Campeche 19.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Na forum może polecana natomiast na innych stronach (jak się nie mylę na forum trójmiasto) opinie są zgoła odmienne. Mój kierownik budowy nadzorował osobiście budowę na której firma Aquatic robiła instalację i wszystko spieprzy.a. - zalało mu cały dół. Jeżeli chodzi o kierownika to bardzo wiarygodna osoba wielokrotnie polecana na tym forum. Ja osobiście nie zaryzykuję Dzieki za informacje. Wezme to pod rozwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekw72 26.06.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Mamy kłopot z dekarzemNasz wykonawca - firma DOM-BUD zakończyła współpracę ze swoim dotychczasowym dekarzem (robił ostatnio fuszerkę), który miał robić dla nas dach. W związku z tym potrzebny jest ktoś kto to porządnie zrobi.Zależy mi na dobrym uczciwym fachowcu.Dach jest odeskowany i przykryty papą.Jest to duży dach mansardowy, który ma być przykryty karpiówką Koramic układaną w koronkę. Kolor natura.Może ktoś poradzi jakiegoś fachowca?Robota może być nawet od zaraz. Jak trzeba to na dobrego fachowca możemy też trochę zaczekać.Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 26.06.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Mamy kłopot z dekarzem Nasz wykonawca - firma DOM-BUD zakończyła współpracę ze swoim dotychczasowym dekarzem (robił ostatnio fuszerkę), który miał robić dla nas dach. W związku z tym potrzebny jest ktoś kto to porządnie zrobi. Zależy mi na dobrym uczciwym fachowcu. Dach jest odeskowany i przykryty papą. Jest to duży dach mansardowy, który ma być przykryty karpiówką Koramic układaną w koronkę. Kolor natura. Może ktoś poradzi jakiegoś fachowca? Robota może być nawet od zaraz. Jak trzeba to na dobrego fachowca możemy też trochę zaczekać. Pomóżcie proszę. Naszym wykonawcą też jest firma DOM-BUD ale dachówkę i robociznę zamówiliśmy w firmie Ambit - wielokrotnie polecana na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarKam 27.06.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Poszukiwany dobry dekarz Mogę polecić dekarza p.Mirosława Szwabę z Somonina Tel.605555418 tylko nie wiem jak tam z terminem. Edytowane 27 Czerwca 2013 przez MarKam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekw72 28.06.2013 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ten dekarz co miał robić u nas też współpracuje z Ambitem.Ale robił byle jak i Pan Jacek go pogonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Campeche 28.06.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Czy ten polecany Ambit to oddział w Gdańsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezer 29.06.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Witam, Zacznę od tego ze prawie wszystkie ekipy jakie pracują na mojej budowie sa z polecenia, z tego forum i na żadnej sie nie zawiodłem. Czas się zrewanżować... Kier budowy - p. Pozarowszczyk - 502 723 754 - był kiedy trzeba a nawet częściej, polecany wielokrotnie - fachowiec Mury - JAR-BUD - Jarosław Pranczk - 504 199 182 - teoretycznie miał postawić tylko fundamenty a w rzeczywistości.. sam kieruje wszystkimi pracami ...nie wyobrażam sobie budowy bez niego.. złoty człowiek.. jego dewiza " Ja robię dobrze albo wcale" i zgadza sie to w 100% . Buduj szybko ale bardzo dokładnie. Wiele dobrego mógłbym napisać.. ale jak ktoś będzie zainteresowany szczegółami zapraszam na PW . Naprawdę polecam ! Więźba - http://cieslabaranowski.pl/ - polecam, szybko konkretnie, fachowo - żadnych zastrzeżeń. Dach - p. Klejna - 607 631 348 - jakość wykonania - super ! Nawet mój kier. budowy był pod wrażeniem. Elektryka - http://progresselectric.pl/index.html - wystarczy obejrzeć zdjęcia z ich strony.. z układania kabli zrobili sztukę.. wszystko z milimetrowa dokładnością .. jestem bardzo zadowolony i bardzo polecam. Hydraulika - http://www.soltar.pl/index.html - powiem tylko ze w tej samej cenie jaka zaproponował mi hydraulik który miał wkuwać rury sam przez 3 tygodnie, oni uwinęli się w jeden dzień - (cala instalacja w ścianach, nawet w kotłowni). Doradza, pomogą .. polecam ! ( wiem ze maja masę zleceń - ciężko o termin ) Więcej szczegółów na PW to narazie tyle .. cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 30.06.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Czy ten polecany Ambit to oddział w Gdańsku? Ambit Gdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalc 02.07.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Mamy kłopot z dekarzem Nasz wykonawca - firma DOM-BUD zakończyła współpracę ze swoim dotychczasowym dekarzem (robił ostatnio fuszerkę), który miał robić dla nas dach. W związku z tym potrzebny jest ktoś kto to porządnie zrobi. Zależy mi na dobrym uczciwym fachowcu. Dach jest odeskowany i przykryty papą. Jest to duży dach mansardowy, który ma być przykryty karpiówką Koramic układaną w koronkę. Kolor natura. Może ktoś poradzi jakiegoś fachowca? Robota może być nawet od zaraz. Jak trzeba to na dobrego fachowca możemy też trochę zaczekać. Pomóżcie proszę. a można wiedzieć co to za dekarz? my właśnie mamy jeszcze z polecenia pana Jacka i co to za rzekome fuszerki? u nas ma wchodzić na dach w połowie lipca... mC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birkut 04.07.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Witam, Zacznę od tego ze prawie wszystkie ekipy jakie pracują na mojej budowie sa z polecenia, z tego forum i na żadnej sie nie zawiodłem. Czas się zrewanżować... Kier budowy - p. Pozarowszczyk - 502 723 754 - był kiedy trzeba a nawet częściej, polecany wielokrotnie - fachowiec Mury - JAR-BUD - Jarosław Pranczk - 504 199 182 - teoretycznie miał postawić tylko fundamenty a w rzeczywistości.. sam kieruje wszystkimi pracami ...nie wyobrażam sobie budowy bez niego.. złoty człowiek.. jego dewiza " Ja robię dobrze albo wcale" i zgadza sie to w 100% . Buduj szybko ale bardzo dokładnie. Wiele dobrego mógłbym napisać.. ale jak ktoś będzie zainteresowany szczegółami zapraszam na PW . Naprawdę polecam ! Więźba - http://cieslabaranowski.pl/ - polecam, szybko konkretnie, fachowo - żadnych zastrzeżeń. Dach - p. Klejna - 607 631 348 - jakość wykonania - super ! Nawet mój kier. budowy był pod wrażeniem. Elektryka - http://progresselectric.pl/index.html - wystarczy obejrzeć zdjęcia z ich strony.. z układania kabli zrobili sztukę.. wszystko z milimetrowa dokładnością .. jestem bardzo zadowolony i bardzo polecam. Hydraulika - http://www.soltar.pl/index.html - powiem tylko ze w tej samej cenie jaka zaproponował mi hydraulik który miał wkuwać rury sam przez 3 tygodnie, oni uwinęli się w jeden dzień - (cala instalacja w ścianach, nawet w kotłowni). Doradza, pomogą .. polecam ! ( wiem ze maja masę zleceń - ciężko o termin ) Więcej szczegółów na PW to narazie tyle .. cdn Witam! Właśnie jestem na etapie poszukiwania ekipy budowlanej. Prosił bym o kontakt w celu uzyskania wiecej szczegółów: [email protected] ; tel. 694 436 578; Pozdrawiam, Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekw72 12.07.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 a można wiedzieć co to za dekarz? my właśnie mamy jeszcze z polecenia pana Jacka i co to za rzekome fuszerki? u nas ma wchodzić na dach w połowie lipca... mC Jeden z dekarzy, którzy wspólpracowali z Ambitem. Zapyta Pan Pana Jacka. Dach miał być zrobiony kilka miesięcy temu a nowego (podobno bardzo dobrego) dekarza Ambit znalazł z terminem dopiero w połowie sierpnia. U nas Ambit jest Podwykonawcą Dom-Budu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwakwa1990 24.07.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Jestem nowy, ale polecić mogę Miroslawa Łaga, jest chyba z Przodkowa koło Kaartuz. Uslugi wod-kan-co, wszytsko porządnie, nawet zdjęcia instalcji żeby potem wiedzieć gdzie jest co. Rozliczanie na fakrturach, bez problemów. Pracuje w malej ekpie, ale solidnie od rana do wieczora! Jak trzeba to dojedzie do Redy albo i dalej, bez gadania. Doradza co z jakiej firmy, czy ogrzewania co czy pompa ciepła czy gaz [mam dom wolnostojacy]. Goraco polecam! Poszukuje kogos do zrobienia kuchni, żona ma swoja wizje ;] również polecam - Hydraulik 1 klasa, rzetelność i profesjonalizm namiary: tel. 609 203 109, http://www.hydraulikalaga.pl (strona słabiutka ale jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 26.07.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 również polecam - Hydraulik 1 klasa, rzetelność i profesjonalizm namiary: tel. 609 203 109, http://www.hydraulikalaga.pl (strona słabiutka ale jest) kwakwa1990 - czy to nie Ty robiłeś tą stronę co polecasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia i Sew 28.07.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witam czy mógłbym prosić o namiary do jakiejs firmy która robi solidne szamba betonowe?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 29.07.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witam poszukuje dobrego drewna (modrzew) - napewno nie swierk -sosna---> na ogrodzenie z impregnacja itd...ale interesuja mnie szerokie pasy poziome jak w bramach garazowych mam 3x furtka + brama przesuwna 4.40 moze xznacie kogos ktos sie takimi sprawami zajmuje - ewentualnie mozna zamowic samemu drewno ale obrobke trzeba i konserwacje zrobic. Pozdrawiam i czekam na informacje.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efbiaj77 30.07.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam,Mogę z czystym sumieniem polecić firmę budowlaną PHU Paweł Doniec (Rotmanka) tel. 605-764-327.Solidna ekipa budowlana. Dom kompleksowo budowany w zeszłym roku, pomoc w każdym zakresie, fachowe doradztwo,dokładne wykonanie.Nikt się nie zawiedzie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia i Sew 04.08.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 mam rozumiec ze nikt nie montowal szamba?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiz 11.08.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Ja chcialabym tylko potwierdzic bardzo dobra opinie o bracich Gurskich: panu Arku I Wojtku z Bojana. Wykonczenie na piatke. Ceny przystepne, robota dobrze zrobiona, panowie kulturalni I myslacy - mieli wiele trafnych podpowiedzi. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiz 11.08.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Szukam solidnego fachowca do hydroizolacji wylewki przed wejsciem do domu. Jesli ktos zna to bardzo prosze o kontakt. Dziekuje z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek-t 13.08.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 witaminteresuje mnie solidny wykonawca dachu płaskiego w domu jednorodzinnym w Gdyni 145 m2, 75 mb attyki; warstwy: płaski stropodach bez warstwy spadkowej, papa podkładowa, styropian spadkowy, dwie warstwy papy wierzchniego krycia; czy jest ktoś sprawdzony godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts