Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

Witam:)

Poszukuję zbiornika betonowego 10m3 na szambo.Czy moga Państwo polecić konkretna firmę.Przekopałem internet ale doszukac sie nie mogę.Wiem tylko,że szamba z Lnisk nie polecają.Cena i podejście do klienta a także jakość

Prosze o pomoc:)Buduję się w okolicy Kartuz

Witam

Ja kupiłem przez internet szambo z Radomia firma "Sałexpol". Po telefonicznym zamówieniu po około 7 dniach przyjechał samochód z hds i umieścił szambo w przygotowanym wykopie. Firma posiada stronę internetową gdzie można wybrać wielkość i rodzaj szamba.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

szukam architekta wnetrz, mozecie polecic kogos dobrego?

pozdrawiam

Beata

Ja miałem architektkę z Krakowa :) ( skype i telefon w zupełności wystarczają ) projekty super - włącznie z wizualizacjami i to normalnymi a nie typu "pani projektantka justynka z gdyni" jeśli nie przeszkadza ci odległość to mogę śmiało polecić

Witam!

Szukałam na białej liście speców od tarasu drewnianego, ale jakoś słabo mi idzie - nikogo nie znalazłam:(

Mam do ułożenia 40 m kw tarasu drewnianego, szukam dostawcy deski tarasowej modrzewiowej lub egzotycznej (z naciskiem na modrzewiową, bo jednak tańsza) z Trójmiasta i okolic. No i także szukam kogoś do zrobienia tarasu (mam już wylane betonowe słupki, trzeba wkręcić kotwy i przymocować deski). Czy kogoś polecacie?

Anikka

polecam Macieja 608632658 firma Astol

tarasy drewniane oraz parkiety. Szybko i sprawnie i za przyzwoite pieniądze.

Witaj,

Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Hanię Duszyńską z Gdyni. Świetny fachowiec, super pomysły!!!!

Tel. 502-356-701, http://www.interiors.studioa4.com.pl

Pozdrawiam,,

Wojtek

Ja miałem architektkę z Krakowa :) ( skype i telefon w zupełności wystarczają ) projekty super - włącznie z wizualizacjami i to normalnymi a nie typu "pani projektantka justynka z gdyni" jeśli nie przeszkadza ci odległość to mogę śmiało polecić

Witam,

Wcześniej coś chyba źle kliknąłem i nie odpowiedziałem Tobie tylko poprzednikowi. Tak czy inaczej polecam Panią Hannę Duszyńską bo naprawdę warto.

tel. 502-356-701, http://www.interiors.studioa4.com.pl

Pozdrawiam,

Wojtek,

Witam,

szukam architekta wnetrz, mozecie polecic kogos dobrego?

pozdrawiam

Beata

Od końca kwietnia mieszkamy już w naszym domu w Żukowie i chciałabym polecić niektórych fachowców:

1. p. Marian Formela murarz, cieśla, dekarz 600743834 -Zaczął od wylania fundamentów skończył układając kostkę brukową. Jeśli czegoś nie umiał mówił o tym otwarcie (np. nie zajmował się hydrauliką i elektryką tynkami i wylewkami). Kiedyś już był przez kogoś polecany na tym forum (tak do niego trafiliśmy).

2. p. Sylwek hydraulik 691355319

3. p. Wejner elektryka, alarmy, odkurzacze centralne, instalacje telefoniczne i internetowe 505020798

4. p. Bielska geodetka 601628514

Polecam również bardzo hurtownie mat. budowlanych Bladowski z Pępowa (już była polecana na tym forum) 586849132

Jakiś czas temu polecany był tutaj Stolarz Marian Ronhowski tel 603983345. Niestety weryfikacja okazała się niezbyt korzystna dla mnie. O ile schody zrobił nawet w terminie to już z małych elementów wykonczających je nie wywizał się nigdy. Zawsze po telefonie byl w zasadzie w drodze i nigdy nie dojechał. Zadeklarował sie też na wykonanie i montaż listw przypodłogowych również nigdy ich nie dowiósł pomimo deklaracji że sa już gotowe w jego warsztacie. Pisze to dopiero po czasie bo miałem nadzieje że wreszcie wywiąże się z obietnic. Schody robil u mnie w styczniu br. Kolejny "fachowiec" któremu obecność na białej liscie "zaszkodziła" zatem ostrzegam przed współpracą....

Jęsli chodzi o okna to polecam http://www.okna.gda.pl/, swego czasu zrobiłem solidny rekonesans w temacie stolarki PCV i padło na nich. Jeśli chodzi o dach, to polecam http://www.deker.gda.pl/, wychaczyłem firme jak robiła kościół w łebnie, kładli karpiówkę. Jeśli chodzi o murarza to polecam p.Andrzeja 792047572. codo reszty się nie wypowiadam, domyslacie sie dla czego. Obecnie szukam hydraulika i z tym jest duży problem żeby znaleźć odpowiedniego.

P.s.

zapomniałbym o elektryku, klasa chłopaki 721968811

Umowa juz podpisana wiec klamka zapadla. Na razie nie napisze kto, zobaczymy jak wypadnie. Pierwsze spotkania bardzo pozytywne.

Witam Was jako nowa- jeszcze przed zimą planujemy położyć płytę fundamentową i piwnicę naszego domu, na wiosnę resztę robót budowlanych, nasz dom będzie dość spory i skomplikowany i tu nasz nowy sąsiad, który też ma się budować na wiosnę poleca i nam doradza ( budowali już jego znajomym) firmę Bell-Dom z Sianowa http://www.bell-dom.com.pl/index.html , ponoć budują bardzo dobrze i są rzetelni, mają ponad 20 letnie doświadczenie i specjalizują się zarówno w domkach jednorodzinnych jak i budynkach usługowych. Sąsiad zachwala i jest zdecydowany ale ja wolę się upewnić.Czy ktoś zna, budował z nimi i poleca tę firmę? Edytowane przez kamaz76
błąd orto