Rzeźbiarz 07.11.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Rzeźbiarz pochwał się efektami prac architektów pochwalę się, tylko stolarz mi potrzebny, żeby był efekt końcowy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz_Puck 20.11.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Witam. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę MAKA-BUD p. Wojtka Trafankowskiego (500468739). Wykończenie i zabudowy k-g, szpachlowanie, malowanie wszystko dokładnie wykonane i przede wszystkim poprawnie technologicznie. Zaczęli od poddasza docieplenie wełną, położenie podłogi, zamknięcie płytami k-g, a skończyli na położeniu łazienek i paneli w całym domu. Miła atmosfera i fachowość. Pozdrawiam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikap 21.11.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 z całym szacunkiem- pierwszy post i już polecam. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 21.11.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 z całym szacunkiem- pierwszy post i już polecam. . . Anikap ...........hmm no niestety coraz częściej tak jest. No ........... trudno! pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAG 26.11.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Gorąco polecam firmę AMAR z Połchowa (powiat Pucki).Zamawiałem u nich ponad 30 okien firmy VETREX i PETECKI wraz z montażem.TERMIN: zgodnie z umowąOKNA: zgodnie z umowąKONTAKT: bezproblemowy. Teraz zamawiam u nich drzwi zewnętrzne GERDY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja70 27.11.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Witam wszystkich....po małej przerwie...... Do naszej listy rekomendowanych przez nas wykonawców dopisuję Pracownię Stolarską DJB Pana Bielińskiego. Polecam Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kartomjac 24.12.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Witam Forumowiczów, szukam osoby z Gdyni i okolic do zaprojektowania przyłącza wod-kan i gazowego ; rury w ulicy, (jakie są obecnie stawki?).Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiz 07.01.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Kochani forumowicze. Chcialabym prosic Was o pomoc w znalezieniu solidnej firmy lub osoby ktora zamontuje balustrady (szklo samonosne montowane do czola antresoli) mam teego ok 5 mb. Domek w Mostach. Dizekuje Wam za pomoc. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 07.01.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Hej Asiz, Sprawdź w BHS 58 551 08 22.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacprin 08.01.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Wybudowałem do tej pory dom w stanie surowym i z czystym sumieniem mogę polecić firmę JARBUD z Gościcina jako głównego wykonawcę.Budowa przebiegła sprawnie bardzo szybko i bez najmniejszych komplikacji. Pan Jarek właściciel firmy nie tylko pilnuje wykonania prac zgodnie z projektem ale również doradza w sprawach technicznych co przy braku doświadczenia u inwestora pomaga podjąć wiele decyzji. W czasie budowy kilkakrotnie próbowałem znaleźć jak najtaniej materiały jednak z cenami jakie jest w stanie w hurtowniach uzyskać Pan Jarek przestałem szukać.W chwili obecnej czekam na okna, instalacje a następnie rozpoczną się prace związane z tynkami, wylewkami i z pewnością znowu zdecyduję się na firmę JARDBUD.Dla zainteresowanych kontakt: JARBUD 504199182. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka987 08.01.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Witam . Mój Domek budował Pan Krzysztof Lejkowski .Jest to stan surowy otwarty łącznie z dachem deski i papa .Posprzątany plac budowy . Pan Krzysztof porozumiewał się z moim kierownikiem budowy bez problemu.Polecam Pana Krzysztofa Lejkowskiego 600-196-798 z Przodkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_3Miasto 10.01.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 kacprin,Namiar na p. Jarka to jedno,ale proszę powiedz gdzie można obejrzeć wyniki jego pracy, t.j. gdzie Twój dom stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolis 10.01.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Witam Forumowiczów, szukam osoby z Gdyni i okolic do zaprojektowania przyłącza wod-kan i gazowego ; rury w ulicy, (jakie są obecnie stawki?). Wesołych Świąt mi projekt przyłącza gazowego i instalacji do pozwolenia na budowę robił Feta z Redy, tel. 600 356 295 było to w zeszłym roku cena 600 PLN projekt wod-kan, nie pamiętam czy z przyłączem, ale pewnie tak, z Wejherowa tel. 662 027 157 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kartomjac 12.01.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 manolis-dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Piotr 28.01.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 http://www.lumen.gda.pl/Robiłem u nich balustrady. PolecamProszę rozmawiać tylko z szefem. Pani na obsłudze niezbyt obrotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Di.Di 05.02.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Z czasem się o tym dowiedzieliśmy, ale i część położona pod okiem Pana Gawędy była/jest spartolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 05.02.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Z czasem się o tym dowiedzieliśmy, ale i część położona pod okiem Pana Gawędy była/jest spartolona. My również prowadziliśmy rozmowy z Desto ale ich oferta był dla nas zbyt chaotyczna i mało dokładna. Zrezygnowaliśmy a teraz po tych wpisach bardzo się cieszymy:wiggle: Przykro, że macie kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzyn22 05.02.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) Witam szanownych forumowiczów. Byłbym bardzo wdzięczny za podanie namiarów, do dobrego i sprawdzonego kierownika budowy, który zna się na domach drewnianych (konstrukcja szkieletowa) Budowa będzie w GDYNI Przeglądałem forum ,ale nie znalazłem lepszego wątku - jakby co proszę o podanie odpowiedniego linku PS. wątek ważny do odwołania wątek już nieważny - w razie potrzeby służę namiarami na kierownika Edytowane 6 Czerwca 2014 przez dobrzyn22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gieronimo 10.02.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Czy możecie podać namiary na tego Pana hydraulika i tynkarza z przodkowa?? Nie polecam hydraulika Łagi z Przodkowa - bardzo drogi i do tego partacz nastawiony na kasę - zrobi Wam instalację, ale jeżeli coś nie będzie tak, wypnie się na Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Krzyś 10.02.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Polecam firmę do zrobienia kominka KOM-PLEX 513-006-233 . Firma rodzinna , wykonawca doradzający i myślący . Mamy kominek w stylu nowoczesnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts