Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę MAKA-BUD p. Wojtka Trafankowskiego (500468739). Wykończenie i zabudowy k-g, szpachlowanie, malowanie wszystko dokładnie wykonane i przede wszystkim poprawnie technologicznie. Zaczęli od poddasza docieplenie wełną, położenie podłogi, zamknięcie płytami k-g, a skończyli na położeniu łazienek i paneli w całym domu. Miła atmosfera i fachowość. Pozdrawiam i polecam :)

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Wybudowałem do tej pory dom w stanie surowym i z czystym sumieniem mogę polecić firmę JARBUD z Gościcina jako głównego wykonawcę.

Budowa przebiegła sprawnie bardzo szybko i bez najmniejszych komplikacji. Pan Jarek właściciel firmy nie tylko pilnuje wykonania prac zgodnie z projektem ale również doradza w sprawach technicznych co przy braku doświadczenia u inwestora pomaga podjąć wiele decyzji. W czasie budowy kilkakrotnie próbowałem znaleźć jak najtaniej materiały jednak z cenami jakie jest w stanie w hurtowniach uzyskać Pan Jarek przestałem szukać.

W chwili obecnej czekam na okna, instalacje a następnie rozpoczną się prace związane z tynkami, wylewkami i z pewnością znowu zdecyduję się na firmę JARDBUD.

Dla zainteresowanych kontakt:

JARBUD 504199182.

Witam . Mój Domek budował Pan Krzysztof Lejkowski .

Jest to stan surowy otwarty łącznie z dachem deski i papa .Posprzątany plac budowy .

Pan Krzysztof porozumiewał się z moim kierownikiem budowy bez problemu.

Polecam Pana Krzysztofa Lejkowskiego 600-196-798 z Przodkowa.

Witam Forumowiczów, szukam osoby z Gdyni i okolic do zaprojektowania przyłącza wod-kan i gazowego ; rury w ulicy, (jakie są obecnie stawki?).

Wesołych Świąt

mi projekt przyłącza gazowego i instalacji do pozwolenia na budowę robił Feta z Redy, tel. 600 356 295

było to w zeszłym roku cena 600 PLN

projekt wod-kan, nie pamiętam czy z przyłączem, ale pewnie tak, z Wejherowa tel. 662 027 157

• 3 weeks później...
Z czasem się o tym dowiedzieliśmy, ale i część położona pod okiem Pana Gawędy była/jest spartolona.

My również prowadziliśmy rozmowy z Desto ale ich oferta był dla nas zbyt chaotyczna i mało dokładna. Zrezygnowaliśmy a teraz po tych wpisach bardzo się cieszymy:wiggle: Przykro, że macie kłopoty

Witam szanownych forumowiczów.

Byłbym bardzo wdzięczny za podanie namiarów, do dobrego i sprawdzonego kierownika budowy, który zna się na domach drewnianych (konstrukcja szkieletowa)

Budowa będzie w GDYNI

Przeglądałem forum ,ale nie znalazłem lepszego wątku - jakby co proszę o podanie odpowiedniego linku

PS. wątek ważny do odwołania

wątek już nieważny - w razie potrzeby służę namiarami na kierownika

Edytowane przez dobrzyn22