maciek_knap 22.06.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Szukam ekipy do wykończenia stanu deweloperskiego. Jakieś propozycje? Czy ktoś potwierdza pozytywne opinie o hydrauliku z Kościerzyny p. Wiesławie??? Można namiary? U mnie był hydraulik Wiesław, ale nie wiem czy z Kościerzyny. Ale to najbliższa okolica, więc jest spora szansa. Spróbuję to zweryfikować. Gość godny polecenia (jeśli mamy na myśli tego samego....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domator38 25.06.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Bardzo dobre meble na zamówienie produkuje firma . Ja robiłem u nich meble do kuchni na wymiar i swoją pracę wykonali rzetelnie i terminowo. W dodatku bardzo miłe podejście do klienta. Firma godna polecenia. Edytowane 25 Lipca 2015 przez finlandia reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seafarer 26.06.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 @BigDaddy Mógłbyś napisać coś więcej o Stefanowskim ? Kiedy i co dokładnie u Ciebie wykonywał ? Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja70 29.06.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Bardzo dobre meble na zamówienie produkuje firma xxcle-kuchenne"]meble kuchenne trójmiasto[/url]. Ja robiłem u nich meble do kuchni na wymiar i swoją pracę wykonali rzetelnie i terminowo. W dodatku bardzo miłe podejście do klienta. Firma godna polecenia. Z całym szacunkiem.... pierwszy post i polecenie....trochę to mało wiarygodne Edytowane 25 Lipca 2015 przez finlandia cytujac spam prosze go okroic z linkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 01.07.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Z całym szacunkiem.... pierwszy post i polecenie....trochę to mało wiarygodne Tak, tak coraz częściej tu się tak dzieje. Żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 17.07.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Z czystym sumieniem mogę dodać Pana Adriana - tynki cementowo wapienne i wylewki. Pięknie zrobione, równiutko i bardzo sprawnie. Tynki tylko przeszlifowałam ręcznie i zakleiłam kilka dziurek cekolem. Bez gładzi nadają się do pomalowania - pozostaje ładna struktura na ścianie. Następni fachowcy, którzy weszli do domu chwalą wykonanie. Cena przystępna.Pan Adrian tel. 504 198 761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gieronimo 17.07.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 A TO DOPIERO! łaga hydraulik przodkowo!! Instalacja wciąż się zapowietrza, podejrzewam duże błędy w sztuce, do tego on sam nie widzi problemu. Obiecuję, że przyjedzie, po czym tyle go widzieli, do tego usilnie obarcza was winą za wykonaną przez siebie nstalację. Drogi, ale to był mój wybór, bo podobno polecany. Chciałem mieć święty spokój, a wydałem ponad 2 tys, żeby poprawić jego robotę, a i tak instalacja bulgocze. źle zaprojektowna instalacja i niewłaściwie dobrane średnice rur lubzły montaż - to diagnozy iinych hydraulik. Nie polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gieronimo 17.07.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 łaga hydraulik przodkowo!! Instalacja wciąż się zapowietrza, podejrzewam duże błędy w sztuce, do tego on sam nie widzi problemu. Obiecuję, że przyjedzie, po czym tyle go widzieli, do tego usilnie obarcza was winą za wykonaną przez siebie nstalację. Drogi, ale to był mój wybór, bo podobno polecany. Chciałem mieć święty spokój, a wydałem ponad 2 tys, żeby poprawić jego robotę, a i tak instalacja bulgocze. źle zaprojektowna instalacja i niewłaściwie dobrane średnice rur lubzły montaż - to diagnozy iinych hydraulik. Nie polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seafarer 31.07.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Witam, bardzo polecam ekipę tynkarzy firmy DARBUD, solidni, rzetelni, nie trzeba było ich pilnować, a jakość wykonania również super. Mogę wysłać zdjęcia na email. Kontakt Dariusz Narewski tel. 533 016 699 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alernikow 10.08.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Polecam : Stan surowy : Greba Marcin Laskowski : 600 438 711Elektryk: Czesław Stencel: 517 437 475 Hydraulik : Roman z firmy Tech Roman : 608 175 818 Okna Parapety i Drzwi wejściowe : Dekar Sierakowice Cekolowanie Maszynowe : 605 389 774 Regipsy i Ocieplenie dachu: Grzegorz . Firma Perfekt 510 734 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryszard56 12.08.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Poszukuję ekipy do otynkowania okien pod ciepły montaż, jest 18 sztuk otworów okiennych do otynkowania. Jest również do wykonania 150m2 scianek działowych z gazobetonu 12cm. Proszę polecenie ekipy z wolnym terminem lub o kontakt na: tel 790-487-002. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka137788 14.08.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Witam,Czy może ktoś polecić fachowców do położenia kostki brukowej z okolic Trójmiasta?? Mieszkam w Strzebielinie... Dodatkowo czy ktoś miał jakieś doświadczenie z firmą Kunik z Wejherowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gos**c 14.08.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Dodatkowo czy ktoś miał jakieś doświadczenie z firmą Kunik z Wejherowa ? Mam i odradzam wspolprace z ta firma. Bardzo nieslowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka137788 14.08.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 A ile według Was trzeba mieć postów aby móc kogoś polecić ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka137788 14.08.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 A czy możesz kogoś polecić Patatay ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka137788 14.08.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Tak, tak coraz częściej tu się tak dzieje. Żenada A ile według Was trzeba mieć postów aby móc kogoś polecić ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gos**c 14.08.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 A czy możesz kogoś polecić Patatay ?? Niestety jak mnie Kunik wyrolowal to na razie dalem sobie spokoj. Nikogo nie moge polecic bo nie znalazlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molo1234 18.08.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 W jaki sposób Cie wyrolowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryszardrw 18.08.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Planuje budowe domu i dostalem oferte od p. Janusza Kielinskiego. Czy ktos moze sie wypowiedziec na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prejbisz 22.08.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 pomimo zachwytów w tym wątku (chociaż były też negatywy) NIE polecam KRENCKIEGO od tynków. Zero kontaktu z facetem, Zachowuje się jak obrażona księżniczka jeszcze przed rozpoczęciem roboty. ZERO profesjonalizmu. Potencjalny Kliencie - zastanów się dwa razy zanim zadzwonisz do tego pseudofachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts