magdav 08.01.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 czesc i dzien dobry wszystkim.Mam na imie Magda mam 29 lat razem z mezem (akt malzenstwa jeszcze cieply) marzymy o wlasnym kacie bez glosnych sasiadow nad glowa. Mieszkamy na wygnaniu, jak ja to nazywam, gdyz los nas zagnal do Wielkiej Brytanii zarabiac na chleb. Mieszkamy tu juz prawie 5 lat i coraz bardziej nie lubimy tego miejca. Ale silna reka pieniadza trzyma nas w garsci. Po slubie zdecydowalismy ze dajemy sobie jeszcze gora 3 lata i pakujemy manatki. Ale zeby nie bylo to takie proste to maz moj zdarzyl sie byc Bulgarem wiec mieszkac i budowac bedziemy nad Morzem Czarnym. Kupilismy juz dzialke latem, teraz szukamy projektu ktory pasowalby do tamtego krajobrazu i pogody. Ja szukam zawziecie na necie i jak narazie padlo na emanuele, bedziemy szukac architekta by stworzyl nam cos w podobie. Mam nadzieje ze juz jak zacznie sie bajzel z budowa to zaczne swoj dziennik, choc nie bede miala okazji widziec na codzien jak to sie tam wszystko zmienia. to chyba tyle w gescie przedstawienia sie. pozdrawiem wszystkim forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.03.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 No to niezła kwadratura...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts