mierzvoj 14.01.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Szanowni Koledzy, w temacie tynków Pan Krassowski z Rumi. 513 331 933. Jest pięknie. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puolatar 29.01.2016 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Hej, ma ktoś do polecenia fachowców, którzy mają doświadczenie w robotach remontowych w starej kamienicy (ponad 100 lat)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s2weczka 09.02.2016 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witam, czy ktoś z uczestników tego forum współpracował z elektrykiem panem Jerzym Sikorą z Miłoszewa i może napisać o swoich wrażeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 12.02.2016 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Witam Mogę polecić firmę budowlaną Pana Michała Pranczk ze Strzebielina. Rodzinna firma, wykonali stan surowy otwarty sprawnie, szybko i dokładnie. Kontakt do Pana Michała 605 120 460 Dach wykonał bardzo szybko i sprawnie Pan Łukasz tel 600 376 068 Obaj wykonawcy sprawdzeni na wielu budowach w okolicy Nowego Dworu Wejherowskiego i trójmiasta. Polecam Darek Widzę kolejną osobę zadowoloną z pracy Pana Michała. Pozdrawiam Potwierdzam również fachowość dekarza, Pana Łukasza, który również u mnie zrobił porządnie pokrycie dachowe. Chciałabym dzisiaj do grona zręcznych i solidnych fachowców dodać Pana Adama, który zajmuje się wykończeniówką. Od ocieplenia dachu, zabudowy z KG aż po kafelkowanie, malowanie i wyposażenie łazienek. Wykonuje bardzo starannie swoją pracę, służy radą, jest godny zaufania. Z całego serca polecam. Kontakt: 516 862 511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur_128 16.02.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Czy ktoś z Was miał lub ma doświadczenia ze współpracy z firmą budowlaną GREBA której właścicielem jest pan Marcin Laskowski z Pobłocia?? Proszę o informacje na temat jego usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass89 22.02.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Jeśli chodzi o moją budowę, domek niedługo zacznie rosnąć w oczach Jak zamknę stan surowy to napiszę co myślę i na temat mojego wykonawcy. Na razie powiem tak: nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarMic 24.02.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Witam, polecam firmę JARBUD Jarosław Pranczk z Gościcina (tel. 504199182). Firma polecana już na tym forum oraz dodatkowo potwierdzone przez mojego kierownika budowy - wystarczyło mi aby zaufać Panu Jarkowi i zlecić budowę domu. Stan surowy otwarty wykonany szybciej niż uzgodniony termin, za co ogromnie dziękujemy. Pan Jarek i wszyscy z jego ekipy wiedzą co robią, nikt nie kręcił się bez celu na budowie, dom rósł w oczach. Przestoje na budowie jedynie technologiczne, wszystko sprawnie zorganizowane, czysto, schludnie - zawsze po skończonej pracy zamiecione, posprzątane. Rozliczenia za wykonaną pracę po jej zakończeniu, po odbiorach przez kierownika budowy. W tej chwili jestem na etapie wyboru tynkarzy i każdy z nich mówi, że tynkowanie będzie bezproblemowe na tak równo wymurowanych ścianach. Dziękujemy i mamy nadzieję do zobaczenia na późniejszych etapach budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass89 08.03.2016 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Ale zbieg okoliczności, mój wymarzony dom również buduje firma JARBUD, z tym, że właścicielem jest Rafał Nowak z Żukowa Póki co, wszystko idzie zgodnie z planem. Moją opinię umieszczę już niedługo Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olsza1 10.03.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Witam, ja również polecam firmę JARBUD Jarosław Pranczk z Gościcina (tel. 504199182). Firmę znalazłam na "białej liście" i się nie zawiedliśmy. Pan Jarek bardzo konkretny facet Widać że zna się na swojej robocie Wszystko przebiegało w ekspresowym tempie, bez problemów. Budowa rosła w oczach. Polecam wszystkim taką ekipę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seafarer 04.04.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Poszukuję sprawdzonej ekipy do budowy ogrodzenia frontowego, posiada ktoś namiary ? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Campeche 06.04.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Poszukuję sprawdzonej ekipy do budowy ogrodzenia frontowego, posiada ktoś namiary ? Z góry dziękuję. http://www.olbud.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrsopel 10.04.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam wszystkich serdecznie Wszyscy w tym temacie wymieniają różne firmy do poszczególnych etapów budowy, a czy ktoś budował dom do stanu deweloperskiego przy pomocy jednego wykonawcy (podpisując umowę z tylko jednym wykonawcą). Bardzo proszę o polecenie jakiegoś sprawdzonego wykonawcy jeżeli ktoś takiego posiada... Niestety nie mogę pozwolić sobie na szukanie 10-15 firm do różnych etapów budowy, myślę że lepiej wziąć i rozliczać jednego wykonawcę... Macie takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass89 11.04.2016 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Witam wszystkich!Na mojej budowie już strop zalany, na szczęście pogoda dopisywała i wszystko przebiegło bez problemów.Mój wykonawca buduje domy do stanu deweloperskiego, z tego co z nim rozmawiałem do buduje między innymi dla deweloperów w Baninie, zostawiam namiary na niego: JARBUD Rafał Nowak, Żukowo, tel : 500 565 820,Mam nadzieje, że pomogłem.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garu1 18.04.2016 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 WitamMam pytanko, czy ktos ma jekies doswiadczenia z firma ABIKONhttp://abikon.com/Jestem na etapie wyboru ekipy budowlanej! dziekuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek-zelewo 19.04.2016 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Polecam usługi odnośnie instalacji hydraulicznej firme Greszta znalazłem ją tutaj na białej liście i jestem zadowolony. Ofarta była troche droższa od mojego kolegi który robi okazyjnie po pracy w warsztacie ale wolałem wybrać firmę i jestem zadowolony. Weszli po tynkach i po niecałym tygodniu mieli już wszystko gotowe i uruchomione od komina po piec , rozdzielacze do podłogówki zamontowali tam gdzie być powinny a nie w ścianie 15 jak mi kolega proponował , Dobrze że znalazłem ich tutaj na liście , jestem z żoną zadowolony. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrus_pan16 05.05.2016 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Witajcie, Poszukuje ekipy do wykonania elewacji oraz wykończenia wnętrz. Budowa Kosakowo/Gdynia więc proszę o namiary z tych okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sezrg 19.05.2016 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Witam, Po 12miesięcznej przygodzie z budową domu z moich subiektywnych doświadczeń wynika, że firmy warte polecenia to: - tynki gipsowe utwardzane - Radosław Krasowski, nie najtańszy ale jakościowo nie do pobicia - okna, rolety i bramy firma Megabud - konkurencyjna ale trzeba negocjować - posadzki firma Mesbud pana Marka Serafina - super szybko i niedrogo - elektryka pan Czesław Stencel i jego ekipa - hiper szybko i akceptowalnie, do tego doradzą i wytłumaczą - co, hydraulika i tym podobne firma Hydromiedź z Tczewa - wolno i niedrogo, czasami trzeba przypilnować - elewacja firma Solidex pana Janusza Mielewczyka - bardzo dokładnie i akceptowalnie, duży pozytyw - drzwi wejściowe Wikend - TermoPro wygląda zachęcająco w porównaniu do konkurencji, jak się sprawią, zobaczymy - przyłącza - firma Artex z Pruszcza, jak już uda się ich zaciągnąć na budowę to zrobią i to dobrze ale ostrzegam, że będą opóźnienia. Reszta w toku, w razie pytań piszcie. Pozostałych wykonawców pomijam ale do tej pory żadna nie zasłużyła na listę czarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiz 23.05.2016 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Witam po dlugiej przerwie i przepraszam bo musze zadac pytanie:Czy ktos jest mi w stanie polecic solidnego stolarza do wykonania kuchni i zabudowy w nowym domu- szukalam lecz malo jest na ten temat informacji na forum.Bede wdzieczna za informacje.Pozdrawiam Aska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radziej3city 23.05.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 (edytowane) Witam po dlugiej przerwie i przepraszam bo musze zadac pytanie: Czy ktos jest mi w stanie polecic solidnego stolarza do wykonania kuchni i zabudowy w nowym domu- szukalam lecz malo jest na ten temat informacji na forum. Bede wdzieczna za informacje. Pozdrawiam Aska Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Kornik z Pruszcza Gd.Mają swoją stronę w necie.Robili u mnie zabudowę wiatrołapu i do dzisiaj nie mogę się nadziwić z jaką starannością to wykonali.Mam porównanie, ponieważ kuchnie robiła mi inna firma. Edytowane 23 Maja 2016 przez Radziej3city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass89 27.05.2016 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Witam!U mnie wszystko gotowe! Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Jarbud z Żukowa jako generalnego wykonawcę ! Współpraca przebiegła pomyślnie i bezproblemowo. Pan Rafał przez cały czas służył fachową wiedzą i pomocą, a w biurze mogłem liczyć na fachowe doradztwo w wyborze dachówki. Serdecznie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts