garu1 10.06.2016 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Witajcie,Poszukujemy wykonawcy domu wedlug projektu Tytan, biura projektowego mgprojekt . Dzialka znajduje sie w Pierwoszynie, gmina Kosakowo. Ponizej link do projektu:http://www.mgprojekt.com.pl/tytan Termin realizacji j wrzesien 2017. Interesuje mnie Stan Deweloperski. Firmy zainteresowane wykonastwem bardzo prosze o kontakt mailowy: [email protected]Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gos**c 10.06.2016 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Witajcie, Poszukujemy wykonawcy domu wedlug projektu Tytan, biura projektowego mgprojekt . Dzialka znajduje sie w Pierwoszynie, gmina Kosakowo. Ponizej link do projektu: http://www.mgprojekt.com.pl/tytan Termin realizacji j wrzesien 2017. Interesuje mnie Stan Deweloperski. Firmy zainteresowane wykonastwem bardzo prosze o kontakt mailowy: [email protected] Z gory dziekuje i pozdrawiam. Śmieciuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybak1986 16.06.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Kolejne etapy gotowe i tak: Elektryka/Hydraulika/Sanitarka z czystym sumieniem:Pan Adam 607-403-943Ocieplenie budynku (wielokrotnie na bialej liście): Adam Lis 691-951-972Okna i drzwi: Wikęd z Luzina wiked.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda31_21 19.06.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Część,Budowa domu w trakcie, u mnie na budowie mogę polecić firmy:Prace ziemne , porządkowanie i niwelacje terenu - 509 369 568 profesjonalna i godna zaufaniaElektryk- 665386244Resztę podeśle później, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Kornik z Pruszcza Gd.Mają swoją stronę w necie.Robili u mnie zabudowę wiatrołapu i do dzisiaj nie mogę się nadziwić z jaką starannością to wykonali.Mam porównanie, ponieważ kuchnie robiła mi inna firma. moze pokazesz pare zdjec, tez szukam z okolic ale to co maja w galerii na stronie to raczej nie zacheca - przynajmniej jesli chodzi o lazienki czy garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koletzki 22.06.2016 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Witam, jestem po kapitalnym remoncie domu. Co do ekip to niestety nie miałem aż takiego szczęscie (choc inni mają pewnie jeszcze gorzej).Jednak jedna ekipa się wyrózniła i to na duży plus. Mianowicie parkieciarz. Z absolutnie czystym sumieniem mogę Pana Lucjana oraz Pana Romana polecić (firma Latif). Tel.: 785 506 855 Dosztukowanie brakujących klepek (po kominku który został usunięty), cyklinowanie oraz lakierowanie. Efekt = S U P E R.Słowni, rzetelni oraz przesympatyczni (zawsze usmiechnięci) i do tego jeszcze cenowo bardzo przystępni (porównałem z 8 innymi firmami z Trójmiasta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilion 23.06.2016 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Gdybyście szukali jakiegoś specjalistę od napraw sprzętu AGD i RTV z Gdańska lub generalnie w Trójmieście, to mogę polecić serwis Gormat. Szybko poradzili sobie z naprawą niedziałającej pralki. Silnik się kręcił, ale bęben już nie. Podobno typowa usterka, ale nie policzył sobie zbyt dużo. Pralka działa i jestem zadowolony. Wrzucam nr: +48 577 993 319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koneweczka 02.07.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Witam , dom w zasadzie na ukonczeniu . Przeprowadzka juz wkrótce i dlatego też moge zarekomendować osoby/firmy , które bez wiekszych ani nawet mniejszych zgrzytow przyczynily sie do wybudowania mojego domu. Kierownik budowy - p.Pożarowczyk , wielokrotnie polecany , widać trzyma poziom . Stan surowy otwarty - DOM-BUD Jacek Szymichowski . I tutaj mozna by duzo napisać zachwalając pana Jacka . Budowa poszla bardzo sprawnie , wg. najlepszych standardów sztuki budowlanej , fachowe doradztwo . Kilka zmian,sugestii p.Jacka dzieki którym projekt został nieznacznie zmieniony , co w efekcie wyszło na moją korzysc . Dodam , że do tej pory juz po wybudowaniu domu p.Jacek nie odmawia mi wykonania nawet drobniejszych prac .Doradza rowniez gdy mam jakies pytania odnosnie spraw budowlanych. Dekarz - dachowka ceramiczna , p. Leszek Kotfas - tel. 604-627-238 . Bardzo staranna dwuosobowa ekipa .Pełny profesjonalizm . Nie śpieszą się -przynajmniej u mnie - robiąc bardzo starannie , a połozyli mi okolo 200m2 dachowki plus rynny plus instalacja odgromowa plus montaż okien dachowych. Hydraulika - Soltar , tel. 506-051-021 , kompleksowa instalacja od poczatku , od pierwszej rurki do zainstalowania kotłowni z piecem oraz instalacjii podłogowej . Firma wielce profesonalna choc niełatwa w komunikacji .Bywalo że odwolywali wczesniej ustalone terminy wykonania prac . Niemniej gdy juz wkraczali na robotę wszystko szło w oka mgnieniu . Instalacja wodna i CO przeszla juz pierwsza zime - wszystko w najlepszym porządku . W razie jakis problemow/watpliwosci np. pytania o ustawienie pieca itp . , udzielaja zadowalających odpowiedzi , nie unikają człowieka jednym słowem Wszystkich wykonawcow wyszukałem na Bialej liscie cofajac sie na forum , nieraz kilka lat . Oczywiscie jeszcze kilku innych wykonwcow coś tam u mnie robiło ( tynki , elektryka... ) , jednak pomimo , że prace wykonali dość dobrze to właśnie ta mała wątpliwość nie pozwala mi ich polecić innym budującym . Natomiast tych , ktorych wymienilem polecam z czystym sumieniem . Dodam , że ceny usług polecanych przeze mnie firm nie powalają na kolana , jak to b.często bywa u wykonawców majacych nadmiar pracy i windujących ceny . Pozdrawiam wszystkich budujących się , i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koneweczka 02.07.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Zapomniałem dodać: Megabud - okna z montażem , brama garażowa . Doskonały kontakt, współpraca . Firma na prawdę perfekcyjna . Rowniez wielokrotnie polecana na forum , łatwo znalezć , bo akurat numer do nich mi gdzies zaginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rododendron83 17.07.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Witam Pochwały część 1 Jestem w połowie tynkowania i mogę już kilka ekip polecić: 1) Kierownik budowy - jedyny w swoim rodzaju Tomek Pożarowszczyk - (502-723-754) 2) SSO - Jar-Bud - (504-199-182) 3) Elektryka, alarm, siec logiczna, siec TV - Mix-Elektryka - Pan Jerzy Ciszek (601-610-302) 4) pokrycie dachu (dachówka ceramiczna + rynny + okna dachowe + wykończenie w Structonicie + obrobienie kominów) - Artur Czaplejewski - (505-677-955) Resztę mam nadzieje, że pochwalę już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rododendron83 21.07.2016 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Pochwał ciąg dalszy i dzisiaj będzie największa z dotychczasowych !! Wczoraj skończyli tynkowanie (gips utwardzany) i mogę bardzo mocno polecić Pana Radosława Krasowskiego (513-331-933) Ekipa solidna, i bardzo dokładna. Piony Pan Radek na końcu pokazywał z użyciem 2 metrowej poziomicy - idealnie równo około 720m2 (powierzchnia do otynkowania w domu 200m2) do tynkowania zrobił w równe 2 tygodnie. Po robocie cały dom został idealnie wysprzątany. Same tynki gładkie jak szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 21.07.2016 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Panie Marcinie dziękuję za miłą współpracę i pozytywną opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birkut 27.07.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Zdecydowanie nie polecam firmy PHU Tomasz Hejmowski z Banina. Ten Pan nie traktuje inwestorów poważnie, naraża na koszta i potrafi zrezygnować ze zlecenia na kilka dni przed jego planowanym rozpoczęciem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeremiah Johnson 28.07.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Korzystałem z tej listy, więc czuję moralny obowiązek odwdzięczyć się tym samym.Budowa w powiecie kartuskim, ale wykonawcy z szeroko rozumianej okolicy i tak ... :1. elektryk - Pan Krzysztof tel. 607441935 - miły, słowny, robił i doradzał - POLECAM, 2. tynki wewn. cem-wap. - Pan Zbigniew tel. 507551902 - dobrze zorganizowani, szybcy, bez zbędnych gadek - polecam,3. hydraulika - Pan Tomasz tel. 798198919 - słowny, pomocny, rzetelny, rozmawiał i doradzał, wszystko w miłej atmosferze - wzór wykonawcy - POLECAM !4. na minus - hydraulika - Andrzej Breza Kościerzyna - chcesz mieć kłopoty i nieprawidłowo wykonaną instalację CO i CWU ? Zatrudnij tego pana. NIE POLECAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyciek7 02.08.2016 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Witam,na tym etapie mogę polecić firmy, które wybrałem dzięki forum i dalej polecam:1. stan SSO Zet-BUd P. Sławomir i Leszek Zalewscy - szybko, sprawnie, czysto i bezproblemowo tel. 783 474 7782. Tynki gipsowe - polecany wielokrotnie P. Radek Krassowski z Rumi tel. 513-331-9333. WOd-kan Frma Wod-BUD Borkowo (podłogówka pod Pompę Ciepła i cała hydraulika)- dokładnie, rzetelnie, fachowo, terminowo tel. 601 670 1294. Okna Dekar Sierakowice- super ceny, montaż i doradztwo tel 58 681 92 265. Brama i drzwi firmy KMT Salon B&S Tuchom - szybko i bezproblemowo, szybka reakcja na reklamacje P. Przemek i P. Michał tel 504 477 7756. Kanalizacja i przyłacze wodne Firma Wodewil z Kczewa, doradzają, solidnie, terminowo - P. Tomek 501 215 694 7. Elektryka firma Progresselectic Pan Artur (wielokrotnie polecany na forum) - mega wiedza, super jakość, doradztwo - mega pozytyw tel. 693 846 523 Pozdrawiam forumowiczów /Inwestorów i w/w wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek-S 07.08.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Witam serdecznie, szukam dobrej firmy z okolic Pucka, która postawi mi dom ( stan surowy zamkniety) w rododendronach w miejscowosci Smolno. Chcialbym z budowa ruszyc w marcu 2017r. Czy polecacie jakies konkretne/sprawdzone firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybak1986 09.08.2016 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Kominek - kompleksowo wklad + obudowa. Zdecydowanie biała lista! http://kominkikwidzinski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rododendron83 10.08.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Pochwał część 3: Drzwi,okna, brama garażowa - KD Centrum (http://www.kdcentrum.pl/) Bardzo dobre doradztwo przed zakupem oraz dobra ekipa montażowa Jest to przedstawiciel OknoPlast Kraków oraz NovoFerm i produkty tych producentów pojawiły sie u mnie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarMic 12.08.2016 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Kolejną firmą, którą możemy polecić jest: Firma Elektryczno Budowlana LumenTomasz Dobrzyński z Gdyni. Telefon 502 791 800. Instalacja elektryczna wykonana poprawnie, w uzgodnionym terminie i za uzgodnioną stawkę. Przewody porządnie zamocowane do ścian, po przemyślanych trasach. Calość prac przebiegła bezproblemowo. Firma z dużym doświadczeniem w wykonywaniu instalacji elektrycznych. Wykonano również instalacje odkurzacza centralnego z pomyślnie zakończoną próbą ciśnieniową. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarKam 21.08.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Witam wszystkich po długim czasie. Mam problem z wentylacja grawitacyjną i chciałbym zmienić na mechaniczną .Rozglądam się za wykonawcą - ma ktoś sprawdzone namiary w miarę rozsądnej cenie ? Okolice Kartuz Mogę polecić z czystym sumieniem FACHOWCA OD BRAM Z AUTOMATYKĄ ,Pan Piotr Jank z Lampy koło Chmielna tel.608-840-352 Bardzo solidny a zarazem śmieszny gość Robił u mnie bramę przesuwną 8m, kawałek płotu i furtka ocynk z pomalowaniem i automatyka FAAC. ławkę ogrodową i stół, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts