lagerfeld 10.02.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 07.03.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 dla tych których interesuje temat podrzucam link z artykułem http://wiadomosci.onet.pl/1316996,242,kioskart.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 31.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Odnawiam temat. Trochę czasu mineło, jakieś nowe informacje się pojawiły. A ja właśnie przed podjęciem decyzji stoję. W zasadzie to chciałabym, żeby ktoś mnie przekonał na tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 31.07.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Idz lepiej do dobrego lekarza i spytaj go, czy zna jakikolwiek przypadek kiedy krew pepowinowa okazala sie skuteczna w jakiejs terapii? No, i to bedzie odpowiedz na Twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 31.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 W zasadzie to chciałabym, żeby ktoś mnie przekonał na tak.... napiszę tak - jeśli się dotychczas nie przekonałać na nie (żeby nie pobierać) a kwestia kasy związanej z tym procederem nie jest dla ciebie mocno (czytaj: odczuwalnie) istotna ja bym sugerował aby tę krew pobrać. zabieg nie groźny ani dla ciebie ani dla dziecka, więc czemu nie... życie to sztuka wyboru, jak mówiono w jednej reklamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 31.07.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 ja jestem za pobieraniem. w naszym przyadku było tej krwi za mało o pół mililitra... więc nic z tego.w dobie faktu że ludzie w tym kraju ubezpieczają swoje domy, samochod bez np wymogu bankowego a nie zabezpieczają się przed komplikacjami zdrowotnymi i leczeniem własnego dziecka uważam za czystą głupotę (poza aspektem finansowym oczywiscie- nie każdego stać).zrozumiałym jest iż novum się obawiamy ale chyba nie w takim przypadku... dla nieprzekonanych -> proponuję zapoznać się ze statystykami wypłat odszkodowań ... a tak chętnie się ubezpieczamy....więcej się wydaje rocznie na papierosy, alkohol i inne pierdoły niż na pobranie i zdeponowanie krwi....śmieszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xlr8 22.08.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Osobiście zdecydowaliśmy się na KP, z tą jednak myślą, że NIGDY nie będzie potrzebna. Problem był przy pobraniu... miasto 80tys. a krew pobierali raptem 3 (słownie: trzy) razy! Do dziś się śmieję, gdybym nie był przy porodzie mogłoby nie dojść do pobrania Co do kosztów, prewencja jest o niebo tańsza. Generalnie jestem za. Faktycznie ilość KP pokrywa się raczej z zapotrzebowaniem dla dziecka. Co będzie w przyszłości, czas pokaże. Oby nie była potrzebna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts