aneczka2205 22.10.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Dotychczas mogę polecić Tynki zewnętrzne Tynk Górski Górale z Nowego Sącza na pomorzu tynkują już od 20 lat Tynki wewnętrzne i wylewki nieoceniony i pomocny P.Zbyszek Toporek z Żukowa Elektryka też polecam P.Wiesław bardzo pomocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 23.10.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dotychczas mogę polecić Tynki zewnętrzne Tynk Górski Górale z Nowego Sącza na pomorzu tynkują już od 20 lat Tynki wewnętrzne i wylewki nieoceniony i pomocny P.Zbyszek Toporek z Żukowa Elektryka też polecam P.Wiesław bardzo pomocny .. Aneczka skoro polecasz dodaj jakieś namiary na swoje ekipy - min. nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka2205 24.10.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 tynki górskie 510-300-463 tynki wewnętrzne 507-551-902 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacewo 25.10.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 JANUSZ MIELEWCZYK - SOLIDEX z Tuchlina tel. 601-076-465chyba najlepsza ekipa budowlana jaka mieliśmy od ok. 10 lat ( wiecznego remontu domu )bardzo sumienni, dokładni i z inicjatywą, do tego rozsadni cenowo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 21.11.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Szukam sprawdzonej firmy z okolic Trójmiasta która wykona wentylację mechaniczną z rekuperacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodpol 23.11.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 WitamMam zamiar zacząć budowę wiosną polecono mi wykonawcę Bernard Klawiński brak go na czarnej liście, ale na białej też go nie znalazłam.Jedyne info to, że ma firmę w Wejherowie. Czy ktoś coś wie.....jak ten pan buduje itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Krzyś 25.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Szukam sprawdzonej firmy z okolic Trójmiasta która wykona wentylację mechaniczną z rekuperacją. U nas robiła firma z Wejherowa Rafał Bisewski 501 034 874 terminowo i solidnie razem z GWC . Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 27.11.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam, szukam firmy z okolicy Tczewa/Gdańska, która doradziłaby ( wykonała ) mate antyoblodzeniowa na podjeździe do garażu. Ma ktoś z Państwa taka matę? Najbardziej interesuje mnie zużycie prądu w przypadku korzystania z takiej maty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 05.12.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Polecam ekipę od kostki brukowej. Nie wiem, co jeszcze robią, ale kostkę kładą świetnie. To co zwróciło moją uwagę, to sumienność - dawno nie widziałem ekipy, której nie trzeba pilnować. Od 7 do 18 pracuje niemal non stop. OK. 1200 m2 kostki układali w 2 tygodnie. Wraz z podjazdami i wyrównaniem terenu itd.Witold Cygert - 694 391 657. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.12.2012 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Witam, szukam firmy z okolicy Tczewa/Gdańska, która doradziłaby ( wykonała ) mate antyoblodzeniowa na podjeździe do garażu. Ma ktoś z Państwa taka matę? Najbardziej interesuje mnie zużycie prądu w przypadku korzystania z takiej maty. Nie jest to tanie rozwiązanie jako inwestycja: wysoki koszt zakupu i spory koszt za prąd ale bezpieczeństwo na pewno gwarantowane: http://devi.danfoss.com/Poland/Professional/Products/Collection_Outdoor_Deviflex_heating_cables/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarrek 10.12.2012 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Witam Gdzie robiliscie swoje kuchnie, szafy, garderoby? pozdrawiam Jarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz_Z 14.12.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Do prac geodezyjnych polecam p. Mirka z Pruszcza Gdańskiego - tel. 662-218-301. Słowny, solidny, uczciwy, niedrogi.Mapy do projektu budynku, wytyczenia, ustalenia granic, pomiary końcowe do odbioru budynku i pewnie wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 21.12.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Nie jest to tanie rozwiązanie jako inwestycja: wysoki koszt zakupu i spory koszt za prąd ale bezpieczeństwo na pewno gwarantowane: http://devi.danfoss.com/Poland/Professional/Products/Collection_Outdoor_Deviflex_heating_cables/ Uzytkujesz taka mate? U nas niestety nasz Pan od kostki presunał nam o tydzien swoje prace i tym sposobem nadeszly mrozy....Tak wiec bedziey to klaść na wiosne dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 23.12.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Uzytkujesz taka mate? U nas niestety nasz Pan od kostki presunał nam o tydzien swoje prace i tym sposobem nadeszly mrozy....Tak wiec bedziey to klaść na wiosne dopiero. Nie użytkuję a i kiedy kilka razy miałem ją zamontować klientom (a nie było 100% potrzeby tylko "wygoda") to wyliczałem jaki jest koszt samej instalacji jak i eksploatacji. Uwierz mi ale nie są to tanie "wygody" a aby działały muszą być sporo godzin załączone. Inne rozwiązania z tej firmy już montowałem ale były ku temu specjalne potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari1981 25.12.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Czy ktokolwiek moze polecic elektrykamajacego takze pojecie o instalacjach inteligentnych w budynku dzialajacego na terenie 3miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.12.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 czy możecie polecić dobą firmę sprzedająca i montującą okna z okolic Tczewa, Trójmiasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jainez 30.12.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Jeśli chodzi o wykonywanie kominków to polecam kominki KOM-PLEX Gdynia.Znalazłam ich właśnie dzięki białej liście i faktycznie - potwierdzam, dobrze, solidnie, tanio no i może nie za szybko - ale ja akurat miałam czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 02.01.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Czy ktokolwiek moze polecic elektrykamajacego takze pojecie o instalacjach inteligentnych w budynku dzialajacego na terenie 3miasta. Witam, Już wcześniej pisałem. Mix System, p. Jerzy Ciszek pozdraiwam, W, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka987 11.01.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Witam,szukam firmę budowlaną nie zbyt drogą .Najlepiej z okolic Kartuz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
n-ta 13.01.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam,Proszę o polecenie dobrego dekarza do docieplenia dachu płaskiego i położenia papy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts