Maluszek 24.09.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Co z sobotnim spotkaniem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Ogłaszam: spotkanie-sobota-27 września pub Lolek godz.14 hasło: DOMEK prawdopodobnie w ogródku blisko placu zabaw a jak będzie brzydko,to w srodku OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA POD GROŹBĄ KARY!!!! dotyczy także już zamieszkałych i oczywiście wszystkich grup okołowarszawskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Opalko, co się stało z Twoim emblematem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Diabli go wiedzą! Proszę o zgłaszanie uczestnictwa opal ckwadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Maluszek, Jaco, dziecko oraz lotnik-kaskader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 24.09.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 A my w najbliższą sobotę planujemy: 1. Odebrać, przywieźć, pomalować i przymocować sztachetki do balkonu 2. Uporządkować wreszcie pokoje sypialne 3. Rozłożyć jakieś wykładziny na tej szlichcie i pozbyć się części wszechobecnego kurzu 4. Załatwić i uruchomić w salonie osuszacz, bo jak układać parkiet przy wilgotności 80-90% ?? Więc chyba jestem usprawiedliwiona?? A jeśli nie to nastawiam kark i bijcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.09.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Zgłaszam się na 100%Beciku stanowczo za dużo jak na jedną sobotę , proponuję milej czas spędzić z nami w Lolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 No niestety jesteś usprawiedliwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Przywieź sztachetki-pomalujemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 25.09.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 To zapraszam z pędzelkami :D A jak szybciutko się uporamy ze sztachetkami to są jeszcze do polakierowania listwy przypodłogowe - ok. 53m A jak ktoś nie lubi malować to może nam umyć okna I jeszcze.......oj rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 25.09.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Postaram się wpaść chociaż na chwilę. Mam wprawdzie w planach wiercenie kołków pod obrazki, ale powinienem się z tym wyrobić do południa. Do zobaczenia. am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Weszłam do grup okołowarszawskich,aby przekazać informację o spotkaniu.Jeśli pominęłam jakąś grupę,to przepraszam,ale tyle się porobiło,że mogłam przeoczyć. ZAPRASZAMY!!! Przybywajmy,z rodzinami,psami,projektami,pomysłami,humorami........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.09.2003 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Opal, niestety umówiony jestem na sobotę z fachowcem na zamontowanie drzwi i okna, a to niestety 260 km od Warszawy. PozdrawiamWypijcie jakies pivco żeby drzwi mi nie skrzypiały a okno sie domykało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 25.09.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Bardzo chciałabym przyjść do Lolka, ale mogę się trochę spóźnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2003 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Nie ma problemu. Lubimy tam posiedzieć. Oj,lubimy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.09.2003 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Nas raczej niestetny nie bedzię... W związku z moim dużym zaangażowaniem w pracę dorywczą (nie związaną z budową) weekend jest jedeynym czasem gdzie mogę zakosztować życia rodzinnego i poświęcić czas na organizację dalszych kroków na budowie. Wieczorkiem wypije w Wami wirtualne piwko ! Tomek, dzięki za telefon i ofertę ! Raczej nie skorzystamy bo tym samym "zarzuca" nas rodzinka... Chociaż na pewno nie tak "czystymi" Jak Twoje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.09.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Dziekuje za zaproszenie, melduje sie poslusznie na rozkaz I niestety, z wielka przykroscia musze powiedziec, ze mnie nie bedzie, bo bede wyprawiac meza na dwa tygodnie z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 26.09.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Życzę miłej zabawy! Mój weekend został już zaplanowany i nie zrobiłem tego własnoręcznie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladek 26.09.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Do am.Czt twój domek czasami nie stoi tak, że widać z niego stację (tory PKP) w Chotomowie?Pozdr.Wladek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 26.09.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 My niestety mamy od dawna zaplanowane spotkanie ze znajomymi - z dużą liczbą znajomych (jeszcze w sierpniu był ustalony termin). Już straciłam nadzieję, że kiedyś dotrzemy i poznamy z widzenia... Szczególnie, że robimy się coraz mniej mobilni. Życzymy miłego spotkania Kasia i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts