gg 22.08.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 A czy ja też mogę na mapkę?Powiedzcie mi skąd wziąć dobrego kierownika budowy. A może polecilibyście mi swoich (jeśli są tego warci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.08.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 To może spotkamy się przed głównym wejściem ,a w łapkach Murator jako znak rozpoznawczy,przecież nie wszyscy się znają,a grupa nam się rozrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 22.08.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Zamieszczę ogłoszenie w Kawiarni Klubowej,może ktoś z poza Wawy też będzie chciał przyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.08.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Kasiorku - to dobry pomysł My będziemy z muratorem w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 23.08.2003 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 gg, pewnie że zapraszmy na mpkę ! A możesz dokłądniej (oprócz Białołęka) określić swoje miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NERJA 23.08.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 gg, pewnie że zapraszmy na mpkę ! A możesz dokłądniej (oprócz Białołęka) określić swoje miejsce ? my tez prosimy o wpis na mapkę: białołęka, a dokładniej okolice ul.berensona. Dziękujemy. I przy okazji: czy ktoś na białołece zdecydował się na oczyszczalnię ścieków i udało mu się wszystko załatwić w tej sprawie pomyślnie w urzędach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 25.08.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Już Maco podaję dokładniej: umieść nas gdzieś na rogu Ruskowy Bród/Mańkowska. Nasza ulica nie ma jeszcze nazwy więc trudno mi określić dokładniej. Nerja, co do oczyszczalni ścieków to nawet nie próbowałam, jestem w obszarze chronionym i mogłam zapomnieć, ale przyznam szczerze, że miałam ochotę. Ale może tobie się uda, życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 25.08.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Witam, powiedzcie mi prosze czy jest szansa znalezc w okolicach Warszawy (zalezy mi zebym dojezdzal tam chociaz jeden autobus ZTM, chozby 7xx czy 1xx ) dzialke w cenie do 25 $ za metr ?W jaki sposob szukaliscie dzialki ? Ogloszenia ? Jezdzac i szukajac tablic z informaja o sprzedazy ? Czy moze sami zamiesciliscie ogloszenie ze szukacie ? Z gory wielkie dzieki za wszelkie informacje.pozdrawiamA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.08.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Np. lokalizacja Borzęcin-LesznoSposób pozyskiwania informacji - Agencje, tablice, okoliczni ludzie, gazety. Tak i tam właśnie sam szukam. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 25.08.2003 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Ariakan szansa jest, ja znalazłam w W-wie zeszłym roku za mniej niż 20, co prawda w tej części, którą niektórzy uważają za gorszą(czyli prawobrzerzna). Do przystanku mam ok. 1km, ale w planach jest autobus bliżej.Musisz po prostu pojeździć po okolicy i spisać numery telefonów z tablic.Nie zniechęcaj się i szukaj.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.08.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Ariakan, poniżej 25$ i linia 7xx nie bpowinno być problemu. Trzeba tylko szukać szukać szukać szuakć... Witamy gg i NERJA na mapce ! Ale się ciasno w Białołęce zrobiło... rybka też już jest ... ! I jest nas 51 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 26.08.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Dziękuję za umiejscowienie na mapce, od razu poczułam się bardziej zadomowiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 26.08.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Piszę tutaj bo sprawa dotyczy wyłącznie Warszawy.Jest promocja na Porotherm - do końca sierpnia!bloczki 30-ki kl. 15 z transportem (w W-wie) - 2,25 bruttokl. 10 - 2,10 bruttoMax kl. 15 - 1,50kl. 10 - 1,45Uwaga: bez rozładunkuFirma jest na Żeraniu obok Elektrociepłownitel. 811-43-32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 27.08.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Od razu powiem ze nie jezdzilem jeszcze po gminach i nie dowiadywalem sie ale obilo mi sie gdzies o uszy ze na Bialolece minimalna wielkosc dzialki pod zabudowe wolnostojaco to 750 czy 800 m. Czy to prawda ? Mnie interesowala dzialka 500 m. W projektach ktore przegladalem pisza ze minimalna wielkosc dzialki to ok. 20 na 20m czyli ok 400. Niepotrzebny mi jest dwa razy taki teren, nie ukrywam ze chodzi o koszty a to podwaja mi wydatki na dzialke Jak to jest naprawde z ta minimalna wielkoscia dzialki ? A czy jest mozliwosc kupienia dzialki 1500 m i wybudowania na niej trzech domkow (mielismy taki pomysl ze znajomymi ) Z gory dziekuje za informacje pozdr A. P.S. A moze ktos orientuje sie o tych minimalnych wielkosciach w innych gminach niz Bialoleka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 27.08.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 i ja ..i ja również proszę o umiejscowienie mnie w Nadarzynie Grzecznie prosze Będzie mi bardzo miło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.08.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Noel, a dokładniej gdzie, bo Nadarzyn jest trochę duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 28.08.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 w kierunku na Rusiec (przy Nadarzynie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.08.2003 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Noel, no to witamy na mapie ! Jesteś 53... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 29.08.2003 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Ja też bym chciała znaleźć się na tej mapie. Buduje się w Bieniewicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 29.08.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Ariakan, w kierunku na Babice, Leszno działki są większe, teraz kiedy się dzieli, to zwykle nie robi się takich malych, jak 500m. szukasz małych - w wyborczej zawsze podają wielkość, możesz to zrobić w przeglądarkach wielu portali wpisując jako parametr właśnie przedział wielkości. co do możliwości budowy 3 domów na działce 1500 m to pytaj w gminie, gdy upatrzysz dzialkę. warunki zabudowy lub miejscowe uchwały gmin określają zwykle co można budować. U mnie np nie mogę postawić budynku gospodarczego oddzielnego od domu, choć wydawałoby się, że to moja ziemia i mogę decydować. No i chyba każdy z tego forum doda zdanie : Trzeba jeździć, jeździć, pytać, rozmawiać z miejscowymi. ach - i jeszcze jeździć. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts