Gość 18.12.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Witajcie!! zgłaszam akces do Grupy Warszawskiej narazie mamy działkę w Miedzeszynie (blisko Wału Miedzeszyńskiego), a na wiosnę chcelibyśmy (jak Bóg da i partia pozwoli) aby mury zaczęły piąć się do góry Myślimy z żoną nad budową D24 (tak jak cudka) lub coś do niego podobnego. Witam mlk w dość zdaje sie nielicznej grupie D 24 , ale za to najlepszej grupie- warszawskiej. Ponieważ my również zaczynamy na wiosnę, licze na owocną wymianę doświadczeń budowlanych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 18.12.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Witajcie!! zgłaszam akces do Grupy Warszawskiej narazie mamy działkę w Miedzeszynie (blisko Wału Miedzeszyńskiego), a na wiosnę chcelibyśmy (jak Bóg da i partia pozwoli) aby mury zaczęły piąć się do góry Myślimy z żoną nad budową D24 (tak jak cudka) lub coś do niego podobnego. Witam mlk w dość zdaje sie nielicznej grupie D 24 , ale za to najlepszej grupie- warszawskiej. Ponieważ my również zaczynamy na wiosnę, licze na owocną wymianę doświadczeń budowlanych. Pozdrawiam Cześć! na jakim jesteście już etapie budowy? z czego będziecie budowac? my dopiero kompletujemy papierki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Praktycznie na podobnym jak Wy. Czekamy właśnie na pozwolenie na budowę. A ponieważ nasza działka jest pozbawiona wszelkich mediów czeka nas załatwianie prądu ( chcemy z tym zdążyć przed wiosną- żeby zacząć), wody, gazu na pewno w późniejszym terminie i jak funduszy wystarczy. Ale żeby uciec przed fiksującym VAT-em ( być może pozornie i ruchy nie do końca słuszne) zakupiliśmy już część materiałów. Teraz intensywnie zastanawiamy sie nad piecem, wybraliśmy już grzejniki. Czytałam na forum, że niektórzy zamawiają materaiły dużo wcześniej(VAT )Budować będziemy z porothermu. W środku ścianki działowe częściowo z GK. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 4. Wpisuje się na listę. Znak rozpoznawczy MURATOR???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 19.12.2003 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Ja też postaram się być.Pzdr.Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 21.12.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2003 Witam Szanowne Towarzystwo poprosze o umieszczenie nas na mapce - Zielonki-Wies, Osiedlowa na granicy z Babicami St. Na wiosne chcemy ruszyc z budowa - tylko wciaz nie mamy jeszcze ekipy moze ktos z was mogly swoja polecic? Probujemy czesc materialow kupic jeszcze w tym roku (z opcja odbioru na wiosne) - ale co z tego bedzie - dowiem sie jutro. pzdr Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.12.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Marsjanka, zląduj czasem i do kampinoskiej bo wylądujemy w wiecznym cieniu na drugiej stronie klubu. Zresztą będziesz czuła się swojsko - tam są same zielone ludziki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 22.12.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 O to to. Zastój tam spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbn 22.12.2003 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Witam,chciałbym zgłosić swój domek do grupy warszawskiej.Co prawda nie zdecydowalismy sie na budowe domu od nowa a na remont i rozbudowe juz istniejącego domku ( przeraziły nas sprawy urzędowe, pozwolenia, przyłacza etc). Jednakże zmiany będa tak dalekie że praktycznie domek bedzie jak nowy. mam nadzieję że jest jeszcze wolne miejsce na Mapie. Póki co od pażdziernika trwały intensywne prace, w ub. tygodniu brygada zeszła z budowy zamykając pierwszy etap. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów KBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2003 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Kochani,przypominam,że: Zapraszamy wszystkich z grup "okołowarszawskich"27 grudnia tego roku o godz.13 do Gospody Kampinówki w Izabelinie k/Dyrekcji KPN ul.Tetmajera Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 28.12.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 Witam wszystkich po Świętach . Chcielibyśmy również zapisać się do GRUPY WARSZAWSKIEJ .Jest tu wielu ludzi ,od których możemy się dużo nauczyć.Dopiero albo już mamy pozwolenie na budowę (czekaliśmy 8 dni),kierownika budowy i w tym tygodniu zgłaszamy budowę.Co do jej rozpoczęcia, to planujemy na wiosnę i chcemy zakończyć na gwiazdkę ( przy sprzyjających warunkach). Serdecznie pozdrawiamy Kasia i Tadek Budowa w Chotomowie ul.Polna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 29.12.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Ale jestem ciekawa spotkania z 27. Strasznie żałuję, że mimo naprawdę ogromnych chęci, nie mogłam przyjechać. Dopadł mnie jakiś grypel i musiałam zastosować kurację Cudki. Dziś ledwo wstałam, bo niestety musiałam iść do pracy. Napiszcie kto był i jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.12.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Była Marsjanka, była Opal z Ckwadratem i wspólnym Potomkiem, była Maluszkowa z Mężem i Dzieckiem, byłam też ja - Jagna ze swoim Chłopem i dwójką Chłopiąt oraz piesem. Pojedliśmy, pogadaliśmy, powychodziliśmy przed knajpę, co by się rebiata i pies wybiegali, znowu posiedzieliśmy, pogadaliśmy... Było jak zwylke bardzo przyjemnie i wesoło. Tyle, że ostatnio spotyka się wiernie ta sama grupa a nie wiem zupełnie gdzie jest reszta grupy warszawskiej Mam nadzieję, że na spotkaniu ogólnopolskim będzie nas troszkę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.12.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Strasznie mi smutno, przepraszam , nie mogłam a tak bardzo chciałam Was poznać. Ale... co się odwlecze to nie uciece. Pozdrawiam Was b.gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opoka 29.12.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Właśnie zdecydowałam się do Was dołączyć i pomyślałam że fajnie by było gdybym z monim domkiem znalazła sie na Twojej mapce. Śmiało mozna go juz zaznaczyć ponieważ stoi już od roku, a aktualnie szaleje w nim elektryk układając straszliwą pajęczynę z kabli . Lokalizacja Budy Grzybek k/Jaktorowa. A tak przy okazji może ktoś wie ile kosztuje przyłącze gazowe? Pozdrawiam Wszystkich Inwestorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 30.12.2003 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 L U D Z I E ..... WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU 2004. Życzę wszystkim aby Wam się domki budowały, tynki nie sypały, drzwi nie skrzypiały, mury się kupy trzymały i wszystkiego najlepszego. A i bym zapomniał VAT dopiero w maju Hip hip HURA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 30.12.2003 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Pięknych domów, zdrowych dzieci, wypoczętych współmałżonków, spokoju i wszelkiego szczęścia na cały 2004 życzę wszystkim i sobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 31.12.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2004. Życzy Kasia i Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 01.01.2004 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 DOMÓW CIEPŁYCH I PRZYTULNYCH!!! DUŻO KASY I MNIEJ PROBLEMÓW!!! POWODZENIA W ŻYCIU ZAWODOWYM I PRYWATNYM!!!NAJLEPSZEGO W 2004 ROKU OD ZBYCHA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.01.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Wszystiego Najlepszego w Nowym Roku . Takiego postu jak Szymeg to ja nie napiszę ,. Piekne rymowanki. Tez bym tak chciał Życzę Wszystkim samych dobrych fachowców w 2004 i dalej też Serdecznie pozdrawiam WlodekW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts