Paty 08.01.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Założyłam w Galerii wątek ze zdjęciami mojego domu. Zdjęcia były pobierane z onet albumu, jako obrazki zostały wklejone do tematu. U mnie się otwieraja a w wiekszości oglądajacych są widoczne tylko krzyżyki. Czym taka sytuacja jest spowodowana?Czy muszę coś zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.01.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Paty, a może nie wylogowałaś się z albumu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 09.01.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 No wlasnie, moze ktos mnie tez oswieci? Ja probowalam wkleic zdjecie z jakiejs strony, u mnie wyswietlalo sie przy kazdym otworzeniu strony na forum, gdzie wkleilam, inni dawali sygnaly, ze jest tylko kwadracik z krzyzykiem... Od czego to zalezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.01.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Od tego, że widzisz zdjęcia z pamięci komputera [jeśli nie czyścisz pamięci, to przegladarki zapisują sobie strony odwiedzane, by potem odświeżanie było szybsze]. Może tez być limit transferu dotyczący zdjęć z albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.01.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Paty, nic u Ciebie nie widać. Komunikat przy próbie otwierania zdjecia w Operze: Not FoundThe requested URL /foto/upload/19/27/_567116_n.jpg was not found on this server. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 09.01.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Poniatno, dziekuje! Wlasnie niedawno przerabialam problem czyszczenia pamieci itp. Potwierdza sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 06.02.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 "Ciemność, widzę ciemność" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 25.03.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 A u mnie jest tak, że mamy dwa kompy w sieci i na jednym wszystkie zdjęcia wychodzą (serwer), a na drugim niestety czasem nie (nawet często ), poza tym na tym drugim kompie w trakcie odświeżania pokazuje się komunikat, że strona nie istnieje, czy coś i wtedy pomaga przeważnie tylko reset kompa. Mamy neostradę 512, a sieć na crosie, operacyjny to XP HE, przeglądarki: serwer - IE 6.0, klient - Mozilla Firefox. POMOCY!!! Trafia mnie już z tym szlag jasny, bo to ja siedzę na kliencie i nie widzę zdjęć (pół biedy), ale jak mnie coś wyrzuca, to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts