polo74 20.01.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Podłączenie prądu do mojego domu wymaga postawienia słupa elektrycznego i tu jest problem !! Początkiem grudnia byłem w tej sprawie pierwszy raz w energetyce zanotowałem liste potrzebnych uzgodnień.20-01-2003 byłem po raz kturyś z rzędu i znowu za mało dokumentacji (brak uzg. z melioracji)po czym poinformowano mnie że jak zniose wszystkie te papiery to czas na zakończenie tej sprawy czyli podłączenie prądu to jakieś 5 mieśięcy.OGŁOSZENIEKupię agregat prądotw.i kilka granatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 21.01.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Powiem tylko, że jesteś jednym ze szczęśliwców, którzy będą czekać TYLKO pięć miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 21.01.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 To jest nieprawdopodobne jak różne ZE same sobie skrobią rzepkę!Wyrazy współczucia. U nas słupy stawiają bez problemu. Wiem ,że to żadna pociecha, ale może u was niedługo tez tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 19.02.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 hi!rzeczywiscie, 5 miesiecy to niedlugo. w energetyce w konstancinie podpisalam umowe na przylacze energii elektrycznej z terminem realizacji za 2 lata. jest to czas maksymalny, jak poinformowala mnie pani w biurze obslugi, ale nie zdarza sie, aby komus zalozyli wczesniej. no chyba ze dany zainteresowany podpisze wniosek, ze np. zobowiazuje sie na swoj koszt zrobic projekt (koszt projektu to w tej okolocy jakies 1500-2000 zlotych). wtedy prace moga miec inny przebieg, sklada sie kolejny wniosek o przyspieszenie plus tamten o poniesieniu kosztow i wtedy jest szybko. mila przygoda, nieprawdaz? pozdrawam, m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejj_ 22.02.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 mam swoj prywatny słup betonowy, typowy pojedynczy, pobudowlany .Jestem z poludniowej polski.Jesli mieszkasz blisko daj znać,mogę Ci ten słup oddac za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts