Anula 30.04.2002 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 W mojej firmie tez praca ale ja sie wylamuje i biore urlop. Zycze wszystkim pogody i odpoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 30.04.2002 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 Nas też nie będzie od czwartku w "zasięgu" więc trzymajcie się cieplutko wszyscy !Wały ! Super ! Jestem za !Praca społeczna ! a potem społeczne świętowanie ! Przepisa na grzanki. Masło-kopyść, czosnek-4 zębiska, zioła: półgarstka oregano, 3 szczypty vegety, deczko eko-mieszanki 18 ziół, sól ziołowa do smaku. Na koniec strałem jeszcze świeżą mozzarellę. Do wspólnego gara, zamieszać, odstawić. Smarować gorącą grzankę i przypalać na grillu wedle uznania...A reszty nie pamiętam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 04.05.2002 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2002 Czesc buduje pod Warszawa okolice Leszna. Podajcie informacje o tanich zbiornikach na szambo!Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 06.05.2002 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2002 Najtaniej to wychodzi z kręgów betonowych. Poszukaj u okolicznych fachowców a jak nie znajdziesz to w Błoniu a juz na pewno w Grodzisku Ci pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2002 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 no co tam słychac u panstwa szanownego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 08.05.2002 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 U nas ok. Rybki pływają, myszka śpi, kwiatki rosną!!! Tylko fugi w łazience jakoś same nie chcą sie zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 09.05.2002 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 A u innych cisza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 09.05.2002 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 Pracujemy na dom, a dom sie buduje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 09.05.2002 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 Tylko niektórym się buduje w takim tempie...Mnie bowiem coś wolno idzie. Za dużo czasu spedzam w pracy! A na działeczce cudne powietrze, ptaki śpiewają, gwiazdy na niebie święcą wieczorami! Super waruneczki do relaksu (oprócz bałaganu budowlanego i komarów na które przymykam oczy)! No i myślę o tym wszystkim, o tych mnożących się opcjach każdego szczegółu wykończeniowego - aż mi szwy na mózgu trzeszczą!Pozdrawiam ciepło!a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 09.05.2002 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 Alicja idź do przodu i nie martw sie o szczegóły! Ja przyjąłem myśl Talleyranda: Ideały są jak gwiazdy: nie można ich osiagnąć ale można się nimi kierować. Domu idealnego nie zbuduję, toteż szczególikami sie niewiele przejmuję. Grunt żeby ogólny zarys trzymał się kupy!! [ Ta Wiadomość była edytowana przez: EM dnia 2002-05-09 14:59 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 09.05.2002 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 EM ale dla nas ważne są szczegóły!!! Sama świadomość, że jakiś drobiazg jest nie taki jak trzeba może dporowadzić do frustracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 09.05.2002 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 I dlatego będziecie umierać ze zgryzoty w Nowym Pieknym Doskonałym Domu a ja będę sobie mieszkał w Nowym Pięknym Domu do Późniejszych Upiększeń i Udoskonaleń. Kwestia wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 09.05.2002 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 Umierać ze zgryzoty nie mam zamiaru. Po prostu nie chcę niedoróbek i tymczasówek. Nie wszysto od razu, ale jeżeli już coś robić to robić dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 09.05.2002 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 Ależ ja przecież nie chcę robić źle. Po prostu nie chcę się frustrować myślą, że jakiś szczególik wyszedł tak a mógł inaczej. Robię najlepiej jak mogę ale pogodziłem się z faktem, że dużo szczegółów i tak wyjdzie w "praniu". To pranie może trwac tygodnie, miesiące, lata .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 10.05.2002 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 EM, bardzo zdrowe podejście !Właśnie robimy mały remoncik przedpokoju w bloku. Pomysły były taaaakie ale jak się wzięliśmy do roboty to po czasie emocje opadły i swterdzamy, że dobrze jest jak jest a jak nam się będzie chciało ulepszyć to kiedyś się weźmiemy...Myślę, że praktyka weryfikuje marzenia. I dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2002 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 a co z domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 10.05.2002 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 Dziuba!!!!! Daj przepis na skrzydełka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 10.05.2002 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 W sprawie szczegółów zgadzam się i z Dziubą i EM. Potrzebny jest tylko złoty środek, czyli dbałość o szczegóły na bieżąco i nie zamartwianie się jeśli takowe się przydarzą. Ja jednak jestem takim typem człowieka, którego organizm podświadomie przesadza, czytaj: jak coś jest na tapecie, to budzi mnie w nocy cobym myślała (i bardzo nad tym ubolewam). Dużo mnie to nerwów kosztuje i terapia by się przydała. Najlepiej browarkiem i wiadomymi skrzydełkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.05.2002 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 Oto przepis na wiadome skrzydełka Składniki:skrzydełkamiodekpiwko Piwko z miodkiem połączyć, zalać skrzydełka i odstawić na noc.W nocy spać, a dnia następnego objadać się na grillu. Smacznego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2002 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 halo, Maco, jesteś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts