Kłosowo 01.07.2018 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Witam, sorki, że TU ale jesteście z pomorskiego....poszukuję b. pilnie desek świerkowych heblowanych na nadbitkę, musi być sezonowane o minimalnym poziomie wilgotności 11-16%, w wersji pióro-wpust. Wiem tylko, że gdzieś koło Kartuz.Proszę o namiary.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voopeem 04.08.2018 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Ja polecam :spam:sprawnie i szybko przysyłają fachowców a z ceną zawsze idzie się dogadać Nie ma wydziwiania i spóźniania jak u innych "fachowców" Numer do hydraulika Możesz napisać o tym hydrauliku? Poszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Kołodziej 21.08.2018 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Zdecydowanie polecam współpracę z firmą: Adam Reńkas Usługi Remontowo-Wykończeniowe Ar Bud. Firma polecana na tym forum.Rekomenduję tę firmę jako solidną, rzetelną, terminową i wiarygodną. Panowie wykonali kawał dobrej roboty - włożyli serce w nasz projekt. Wykończyli z mega dużą starannością 9 segmentów w miejscowości Dębki. Gładzie, malowanie, układanie dużych formatów płytek gresowych, montaż odpływów liniowych, układanie wykładziny + listwy oraz podwieszane sufity plus ocieplenie poddasza to zakres ich działań. Wyjątkowo uzdolnieni i wyjątkowo sprawni manualnie to zalety wszystkich czterech Panów Adama, Grzegorza, Tomasza oraz Piotra. Brak słów, bardzo wysoki poziom wykonywanych usług i 100% zadowolenia. Z przyjemnością polecam firmę Ar Bud jako pewnego wykonawcę. Kontakt - Pan Adam: 516862511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarw85 07.11.2018 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 (edytowane) - Dachówka - DARDACH Dariusz Zieliński Kontakt do Pana Darka znalazłem poprzez pozytywne opinie na różnych portalach i powiem szczerze ze się potwierdziły. Współpraca przebiegła bardzo pozywytnie.Pan Darek ma ogromne doświadczenie i służył dobrymi radami podczas współpracy. Dach wykonany bardzo dokładnie,wszystko równiutko jak po linijkę Sąsiedzi podziwiają jego dzieło i mówią „ porządny dekarz musiał to robić „ Usługa wykonana była terminowo i w przystępnej cenie. Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z Panem Darkiem z dardach i stwierdzam ze była to jak na razie jedna z najlepszych ekip jakie się pojawiły podczas budowy naszego domu Dariusz Zieliński 692 379 961 -Wylewki - TYNK-SZUR Jacek Szur Ekipa szybka, czysta, tynki równo oraz z zachowanymi kątami, ceny konkurencyjne. Szef solidny, pracuje z pracownikami i nadzoruje przy okazji ich prace. Jacek Szur 662 139 935 - Instalacje C.O., hydraulika - PAŁKOWSKI INSTALACJE Rumia Szybka i konkretna wycena, Pan Adam pracuje tylko na najlepszym materiale,dlatego nie mam się co bać o jakość i późniejsze działanie systemu. Bardzo dobry kontakt, zawsze odbiera tel i odpisuje na maile. Jeśli chodzi o ceny to myślę ze są konkrecyjne w porównaniu do innych firm oferujących taki sam zakres prac Adam Pałkowski 660 822 872 Edytowane 7 Listopada 2018 przez Cezarw85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kłosowo 16.12.2018 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Witam! Bardzo proszę o dane polecanych wykonawców do kładzenia pianki PUR otwarto-komórkowej.Czyli takich, którzy są transparentni pod każdym względem:Zwłaszcza takich, którzy są uczciwi (nie dolewają wody do zbiorników) - mają oryginalne zbiorniki, mają materiał dobrej jakości icenowo przystępni. Z góry Bardzo dziękujeWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia2891 10.01.2019 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Witam, może ktoś polecić projektanta przyłączy wod-kan? Ja ze swojej strony mogę na razie polecić architekta p. Krzysztofa Maleńczyka. Adaptacja projektu gotowego przeprowadzona szybko, zawarte wszystkie nasze prośby zmian, dużo podpowiedzi i atrakcyjna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 11.01.2019 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam, może ktoś polecić projektanta przyłączy wod-kan? Witam Przemysław Lademann z Bolszewa k/Wejherowa http://proinvest.pro/kontakt Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr0filip 15.01.2019 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Witam! Bardzo proszę o dane polecanych wykonawców do kładzenia pianki PUR otwarto-komórkowej. Czyli takich, którzy są transparentni pod każdym względem: Zwłaszcza takich, którzy są uczciwi (nie dolewają wody do zbiorników) - mają oryginalne zbiorniki, mają materiał dobrej jakości i cenowo przystępni. Z góry Bardzo dziękuje Wojtek Z czystym sumieniem mogę polecić EKODOM Maciej Skielnik 509 873 895 ocieplenia-ekodom.pl Co do uczciwości to przed pracą otwierał przy mnie fabrycznie zamknięte zbiorniki. Cała praca poszła ekspresowo. Co do ceny to była konkurencyjna i z jakości usługi też jestem bardzo zadowolony. Dokładnie powypełniali przestrzenie przy murłacie czy przy oknach połaciowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawok 15.01.2019 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Witam, proszę o polecenie firmy do prac ziemnych przy budowie domu w okolicy Pruszcza Gdańskiego.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.01.2019 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Jeśli chodzi o koparkę to mogę polecić Stanisław Guz 505445604 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr0filip 15.01.2019 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Witam, może ktoś polecić projektanta przyłączy wod-kan? Ja ze swojej strony mogę na razie polecić architekta p. Krzysztofa Maleńczyka. Adaptacja projektu gotowego przeprowadzona szybko, zawarte wszystkie nasze prośby zmian, dużo podpowiedzi i atrakcyjna cena. Edmund Grzonka EGOPROJEKT 608 126 244 Pan Edmund w ciągu dni jest dostępny w Wejherowie w swoim biurze, popołudniu czy wieczorem można się z nim umówić w Rumi gdzie mieszka. Tanio, terminowo, bez zbędnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teofil75 15.01.2019 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Witam,planuję wymienić okna i wstępnie zdecydowałem się na Oknoplast i ich okna 7 komorowe. Ich przedstawiciel z Gdyni to KD CENTRUM OKIENNE z Morskiej. Bardzo proszę o opinie, bo zdaję sobie sprawę jak ważna jest jakość montażu. Opinie na temat okien też mile widziane.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika9030 19.01.2019 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Witam Szukam wykonawcy ogrodzenia z klinkieru ,możecie kogoś polecić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverhuntet 22.02.2019 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Witam.Jako że stan surowy zamknięty został ukończony, mogę się wypowiedzieć na temat dotychczasowych wykonawców. Budowa domu, stan surowy. - Pan Michał Kobiela firma Dom-Kompleks z Barłomina. - Zdecydowanie nie polecam, wszystko robione na zasadzie "może się uda".Dekarz-Pan Mariusz Orzeł tel. 605061402. Polecam. Wszystko dopiete na ostatni guzik. 100%zadowolenia.Okna-Firma Invest Lokum z Wejherowa. Pan Karol tel. 539615615, wszystko w terminie i zgodnie z umową.Elektryk- Pan Grzegorz tel. 519831358 i tu perełka na torcie. Instalacja elektryczna, TV, ararm, wykonane bez najmniejszego problemu. Człowiek którego można naprawdę polecić.Od kwietnia budowa rusza dalej także postaram się na bieżąco informować na temat wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawok 03.04.2019 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Witam, proszę o polecenie elektryka do realizacji przyłącza prądu budowlanego do sieci ENERGA. Budowa okolice Pruszcza Gdańskiego, Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr0filip 23.04.2019 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Jako, że budowa na ukończeniu, a chętnie tu zaglądałem, mogę z własnego doświadczenia polecić kilku fachowców. Niestety nie wszyscy z którymi współpracowałem trafili na tą listę. Zdarzało mi się dostawać wiadomość o rezygnacji ze zlecenia na dzień przed zaplanowanym rozpoczęciem robót lub podnoszenie ceny przez wykonawcę na budowie w trakcie prowadzonych prac. Mam nadzieję, że koleżanki i kolegów z forum to ominie. Poniższa lista to zbiór słownych i uczciwych osób, które wykonują swoje usługi w rozsądnej cenie i z którymi współpraca to przyjemność Prace ziemne Pan Zbigniew 509 394 782 Ze względu na małą działkę i spadki terenu nie było to wcale takie proste zadanie. Przy zasypywaniu fundamentów konieczne były bezpośrednie transporty piasku i wywóz czarnoziemu. Wszystko poszło gładko i sprawnie Stan surowy otwarty Pan Jarosław 506 931 645 Konkretny facet. Kierownik budowy nie miał żadnych zastrzeżeń (Tomek Pożarwszczyk -również polecany na forum). Po długich poszukiwaniach ekipy i kilku wejśc ekip, które nie doszły do skutku Pan Jarek spadł mi z nieba. Z miejsca wycenił prace i po trzech tygodniach zaczął(akurat z jednym zleceniem inwestorzy mieli problem z pozwoleniem). Ściany postawione z dokładnością do 5mm, wszędzie zachowane piony i poziomy. Aż miło się potrzyło jak pracuje z ekipą. Pokrycie dachu hurtownia PREMIUMDACH Pan Szymon 696 105 206 i polecana przez nich ekipa Pana Janusza 602 710 316. Ten duet wspaniałe się uzupełniał. Kontakt z Panem Szymonem super, szybka wycena, expresowe odpowiedzi na moje zapytania i uwagi. Dostawami i ewentualnymi zwrotami zajmował się już Pan Janusz, który umawiał sobie transporty jak mu pasowało. Co do zwrotów nie było problemu z oddaniem każdej pierdułki. Naprawdę kompleksowa obsługa klienta. A muszę zaznaczyć, że było to mi na rękę bo miałem ciężki okres w pracy i nie miałem czasu tego dopilnować. Stolarka zewnętrzna MEGABUD 512 023 999 Tu nie będę nic dodawał, wszystko co można o nich przeczytać na tym forum to prawda. Po prostu fachowcy na każdej lini. Inst. elektryczna Pan Adam 695 258 083 Pan Adam podpowiedział parę rozwiązań, o których nawet nie pomyślałem. Wypuścił również przewód na zewnątrz gdybym później chciał stawiać jakąś wiatę i namówił mnie żeby chociaż poprowadzić przewody do kamer za co bardzo mu dziękuję po ostatniej próbie włamania bo teraz wystarczy pozakładać kamerki bez kucia i wiercenia w świeżo pomalowanych ścianach. Rekuperacja Pan Marek 691 338 275 Długo zastanawiałem się nad zasadnością zakładania drogiej instalacji. Pan Marek wiele mi wyjaśnił z poziomu użytkownika a nie folderów reklamowych. Zwrócił również uwagę na kilka detali. Sam kontakt, przebieg robót i terminowość rewelacyjne. Mam nadzieję, że ktoś skożysta z moich doświadczeń. Wszystkim inwestorom życzę powodzenia i szczęścia, może się przydać bo coraz trudniej o dobrego fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matson 24.04.2019 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Dzień dobry.Szukam sprawdzonego i dobrego fachowca do posadzki w garażu wolnossącym. Folia, zbojenie, posadzka to mnie interesuje. Garaż około 19 metrów znajdujący sie w Gdyni grabówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławoj 03.05.2019 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 (edytowane) Dzień Dobry Budowa rozpoczęta jesienią zeszłego roku. Przed jej rozpoczęciem zaglądałem i czytałem to forum uważnie szukając na nim potencjalnych wykonawców. Po kilku doświadczeniach z budową własnego domu mogę podzielić się doświadczeniami z dotychczasowymi wykonawcami. Nie wszyscy zasługują by na niej figurować. Kierownik Budowy - p. Tomek Pożarowszczyk - polecany na forum wielokrotnie ( bez zastrzeżeń ) Budowa domu ( stan zero ) - firma Jarbud Gościcino - zdecydowanie nie polecam, wykonał prace ziemne ze stanem "zero" i przestał odbierać telefony.Nie jestem jedynym poszkodowanym przez tą firmę. U innych budujących którzy kontaktowali się ze mną w sprawie tej firmy scenariusz działania za każdym razem bardzo podobny - przestrzegam !!! Budowa domu ( stan surowy ) - obecnie trwa a po zakończeniu podzielę się opinią. Drewno konstrukcyjne - Tartak Konkol Mirachowo Zanim zdecydowałem się na zakup drewna odwiedziłem 10 miejsc oferujących sprzedaż drewna i powiem krótko ceny wszędzie te "same" różnice są w kosztach dostawy i samej dostawie. Są miejsca w których dodatkowo liczą sobie za dostawę drewna.Transport - i tu ciekawostka są miejsca w których oferują transport dostawą samochodem "samowyładowczym" a nie jak powinno być HDS-em.Zależało mi na drewnie "zimowym" - tylko ten tartak oferował mi takie, podejście do klienta wzorowe, na miejscu od razu podana cena za całość, składowane i zakonserwowane w tartaku do momentu dostawy.Dostawa na plac budowy w terminie, drewno dobrej jakości a deski równe bez króciaków.Z pozostałych 10 warte uwagi to: Tartak Sulęczyno za stacją benzynową i Stężyca na wjeżdzie od Klukowej Huty. Zdecydowanie polecam !!! Będę starał się dzielić opinią na temat wykonawców w miarę postępu prac przy budowie domu. Edytowane 3 Maja 2019 przez sławoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pope008 03.05.2019 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Dzień dobry Proszę o plecenie sprawdzonej i niedrogiej ekipy do budowy sso domu w Orlu. Projekt Dom w koniczynce 3 ver. 2 Archon Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemba 29.05.2019 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Witamposzukuje bardzo dobrej, sprawdzonej ekipy do położenia elewacji z płytki klinkierowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts