Grzegorz63 07.01.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Przeprowadziliśmy się dokładnie w Sylwestra. Przeprowadzka była planowana na 30 grudnia, ale ze względu na atak zimy musieliśmy przełożyć ją dzień później. 15 minut przed północą skręcałem szafę, potem lampka szampana z Beatą i znowu skręcanie... Trochę dziwnie się czułem przez pierwsze dni, tak jakby zaraz ktoś miał przyjść do domu i mnie z niego wywalić poprzedzając to słowami: "...a Pan co tu robi? Jakim prawem Pan tu przebywa???..." Dopiero teraz stopniowo mi przechodzi i się przyzwyczajam do nowego... Na razie nie mam internetu dlatego tak późno ta informacja... Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów, zarówno przyjaciół jak i wrogów których pewnie paru by się znalazło przez mój czasami nieciekawy charakter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.01.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Gratulacje! Fajnie, że powitaliście nowy rok w nowym domu. Oby mieszkało się jak najlepiej! Czy mieliście już jakichś gości? My przprowadziliśmy się właściwie i ostatecznie w Wigilię. To były pierwsze Święta w nowym domu. Piękne, chociaż byliśmy tak zmęczeni, że upłynęły zbyt szybko. Potem goście, goście, goście. Do tej pory nie udało nam się wyspać. No, niestety chyba wiek nie ten, żeby tak się bawić stale . I chodzić do pracy. Stan zdziwienia, że tu jesteśmy i czy to na pewno u siebie powoli mija. Ale to podobno klasyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.01.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Grzegorz, to wspaniale! Sylwester, który opisałeś na pewno będzie zapamiętany do końca życia Mam nadzieję, że stan zadziwienia szybko przerodzi się w stan totalnego szczęścia. Niedługo zaczniesz myśleć, że jesteś u siebie a na dodatek każdy kto będzie przechodził obok Waszej działki, też będzie u Ciebie i będziesz mówił o tym kimś - Co Pan tu robi?! Jakim prawem Pan mi tu łazisz po włościach!!! Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.01.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 G R A T U L A C J E !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.01.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 SUPER...GRATULACJE!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 08.01.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Wspaniale!!!Wszystkiego najlepszego na Nowy Dom 2006 - smacznego pifka na tarasie latem, ciepełka zimą i pierwszego remontu za 50 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.01.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Wszystkiego naj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.01.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 GRATULKI Samych szczęśliwych dni w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.01.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Brawo Budowa wykończyła, żeś z radosną nowina do psychologa przyszedł? Czyli doszedłes do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 09.01.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 GRATULACJE!! Mieszkasz już, a duchy wygonione? Parapetówa była? Napisz nam jak się to odbywało. Jak u reszty ? Jakie są u was zwyczaje? Czy wszyscy dochodzą do końca jak ci przy Weronce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.01.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 skończyłeś budowanie , to teraz dopiero Ci sie zacznie... gdzie tera bedziesz uciekał od żony jak Cie wkurzy , na kim sie wyładujesz jak budowlańców nie bedzie , ... ale za to masz czas na grillowanie , spanie , piwkowanie i ...- uważaj tylko, bo to grozi potężną nadwagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.01.2006 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Dziękuję za miłe słowa. Parapetówki jeszcze nie było... Musimy się jeszcze uporać z wieloma rzeczami (wszystko totalnie porozwalane i nie wiadomo gdzie co jest)... Jedno jest pewne: z dnia na dzień mieszka mi się coraz lepiej w nowym domu, stare mieszkanie pomimo że patrzę na nie z sentymentem wydajemi się jakieś takie smutne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żółtodziób 13.01.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 GRATULACJE!!! Odczucia miałem takie same zaraz po przeprowadzce - dodatkowo czułem się jak na wczasach - fajne uczucie. ... i to powracające niedowierzanie. NIECH SIĘ DOBRZE MIESZKA pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkaa 20.01.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 suuuuper Wieeelkie gratulacje Wiem coś n.t. przeprowadzki i nowego miejca zamieszkania ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 NAJSZCZERSZE GRATULACJE I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts