowych rozwiązań, które są sprawdzone i do konkretnych rozwiązań.

właśnie zakończylismy etap elewacji :)

ze wszystkich ekip które przewiznely sie przes nasz dom, ta jest najczystsza, najsprawniejsza i profesjonalna do bólu.

Panowie codziennie co do minuty przybywali na budowe, cicho i sprawnie jak mrówki (my juz tu mieszkamy) więc żeby nas nie budzić rozstawiali rusztowania.

Efekt przeszedł nasze oczekiwania, z poziomicą można chodzic i sie niczego nie znajdzie, obróbka okien SUPER!

Na ani jednej ramie okiennej nie ma ani grama tynku.

Na dodatek codziennie sprzatali garaż, smieci i papierki nic nie zostało... Myślałam ze jak zawsze po skończonej robocie, ja będe musiała zabrac sie za sprzatanie okolicy domu, a panowie nawet po polu sie przeszli i pozbierali to co im odfruneło przy wietrze.

Taras wysprzatany, okan umyte...

praca wykonana bardzo dobrze, dużo nam doradzili i odradzili by nie generowac kosztów. Bardzo ucziwie właściciel firmy podchodzi do klienta, a to sie w dzisiejszych czasach szalenie liczy.

My jestesmy bardzo zadowoleni.

POLECAMY firmę SOLIDEX

kontakt [email protected]

lub do Pana Janusza Mielewczyka 601 076 465

Witam

Forumowicze mam pytanie do wtajemniczonych.

Ile w tym momencie kosztuje praca hydraulika przy instalacji wodno-kanalizacyjnej?

Chodzi mi o koszt wykonania punktu.

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie materiałów do budowy instalacji.

Z jakiego materiału najlepiej wykonać instalację na ciepłą i zimną wodę?

Co polecacie?

Czy może polecacie jakiś zaufanych wykonawców z Trójmiasta i okolic?

Z góry dziękuje za informacje.

Pozdrawiam Daro31ie

Witam

Forumowicze mam pytanie do wtajemniczonych.

Ile w tym momencie kosztuje praca hydraulika przy instalacji wodno-kanalizacyjnej?

Chodzi mi o koszt wykonania punktu.

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie materiałów do budowy instalacji.

Z jakiego materiału najlepiej wykonać instalację na ciepłą i zimną wodę?

Co polecacie?

Czy może polecacie jakiś zaufanych wykonawców z Trójmiasta i okolic?

Z góry dziękuje za informacje.

Pozdrawiam Daro31ie

Z mojej strony odpowiedz na grupie trojmiasto

http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2779&pp=20&page=1060&do=discuss

Dołączam do listy solidnych sprzedawców, wykonawców firmę DREFAMET (salony sprzedaży w Rumii i w Gdyni na Warszawskiej). Kupiłem u nich drzwi zewnętrzne Dierre wg projektu indywidualnego. Obsługa w salonie na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm, bardzo profesjonalny montaż. Jestem zadowolony. Drzwi działają jak na razie bez zarzutów. Gorąco polecam...

A to coś nowego u mnie Drefament jeszcze ten z Rumii nie popisał się. Drzwi CAL500 nie polecam ale to akurat nie ich wina. Niemniej Pan Jurek wyslal 1sza ekipe monterską która strasznie się męczyla byly poprawki. Jednym słowem ja drugi raz bym nie zaryzykował współpracy!

firma robbud z nowego gołębiewka 514 385 215 jest godna polecenia robili u mnie drenaz opaskowy.miałam kilka firm ktorzy przez 1 rok zmagali sie z zalewaniem piwnicy,a oni podeszli to tej sprawy profesjonalnie,od 3 miesiecy mam sucha piwnice zrobili wkoło drenaz ,studzienke a w srodku piwnicy awaryjny zbiornik wyrównawczy.polecam choc wiem ze sa zajete terminy ale poczekam bo mam jeszcze do zrobienia elewacje ania kopczynska:rolleyes:dziekuje wam panowie