solis 12.01.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 poszukuję sprawdzonej firmy montującej rolety wewnętrzne i żaluzje. Macie jakieś godne polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 16.01.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Jestem właśnie w trakcie tworzenia projektu. Zrobiłem "kasting" na architekta prosząc kilku aby przedstawili mi swoją wizję.Tych którzy nie pojechali nawet obejrzeć działki i otoczenia skreślałem z miejsca.Ostatecznie "wygrał" Ryszard Nawrot. I współpraca z nim jest (jak dotychczas) bardzo przyjemna.Cena płacona po uzyskaniu przez niego pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lsylwia 23.01.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Witam Poszukujemy z mężem architekta który wykonałby nam projekt domu indywidualny lub zaadoptowałby nam projekt domu murowanego na dom szkieletowy. Czy macie może Państwo kogoś sprawdzonego kogo możecie polecić? Polecam pracownie z Gdyni R3D3 Grzegorz Ziętek cena przystępna, czas oczekiwania jak na projek indywidualny przystępny, architekt słucha co się do niego mówi sam proponuje wiele dobrych rozwiązań. Pilnuje aby projekt był rzetelnie wykonany wg mpzp i poprawia wszystko póki klient nie jest zadowolony. My na dniach oczekujemy już pozytywnej decyzji pozwolenia na budowę i w marcu ruszamy z budową. Długo szukaliśmy projektu gotowego niestety wszystkie poprawki adaptacje itp kosztowaly nie wiele mniej jak gotowy projek. Z efektów jestesmy zadowoleni jak dom będzie stał pewnie będzie jeszcze wększe zadowolenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNA I JUŻ 29.01.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNA I JUŻ 29.01.2015 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Hydraulika - Pan Tomek 798198919. Instalacja wodno kanalizacyjna. Ogrzewanie na piecu na eko-groszek na dwóch obiegach grzewczych, grzejnikowy i ogrzewane podłogowe. Hydrofornia wody ze studni. Wszystko sprawnie, dokładnie,fachowo i na czas a przy tym w miłej atmosferze. Człowiek z bogatą wiedzą techniczną, którą umie przekazać. Dziękujemy za współpracę Joanna i Tomasz. Uczciwie możemy polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fioloxxx 11.02.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Witam,chciałbym polecić Panią Hanię Duszyńską, przygotowuje super aranżacje pomieszczeń, bardzo nowoczesne i na czasie. (beton strukturalny, białe drewno itd).Można się też dogadać na nadzór budowlany od projektu po wykończenie. Cenowo bardzo przyzwoicie. Korzystaliśmy ze zniżek które Pani Hania ma w salonach łazienkowych, tak więc cena za projekt praktycznie wyszła na zero. Jestem mega zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić. Okolice Trójmiasta.tel. 502-356-701, http://www.papla.com.pl Pozdrawiam,Paweł z Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 11.02.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Witam, chciałbym polecić Panią Hanię Duszyńską, przygotowuje super aranżacje pomieszczeń, bardzo nowoczesne i na czasie. (beton strukturalny, białe drewno itd). Można się też dogadać na nadzór budowlany od projektu po wykończenie. Cenowo bardzo przyzwoicie. Korzystaliśmy ze zniżek które Pani Hania ma w salonach łazienkowych, tak więc cena za projekt praktycznie wyszła na zero. Jestem mega zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić. Okolice Trójmiasta. tel. 502-356-701, http://www.papla.com.pl Pozdrawiam, Paweł z Gdyni W 100% zgadzam się ze słowami poprzednika! Pani Hania, mega profesjonalna i na czasie! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karcz3 16.02.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Może mi ktoś poda namiary na zgrana solidna ekipe brukarska z okolic żukowa Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika9030 16.02.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Witam szukam sprawdzonej firmy montującej rolety zewnętrzne,kogo polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarKam 17.02.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Może mi ktoś poda namiary na zgrana solidna ekipe brukarska z okolic żukowa Z góry dziekuje Witam mogę polecić 100% zadowoleniem pana Radka z Wilanowa koło Przodkowa radek-bruk.pl Tel.783-751-472 fachowiec który ma pojecie o swojej pracy. U mnie kładł 500m2 kostki z materiałem ,bardzo dobrze przygotowane podłoże pod kostkę,wszystkie spady super wyprowadzone. Nic mnie nie interesowało koparka,żwir ,cement,itd tylko kolor wybrałem i wzór ułożenia. Jestem mega zadowolony i mogę z czystym sumieniem polecić pana Radka i jego ekipę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari1981 24.02.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Mam nietypowe pytanie. Korzystałem z usług elektryka Grzegorz Walkusz.( chyba na forum Walkmen) Niestety z początkiem roku 2015 nr Pana Grzegorza jest odłączony, adres mailowy nieaktywny oraz strona internetowa nie działa http://www.instalgw.pl. Czy ktoś może korzystał z firmy Pana Walkusza InstalGW i wie może co się dzieje z tym Panem? Niestety zostałem z pewnymi pracami niedokończonymi( elektryka zewnętrzna) a wiadomo że nikt nie lub przejmować takich rzeczy po innym instalatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s2weczka 27.02.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 (edytowane) Witam i pozdrawiam wszystkich uczestników tego forum. Czy ktoś z Was miał lub ma doświadczenia ze współpracy z firmą budowlaną GREBA której właścicielem jest pan Marcin Laskowski. Jest to w zasadzie osoba polecona ale warto jeszcze poszukać innych opinii które potwierdzą (lub nie) że dokonuję właściwego wyboru. Będę budował w Redzie i z pewnością nie raz jeszcze zwrócę się z różnymi pytaniami odnośnie lokalnych wykonawców na różnych etapach budowy. Edytowane 27 Lutego 2015 przez s2weczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 28.02.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 s2weczka Jak miło zobaczyć, że na Pomorzu jednak ktoś ma zamiar się budować. Wszelkie informacje o firmach budowlanych śmiało mi także podsyłaj kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plimare 28.02.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam wszystkich na forum muratora!Chciałbym polecić Pana Krasowskiego z Rumi do wykonania wszelkiego rodzaju tynków.Pan Krasowski robił u mnie tynki gipsowe w okresie zimowym.Zastanawiałem się nad wykonaniem tynków w okresie zimowym ze względu na pogodę.Ale po rozmowie z Panem Radosławem nic mnie nie zatrzymało do podjęcia decyzji na prace.Jego wiedza na temat tynków jest bardzo wszechstronna.Można zauważyć jak się udziela na forum muratora.Tynki gipsowe u mnie wyglądają jak po cekolowaniu,nic nie trzeba szlifować tylko od razu malować!!Wszystko równe gładkie i wykończone w standardzie bardzo wymagających inwestorów.Bardzo dużo mi podpowiedział i zaproponował abym w przyszłości nie miał jakich kolwiek problemów z tynkami.Materiał i sprzęt swój,nic mnie nie interesowało.Wszystko wykonane tak jak chciałem za nie wielka cenę i do tego 2 letnia gwarancja gdzie jest to mało spotykane u wykonawców.Ład i porządek to standard u Pana Krasowskiego po każdym dniu pracy wszystko wyglądało jak przed rozpoczęciem prac.Jakie kolwiek pytania natychmiast kierowane były do mnie jako inwestora.Po zakończeniu wykonanych robót wszystkie worki,śmieci spakowane w jedno miejsce przygotowane to wywozu.Posprzątane,żadnych śladów pozostawionych po sobie.Nie jest to zwykły budowlaniec,tylko wykonawca jakiego każdy by chciał,nie pije nie pali tylko robi tak aby inwestor był zadowolony.Polecam z czystym sumieniem.Więcej takich wykonawców jak Pan Radosław Krasowski!!Można go znaleźć w internecie na forum muratora i necie.Pozdrawiam Marcin z Gowina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 28.02.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Potwierdzam powyższą opinię o panu Krasowskim z Rumi. Tynki gipsowe kladziane miałam w listopadzie, wszystko w porządku, jesteśmy bardzo zadowoleni.Pan Radosław na wszyskie pytania odpowiadał cierpliwie, a zaracałam mu głowę jeszcze kilka raz po skończonej robocie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 01.03.2015 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Pani Jolanto , Panie Marcinie bardzo dziękuję za pozytywna opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 01.03.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Mogę polecić do SSO mega - giga firmę Pana Michała Pranczk ze Strzebielina Morskiego. Firma bardzo solidna, uczciwa, słowna i przede wszystkim szef ma głowę na karku, cały czas trzyma rękę na pulsie, uratował kilka razy mój dom od błędów projektowych. Firma samograj - sami kupują materiały, dzielą się zniżkami z inwestorem, ogromnie dbają o jakość prac i o portfel klienta. Trzeba się umawiać kilka miesięcy wcześniej, bo przez polecenia mają kalendarz już teraz zapchany do końca roku. Pan Michał poleca ekipy współpracujące z nim od lat do dalszych etapów budowy. Telefon - 605 120 460. Geodeta - Pan Marcin Matczak - młody prężny, bardzo solidny - telefon 690 006 001 Edytowane 1 Marca 2015 przez Kejt_R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sezrg 05.03.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Witam. Prośba o polecenie firmy wykonującej przyłącza gazowe, wodne, kanalizacyjne jak również instalacje odprowadzenia deszczówki oraz wykonania drenażu fundamentów piwnicy. Z góy dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anilib 05.03.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 (edytowane) Witam po dłuższym czasie Chciałabym polecić kafelkarza, wykończeniowca itp. p. Krzysztof 537-301-630 , łazienka, podłogi, kuchnia- kafelki i ine listwy itp. - dokładnie i bardzo solidnie Polecam również hydraulika p. Tomka, 798-198-919, podłączył piec, przerobił rury i podłączył podłogówkę - trafione porady, dobry fachowiec Edytowane 5 Marca 2015 przez anilib błąd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alernikow 07.03.2015 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich uczestników tego forum. Czy ktoś z Was miał lub ma doświadczenia ze współpracy z firmą budowlaną GREBA której właścicielem jest pan Marcin Laskowski. Jest to w zasadzie osoba polecona ale warto jeszcze poszukać innych opinii które potwierdzą (lub nie) że dokonuję właściwego wyboru. Będę budował w Redzie i z pewnością nie raz jeszcze zwrócę się z różnymi pytaniami odnośnie lokalnych wykonawców na różnych etapach budowy. Robił mi w zeszłym roku stan surowy otwarty. Zapraszam do kontaktu na priv lub na moja budowę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts