Bartłomiej 26.04.2002 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Puk puk. Przepraszam bardzo. Czy ja również mogę przyjechać na spotkanie? Wziąłbym moją drugą lepszą połowę. Potrzebuję tylko informacji, o której się spotykamy. Z góry dziękuję za odp. Pozdrawiam, Bartłomiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 26.04.2002 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Wszyscy mile widziani. Trzeba wziąść coś na ząb dla siebie i jak masz grilla to też. Jak pamiętam ostatnio stanęła 13.00 w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 26.04.2002 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 O 13 apel i sprawdzanie listy obecności Weź cosik na ognicho bądź grilla i jeśli masz grilla to też go weź. Pytanie do "tambylców" Czy tam są jakieś siedziska??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 26.04.2002 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Prośba: Weźta Kochani ze sobą zdjątka/projekty. Bo ja nie widziałam co buduje grupa W-wska, ino słyszałam, że piknie A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2002 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Pytanie do Bachy-gdzie trzeba skrecic za Lesznem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 26.04.2002 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Witam, Zakładając , że wszyscy pojadą podaną na str. 6 przez Maco trasą: ul. Górczewska prosto od centrum w świat, przez Babice,Zaborów,Leszno (na światłach prosto na Żelazową Wolę), zaLesznem będzie po 7 km Kampinos, dalej prosto przy tablicy koniec Kampinosu zwolnić jest strzałka z napisem Granica cmentarz wojskowy (i uliczka w prawo)SKRĘCIC W ONĄ W PRAWO jedziemy około 1 km , aż jest parking po prawej i zakaz dalszego poruszania sie autem , należy zaparkować poszukać wzrokiem miejsc z ogniskiem ( na polanie są dwa)wypakowac rodzinkę i ew. grila i zaczynamy Co do miejsc siedzących to jest dokoła ogniska około 6-8 ale widzę i cieszę sie , że będzie nas zdecydowanie więcej , więc jeśli ktoś posiada to może wziąć stołeczki grilowo- rybackie . Będę na miejscu przed 13 proszę oto komóra , kto się zagubi niech dzwoni 0605 335 989 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartłomiej 26.04.2002 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Zajrzałem na strony z prognozą pogody. W sobotę leje, w niedzielę leje, tyle że troszku słabiej. Czy jesteście pewni, że cokolwiek da się upiec na tym ognisku bądź na grillach? Pozdrawiam, Bartłomiej (z trochę podciętymi skrzydłami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 26.04.2002 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Właśnie, a co jak będzie lać? Umówmy się od razu, bo przyjedzie jedna osoba...Dobrze jakbyśmy zrobili łańcuszek (każdy zna jeden tel. i dzwoni jakby miał nie przyjechać, a ten dzwoni dalej). Lub też umawiamy się, że Bacha (za pozwoleniem?) będzie koordynować, skoro podała wszechobecnie tel. i jak coś, dzwonimiy do Niej żeby się dowiedzieć o losy spotkania?Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 26.04.2002 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Patrzyłam w pogodę "przeważnie pochmurno ale bez opadów"Jakby co 0501 730 198 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 jak bedzie lac, to oczywiscie ,ze nie ma sensu. ale ja wiem, ze nie bedzie lac tylko swiecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 26.04.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Mozna do mnie dzwonić , nie ma sprawy. Jakby lało to może zrobiliśmy grupowy napad na pobliską pizzerię ostro reklamowana przez Opal i Maco.Co wy na to? w końcu to bliziutko od Kampinosu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 26.04.2002 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Może nie będzie tak źle. Ma padać jutro, a w niedzielę zaledwie troszkę, tylko że ba myć niezbyt ciepło (12 stopni) . W razie czego będę dzwonić. Na razie do miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2002 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 ja sie pisze na pizzerie u eddiego w razie czego-bardzo chetnie.bylam tam tydzien temu to moge i pojutrze. dziecko sie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.04.2002 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Przelotne opady nas nie zniechencom ! Ale i tak ich nie bedzie. My bierzemy mały namiot dla dzieci. A Pizzeria to swietny pomysl na plan C albo D. Plan B to maly spacerek w deszczyku pod duzymi drzewami PKN ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2002 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 byle nie KPWN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.04.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2002 To wszystko wina tych palców (albo tej klawiatury)... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2002 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2002 co z pogoda?? dzisiaj cieniutko, co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.04.2002 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2002 Ludzie małej wiary ! Pamiętajcie, że myśli mają energię a siła myśli grupy rośnie logarytmicznie. Czyli im więcej osób WIERZY, że będzie ładnie to BĘDZIE ! Im więcej wątpi... tym mniejsze szanse.. A dla wątpiących wprost ze stron IMiGW : Prognoza orientacyjna dla Warszawy od godz. 20.00 dnia 27.04 do godz. 20.00 dnia 28.04.2002 W nocy okresami pochmurno z przelotnymi opadami deszczu. W dzień słonecznie. Temp. min. 5° C. Temp. maks. 16° C. Wiatr słaby i umiarkowany, północno-zachodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2002 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2002 i jak tu nie wierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2002 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2002 fajnie,wracam do domu wlaczam tv a tam pierwsza wiadomosc, jaką uslyszałam:-na Dolnym Ślasku 3 osoby uległy zaczadzeniu (ogrzewanie gazowe)a następna to, o smierci Lebiedzia-spadł samolot..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts