Spartankaa 22.08.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ale nie pani justyna k? mam nadzieję Nie, nie Pani Justyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeusz. 27.08.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Witam Jeśli szukacie solidnego fachowca, który nie tylko dobrze położy kafelki, wycekoluje i pomaluje, ale również wyrówna ściany tak by były gładkie jak lustro, to polecam firmę Pana Jana Chudego z Gdańska - tel. 784 175 764. Będziecie zadowoleni pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikap 29.08.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Czyżby ostatni wpis to autoreklama?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.08.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Na hasło " będzie pani zadowolona " cierpnie mi skóra. I jeśli fachowiec tak mnie zapewnia to omijam go szerokim łukiem jeśli to autoreklama to ..... hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinkers29 06.09.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 WitamPoszukuje firmy badz osoby, która wykona mi docieplenie poddasza uzytkowego w domku dach o pwierzchni 240m2 w terminie do 15 października +/- 10 dni prosze nie komentowac tu, ze nagle sie obudzilem bo nie.Czlowiek z ktorym bylem umowiony od lipca na wrzesien zadzwonil do mnie tydzien temu, ze nie wykona mi tego bo cos tam. Pzdr i dziekuje za ewentualne namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zam 07.09.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Prośba do forumowiczów -czy może ktoś polecić osobę do obróbek dekarskich/blacharskich z okolic Żukowa? Z góry dziękuję. Podłączę się - z tymże mnie bardziej interesowałby ktoś do wykończenia kominów systemowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.09.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witam Poszukuje firmy badz osoby, która wykona mi docieplenie poddasza uzytkowego w domku dach o pwierzchni 240m2 w terminie do 15 października +/- 10 dni prosze nie komentowac tu, ze nagle sie obudzilem bo nie.Czlowiek z ktorym bylem umowiony od lipca na wrzesien zadzwonil do mnie tydzien temu, ze nie wykona mi tego bo cos tam. Pzdr i dziekuje za ewentualne namiary. Zdzisław Rybajn 503-983-601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek4 21.09.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Przejrzałem kilka ostatnich stron, ale nie znalazłem nikogo polecanego do posadzek. Może ktoś jednak mógłby polecić solidną ekipę na rejon Wejherowo-Reda-Rumia-Puck ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 23.09.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 otrzymalam z polecenia i polecam dalej uslugi transportowe , przeprowadzki p.piotr 519 464649 terminowo , bardzo elastyczni i przyzwoita cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiśka 24.09.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Witampoproszę o dobrą ,sprawdzoną ekipę montującą okna Vertex z Trójmiasta,dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 24.09.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Przejrzałem kilka ostatnich stron, ale nie znalazłem nikogo polecanego do posadzek. Może ktoś jednak mógłby polecić solidną ekipę na rejon Wejherowo-Reda-Rumia-Puck ? polecam Pana Sławka, robi koło Gdańska ale może i tam pojedzie. Teraz robią mi kafelki po jego robocie to kawfelkarz nie może się nadziwić. Na łacie 2m nie ma żadnych odchyłek. Sławek :515188201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urbikulek 26.09.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (edytowane) Zdzisław Rybajn 503-983-601 Bylbym ostrozny, ja niestety na p. Zdzichu dosc powaznie sie przejechalem. Opisywalem wczesniej w watku ogolnym 08 kwietnia 2011 ( http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2779&pp=20&page=1058&do=discuss ) podsumowujac wszystkich fachowcow z mojej budowy. Pozycja 11. Edytowane 26 Września 2011 przez urbikulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAROK 27.09.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Witam niestety niewielu na razie mogę dodać ale elektryków już wcześniej opisanych czyli Pan Wiesław 502536911 , Panowie od podbitki drewnianej -Pan Darek 605662098.pozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zam 03.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Niestety nie znasz prawdy do konca, nie opisywalam jej na forum dokladnie.. ale dobrze niech bedzie na Twoje. Tak naprawde to tylko z tym Panem byla taka afera, jakos z innymi potrafilismy sie dogadac... Przez cale trzy lata budowy dokonalam tylko 3 wpisy na Czarnej Liscie wiec az takiego pecha nie mialam Wiem tez ze ostatnio Pan Sikora juz sie z nikim dogadac nie moze i nawet trzeci pracownik od niego odszedl ! Zauwazylas zeby go ktos ostatnio ( oprocz Ciebie oczywiscie ) polecal?? Pozdrawiam Prawda jak zwykle leży po środku - nie każdy umie się z Panem Jankiem dogadać; Jak każdy człowiek także i on jest na swój sposób specyficzny. Ewentualne odstępstwa od planu, jakie Pan Sikora sugeruje, służą rzaczej podniesieniu walorów budowanego domu, nie zniechęceniu inwestora do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KlaudiaEwa 07.10.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Witam, szukam ekipy do zabudowy kominka, mozecie polecic kogos dobrego? Witam! czy mogę również dostać namiary na kogoś do obudowy kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 10.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 KAMIENIARZ Szukam kamieniarza, ktory polozy piaskowiec na elewacji. Mozecie kogos polecic? Termin prac to wiosna ale poszukiwania postanowilam zaczac juz teraz.Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat.k 27.10.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Polecam ekipe, ktora robiła mi elewacje domu (ocieplanie styropianem + parapety + tynk). Działają szybko i sprawnie, a do tego są dokładni w tym co robią. Kontakt: Janusz Mielewczyk 601 076 465 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wasyluk 30.10.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witam, Czas podzielić się swoimi doświadczeniami podczas budowy domu a tak naprawdę podać Wam namiary na fachowców, którzy zyskali moje zaufanie i są godni polecenia: Geolog: Pan Szyłański 502526801, 501233199 Szybko i sprawnie przygotował dokumentację techniczną mojej działki. Zna się na rzeczy. Geodeta: Pan Bartek z firmy Radian 698693964. Mają znajomości w urzędach wiec szybko załatwiają mapy sytuacyjno-wysokościowe, po wykonawcze. Konkurencyjni cenowo. Koparkowy: Pan Marek z Dobrzewina 609666662. Kaparka pod jego sterami to naprawdę mała zabawka. Stan surowy otwarty: Firma JARBUD Pan Jarek Pranczk 504-199-182. Bradzooo dobry fachowiec do tego służy dobrą radą (W kilku kwestiach miał inne zdanie od projektantki i teraz przyznaje mu rację. Dzięki kilku pomysłom łatwiej i bezpieczniej się mieszka.) Ekipa z którą pracuje nie pije na budowie za to uwijają się jak mrówki. Nawet sprzątają po sobie. Dodatkowo nie musiałem szukać cieśli bo chłopaki zrobili również konstrukcję dachową tzw. więźbę i super im to wyszło ( potwierdzili również dekarze). Pan Jarek ma również "wejścia" w hurtowniach budowlanych i moze załatwić materiały w dobrej cenie. Panowie postawili mi również ogrodzenie na posesji. Szczerze polecam. Kierownik budowy: Tomasz Pożarowszczyk 502723754 Polecany we wcześniejszych postach. Sprawdził się. Dekarze: Pan Krzysztof 607441959 Dach prezentuje się świetnie. Szczelnie, czysto. polecam Okna, drzwi: Firma Megabud Nic dodać nic ując Tynkarze: Pan Zbyszek 502561186 (tynki cementowo-wapienne) Sciany proste, okna czyste. Jest OK Elektryk: Pan Krzysztof 604089444 Instalacje wew. alarmy itp. Przystępny cenowo. Zna sie na robocie i głowa pełna ciekawych pomysłów. Zabudowa kominka: Pan Henryk Kwidziński z Chmielna 603600054 od lat siedzi w tej branży. Fachura. Dzięki w/w ludziom budowa domu do etapu: stan surowy zamknięty nie była męczarnią za co im dziękuję. Ps. Namiary na hydraulika podam jak tylko zakończy wszystkie prace nie chwaląc dnia przed zachodem słońca. Moze ma ktoś namiary na sprawdzonego brukarza, stolarza do wykończenia schodów, zabudowa kuchni ? Pzdr. Daniel z Dobrzewina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewiczka_73 03.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No więc zakończyłem w 99 % budowę domku. (Budowa 15 km za Kartuzami) Mogę polecić: 1. p. Romana z Bącza - wykonał cały domek z drewna jak również wykończenie piętra drzwi schody parapety itp. cena bardzo konkuręcyjna zawsze mozna się z nim dogadać na temat dodatkowych robót. 695855529 ps: w sobotę jadę zapłacić ostatnią ratę. 2. p. Marcina Czaję firma Lansat za elektrykę i alarmy w całym domku oraz system monitoringu 600240570 3. Firmę z Kolbud oddział Gdynia "Kominki Damps" za postawienie komina montaż wkładu i obudowanie kominka piaskowcem i marmurem - schludny szybko robi i sprzata po sobie . 6238304 4. Firmę murarską z Sierakowic 668092141 za wymurowanie piwnicy, strop tynki - dobrze robią, jedyny minus to że niebardzo trzymają porządek na budowie. 5. Firmę "Pokrycia dachowe Marek Szczęsny z Żukowa" 6817255 , 692522869 6. Jak ktoś chce to polecam Studio Mebli Kuchennych "BIELICKI" u mnie zrobili całą kuchnie dodatkowo zakupili mi lodówkę, płytę grzewcza ,zlew wszystko zamontowali oraz podłączyli Chyba miałem ogromne szczęście bo jak narazie na żadnym wykonawcu się nie zawiodłem. (większość wykonawców miałem z polecenia znajomych) PS: Brakuje mi tylko kafelek w łazience i dlatego poszukuję dobrego fachmana - jak ktoś ma maniary niech podrzuci Witam, Szukam dobrego ciesli, ktory wykonałby konstrukcję domu szkieleowego. Czy Pan Roman z Bącza stawiał Tobie dom o konstrukcji drewnianej, czy wykonczniowkę w drewnie? Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maborosi 05.11.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Witajcie, Przecztalam juz sporo postow, ale nie moge znalezc polecanego fachowca od wentylacji. Chodzi o zrobienie wentylacji/zbadanie problemow z wentylacja w wybudowanym, starym domu. Dobrze by bylo, zeby ta osoba znala sie rowniez na hydroizolacjach, poniewaz podejrzewam ze zawilgocenie wynika z niezaizolowanych fundamentow.pzdrMagdalena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts