dobrzykowice 20.01.2003 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 kiedyś i gdzieś widzialem wnętrza wykończone betonem.Inaczej mówiąc ściany wyglądaly jakby byly betonowe (i takie byly) które następnie nierównomiernie zostaly "zatarte" farbą. Sama ściana byla gladka. Bardzo mi się spodobalo to wykonczenie ale za Boga nie mam zielonego pojęcia jak mozna uzyskać taki efekt. Ktoś coś może więcej wie na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 23.01.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. Tynk to też rodzaj betonu, tylko słabszy i na innym kruszywie ... A jak chcesz mieć ściany betonowe, to musisz rozebrać te, co masz i wylać na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 23.01.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Przeczytaj w Muratorze nr.2/2003 beton we wnętrzu .Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 27.01.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Proponuję artykuł w Elle Decoration nr 12.2001/01.2002 gdzie jest przepis na zacierane podłogi betonowe wykończone żywicą lub farbą. Moze tę technologię da się zastosować do scian. Artykuł cokolwiek długi zeby go przepisywać, ale mogę zrobić ksero i wysłac faksem, a jak dotę do skanera to mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 27.01.2003 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 dzięki postaram się dotrzeć do tego numeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts