Andyrum 08.03.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Jeżeli ktoś poszukuje tynkarzy to mogę w pełni polecić Pana Radosława KRASOWSKIEGO z RUMI. Od samego początku pełen profesjonalizm. Szybki kontakt, pomiary, wycena. Bez żadnego przeciągania, spóźniania się i dziwnych wymówek. Jak już panowie przystąpili do tynkowania, dopiero można się przekonać o profesjonalizmie i zamiłowaniu do tej pracy. Tynki gipsowe utwardzane wyglądają u mnie jak po szlifowaniu. Można by było malować. W trakcie prac Pan Radek służył wieloma ciekawymi i praktycznymi radami. Po każdym dniu pracy panowie zostawiali porządek i zabezpieczali wodę (tynki były kładzione w lutym a woda była z kranu zewnętrznego). Bardzo podobało mi się również ich staranie o nieuszkodzenie stolarki okiennej i drzwiowej. Od razu przystępują do zabezpieczeń i w trakcie też bardzo uważają żeby nic się nie uszkodziło. Pracują spokojnie i systematycznie.Napewno nikt nie będzie miał powodów do narzekań. Polecam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 08.03.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 (edytowane) Witam. Prośba o polecenie firmy wykonującej przyłącza gazowe, wodne, kanalizacyjne jak również instalacje odprowadzenia deszczówki oraz wykonania drenażu fundamentów piwnicy. Z góy dziękuję. Przyłącza wod -kan bardzo sprawnie zrobił mi P. Grablowski, nie wiem jak z gazem i resztą - trzeba zapytać - tel. 603 642 014 Jedna uwaga - nie jest najtańszy Edytowane 17 Lipca 2015 przez Kejt_R dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 09.03.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam Poszukuję b.dobrej ekipy brukarzy z doświadczeniem przy układaniu kostki granitowej.Inwestycja(ok.300m2) w Bolszewie k/Wejherowa.Z góry serdecznie dziękuję. P.S.Wątek umieściłem też w "Grupie Budującej-trójmiasto i okolice..." ale minął tydzień i cisza ... Pozdrawiam Gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellah 01.04.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Witam, Poszukuje pilnie projektanta z wykonawca linii energetycznych okolice Koleczkowa. Chodzi o przygotowanie dokumentacjy z ycena na przesuniecie lini energetycznej z dzialki w 2 wariantach - przestawienie slupow oraz wkopanie kabla. Czt ktos sie zajmowal juz takim problemem i moglby pomoc? Z gory bardzo dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruby220 01.04.2015 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Czy ktoś mógłby polecić solidnego wykonawcę do wykonania studzienki rozsączającej do drenażu wkopanego wokół domu?Poszukuję także sprawdzonej ekipy do wykonania szamba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seafarer 27.04.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Szukam sprawdzonego i dobrego Dekarza okolice Trójmiasta, pilne. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koneweczka 05.05.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Polecam dekarza Leszek Kotfas - 606 420 385 z Kielna. Konczyli mi dach ( dwuosobowa ekipa) dwa tyg temu . Dach 190m2 , dachowka ceramiczna, inst odgromowa, rynny , wyprowadzenie do podbitki ( do polozenia w pozniejszym terminie ). Panowie robili jak dla siebie , starannie , dokladnie , az milo bylo patrzec . Moge podeslac foto na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arco 11.05.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Witam, Po 9 latach od zbudowania domu poszukuję kogoś kto poprawi mi balkony - zerwie to co jest i od nowa zaizoluje i położy płytki. Czy możecie polecić kogoś do wykonania tego niewdzięcznego zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubL 12.05.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Witam, Potrzebuje namiar na sprawdzona ekipe wykonczeniowa z hydraulikiem i elektrykiem.Jest ktos sprawdzony? Pozdrawiam,Kuba, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 12.05.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Witam, Potrzebuje namiar na sprawdzona ekipe wykonczeniowa z hydraulikiem i elektrykiem. Jest ktos sprawdzony? Pozdrawiam, Kuba, WItaj! Jednej ekipy na wszystko nie szukaj. Ja mogę ci polecić fachowców sprawdzonych na własnej skórze 1. Wykończeniowiec p. JACEK 602-553-197 - kafle, ścianki, podłogi - itp. bardzo dokładny! 2. Hydraulik p. TOMEK 798-198-919 - ogrzewanie, gaz, kotłownia itp. mega wiedza. 3. Elektryk i aktomatyka p. Jerzy MIx system - elektryka, alarmy, automatyka 601-610-302 - miło i profesjonalnie Panowie pracowali u mnie, polecałem też znajomym. W razie czego pisz śmiało na priv, Wojtek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ribert 16.05.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Czy ktoś korzystał z usług http://www.aquainstal.pl/ jakieś opnie nic nie znalazłem konkretnego... Interesują mnie głównie instalacje grzewcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.05.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Czy ma ktoś aktualny numer do p. Tomka Gawędy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 26.05.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 (edytowane) Witam, Potrzebuje namiar na sprawdzona ekipe wykonczeniowa z hydraulikiem i elektrykiem. Jest ktos sprawdzony? Pozdrawiam, Kuba, Mogę polecić firmę WOD-BUD. U nas wykonała instalację wod-can, gazową, CO w tym ogrzewanie podłogowe. Firma sprawna, szybka, rzetelna a ceny nie wygórowane. mieszkamy w naszym domu od stycznia 2014 i wszystko działa sprawnie i bez zarzutu. Elektryk to firma Progress Electric. Przewody położone pod laser. Prace przeprowadzone szybko i sprawnie. Ekipa bardzo rzetelna, pracowita z niesamowitą ilością pomysłów i rozwiązań. U nas wykonywali całą instalację elektryczną, TV, alarmową. Naprawdę mogę polecić te firmy z czystym sumieniem. Właściciela Firmy Progress Electric Pan Artura pozdrawiam i przepraszam, ze dopiero teraz znalazłam czas na dobre słowo:rolleyes: Edytowane 26 Maja 2015 przez symbor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmm4 08.06.2015 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Czy ktoś współpracował z firmą EKODOM z Wejherowa, firma P. Andrzej Adamiak.Za wszelkie info (pozytywne jak i negatywne) będę wdzięczny, gdyż szukam ekipy do SSOJak możecie zarekomendujcie jakąś inną firmęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubL 09.06.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Mogę polecić firmę WOD-BUD. U nas wykonała instalację wod-can, gazową, CO w tym ogrzewanie podłogowe. Firma sprawna, szybka, rzetelna a ceny nie wygórowane. mieszkamy w naszym domu od stycznia 2014 i wszystko działa sprawnie i bez zarzutu. Elektryk to firma Progress Electric. Przewody położone pod laser. Prace przeprowadzone szybko i sprawnie. Ekipa bardzo rzetelna, pracowita z niesamowitą ilością pomysłów i rozwiązań. U nas wykonywali całą instalację elektryczną, TV, alarmową. Naprawdę mogę polecić te firmy z czystym sumieniem. Właściciela Firmy Progress Electric Pan Artura pozdrawiam i przepraszam, ze dopiero teraz znalazłam czas na dobre słowo:rolleyes: Witam! Dzięki ale już wybrałem. Kontakt z hydraulikiem ok. Jak usługa zostanie zakończona to podpowiem kogo i czy warto było.... oby Z elektrykami jeszcze rozmawiam.......... Wykończeniowiec.........hmmm temat rzeka......... Pozdrawiam, Kuba, Edytowane 9 Czerwca 2015 przez jakubL błąd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryszard56 14.06.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Poszukuje sprawdzoną ekipe murarzy. Budowa w rejonie Pruszcza Gdańskiego. Jest do dokonczenia wymurowanie szczytów, wymurowanie ścian działowych. Zależy mi na porządnej ekipie. Dzięki z góry za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a.slopiecki 19.06.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witam, niedawno zakończyliśmy SSO i pokrycie dachu. I mogę polecić naszych wykonawców:SSO - IRKOM - Ireneusz Kohnke 506 850 987Dachówka ceramiczna, dach wielospadowyArtur Czaplejewski 505-677-955 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolis 19.06.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 ja z innej beczki, przyjmę ziemię z wykopu, bez gliny i gruzu, potrzebuje 5-7 wywrotek, Bojano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigDaddy 19.06.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, fantastyczna ta nasza biała trójmiejska lista, sam skorzystałem i jak na razie nie pomyliłem się. odwdzięczam się zatem namiarami które sam mogę polecić na dziś dzień: punktacja w skali 1-10, cena/jakość usługi/jakość kontaktu i obsługi inwestora geodeta (nie pamiętam imienia) - 662 003 492 (9/10/10) młode chłopaki, szybko i sprawnie, bez marudzenia stan surowy + więźba - Jar-Bud p. Jarek 504 199 182 (8/10/5) jakość budowy p. Jarka każde wybaczać inne złe strony rekuperacja - Rafał Bisewski 501 034 874 (10/10/10) 100% zadowolenia kierownik budowy - Tomasz Pożarowszczyk 502 723 754 (10/10/10) tylko i wyłącznie, 1000 porad, na budowie był zawsze kiedy potrzeba i na prośbę, bez kręcenia nosem, wod-kan+podłogówka - WOD-BUD 605 566 790 (9/10/10) prawdziwi kaszubi w akcji, p. Andrzej to fachowiec jakich mało, rozwiązał problem z podłogówką aby ominąć DGP, pracowici, cały wod-kan zrobili w 2,5 dnia murarz/budowlaniec (drobne prace) p. Jan Stefanowski 602 742 153 (10/10/10) przesympatyczny i skromny, słowny i rzetelny elektryka. alarm itp - p. Artur 693-846-523 Progress Electric (?/10/10) młoda szybka, kompetentna ekipa - aż dziwne że nie siedzą w UK resztę dopiszę jak będę pewny opinii wszystkim życzę samych sukcesów dopisuję: wylewki anhydrytowe Lafarge - Grzegorz 519 537 126 - taniej niż Wolplan, który zresztą w Trójmieście ma kiepski kontakt Szambo - Tym Kan z Żukowa Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez BigDaddy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daf 21.06.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Szukam ekipy do wykończenia stanu deweloperskiego. Jakieś propozycje? Czy ktoś potwierdza pozytywne opinie o hydrauliku z Kościerzyny p. Wiesławie??? Można namiary? Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Daf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts