grzech00 29.07.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam:) Poszukuję zbiornika betonowego 10m3 na szambo.Czy moga Państwo polecić konkretna firmę.Przekopałem internet ale doszukac sie nie mogę.Wiem tylko,że szamba z Lnisk nie polecają.Cena i podejście do klienta a także jakość Prosze o pomoc:)Buduję się w okolicy Kartuz Witam Ja kupiłem przez internet szambo z Radomia firma "Sałexpol". Po telefonicznym zamówieniu po około 7 dniach przyjechał samochód z hds i umieścił szambo w przygotowanym wykopie. Firma posiada stronę internetową gdzie można wybrać wielkość i rodzaj szamba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzech00 30.07.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Kupowałem w Ambicie dachówka Euronit. Wykonawca Leszek Kotfas i Jarek Stępiński pomogli zamówić materiały w bardzo dobrych cenach i pracę wykonali wzorowo, ich również polecam tel. 606 420 385 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mijodo 31.07.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Witam, szukam ekipy do zabudowy kominka, mozecie polecic kogos dobrego? Mialem fachowca z Redy firma Champion tel.607322103. Polecam . Bardzo mily zna sie na rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mijodo 31.07.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Witam, szukam ekipy do zabudowy kominka, mozecie polecic kogos dobrego? Reda Champion tel .607322103 .Robil u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 31.07.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Witam, szukam architekta wnetrz, mozecie polecic kogos dobrego? pozdrawiam Beata Ja miałem architektkę z Krakowa ( skype i telefon w zupełności wystarczają ) projekty super - włącznie z wizualizacjami i to normalnymi a nie typu "pani projektantka justynka z gdyni" jeśli nie przeszkadza ci odległość to mogę śmiało polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 03.08.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam! Szukałam na białej liście speców od tarasu drewnianego, ale jakoś słabo mi idzie - nikogo nie znalazłam:( Mam do ułożenia 40 m kw tarasu drewnianego, szukam dostawcy deski tarasowej modrzewiowej lub egzotycznej (z naciskiem na modrzewiową, bo jednak tańsza) z Trójmiasta i okolic. No i także szukam kogoś do zrobienia tarasu (mam już wylane betonowe słupki, trzeba wkręcić kotwy i przymocować deski). Czy kogoś polecacie? Anikka polecam Macieja 608632658 firma Astol tarasy drewniane oraz parkiety. Szybko i sprawnie i za przyzwoite pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 03.08.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witaj, Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Hanię Duszyńską z Gdyni. Świetny fachowiec, super pomysły!!!! Tel. 502-356-701, http://www.interiors.studioa4.com.pl Pozdrawiam,, Wojtek Ja miałem architektkę z Krakowa ( skype i telefon w zupełności wystarczają ) projekty super - włącznie z wizualizacjami i to normalnymi a nie typu "pani projektantka justynka z gdyni" jeśli nie przeszkadza ci odległość to mogę śmiało polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 03.08.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam, Wcześniej coś chyba źle kliknąłem i nie odpowiedziałem Tobie tylko poprzednikowi. Tak czy inaczej polecam Panią Hannę Duszyńską bo naprawdę warto. tel. 502-356-701, http://www.interiors.studioa4.com.pl Pozdrawiam, Wojtek, Witam, szukam architekta wnetrz, mozecie polecic kogos dobrego? pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgorzatka 04.08.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ja kupiłam szambo betonowe w Niestępowie, u pana Maciejewskiego. Niestety nie mam już nr kontaktowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgorzatka 04.08.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Od końca kwietnia mieszkamy już w naszym domu w Żukowie i chciałabym polecić niektórych fachowców: 1. p. Marian Formela murarz, cieśla, dekarz 600743834 -Zaczął od wylania fundamentów skończył układając kostkę brukową. Jeśli czegoś nie umiał mówił o tym otwarcie (np. nie zajmował się hydrauliką i elektryką tynkami i wylewkami). Kiedyś już był przez kogoś polecany na tym forum (tak do niego trafiliśmy).2. p. Sylwek hydraulik 6913553193. p. Wejner elektryka, alarmy, odkurzacze centralne, instalacje telefoniczne i internetowe 5050207984. p. Bielska geodetka 601628514 Polecam również bardzo hurtownie mat. budowlanych Bladowski z Pępowa (już była polecana na tym forum) 586849132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgorzatka 04.08.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Prośba do forumowiczów -czy może ktoś polecić osobę do obróbek dekarskich/blacharskich z okolic Żukowa? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAG75 09.08.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Jakiś czas temu polecany był tutaj Stolarz Marian Ronhowski tel 603983345. Niestety weryfikacja okazała się niezbyt korzystna dla mnie. O ile schody zrobił nawet w terminie to już z małych elementów wykonczających je nie wywizał się nigdy. Zawsze po telefonie byl w zasadzie w drodze i nigdy nie dojechał. Zadeklarował sie też na wykonanie i montaż listw przypodłogowych również nigdy ich nie dowiósł pomimo deklaracji że sa już gotowe w jego warsztacie. Pisze to dopiero po czasie bo miałem nadzieje że wreszcie wywiąże się z obietnic. Schody robil u mnie w styczniu br. Kolejny "fachowiec" któremu obecność na białej liscie "zaszkodziła" zatem ostrzegam przed współpracą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 15.08.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Jw - bardzo proszę o namiary. Mamy suwanki i póki co, nie znalazłam firmy, która zrobi mi rolety. Oferują mi też brązowe kaset do okien w orzechu - czyżby nie było kaset w orzechu? Proszę o info na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 16.08.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Jakie firmy produkujące okna PCV polecacie z woj. Pomorskiego? Z góry dziękuje za wypowiedzi.pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagom-e 16.08.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Jęsli chodzi o okna to polecam http://www.okna.gda.pl/, swego czasu zrobiłem solidny rekonesans w temacie stolarki PCV i padło na nich. Jeśli chodzi o dach, to polecam http://www.deker.gda.pl/, wychaczyłem firme jak robiła kościół w łebnie, kładli karpiówkę. Jeśli chodzi o murarza to polecam p.Andrzeja 792047572. codo reszty się nie wypowiadam, domyslacie sie dla czego. Obecnie szukam hydraulika i z tym jest duży problem żeby znaleźć odpowiedniego. P.s. zapomniałbym o elektryku, klasa chłopaki 721968811 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 16.08.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ja miałem architektkę z Krakowa ( skype i telefon w zupełności wystarczają ) projekty super - włącznie z wizualizacjami i to normalnymi a nie typu "pani projektantka justynka z gdyni" jeśli nie przeszkadza ci odległość to mogę śmiało polecić Umowa juz podpisana wiec klamka zapadla. Na razie nie napisze kto, zobaczymy jak wypadnie. Pierwsze spotkania bardzo pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 16.08.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ekipa juz polecana na forum wiele razy, moge zatem potwierdzic solidnosc, terminowosc, fachowosc.Megabud z Rumi - goraco polecam. W sobote skonczyli wstawianie nam okien/rolet/bram - wszystko na medal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 16.08.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Umowa juz podpisana wiec klamka zapadla. Na razie nie napisze kto, zobaczymy jak wypadnie. Pierwsze spotkania bardzo pozytywne. Ale nie pani justyna k? mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamaz76 18.08.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam Was jako nowa- jeszcze przed zimą planujemy położyć płytę fundamentową i piwnicę naszego domu, na wiosnę resztę robót budowlanych, nasz dom będzie dość spory i skomplikowany i tu nasz nowy sąsiad, który też ma się budować na wiosnę poleca i nam doradza ( budowali już jego znajomym) firmę Bell-Dom z Sianowa http://www.bell-dom.com.pl/index.html , ponoć budują bardzo dobrze i są rzetelni, mają ponad 20 letnie doświadczenie i specjalizują się zarówno w domkach jednorodzinnych jak i budynkach usługowych. Sąsiad zachwala i jest zdecydowany ale ja wolę się upewnić.Czy ktoś zna, budował z nimi i poleca tę firmę? Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez kamaz76 błąd orto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efcia80 21.08.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam Czy macie drodzy forumowicze godna polecenia ekipe do wykonania ogrodzenia z podmurówka w okolicach Gdańsk Osowa? Z góry dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts