orasje 27.12.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam. Możecie polecić dobrego fachowca do zabudowy poddasza?-wełna, stelaż + płyty karton gips?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikap 27.12.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam. Możecie polecić dobrego fachowca do zabudowy poddasza?-wełna, stelaż + płyty karton gips?. Witam, osobiście przymierzam się do pewnej ekipy "braci", którzy są wielokrotnie polecani i chwaleni są na forum. Jak się u mnie tak samo świetnie i sprawnie sprawdzą to na pewno polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siivaa 04.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam serdecznie:) Poszukuję najlepiej z okolić Gdańsk ,Żukowo, Kartuzy sprawdzonego i najlepiej nie fantastycznie drogiego projektanta wnętrz. Z góry dziękuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 09.01.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Nikt nic o tej firmie nie slyszal??? Ponawiam pytanko, pytalam o firme http://budownictwo-mueller.pl/ Slyszal ktos, wspołpracowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ofma 14.01.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Witam.Jakiś czas temu obiecałem, że zrobię listę wykonawców z którymi nie miałem problemówi nie brali dużych pieniędzy za usługi.Większość z polecenia i z forum. 1.Geodeta-Krzysztof Wiśniewski-501 341 416-Małomówny ale bardzo tani oraz dokładny. 2.Adaptacja projektu-Bogdanna Ziętek-501 487 134- Tanio,szybko i profesjonalnie,nawetkiedy w starostwie czegoś brakowało Pani Bogdanna sama wszystko załatwiała i donosiła. 3.Kierownik budowy-Pan Paweł-783 390 084-Zawsze był kiedy był potrzebny. 4.Dekarz-Maciej Roszman-601 491 280-bardzo dokładny i szybki. 5.Drewno na konstrukcję dachową oraz szalunki -506 080 603- Tartak Konkor- Bardzo taniow porównaniu do innych tartaków. 6.Tynki-Radosław Krasowski-513 331 933-Firma to ojciec i syn,robią razem i nie było żadnych problemów. 7.Wylewki -Pan mateusz-niestety zgubiłem numer, ale namiary dostaliśmy od tynkarzy. To chyba wszystko na chwilę obecną, o innych wykonawcach nie będę się wypowiadaćw szczególności o murarzach:mad: bo szkoda nerwów. aha jeszcze odwiert geotechniczny: geodom-502 52 68 01,tanio i szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 15.01.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Witam. W związku z tym że stan surowy już stoi to mogę polecić tylko dwie osoby które nie przysporzyły kłopotów. Pani Daria Walczak z Pruszcza zrobiła mi projekt przyłącza wod-kan bardzo solidnie i postarała się o szybki czas zatwierdzenia podam email [email protected] bo nie wiem czy mogę podac tel. Geodeta który robi również odbiory budynków dla gminy to chyba p. Krzysiek z Pruszcza. Prowadzą wspólnie z bratem firmę niedaleko gminy dlatego tutaj mogę podać tel 604547824. Mógłbym jeszcze polecić gościa od koparki ale posiałem wizytówkę. Gość dostarcza od razu każdy rodzaj ziemi , żwiru i takie tam. Był z Kościerzyny. Najbardziej to jednak sprawdził mi się szwagier który mieszka vis a vis i doglądał wszystkiego jak tylko był w domu ale jego nie będę nikomu polecał . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedzwiedz_pg 24.01.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witam,Znalazłem na forum wiele pozytywnych opinii o firmie Megabud sprzedającej stolarkę okienną firmy Avante (minusem jedynie cena), szukając konkurencyjnych ofert natrafiłem na firmy: Omega z Redy (profile Schuco), Bestpol , Szach-Mat (profile Veka) oraz ElJa (profil Rehau)... ktoś może ma okna z którejś z tych firm i może wyrazić jakąś opinię ... ewentualnie poleci jakąś inną firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanze 24.01.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witam, Muszę wybudować kawałek sieci wodociągowej i kanalizacyjnej a następnie wykonać do niego przyłącze. Poszukuję solidnej i rzetelnej firmy która mogłaby rozpocząć niebawem prace z tym związane. Będę wdzięczny za namiary na firmy z których byliście zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szapika 24.01.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witajcie, mam zatwierdzony projekt z ytonga, ale mąż się boi, że nie znajdziemy sprawdzonej ekipy, która potrafiłaby to-to bez spartaczenia zbudować Więc zapytuję czy ktoś w tej technologii budował i może swoją ekipę polecić? Dom jednorodzinny w okolicach Żukowa, jak bank da to późną wiosną ruszymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 24.01.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Naprawde dobra ekipa murarzy, wielokrotnie sprawdzona 605566180- krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Krzyś 24.01.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witam, Znalazłem na forum wiele pozytywnych opinii o firmie Megabud sprzedającej stolarkę okienną firmy Avante (minusem jedynie cena), szukając konkurencyjnych ofert natrafiłem na firmy: Omega z Redy (profile Schuco), Bestpol , Szach-Mat (profile Veka) oraz ElJa (profil Rehau)... ktoś może ma okna z którejś z tych firm i może wyrazić jakąś opinię ... ewentualnie poleci jakąś inną firmę? My uważamy , że okna to nie tylko profile i wygląd , ale głównie energooszczędność . Skorzystaliśmy z oferty Megabudu i jesteśmy bardzo zadowoleni , montaż przebiegł bez żadnych zastrzeżeń a jakość będzie można ocenić dopiero za kilka lat . Mamy nadzieję że postawiliśmy na dobrą firmę (jako jedyni dają ubezpieczenie tych okien w przypadku włamania) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika82 25.01.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witam, czy możecie polecić szamba betonowe z rejonu trójmiasta i dobrych "szambiarzy" tj. osoby do zamontowania i podłączenia rury do domu? będę wdzięczna za info. Przejrzałam wątek, ale chyba ten temat nie był poruszany (ci fachowcy). pozdrawiam. Ponawiam wątek- czy może ktoś polecić dobrych fachowców do montażu szamba i miejsce gdzie można kupić plastikowe lub betonowe szambo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedzwiedz_pg 25.01.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Ponawiam wątek- czy może ktoś polecić dobrych fachowców do montażu szamba i miejsce gdzie można kupić plastikowe lub betonowe szambo? Tu możesz spytać: http://www.tymkan.pl/kontakt.php - nie korzystałem i nie znam tylko sie wygooglowało:) ale o cenę możesz spytać http://katalog.trojmiasto.pl/dom_i_budownictwo/szamba - chociaż tym to zapewne nie pomogę Edytowane 25 Stycznia 2012 przez niedzwiedz_pg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzgierasy 25.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Polecam ekpike Pana Zakrzewskiego z Sobieszewa ,szybko i rzetelnie doprowadzili nasz domek w Baninie do stanu surowego otwartego,również cieślę mają bardzo dobrego(dodam że budowaliśmy z Ytonga i ściany sa naprawde naprawde super proste i nie ma żadnych bubli:p) tel.Marcin Zakrzewski - kom 693 643 494 jeśłi chodzi o kierownika budowy to polecam Pana Tomka Pożarowszczyka (wspominanego już we wcześniejszych postach) tel do Pana Tomka -kom 502 723 754 Jeśli zaś chodzi o geodete to Pan Paweł Nowak tel 510 415 657 http://www.geo-level.pl no i jeszcze biurko projektowe jeśli ktoś z was z nie ma czasu na papierkowe roboty i załatwianie pozwolenia w urzędach to wszystkim może się zająć Pani Krystyna Lihs z Żukowa tel 508 355 262 W razie pytań proszę pisać na nasze konto na Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanze 26.01.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Witajcie, mam zatwierdzony projekt z ytonga, ale mąż się boi, że nie znajdziemy sprawdzonej ekipy, która potrafiłaby to-to bez spartaczenia zbudować Więc zapytuję czy ktoś w tej technologii budował i może swoją ekipę polecić? Dom jednorodzinny w okolicach Żukowa, jak bank da to późną wiosną ruszymy... Mogę ze spokojnym sumieniem polecić Pana Jacka Szymichowskiego 506 051 021 i jego ekipę, jak w okolicach Żukowa to idealnie by mu pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 30.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Jezeli mowa tu o braciach Gorskich- to mam pewne doswiadczenie - robili u mnie dom Jezeli chodzi o zabudowe poddasza ocieplenie zabudowy z karton gipsu wszystko bardzo ladnie na piatke Kafelkowanie równiez dobrze cztey i poł pieć Niestety cieniutko jesli chodzi o gładzie -szlifowanie ścian i malowanie Sciany w wielu miejscach niedoszlifowane widac wiele nierównści Farba polozona nierówno w wielu miejscach poprzyklejane paprochy od brudnego wałka Zdecydowanie nie polecam Panów Gorskich do malowania Owszem maja duszę artystów ale barak dokładnosci i starannosci w malowaniu Jedynie sufity malowane w ich wykonaniu sa ok-maluja pistoletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merllin222 30.01.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Poszukuje ekipy do wykonania zewnętrznych schodów betonowych i podjazdu z okolic trójmiasta lub półwyspu. Wiadomo. Niedroga i solidna !!... powiecie nie ma takich! a może jednak...? Ze swojej strony juz polecałem kilka firm, ale umknął mi jeden wykonawca którego mogę polecić z ręką na sercu. Dawid Kobiella z Kartuz. Wykonywał u Nas poręcze i balustrady kute. Bardzo fajne za rozsądną cenę. Porządny i uczciwy gość. Polecam. Telefonik gdzieś zapodziałem ale w necie można go znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcia84 30.01.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 witam wszystkich:)z czystym sumieniem mogę polecić pana Tomka z Wejherowa nr.tel 603 106 490 do wykończenia wnętrz .Pan Tomek jest bardzo solidny dokładny bardzo dużo doradza !ślicznie wykończył nam cały dom płytki ,struktury na ścianach itd... bardzo bardzo gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 03.02.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 witam szukam i szukam i nie moge znalezc na bialej liscie polecanej ekipy do zbdowania plotu z klinkieru i ulozenia kostki betonowej-najlepiej gdyby byla to jedna i ta sama ekipa ale to nie warunek Inwestycja znajduje sie w suchym dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikap 03.02.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Jezeli mowa tu o braciach Gorskich- to mam pewne doswiadczenie - robili u mnie dom Jezeli chodzi o zabudowe poddasza ocieplenie zabudowy z karton gipsu wszystko bardzo ladnie na piatke Kafelkowanie równiez dobrze cztey i poł pieć Niestety cieniutko jesli chodzi o gładzie -szlifowanie ścian i malowanie Sciany w wielu miejscach niedoszlifowane widac wiele nierównści Farba polozona nierówno w wielu miejscach poprzyklejane paprochy od brudnego wałka Zdecydowanie nie polecam Panów Gorskich do malowania Owszem maja duszę artystów ale barak dokładnosci i starannosci w malowaniu Jedynie sufity malowane w ich wykonaniu sa ok-maluja pistoletem interesuje mnie bracia. czy istnieje możliwość z Twojej strony "Pampers" abyś przesłał mi na prywatny adres e-mail [email protected] parę zdjęć z wykonanych przez nich prac z kafelkami oraz zabudowy ? z tego co piszesz to oceniasz ich dobrze w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts