bullish 08.01.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Szukam ekipy elektrycznej, która zrealizuje przyłącze elektryczne (na razie na potrzeby budowy) na mojej działce. Przyłącze, słup, skrzynka, podłączenie baraku, załatwienie formalnoci w ZEWT etc. Warunki przyłacza docelowego mam, podobnie, jak podpisaną umowę z ZEWT. Lokalizacji działki - okolice Radzymina. Jeżeli macie elektryków godnych polecenia, a działających w tym rejonie to proszę o info. Dzięki! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 09.01.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 506 151 959 elektryk z ZEWT Legionowo właśnie wpierw zrobił u mnie a następnie 3 sąsiadów ustawiło się w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 14.01.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Pan Skladanek z Chotomowa0-604 707169Wyjatkowo mily gosc.Robi co ma robic bez halasu,. . o pieniadze prosi po robocie. Niedrogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Avent 17.02.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Polecam Pana Marka, 502 056 137 który wykonał mi kompleksową instalację elektryczną z przyłączem do sieci. Z mojej strony było tylko przygotowanie dokumentacji o którą poprosił. Szybko, tanio i dokładnie. Polecam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts