Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grzegorz63 nareszcie w nowym domu!

Grzegorz63

Recommended Posts

:D Przeprowadziliśmy się dokładnie w Sylwestra. Przeprowadzka była planowana na 30 grudnia, ale ze względu na atak zimy musieliśmy przełożyć ją dzień później. 15 minut przed północą skręcałem szafę, potem lampka szampana z Beatą i znowu skręcanie... :lol:

Trochę dziwnie się czułem przez pierwsze dni, tak jakby zaraz ktoś miał przyjść do domu i mnie z niego wywalić poprzedzając to słowami: "...a Pan co tu robi? Jakim prawem Pan tu przebywa???..." :o Dopiero teraz stopniowo mi przechodzi i się przyzwyczajam do nowego... :wink:

Na razie nie mam internetu dlatego tak późno ta informacja...

Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów, zarówno przyjaciół jak i wrogów których pewnie paru by się znalazło przez mój czasami nieciekawy charakter... :oops:

Gratulacje!

Fajnie, że powitaliście nowy rok w nowym domu. :D Oby mieszkało się jak najlepiej! :) Czy mieliście już jakichś gości?

My przprowadziliśmy się właściwie i ostatecznie w Wigilię. To były pierwsze Święta w nowym domu. Piękne, chociaż byliśmy tak zmęczeni, że upłynęły zbyt szybko. Potem goście, goście, goście. Do tej pory nie udało nam się wyspać. No, niestety chyba wiek nie ten, żeby tak się bawić stale :roll: . I chodzić do pracy.

Stan zdziwienia, że tu jesteśmy i czy to na pewno u siebie powoli mija. Ale to podobno klasyka.

Grzegorz, to wspaniale! Sylwester, który opisałeś na pewno będzie zapamiętany do końca życia :D

Mam nadzieję, że stan zadziwienia szybko przerodzi się w stan totalnego szczęścia. Niedługo zaczniesz myśleć, że jesteś u siebie a na dodatek każdy kto będzie przechodził obok Waszej działki, też będzie u Ciebie i będziesz mówił o tym kimś - Co Pan tu robi?! Jakim prawem Pan mi tu łazisz po włościach!!! :wink:

Wszystkiego dobrego!

skończyłeś budowanie , to teraz dopiero Ci sie zacznie... :wink: :D

gdzie tera bedziesz uciekał od żony jak Cie wkurzy , na kim sie wyładujesz jak budowlańców nie bedzie , ...

ale za to masz czas na grillowanie , spanie , piwkowanie i ...- uważaj tylko, bo to grozi potężną nadwagą 8) :D

:D Dziękuję za miłe słowa. Parapetówki jeszcze nie było... Musimy się jeszcze uporać z wieloma rzeczami (wszystko totalnie porozwalane i nie wiadomo gdzie co jest)... :wink:

Jedno jest pewne: z dnia na dzień mieszka mi się coraz lepiej w nowym domu, stare mieszkanie pomimo że patrzę na nie z sentymentem wydajemi się jakieś takie smutne... :o

• 4 weeks później...