Agnieszka1 11.01.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Agnieszko tylko na ile wystarczy załadunek drewna w takim kotle? Mówię o sytuacji awaryjnej. e sytuacje awaryjne nie zdarzaja sie co dziennie, dla mnie wazne ze ogolnie zasypuje raz na kilka dni. W sytuacjach awaryjnych napale sobie w kominku. Teraz mam gaz, w sytuacjach awaryjnych - nie ma np. pradu - marzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 11.01.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 sebo8877 i inni zainteresowani hybrydą.Kochani, założyłem wątek w ogłoszeniach drobnych.Tam możemy sobie pogadać do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krwawy 13.01.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 rafałek a ty te dzieciaki strasz a sie naogladaja ognia i beda w nocy sikac Kurcze nie mam czasu wybrac sie do sklepu - możecie mi powiedziec ile Was ten Fex kosztował w zakupie - sam kociol ??? Dzieki sebo8877 Jak zadzwoniłem do Ferrum to mi powiedzieli, że 3680 zł brutto. Po rozmowach w sklepie u mnie w mieście zamówiłem piec za ich pośrednictwem. Wilk syty i owca cała. Piec kupiłem z montażem, a więc VAT 7%. Kosztował mnie 3240 zł. Pomijam kwestię reszty rurek, zaworów, pompy, etc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.01.2006 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Słusznie Ci podali w Suwałkach cenę katalogową. Myślałeś, że jak kupisz u producenta to będzie taniej? Jakieś zasady w handlu obowiązują i dobrze , że tam są zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_futer 02.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 czy jeśli fex jako paliwo podstawowe pali drzewo to czy palenie samym węglem niesie ze sobą jakies konsekwencje, jeśli tak to jakie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 02.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Zawsze pociąga to za sobą jakieś konsekwencje. Ustawienie kotła pod określony opał.Prościej-zmiana ilości powietrza wtórnego w palnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_futer 07.03.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Chodziło mi o jakieś przykre konsekwencje dla pieca... A i jeszcze jedno. Jeden z przedstawicieli handlujących fexem próbuje mnie namówić na kocioł, bez żadnej automatyki...Nie wiem co o tym myśleć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Przejdź na moje forum, bo dostanę bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts