cyla 07.01.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 WITAM! jakie są Wasze opinie o tym domku http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=417 Czy ktoś go może buduje? Mam mało czasu na decyzje i dużo więcej wątpliwości i niepewności. JUŻ RAZ PYTAŁAM , ALE "NIKTO NIE JE DOMA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniastefan 07.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witaj. Ja buduje ten domek. Na razie jestem na etapie instalacji. Jeżeli chcesz jakichś informacji to podaję maila: [email protected] pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 07.03.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dzięki za info,ale juz niestety nieprzydatne .....Zdecydowaliśmy sie na Chaber 2 z Archetonu i juz mamy stan surowy zamkniety. pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniastefan 07.03.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 no to gratuluję. Widziałam zdjęcia . fajny domek. Na jakim poziomie szacujecie koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 07.03.2007 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dzięki bank wycenił na 240 tys. Póki co wydalicmy około 90tys z oknami........Teraz najgorsze wydatki przed nami -wykończeniówka. A Agę wybudował nasz daaaaalszy znajomy,byłam kiedyś u niego z wizytą- stan surowy kończyli wtedy,barzdzo mi sie spodobała Aga na żywo Teraz juz konczą i niedługo wprowadzka. Jedyne,czego załuja to braku 2 pokoju na dole i chyba zlikwiduja garaz w domu i pobuduja go obok domu. pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniastefan 08.03.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Rany z piwnicą i oknami. gratulację. Moja aga kosztowała 100tys bez okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 23.03.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witajcie, czy moge prosić o pare fotek z budowy? Chyba zdecydujemy sie na Agę bo wydaje sie dość tania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts