Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

Na forum może polecana natomiast na innych stronach (jak się nie mylę na forum trójmiasto) opinie są zgoła odmienne. Mój kierownik budowy nadzorował osobiście budowę na której firma Aquatic robiła instalację i wszystko spieprzy.a. - zalało mu cały dół. Jeżeli chodzi o kierownika to bardzo wiarygodna osoba wielokrotnie polecana na tym forum.

Ja osobiście nie zaryzykuję

Dzieki za informacje. Wezme to pod rozwage.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mamy kłopot z dekarzem

Nasz wykonawca - firma DOM-BUD zakończyła współpracę ze swoim dotychczasowym dekarzem (robił ostatnio fuszerkę), który miał robić dla nas dach.

W związku z tym potrzebny jest ktoś kto to porządnie zrobi.

Zależy mi na dobrym uczciwym fachowcu.

Dach jest odeskowany i przykryty papą.

Jest to duży dach mansardowy, który ma być przykryty karpiówką Koramic układaną w koronkę. Kolor natura.

Może ktoś poradzi jakiegoś fachowca?

Robota może być nawet od zaraz. Jak trzeba to na dobrego fachowca możemy też trochę zaczekać.

Pomóżcie proszę.

Mamy kłopot z dekarzem

Nasz wykonawca - firma DOM-BUD zakończyła współpracę ze swoim dotychczasowym dekarzem (robił ostatnio fuszerkę), który miał robić dla nas dach.

Jest to duży dach mansardowy, który ma być przykryty karpiówką Koramic układaną w koronkę. Kolor natura.

Robota może być nawet od zaraz. Jak trzeba to na dobrego fachowca możemy też trochę zaczekać.

Pomóżcie proszę.

Naszym wykonawcą też jest firma DOM-BUD ale dachówkę i robociznę zamówiliśmy w firmie Ambit - wielokrotnie polecana na forum.

Witam,

Zacznę od tego ze prawie wszystkie ekipy jakie pracują na mojej budowie sa z polecenia, z tego forum i na żadnej sie nie zawiodłem. Czas się zrewanżować...

Kier budowy - p. Pozarowszczyk - 502 723 754 - był kiedy trzeba a nawet częściej, polecany wielokrotnie - fachowiec

Mury - JAR-BUD - Jarosław Pranczk - 504 199 182 - teoretycznie miał postawić tylko fundamenty a w rzeczywistości.. sam kieruje wszystkimi pracami ...nie wyobrażam sobie budowy bez niego.. złoty człowiek.. jego dewiza " Ja robię dobrze albo wcale" i zgadza sie to w 100% . Buduj szybko ale bardzo dokładnie. Wiele dobrego mógłbym napisać.. ale jak ktoś będzie zainteresowany szczegółami zapraszam na PW . Naprawdę polecam !

Więźba - http://cieslabaranowski.pl/ - polecam, szybko konkretnie, fachowo - żadnych zastrzeżeń.

Dach - p. Klejna - 607 631 348 - jakość wykonania - super ! Nawet mój kier. budowy był pod wrażeniem.

Elektryka - http://progresselectric.pl/index.html - wystarczy obejrzeć zdjęcia z ich strony.. z układania kabli zrobili sztukę.. wszystko z milimetrowa dokładnością .. jestem bardzo zadowolony i bardzo polecam.

Hydraulika - http://www.soltar.pl/index.html - powiem tylko ze w tej samej cenie jaka zaproponował mi hydraulik który miał wkuwać rury sam przez 3 tygodnie, oni uwinęli się w jeden dzień - (cala instalacja w ścianach, nawet w kotłowni). Doradza, pomogą .. polecam ! ( wiem ze maja masę zleceń - ciężko o termin )

Więcej szczegółów na PW

to narazie tyle .. cdn

Mamy kłopot z dekarzem

Pomóżcie proszę.

a można wiedzieć co to za dekarz? my właśnie mamy jeszcze z polecenia pana Jacka i co to za rzekome fuszerki? u nas ma wchodzić na dach w połowie lipca...

mC

Witam,

Zacznę od tego ze prawie wszystkie ekipy jakie pracują na mojej budowie sa z polecenia, z tego forum i na żadnej sie nie zawiodłem. Czas się zrewanżować...

Kier budowy - p. Pozarowszczyk - 502 723 754 - był kiedy trzeba a nawet częściej, polecany wielokrotnie - fachowiec

Mury - JAR-BUD - Jarosław Pranczk - 504 199 182 - teoretycznie miał postawić tylko fundamenty a w rzeczywistości.. sam kieruje wszystkimi pracami ...nie wyobrażam sobie budowy bez niego.. złoty człowiek.. jego dewiza " Ja robię dobrze albo wcale" i zgadza sie to w 100% . Buduj szybko ale bardzo dokładnie. Wiele dobrego mógłbym napisać.. ale jak ktoś będzie zainteresowany szczegółami zapraszam na PW . Naprawdę polecam !

Więźba - http://cieslabaranowski.pl/ - polecam, szybko konkretnie, fachowo - żadnych zastrzeżeń.

Dach - p. Klejna - 607 631 348 - jakość wykonania - super ! Nawet mój kier. budowy był pod wrażeniem.

Elektryka - http://progresselectric.pl/index.html - wystarczy obejrzeć zdjęcia z ich strony.. z układania kabli zrobili sztukę.. wszystko z milimetrowa dokładnością .. jestem bardzo zadowolony i bardzo polecam.

Hydraulika - http://www.soltar.pl/index.html - powiem tylko ze w tej samej cenie jaka zaproponował mi hydraulik który miał wkuwać rury sam przez 3 tygodnie, oni uwinęli się w jeden dzień - (cala instalacja w ścianach, nawet w kotłowni). Doradza, pomogą .. polecam ! ( wiem ze maja masę zleceń - ciężko o termin )

Więcej szczegółów na PW

to narazie tyle .. cdn

Witam!

Właśnie jestem na etapie poszukiwania ekipy budowlanej. Prosił bym o kontakt w celu uzyskania wiecej szczegółów: [email protected] ; tel. 694 436 578; Pozdrawiam,

Kamil

a można wiedzieć co to za dekarz? my właśnie mamy jeszcze z polecenia pana Jacka i co to za rzekome fuszerki? u nas ma wchodzić na dach w połowie lipca...

mC

Jeden z dekarzy, którzy wspólpracowali z Ambitem. Zapyta Pan Pana Jacka.

Dach miał być zrobiony kilka miesięcy temu a nowego (podobno bardzo dobrego) dekarza Ambit znalazł z terminem dopiero w połowie sierpnia.

U nas Ambit jest Podwykonawcą Dom-Budu.

• 2 weeks później...
Jestem nowy, ale polecić mogę Miroslawa Łaga, jest chyba z Przodkowa koło Kaartuz. Uslugi wod-kan-co, wszytsko porządnie, nawet zdjęcia instalcji żeby potem wiedzieć gdzie jest co. Rozliczanie na fakrturach, bez problemów. Pracuje w malej ekpie, ale solidnie od rana do wieczora! Jak trzeba to dojedzie do Redy albo i dalej, bez gadania. Doradza co z jakiej firmy, czy ogrzewania co czy pompa ciepła czy gaz [mam dom wolnostojacy]. Goraco polecam!

Poszukuje kogos do zrobienia kuchni, żona ma swoja wizje ;]

również polecam - Hydraulik 1 klasa, rzetelność i profesjonalizm

namiary: tel. 609 203 109, http://www.hydraulikalaga.pl (strona słabiutka ale jest)

Witam poszukuje dobrego drewna (modrzew) - napewno nie swierk -sosna---> na ogrodzenie z impregnacja itd...ale interesuja mnie szerokie pasy poziome jak w bramach garazowych mam 3x furtka + brama przesuwna 4.40 moze xznacie kogos ktos sie takimi sprawami zajmuje - ewentualnie mozna zamowic samemu drewno ale obrobke trzeba i konserwacje zrobic. Pozdrawiam i czekam na informacje.

Tomek

Witam,

Mogę z czystym sumieniem polecić firmę budowlaną PHU Paweł Doniec (Rotmanka) tel. 605-764-327.

Solidna ekipa budowlana. Dom kompleksowo budowany w zeszłym roku, pomoc w każdym zakresie, fachowe doradztwo,dokładne wykonanie.

Nikt się nie zawiedzie. Polecam.