77edzia 10.01.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Mieszkamy z mezem w bardzo starym domu.Do wymiany jest dach o pow. 201m dom nieotynkowany cegly z niepalonej gliny fundament slaby.Chcemy na gorze zrobic pokoje dla dzieci. Patrze na to i rece mi opadaja. Przeciez nalezaloby to dobrze ocieplic by strych nadawal sie na mieszkanie.Poza tym caly dom jest nieocieplony do kuchni wchodzi wilgoc Czy jest sens inwestowac w tak stary dom? Wydaje mi sie ze lepiej budowac nowy . Czy nie mam racji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 10.01.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 10.01.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 zdecydowanie masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.10.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Zapraszamy do obejrzenia filmu o doświadczeniach pani Grażyny, która adaptowała oborę na dom. Zobacz inne filmu murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts