iw1719499402 08.01.2006 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Nie daję juz rady.Obecnie chora,poprzedną noc nie mogłam spac,leje sie z nosa.Nie mogę oddychać.Proszę by skonczył klikać o 23-ciej.Chce sie wyspac.Ale nie ,nie dociera,o w pół do 12 idzie do łazienki,pół godz. leje sie woda.Idzie do swojego pokoju(obok) siada i klika.Próbowałam zasnać ale nic z tego.To Klikanie.Nie dociera do niego żadne tłumaczenie.Nie wiem juz jak na niego wpłynąć.Już mu jeden komputer wyrzuciłam (wredna jestem,co),to zrobił składaka.Pomocy-Iga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evu. 08.01.2006 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 kilka lat temu, jak tylko założono nam neta, mój syn zachowywał sie podobnie dobrym słowem nie dało się dotrzec któregoś razu ojciec nie wytrzymał i wyłączył prąd bezpiecznikami potem była awantura a potem juz w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 09.01.2006 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Też tak zrobiliśmy,była w nocy awantura. Ale do normy nie wróciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 09.01.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Może pozwolić mu bez ograniczeń niech, klika przez kilka dni od rana cały dzień i noc. Jak się przesyci to może mu przejdzie. Potem jak będzie miał "kaca" komputerowego po takim maratonie to z nim porozmawiać że co z niego za facet bez jaj, że chyba sam widzi że się uzależnił i komputer nim rządzi, że jest miękki i nie potrafi przestać itp.. Tak pod ambicję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.01.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Znam takich co siedza w takim "maratonie" pare miesiecy... i jakos konca nie widac Przedzial wiekowy 15 - 35 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 09.01.2006 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Pare miesiecy i nie dawac papu ????? Cwaniak twierdzi że to wszystko do szkoły a ja na tyle to się nie znam.W gry sie juz nie bawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 09.01.2006 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Spróbuj po takim maratonie komputerowym wziąć go do jakieś tam fizycznej pracy (odśnieżanie bardzo na czasie). Najlepiej wtedy, gdy zakończy sesję komputerową gdzieś o trzeciej nad ranem. Jesli nie wymięknie za pierwszym razem - powtarzać aż do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts