Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dotychczas mogę polecić

Tynki zewnętrzne Tynk Górski Górale z Nowego Sącza na pomorzu tynkują już od 20 lat

Tynki wewnętrzne i wylewki nieoceniony i pomocny P.Zbyszek Toporek z Żukowa

Elektryka też polecam P.Wiesław bardzo pomocny

.. Aneczka skoro polecasz dodaj jakieś namiary na swoje ekipy - min. nr telefonu

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Polecam ekipę od kostki brukowej. Nie wiem, co jeszcze robią, ale kostkę kładą świetnie. To co zwróciło moją uwagę, to sumienność - dawno nie widziałem ekipy, której nie trzeba pilnować. Od 7 do 18 pracuje niemal non stop. OK. 1200 m2 kostki układali w 2 tygodnie. Wraz z podjazdami i wyrównaniem terenu itd.

Witold Cygert - 694 391 657.

Witam,

szukam firmy z okolicy Tczewa/Gdańska, która doradziłaby ( wykonała ) mate antyoblodzeniowa na podjeździe do garażu. Ma ktoś z Państwa taka matę? Najbardziej interesuje mnie zużycie prądu w przypadku korzystania z takiej maty.

Nie jest to tanie rozwiązanie jako inwestycja: wysoki koszt zakupu i spory koszt za prąd ale bezpieczeństwo na pewno gwarantowane:

http://devi.danfoss.com/Poland/Professional/Products/Collection_Outdoor_Deviflex_heating_cables/

Nie jest to tanie rozwiązanie jako inwestycja: wysoki koszt zakupu i spory koszt za prąd ale bezpieczeństwo na pewno gwarantowane:

http://devi.danfoss.com/Poland/Professional/Products/Collection_Outdoor_Deviflex_heating_cables/

Uzytkujesz taka mate? U nas niestety nasz Pan od kostki presunał nam o tydzien swoje prace i tym sposobem nadeszly mrozy....Tak wiec bedziey to klaść na wiosne dopiero.

Uzytkujesz taka mate? U nas niestety nasz Pan od kostki presunał nam o tydzien swoje prace i tym sposobem nadeszly mrozy....Tak wiec bedziey to klaść na wiosne dopiero.

Nie użytkuję a i kiedy kilka razy miałem ją zamontować klientom (a nie było 100% potrzeby tylko "wygoda") to wyliczałem jaki jest koszt samej instalacji jak i eksploatacji. Uwierz mi ale nie są to tanie "wygody" a aby działały muszą być sporo godzin załączone.

Inne rozwiązania z tej firmy już montowałem ale były ku temu specjalne potrzeby.

Gość jainez

Jeśli chodzi o wykonywanie kominków to polecam kominki KOM-PLEX Gdynia.

Znalazłam ich właśnie dzięki białej liście i faktycznie - potwierdzam, dobrze, solidnie, tanio no i może nie za szybko - ale ja akurat miałam czas.

• 2 weeks później...