Gość 22.02.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Napiszcie drodzy , w jakim składzie stawiła sie na spotkaniu grupa warszawska??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.02.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Symbolicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Myślałam, że bedzie nas najwięcej. Do nastepnego razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.02.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Cudka interesuje mnie jak zfinalizować Udało Ci się zakup drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Witaj mik99, z drewnem jest mniej więcej tak: dostaliśmy wiadomość , że będzie dopiero wycinane, jedziemy pod koniec lutego ( no może początek marca) żeby zobaczyć to cudo. Napiszę jak tylko wrócę. Faktem jest jednak, że już daliśmy zadatek i złożyliśmy konkretne zamówienie , o czym chyba już pisałam (??? ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.02.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Tak, a czy możesz konkretów trochę zapodać: - tansport, - impregnacja, - faktyczne koszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Transport: jak to się ładnie mówi "gratis" , impregnacja wodna (poprzez zanurzenie), cena uzależniona jest też od ilości i specyfikacji zamówienia, u nas wyszło ok. 510 zł za m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.02.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Czy nr tel możesz mi podać ewentualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Mik, zerknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.02.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Ok. Cudka mam dzięki pewnie niebawem skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 hej Warszawiacy miło było Was poznac osobiscie alice : dziękujemy...i tez zapraszamy jak cos do szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 22.02.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Teska, nieźle zaszalała skoro nawet do Grupy Warszawskiej trafiła spoko nie zabiegaj o nasze głosy i tak następnym razem wybierzemy Cię dobrym Duchem Forum. Mik i Cudka ja kupowałem impregnowane zanurzeniowo za 520 zł w Minoxie na Echa lesnego. Pozdr.Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 23.02.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Hej, ...A gdzie konkretnie budujesz?Marzek, pod Lesznem, zaraz przy puszczy. Byłem w weekend u znajomych, którzy pobudowali z polskiego komórkowego i chwalą sobie. Inny kolega budujący wyznawał zasadę, że lepszy polski tanśzy komórkowy, za to lepsze materiały wykończeniowe ... Joasia, właśnie tak sobie z tymi rabatami myślę, dlatego nie napalam się, poza tym ekipy po pierwszym rzucie budów będą miały mniej pracy. Pozdrawiam z poniedziałkiem ......M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 hej,hej Maluszek, Becik, am - miło było poznać no, i oczywiście gorące pozdrowienia i podziękowania jeszcze raz dla Kasiorka (pewnie przeczytasz to po powrocie z "piasku"......no chyba że głód forumowy przyjdzie wcześniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 23.02.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witajcie!My też bylismy na spotkaniu. Fajnie było spotkać parę osób z grupy. Na mapie w okolicach Warszawy był największy tłok szpilek. Pozdrawiam wszystkich, których udało sie nam zapoznać osobioście, a tekże tych których nie mieliśmy okazji spotkać. Może następnym razem? A teraz w sprawie drewna. My kupowaliśmy impregnewane cisnieniowo w Antoninowie, w okolicach Piaseczna. Firma nazywa się Impregnacja Drewna Sp. z o.o. Drewno dobrej jakości. Usunieta kora i łyko (a tego w innych firmach często się nie robi!!!). Cena na kontówkę była coś ok. 750 m3 z impregnecją. Przy większych zamówieniach jest rabat (od 3 do 5%). Braliśmy od nich również deski do wykończenia lukarny oraz podbitkę drewnianą. Będziemy brali również deski na konstrukcję sufitu nad poddaszem. Transport płatny, cena zależy od odległości, do załatwienia na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 23.02.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Do MarcinM.Czy pytałeś o naszą lokalizację? Jeśli tak to donoszę, że w Grodzisku Maz. Spójrz na mapę grupy warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Polska Południowa i Polska Północna pozdrawia Warszawę! Naprawde było fajnie was poznać osobiście! Wielkie dzięki dla Becika! (Ona już wie za co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 23.02.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Marzek, to ja odpowiadałem na Twoje pytanie tylko mi funkcja odpowiedz cytując jakoś nie wyszła Moi znajomi mają nowy dom pod Grodziskiem, w Odrano Woli. Sam tam kiedyś szukałem działki, ładne tereny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 23.02.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Moi znajomi mają nowy dom pod Grodziskiem, w Odrano Woli. Sam tam kiedyś szukałem działki, ładne tereny A tak konkretnie, to gdzie? Jesli możesz podać oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Nawiazując do wcześniejszych planów (pomysł kol. Jeziera) chcemy przypomnieć,że niedługo zroganizujemy spotkanie na naszej działce pt.Grzaniec. Spotkanie takie miało miejsce w zeszłym roku,ale tym razem czekamy na ocieplenie,żeby na tej wsi nie zamarznąć.Z drugiej strony zbytnie ocieplenie może spowodować ogromne błoto u nas.(tzn. na pewno tak się stanie)Dlatego proszę o czujność,pilne śledzenie tego wątku,bo spotkanie będzie spontaniczne, uzależnione od pogody.Na lato też nie ma co czekać,bo grzaniec w lecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts