justyna_sz 11.10.2017 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 POLECAMY z pełną odpowiedzialnością! hydraulika, ogrzewanie---->Pan Tomek tel. 798198919 Wszystko poszło sprawnie i w miłej atmosferze. Ani się obejrzeliśmy a wszystko było gotowe. W domu cieplutko, instalacja położona z głową bez zbędnych udziwnien. Panowie zostawili po sobie porządek tak jakby w ogóle ich tam nie było. Cierpliwie i jasno odpowiadają na nasze najgłupsze pytania. Sami dobrali piec (chcieliśmy na pellet i taki też mamy), grzejniki i cały osprzęt i zrobili to dobrze. Podpowiedzieli kilka prostych ale fajnych i sensownych rozwiązań. Jednym słowem wszystko działa jak należy. Cała instalacja jak narazie praktycznie bezobsługowa. Życzyłabym nam wszystkim tylko takich wykonawców- pełen profesjonalizm. Dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_sz 11.10.2017 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 PLECAMY!OKNA----->Wspominany wielokrotnie w tym temacie Pan Michał Michnowicz i jego Megabud. Profesjonalne doradztwo, uczciwe podejście do klienta, okna zgodne z opisem z ofercie. Jednym słowem- będąc u nich w firmie człowiek nie ma wrażenia że ktoś chce go na coś naciągnąć tylko sprzedać odpowiednio dobrany produkt. Jesteśmy zadowoleni, okna wyglądają bardzo estetycznie i solidnie, wszystko dokładnie spasowane. Panowie popisali się też przy samym montażu- 24 okna zamontowali nam w 4 godziny- wszystko równiutko jak od linijki. Dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qami 17.10.2017 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Jeśli chodzi o tynki to p. Tadeusz 604 754 783. Pełen profesjonalizm, tynki idealnie równe, bez minimalnych nawet zarysowań, nie trzeba nawet cekolować. Zero zastrzeżeń na żadnym z etapów prac, od ustalenia co ma być zrobione po zakończenie robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qami 17.10.2017 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Budowa domu do stanu surowego polecam Łukasza Kaczmarka z Lukshaus - tel. 889 165 080. Solidny, słowny i terminowy. Budowaliśmy z dozorem inspektora nadzoru, który nie miał się do czego przyczepić i sam chwalił, a wcześniej się nie znali. Można liczyć na doradzenie i porządnie wykonaną robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia789 24.10.2017 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Wiele zależy od tego jaką powierzchnie ma nasza kuchnia. Ponieważ u mnie w mieszkaniu kuchnia to jedno z większych pomieszczeń, zaraz po pokoju gościnnym, brałam pod uwagę tylko sprawdzoną firmę. I wybór padł na polecaną przez znajomych Gdańską Fabrykę Mebli, ich realizacje to naprawde mistrzostwo stolarstwa. Jeżeli kuchnia ma być wizytówką mieszkania, tak jak to wyszło u mnie, to polecam właśnie GFM. Wysoka jakość wykonania i co najważniejsze obsługa.. bardzo uprzejme Panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mechanik_andrzej 30.10.2017 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Witam, zakończyłem właśnie pierwszy etap budowy swojego domu ( stan surowy zamknięty). Często zaglądałem na to forum szukając porady, którą firmę wybrać do budowy swojego domu. Poczytałem, poszperałem i popytałem .... Ostatecznie zdecydowałem się na firmę JARBUD Rafał Nowak z Żukowa. Muszę przyznać, że jest to solidna firma, kontakt z Panem Rafałem świetny, ma bardzo dużą wiedzę, potrafi doradzić praktycznie we wszystkim co dotyczy budowy, a najbardziej cenię go za szczerość i słowność. Dom wybudowany zgodnie z umową, zgodnie z terminem i przede wszystkim zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam tę firmę z czystym sumieniem, dla zainteresowanych podaję numer telefonu bezpośrednio do Pana Rafała - 500 565 820. Pozdrawiam,Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birkut 06.11.2017 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Chciałbym polecić hydraulika Pana Tomka +48 798 198 919, który wykonał w moim domu instalację wod-kan, c.o. i gazową + kominek z płaszczem wodnym. Wszystko przebiegło sprawnie i rzetelnie. Pan Tomek co najważniejsze jest niezwykle słownym i odpowiedzialnym wykonawcą (a takich bardzo mało). Gdy podczas robót pojawiają się problemy fachowiec ten staje na głowie, aby je rozwiązać nie obciążając przy tym inwestora dodatkowymi kosztami. Pan Tomek również po wykonaniu zlecenia i przyjęciu zapłaty nie odwraca się od zleceniodawcy plecami. Zawsze służy pomocą/poradą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacadu 08.11.2017 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Witam wszystkich forumowiczówposzukuje solidnych fachowców, którzy podejmą się zrobienia ogrodzenia wokół mojej działki-okolice Gdyni. Bardzo proszę o jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kłosowo 20.11.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 WITAM! Bardzo pilnie szukam opinii na temat P. Andrzeja Grota z Czeczewa- SPRAWA GARDŁOWA.Proszę o opinie- stan surowy otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stef4n 27.11.2017 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Proszę o kontakt osób poszkodowanych przez firmę Michał Miotk http://stanysurowepomorskie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_3Miasto 30.11.2017 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) Polecam plytkarza/glazurnika, Pana Franciszka Stelmach z Rumi. Tel 602 627 021. Pan Franciszek polozyl u nas ok. 150m.kw gresu, zrobil 2 lazienki od A-Z, kilkanascie metrow kamienia, kilkanascie metrow plytek ceglanych i troche sciennych okladzin betonowych. Z kazdym z wymienionych tematow poradzil sobie bardzo dobrze. Zdazylem poznac czlowieka dosc dobrze podczas kikumiesiecznej wspolpracy i polecam wszystkim ktorzy chca solidnie i dokladnie a nie szybko i na wczoraj. Wszystkie prace u nas byly wykonane bardzo skrupulatnie. Gres i glazura dobrze rozplanowane przez kladzeniem, lazienki po zakonczeniu plytek i montazu ceramiki ladnie wykonczone silikonem - na prawde, jakosc prac absolutnie bez zastrzezen. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Artur_3Miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis9 03.12.2017 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, W związku z zakończeniem pierwszego etapu prac budowlanych z czystym sumieniem mogę polecić: Kierownik budowy- Tomasz Pożarowszczyk 502 723 754- Pan Tomasz pełnił funkcję kierownika jak również nadzorował pracę ekipy od SSO w związku z wyjazdowym charakterem mojej pracy. To z nim ustalane były wszelkie zmiany, korekty. Jak do tej pory, współpraca układa się bardzo dobrze. SSO- DOM-BUD- Wielokrotnie polecany na tym forum, sprawnie, szybko, czysto. Hydraulik- Pan Rysiu- 502 315 528- Na razie wykonał pierwszy etap prac związanych z podłączeniem wody i kanalizacji, Instalacja wodna za sugestią Pana Rysia będzie dokończona po ułożeniu 1 warstwy styropianu tak aby zminimalizować straty na przesyle ciepłej wody. Wszystko sprawnie i czysto, zna się na rzeczy. Tynki- Pan Marek z Kościerzyny z kolegą 608 450 637- Ekipa polecona przez Pana Tomasza ponieważ większość wykonawców których znalazłem wykonuje tylko tynki cementowo- wapienne. Panowie wykonują tynki zarówno cementowo-wapienne jak i gipsowe. U mnie gipsowe utwardzane. Ściany równiutkie jak lustro. Efekt popwalający. Ekipa bardzo sumienna i rzetelna. Wszystkie prace wykonane zgodnie z terminem. Ekipa przystępna cenowo porównując stawki z 3miasta. Polecam z czystym sumieniem Alarm- Pan Jerzy 606 968 829 Przede wszystkim nie stara się naciągnąć na dodatkowe koszta. Zaproponował kilka ciekawych rozwiązań, przystępny cenowo. Alarmami zajmuje się chyba z 30 lat... Doradził również jak rozprowadzić instalację do CCTV, którą wykonuję we własnym zakresie. Dach- niestety nie mogę polecić, po zakończeniu prac pozostawiony duży nieporządek. Walające się folie, potłuczone dachówki. Sam dach wygląda dobrze ale niesmak pozostał. Okna- Megabud 512 023 999 Bardzo dobry kontakt, sprawny montaż, doskonała obsługa klienta. Wybraliśmy profil FEN 92, należy zwrócić uwagę, że w porównaniu do konkurencji oferują dużo więcej zaczepów antywłamaniowych w standardzie. Brama garażowa- Beditom Gdynia- 058 667 37 10 Biała 4 metrowa brama prezentuje się bardzo ładnie, od zamówienia do montażu minęły 2 tygodnie. Napęd działa szybko i cicho, pilot z możliwością sprawdzenia statusu zamknięcia bramy. Konkurencyjne ceny, sprawny montaż. Polecam Większość wykonawców znalazłem na białej liście lub z polecenia wykonawców poszczególnych etapów. Obecnie szykam ekip do wykończenia, posadzek, elewacji oraz kostki brukowej. Jeśli ktoś chciałby zobaczyć efekty prac, proszę pisać na priva. Dom parterowy 200 m2 Gmina Szemud. Pozdrawiam Edytowane 9 Grudnia 2017 przez gumis9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mefi-Z 01.02.2018 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 PozdrawiamCzy ktoś z Państwa zna dobrego specjalistę od badań geotechnicznych gruntu w ok. Starogard Gdański, Lubichowo? Z góry dziękuję za namiary. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_G 18.03.2018 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Witam, Poszukuję ekipy budowlanej do wybudowania domu parterowego w systemie gospodarczym w stanie surowym w Grabinach Zameczek, gminie Suchy Dąb (okolice Pruszcz Gdański, Cedry Wielkie). Fundamenty, ściany, dach. Może ktoś poleci fachowca/fachowców z tego rejonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiag9 10.04.2018 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Gumis9 jak potrzebujesz ekipy do wykończenia to mogę polecić tę która u mnie robiła całą wykończeniówkę.Trochę na nich czekałam ale warto było. Chłopaki naprawdę znają się na swojej robocie. Szybko , sprawnie i DOBRZE . Mieli naprawde co robic bo mój dom ma przeszło 300m2.Podaje namiary . Pan Zbyszek i Paweł Miętki tel: 601461951 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annleel 15.04.2018 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Dzień dobry,poszukuję firmy, która w tym roku miała by termin na wykonanie: - ocieplenie budynku (czarny styropian) wraz z otynkowaniem (tynk silikatowy)- odkopanie i zaizolowanie ław- wymiana parapetów zewn (30 okien)- ocieplenie ościeży okien Budynek 3 piętrowy (północna ściana jest już ocieplona)Zależy mi na jakości wykonania i zastosowaniu dobrej jakości materiałów. Ponadto poszukuję dekarza do wykonania drobnych napraw obróbek na dachu (blachodachówka) i remont kominów murowanych z cegły. Bardzo proszę o rekomendacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.05.2018 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Podciągam pytanie poszukuje KIEROWNIKA BUDOWY - do domu już wybudowanego w którym poprzedni kierownik dał ciała.Budowa w Bojanie - pilnie poszukuje dobrego i rzetelnego. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mar1975 03.05.2018 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Podciągam pytanie poszukuje KIEROWNIKA BUDOWY - do domu już wybudowanego w którym poprzedni kierownik dał ciała. Budowa w Bojanie - pilnie poszukuje dobrego i rzetelnego. Dziękuję. Mogę z czystym sumieniem polecić Ci kierownika pana Krzysztofa Wendt504-483-825 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 14.05.2018 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Kierownik budowy p. Tomasz Pożarowszczyk- nic dodać, nic ująć, warto skorzystać z jego usług. Elektryk 505 466 636 - kable pod laser, podkute narożniki,kable nie wystają, tynkarze zadowoleni, w rozdzielni porządek, godny polecenia Megabud Gdańsk- na razie okna, bramy jeszcze czekają, jak dla mnie bardzo dobra cena, za bardzo dobrą jakość towaru, usługi i obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markosbrezowski 09.06.2018 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Ja polecam :spam:sprawnie i szybko przysyłają fachowców a z ceną zawsze idzie się dogadać Nie ma wydziwiania i spóźniania jak u innych "fachowców" Numer do hydraulika Edytowane 9 Czerwca 2018 przez Tomaszs131 Autoreklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts