Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJMIASTO - Biała lista wykonawców.

Recommended Posts

Szukam ekipy do wykończenia stanu deweloperskiego. Jakieś propozycje?

Czy ktoś potwierdza pozytywne opinie o hydrauliku z Kościerzyny p. Wiesławie???

Można namiary?

U mnie był hydraulik Wiesław, ale nie wiem czy z Kościerzyny. Ale to najbliższa okolica, więc jest spora szansa. Spróbuję to zweryfikować. Gość godny polecenia (jeśli mamy na myśli tego samego....)

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo dobre meble na zamówienie produkuje firma . Ja robiłem u nich meble do kuchni na wymiar i swoją pracę wykonali rzetelnie i terminowo. W dodatku bardzo miłe podejście do klienta. Firma godna polecenia. Edytowane przez finlandia
reklamy są niezgodne z regulaminem forum

Bardzo dobre meble na zamówienie produkuje firma xxcle-kuchenne"]meble kuchenne trójmiasto[/url]. Ja robiłem u nich meble do kuchni na wymiar i swoją pracę wykonali rzetelnie i terminowo. W dodatku bardzo miłe podejście do klienta. Firma godna polecenia.

Z całym szacunkiem.... pierwszy post i polecenie....trochę to mało wiarygodne :(

Edytowane przez finlandia
cytujac spam prosze go okroic z linkow

• 3 weeks później...

Z czystym sumieniem mogę dodać Pana Adriana - tynki cementowo wapienne i wylewki. Pięknie zrobione, równiutko i bardzo sprawnie. Tynki tylko przeszlifowałam ręcznie i zakleiłam kilka dziurek cekolem. Bez gładzi nadają się do pomalowania - pozostaje ładna struktura na ścianie. Następni fachowcy, którzy weszli do domu chwalą wykonanie. Cena przystępna.

Pan Adrian tel. 504 198 761

A TO DOPIERO! łaga hydraulik przodkowo!! Instalacja wciąż się zapowietrza, podejrzewam duże błędy w sztuce, do tego on sam nie widzi problemu. Obiecuję, że przyjedzie, po czym tyle go widzieli, do tego usilnie obarcza was winą za wykonaną przez siebie nstalację. Drogi, ale to był mój wybór, bo podobno polecany. Chciałem mieć święty spokój, a wydałem ponad 2 tys, żeby poprawić jego robotę, a i tak instalacja bulgocze. źle zaprojektowna instalacja i niewłaściwie dobrane średnice rur lubzły montaż - to diagnozy iinych hydraulik. Nie polecam!!!

łaga hydraulik przodkowo!! Instalacja wciąż się zapowietrza, podejrzewam duże błędy w sztuce, do tego on sam nie widzi problemu. Obiecuję, że przyjedzie, po czym tyle go widzieli, do tego usilnie obarcza was winą za wykonaną przez siebie nstalację. Drogi, ale to był mój wybór, bo podobno polecany. Chciałem mieć święty spokój, a wydałem ponad 2 tys, żeby poprawić jego robotę, a i tak instalacja bulgocze. źle zaprojektowna instalacja i niewłaściwie dobrane średnice rur lubzły montaż - to diagnozy iinych hydraulik. Nie polecam!!!

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Polecam :

Stan surowy : Greba Marcin Laskowski : 600 438 711

Elektryk: Czesław Stencel: 517 437 475

Hydraulik : Roman z firmy Tech Roman : 608 175 818

Okna Parapety i Drzwi wejściowe : Dekar Sierakowice

Cekolowanie Maszynowe : 605 389 774

Regipsy i Ocieplenie dachu: Grzegorz . Firma Perfekt 510 734 300

pomimo zachwytów w tym wątku (chociaż były też negatywy) NIE polecam KRENCKIEGO od tynków. Zero kontaktu z facetem, Zachowuje się jak obrażona księżniczka jeszcze przed rozpoczęciem roboty. ZERO profesjonalizmu. Potencjalny Kliencie - zastanów się dwa razy zanim zadzwonisz do tego pseudofachowca.